Jösses pannkaka, som mormor brukade säga.

Alltså ni ska veta vad som hände när jag skulle sova igår natt. Det var så jävla läskigt! :P

Jag typ hade precis släckt lampan och så, så hörde jag att någon höll på att greja med minia persienner. Jag var så jävla rädd alltså, fyfan, trodde seriöst att det var någon som skulle ta sig in (för jag hade inte stängt balkongdörren helt). Så jag typ tittade ditåt, men då var det ingen där. Sen fortsatte det, så då tänkte jag att det måste vara en fluga eller något. Så jag tände för att släppa ut den. Sen ser jag att det är en SVINSTOR fjäril, och jag är AS RÄDD för fjärilar, iaf stora. Har ni hört talas om den där vampyrfjärilen som tydligen har kommit till sverige nu. PRECIS så såg den ut. Jag hoppas verkligen inte att det var den för då... jag då vet jag inte vad jag tar mig till.

Iaf så var jag ju tvungen att försöka få ut den ur mitt rum eller i värsta fall, döda den. För aldrig att jag skulle våga sova med den i mitt rum. Så jag typ tog tag i en kudde och skulle försöka träffa den så att den skulle komma mot balkongdörren, men det funkade inte. Den var jätte snabb, flög på mig och grejer. FATTA ATT JAG VAR LIV RÄDD ELLER :S Sen så satte den sig iaf på en utav mina garderober, så då dödade jag den! :P Det var skönt, sen slängde jag ut den också, och det var ännu skönare! :)

Sen skulle jag ju försöka sova, klockan var la runt 00.30 tiden, och jag skulle upp 06.30. Så jag la mig och släckte lampan på nytt. Sen IGEN, hör jag något konstigt ljud, fast inte från mitt rum, utan utanför, på gatan typ. Så jag typ flög ut på balkongen och skulle kolla vad det var som lät. Då ser jag att det springer omkring massa GRÄVLINGAR på gatan och i våran trädgård. Och jag bara shit!! Grävlingar liksom. Så kom jag att tänkta på att Anders snart skulle komma hem, och hur bra är det om han kommer inknallandes med massa galna grävlingar, så jag skickade ett sms och sa att han skulle akta sig. Det tyckte jag var snällt av mig :) (Han hade tydligen inte sett några grävlingar när han kom hem, men strunt samma)

Sen gick jag la mig IGEN, och denna gången hörde jag inga ljud när jag släckte lampan. Fast jag låg och tänkte istället så jag somnade inte förrän klockan var typ 01.30, svart va?! Så jag var något trött på jobbet idag xD

Postat av: Tette

Haha, fan vilken rolig kväll...det hade jag verkligen velat se när du sprang där med kudde å grejer ;D Haha! Men Emmö, du får inte ligga och tänka! Det har jag ju sagt förut.

2008-08-04 @ 21:07:23
URL: http://stephanie.garben.se
Postat av: maria

jisses, grävlingar på gatan. det var som sjutton :O

2008-08-04 @ 22:32:33
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: maria

svar: nä, jag hade faktiskt inte sett de innan igår! men nu har jag sett både 1'an och 2'an, tänkte kolla på 3'an ikväll :)

2008-08-05 @ 17:07:41
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: maria

svar: klicka på "statistik", det ska finnas i menyerna när du loggar in :)

2008-08-05 @ 21:20:32
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback