Nu sitter jag hos systeryster



Tjohooo, vad jag fryser. Nu sitter jag hos systeryster, i hennes lilla söta lägenhet. Imorgon är det fredag, och på kvällen ska jag cykla till Mar, och umgås med mina kära vänner. Det ska bli mycket trevligt ska ni veta ;)

Min syster går omkring och städar, och hon kittlade mig under foten precis (hahaha), fast det var nog inte meningen, för hon flyttade på massa tidningar och skit. Hon berättade för mig förut att hon ska titta på OC ikväll, men hon har inte bestämt sig än.  Men det blir nog braa tror jag.

Nu ska vi besälla ett clother over bro's-linne till henne, för det som hon har nu, är för litet, så då vill jag ha det :D Hehe...
Men ni får ha det super, så skriver jag väl någon annan dag.
Ciao!

Ascot



Hade ridning igår, med Ascot. Ny ridlärare hade jag också, Patricia hette hon. Hon var jättebra, men hennes lektion var inte lätt alltså... Jösses vilken träningsvärk jag har nu :P

Det var en trevlig dag i skolan idag; började 8,15 - hade tyska (inte så kul för fick läxa, men skit samma), sen hade vi Latin A på MÅG, kl 9,50. Vi var sena från tyskan, så vi fick småspring dit. Väl framme ramlade Maria vid dörren. Det var en lektion precis vid dörren. Och klassrummet hade massa fönster, så alla såg när Maria ramlade, så hela klassen började asgarva xD Haha. Men men, Latin är ganska intressant faktiskt. :)
Sen hade vi lunch, och sen var det dags för gympa kl 12,10. Vi hade friidrott, så jävla kul är det. Och jag lyckades slå mitt rekord i höjdhopp, 132 cm högt hoppade jag :D Innan har jag bara klarat 125 cm så jag är supernöjd!
Sen slutade vi för dagen så jag gick hem, tillsammans med Tette som vanligt, (vi gör varandra sällskap en bit på vägen förstår ni)

När jag kom hem pluggade jag Samhällskunskap A. Det är rackarns tråkig alltså. Tycker verkligen inte om det ämnet, men vad ska man göra...

Imorgon börjar jag kl 10, så jag är jätteglad :) Det ska bli skönt att få sova ut lite.
Men nu ska jag gå och plugga lite till tror jag.
Ha det braa!


P.s Min mormor dog för 5 år sedan igår, och jag saknar henne massor. Vila i Frid Iris Irene Nilson.

This Weekend



Igår var det tävling för pappa på Falkenberg. Pappa körde in i Erik och allt blev totalt kaos. Båda körde av och hamnade då sist. Eriks bli blev helt tilltryckt i baken och pappas front och motorhuv blev mosad. Inte kul alls, så vi fick spendera några timmar med att laga bilen, men nu funkar den och ser ut som den ska, nästan iaf.

Vi var även på Ullared igår. Var där i 45 minuter och jag lyckades ändå packa på mig kläder för över 1000 spänn - då har man lyckats ;) Men men, till och med pappa tycker att jag har gjort några kap så jag är supernöjd! Jag köpte iaf 2 jackor (en ridjacka och en skidjacka), 1 par ridbyxor, 1 par handskar, 4 par strumpor, 1 par trosor och ett paket tuggummin.

Idag har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och pluggat lite. Fast syster och jag gick ut lite och tog lite kort, och då märkte vi att det var riktigt varmt ute - HÄRLIGT! :)

Nu kom pappa hem för han har tävlat idag också, så jag tänkte gå nu. Han kom tydligen på plats 5, och Erik kom 3:a. Mycket bra!

Men ni får ha det bra.
Adios!

Jag har köpt ny mobil



Jag fick värsta rycket idag :)


Min mobil har varit paj ganska länge nu, så syster och jag satte oss vid datorn och kollade vad siba och elgiganten hade för trevliga mobiler att erbjuda, och jag föll nästan direkt för denna, Samsung U700. Min kusin fia har en likadan. Så jag bestämde mig för att jag ville ha den mobilen och att jag ville åka och köpa den på momangen. Men den fanns varken i Trollhättan eller i Uddevalla, så jag frågade min bror ifall vi kunde få låna hans bil och köra till Göteborg och köpa mobilen. Så det gjorde vi, superbra gick det. Så nu har jag en ny mobil. :D
Jag har inte bytt nummer för de som undrar ;)

Jag spelar Umbrella



Haha, kände att jag ville lägga in ett misslyckat klipp på mig. Jag är nyvaken, tappar rösten och blir jättehes, haha... speciellt i refrängen. Sen blev slutet av refrängen totalt kaos, så jag slutade att spela där. Men va fan... man kan inte vara perfekt jämt. Ellerhur?! ;)

Föresten så mår Cherdil mycket bättre nu, han blev betydligt bättre redan några timmar efter veterinären hade åkt hem så vi behövde aldrig åka till Skara med honom :D

Stackars lilla Cherdil



Haha, Jenta ser lite rolig ut, men jag tyckte att bilden var söt så jag tog den ;)

Red ut med Janowa och paret på bilden igår. Härligt, härligt säger jag. Sedan kom Stefan lite senare på kvällen också. Det var trevligt ;)

Idag har jag varit i stallet hela dagen. Tanken var att vi skulle rida ut och sedan träna Cherie lite, men så blev det inte.
Vi har varit tvungna att gå omkring med Cherdil hela dagen för han hade fått kolik. Det var svinläskigt, när vi kom imorse så låg han bara ner i hagen, var jättekonstig och rullade sig och höll på och tittade mot magen hela tiden. Så vi fattade att det var kolik, och då ska man gå med hästen. Så det gjorde vi, inte lite heller... 1 mil ränkade vi ut att vi gick sammanlagt med honom. Veterinären kom efter 3 timmars väntan, och gav han smärtstillande medel och någon B-vitamin, men så mycket bättre blev han inte. Så vi var nära att åka in till Skara Djurklinik med honom, men han blev lite bättre till slut så vi får hoppas att han inte blir sämre igen. För då får vi åka in med honom, stackaren!

Nu är jag helt slut alltså, det är hemskt när det händer hästarna något, för det är ju inte dirket så att man kan fråga var det gör ont. Man måste försöka läsa dem hela tiden, och det är inte det lättaste kan jag lova. Tur att inte Janowa hade blivit dålig iaf, för då skulle jag inte veta vad jag skulle ta mig till. Hon är ju gammal också så hon kanske inte hade orkat... usch, hemska tanke. Så ska man inte tänka!

Men men, nu ska jag försöka ta det lite lugnt... kolla på någon film tror jag. Kollade på The Pacifire igår föresten. Den var riktigt bra, en film jag rekommenderar.
Jaja, ha det bra!
Adios!

UTMANAD!

Jag blev utmanad av: Maria

Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv. Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista av deras namn... Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information.

1. Mina två största förebilder när jag var "liten", var mina två syskon, Maria och Anders.

2. När jag gick på högstadiet, var jag lite små förälskad i min mentor, Daniel Olsson.

3. Jag har vart i 18 länder, men bara flugit till ett land, Spanien. Fast jag har även bilat ner till spanien några gånger.

4. Jag har blivit opererad i munnen :P

5. Jag fick min första kyss när jag gick i 2:an på lågstadiet, av min dåvarande pojkvän, Jesper Lunde.

6. Jag har spelat gitarr sen jag var 10, alltså i 7 år nu :D

Jag utmanar:
Stephanie
Sen vet jag tyvärr inga mer bloggar... :P

Why so serious?



Mjoo, i tisdags började ridningen på Änges Gård. Jag fick min favorit, Ascot. Det var superkul och han gick jättefint, både på tygel och i form. Han är enorm så det var riktigt mäktigt att få han att gå så fint!

Igår var jag hos Maria typ hela dagen, det var nice. Bytte kläder 3 gånger gjorde jag, kunde inte bestämma mig. Till sist packade Maria på mig denna outfit, (BILDEN), så den fick det bli. Jag brukar inte ha på mig rosa, men det var bekvämt så hon övertygade mig. ;)

Vickan kom lite senare också, sen åkte vi in till torget och gick på bio, The Dark Knight, SUPERBRA. Har du inte sett den - se den! Heath Ledger är verkligen otrolig i rollen som joker. Hade inte han varit med så skulle filmen garanterat inte vara lika bra. Han gör hela filmen!

Håller förövrigt på att ladda ner The Sisterhood of the Traveling Pants 2. Det går megalångsamt, men har iaf laddat ner 90 % nu. SUPERBRA! ;)

Men men, nu ska jag vänta på att filmen ska bli klar, för jag har inget att göra.
Ni får ha det super. :)

With Arms Outstretched



Jösses, vad har jag pysslat med de senaste dagarna egentligen?! Inte bloggat något ju :S
Men men, nu är jag här iaf... Så tänkte berätta lite vad jag nu HAR pysslat med..

Tog ju hand om hundarna till på lördag, då Evelina kom och hämtade mig och hundarna och körde oss till jobbet. Sen jobbade jag hela dagen. Igår jobbade jag också, 8 till 17. Sen satt jag vi datorn eller något, ovanligt va?! ;)
Idag har jag mest spelat gitarr faktiskt, och kollat igenom lite gamla bilder så nu har jag värsta nojan - saknar allt och alla.

Bilden jag bjuder på idag föreställer mig, när pappa, Maria och jag var funktionärer på ett rally. Det var september 2006 och är alltså nästan 2 år sedan. Jösses säger jag. Den dagen var underbart rolig.

Förövrigt
Anders går omkring här hemma och gormar över att varken elgiganten eller siba hade något xbox, de var tydligen slutsålt... tråkigt för honom. Så nu funderar han på att beställa hem ett istället. Men vi får se hur det blir med den saken. Anders föresten har flickvän. Eller jag frågade om han och Nathalie (som hon heter) var tillsammans än, och han svarade att han inte visste, så det är la bara en tidsfråga innan de blir det. Roligt tycker jag :)

Inte för att klaga eller något, för det är superkul att få kommenterer... Men måste vissa av er skriva anonymt?! Det är mycket roligare när ni skriver era namn, så jag skulle uppskatta ifall ni gjorde det. Okej, om ni ni verkligen inte vill skriva era namn så kan ni väl skriva "Hej", eller något åtmindstonne, det är la inte för mycket begärt? ;)

Vovvarna



Så, nu har jag hämtat busungarna. De är jättesöta. Funkar jättebra med Mollie-bus också, fast Ebba står och glor på Mollie hela tiden, men hon morrar inte åt henne så det är ju bra iaf.

Ich bin todmüde. Verkligen!! (Hoppas att ni kan tyska ;)

Nej, ikväll känner jag verkligen inte för att skriva något vettigt, så det här får räcka för idag.
Adios!

Ebba och Alba



Snart kommer mamma och då ska vi hämta dessa två sötmumrikar :) Det ska bli riktigt roligt. Även om jag har jobbat med hundar i 1 ½ år så är det inte samma sak som att ha hundar hemma. Men det blir ju bara några dagar denna gången. Sen ska jag ta hand om de från den 17:e november till den 27:e januari, (medan min chef är i Thailand) och det blir nice.

Nej, nu måste jag gå och packa. :)

Blev ett kort inlägg idag men ni får klara er. Jag skriver säkert senare i eftermiddag eller ikväll igen så :D

Jag spelar lite av melodin :)



Ursäkta att jag ser lite irriterad/borta ut men jag glömde ackorden hela tiden så jag var tvungen att spela in på nytt ett antal gånger :P


Men ni får säga vad ni tycker, även ifall det låter förjävligt!

Idag



Jag kanske ska berätta hur det går med min OTH-låt; det går hyffsat bra faktiskt. Har skrivit både text och musik till första versen, och början av refrängen. Det blir nog bra får vi hoppas. Funderar på att lägga in ett klipp när jag spelar melodin, så ni får höra hur den går. Men jag får se, det gör jag lite senare i så fall.

Idag har jag la inte gjort sådär jättemycket. Pappa åkte till (vad det nu var) och tränade med bilen, vid 11-tiden så sen dess har jag varit ensam eftersom Anders följde med. De kommer hem vid midnatt någon gång så det ska bli skönt att vara ensam lite till.

Imorgon kommer mamma hit och då ska vi åka till jobbet och hämta Ebba och Alba. Det ska bli mycket trevligt. Sen ska jag antagligen träffa Tette lite senare också, så att hon kan få se sötnosarna :)

Nej, nu ska jag spela lite gitarr ;)

Jösses pannkaka, som mormor brukade säga.

Alltså ni ska veta vad som hände när jag skulle sova igår natt. Det var så jävla läskigt! :P

Jag typ hade precis släckt lampan och så, så hörde jag att någon höll på att greja med minia persienner. Jag var så jävla rädd alltså, fyfan, trodde seriöst att det var någon som skulle ta sig in (för jag hade inte stängt balkongdörren helt). Så jag typ tittade ditåt, men då var det ingen där. Sen fortsatte det, så då tänkte jag att det måste vara en fluga eller något. Så jag tände för att släppa ut den. Sen ser jag att det är en SVINSTOR fjäril, och jag är AS RÄDD för fjärilar, iaf stora. Har ni hört talas om den där vampyrfjärilen som tydligen har kommit till sverige nu. PRECIS så såg den ut. Jag hoppas verkligen inte att det var den för då... jag då vet jag inte vad jag tar mig till.

Iaf så var jag ju tvungen att försöka få ut den ur mitt rum eller i värsta fall, döda den. För aldrig att jag skulle våga sova med den i mitt rum. Så jag typ tog tag i en kudde och skulle försöka träffa den så att den skulle komma mot balkongdörren, men det funkade inte. Den var jätte snabb, flög på mig och grejer. FATTA ATT JAG VAR LIV RÄDD ELLER :S Sen så satte den sig iaf på en utav mina garderober, så då dödade jag den! :P Det var skönt, sen slängde jag ut den också, och det var ännu skönare! :)

Sen skulle jag ju försöka sova, klockan var la runt 00.30 tiden, och jag skulle upp 06.30. Så jag la mig och släckte lampan på nytt. Sen IGEN, hör jag något konstigt ljud, fast inte från mitt rum, utan utanför, på gatan typ. Så jag typ flög ut på balkongen och skulle kolla vad det var som lät. Då ser jag att det springer omkring massa GRÄVLINGAR på gatan och i våran trädgård. Och jag bara shit!! Grävlingar liksom. Så kom jag att tänkta på att Anders snart skulle komma hem, och hur bra är det om han kommer inknallandes med massa galna grävlingar, så jag skickade ett sms och sa att han skulle akta sig. Det tyckte jag var snällt av mig :) (Han hade tydligen inte sett några grävlingar när han kom hem, men strunt samma)

Sen gick jag la mig IGEN, och denna gången hörde jag inga ljud när jag släckte lampan. Fast jag låg och tänkte istället så jag somnade inte förrän klockan var typ 01.30, svart va?! Så jag var något trött på jobbet idag xD

MOLLIE-BUS




Jag saknar Mollie <3

When the sun shine...



Bilden är fotad av mig och föreställer en solnedgång i Kroatien.

Igår jobbade jag massa. Det var ca 20 hundar, så det blev en hel del promenader, fast jag städade faktiskt mest. Jag brukar göra det när det är dåligt väder.

Alltså jag stör mig på mina jobb tider, 12 - 20. Hade vart bättre att börja tidigt så man kommer hem i någorlunda bra tid. Som imorgon, då jobbar jag från 8 till 17, och det duger ju. :)

Men men, idag har jag verkligen INGEN aning om vad jag ska hitta på... och det ska faktiskt bli jätte skönt. Mina senaste dagar/veckor har varit planerade, och då känns det inte lika fritt liksom. Så det ska bli skönt att bara kunna göra vad man vill. Funderar på att gå ner till Älven lite senare och bada lite, men jag får se ;)

Nej, jag känner att jag inte har något vettigt att skriva idag, så det här får räcka ;)

I've Got Dreams to Remember



Ojoj, nu är det banne mig dags att jag skriver lite, var ett tag sen sist!

I onsdags åkte jag till Tette och träffade alla flickor, förutom Tina och Brita. Vi åt svin god mat, spelade gitarr, sjöng singstar, och hade allmänt AS KUL :)

Igår kom Tette och Maria hem till mig i Hjärtum, vi var nere vid älven och badade och solade, fast Maria åkte hem igen efter några timmar så vi hann inte göra så mycket. Så Tette och jag fick klara oss själva en stund. Så vi började att göra mat. Men sen ringde Sara och sa att hon skulle komma över en stund. Så det var trevligt. Sen kom Tina också, vi 19-tiden, så lite folk blev vi iaf. Fast Sara åkte hem senare på kvällen för hon skulle upp och jobba nästa dag, stackaren.

Men Tette och Tina stannade, de sov till och med över. As skoj hade vi :) Vi satt ute i trädgården och pratade jätte länge, fast Tette och jag höll på och smsade hela tiden så Tina blev jätte nyfiken, så vi var tvungna att ha högläsning när vi fick ett sms, haha, men det var skoj!

Jag visste inte att humlor tycker om att gräva ner sig i marken :S Det var såhär: Vi 3 satt ute i trädgården och pratade när jag helt plötsligt hörde något som surrade, jag trodde det var en mygga, ni vet ju hur de låter när de surrar runt öronen ;P, så jag höll på och flaxade med armarna massor, men det slutade inte. Så jag typ flyttade på mig, men då förstod vi att det surrade ifrån marken istället, och vi bara va fan är det där. Så vi typ drog bort lite gräs och sånt, det var svinläskigt för vi visste ju inte vad det var. Sen helt plötsligt flyger det upp en as stor humla och vi blev SVIN rädda, vi typ skrek som värsta galningarna och kutade därifrån, det var så jävla kul. Och pappa hade gått och lagt sig och vi skrek precis utan för hans fönster, och fönstret var öppet :D Haha, ops... ;)

Haha, kul hade vi iaf, sen kollade vi på lite film, och två Sex and the City avsnitt. Sen pratade vi tills klockan blev 03.13, och då somnade vi.

Idag
Vi vaknade 09.18 och låg och pratade tills klockan var runt 10. Sen käkade vi frulle och sen bestämde vi oss för att gå ner till älven och bada lite. Det var härligt... vi typ dök från alla möjliga olika stenar och Tina skulle försöka att dyka baklänges, men det misslyckades totalt xD

Sen åkte de hem med halv fyra bussen, och jag blev helt ensam. Det kändes konstigt att inte ha någon att vara med, med tankte på att jag har vart med någon typ varje dag ett tag nu. Men men, det fick gå :)

Förövrigt
Jag har flyttat över Marias säng till mitt rum, och flyttat över min gamla säng till hennes rum. Hennes säng är 1,20 m bred, och min är bara 90 cm. Så nu har jag 1,20 säng hos både mamma och pappa, VÄSTA LYX! :)

Jag har fått höra det senaste jag är lik Ashlee Simpson på min visningsbild. Är jag det? Det har jag aldrig hört förut, men jag tar det som en komplimang eftersom hon är super hot! :)

Jag har en idé: Ni kanske inte vet att jag skriver lite egna låtar ibland, men det gör jag iaf. Och jag tänker nu skriva en till ny låt. Och då ska jag ta alla avsnitt ur One Tree Hill och sätta ihop det till en text, och sen skriva musik till, tycker ni att det låter som en bra idè? :)


Jaja, det var iaf en uppdatering av mitt liv de senaste dagarna. Borde nog blogga lite oftare för det tog en hel evighet att skriva allt ;)