It's gonna be love



Ni hade tur, eller otur, bestäm själv.

Jag sjunger iaf It's gonna be love med Mandy Moore.
Jag tappar rösten som fan ibland, men det skiter jag i, för jag är värsta stolt över mitt komp på gitarren :)

Unsuspecting Sunday Afternoon



Hejsan!
Min blogg var inte snäll igår, det funkade inte att blogga. Så jag gör det idag istället :)

Syster och jag gick på promenix med flickorna igår. Sedan gjorde jag inte så mycket mer. Läste massa i boken. Och idag blev den klar. Finally ;)

Snart ska jag gå och möta syster. Hon ska komma hit och fira första advent med mig och mamma, och jag ska göra mat, risotto. Hoppas det blir gott för det var evigheter sen jag gjorde det sist.

Har ni tur kanske det snart ploppar upp ett nytt klipp på min blogg när jag spelar gitarr, men vi får se. Eller vem vet, det kanske är otur..? Jaja, ni får tycka vad ni vill ;)

Nu ska jag kila ;)
Byebyee!

Another Friday Night



Fredag idag. Inte den bästa fredagen.. Jag kan förklara:
Alba mådde dåligt inatt. Hon spydde och höll på hela tiden. Så jag var vaken med henne. Fatta att jag var trött i skolan idag eller. Med bara några timmars sömn och ett fysikprov på schemat blir resultatet inte särksilt bra kan jag lova.
Jag har varit så jävla övertrött idag. Tur att man har Tini, som man kan flumma med x) De andra var nog rätt irriterade på oss dock ;)

Efter skolan blev det promenad med flickorna. Vi gick till Slättbergsbanan, för det var fint och upplyst där. Efter promenaden drack mamma och jag glögg. Det är så jävla gott, smakar juligt :) MUMS! Det var glöggpremiären för 2008 det - underbart! Sedan har jag läst bok (A)

Nej, nu ska jag ta och pallra mig ut med flickorna igen så jag kan gå och lägga mig sen.
Godnatt :)

Perfect By Thursday

Tjena mittbena. Jag vet att jag har varit en aning off här, men nu ska jag skärpa mig. Här kommer en liten uppdatering.



  
I måndags tittade jag på The sisterhood of the traveling pants 2. Den var gött bra! Jag gillar de filmerna. De är så mysiga på något sätt. De skapar lugn inom mig. I alla fall, den tycker jag att ni ska se. Och om ni inte har sett 1:an, så bör ni kolla den också. Det rekomenderar jag iaf!




I tisdags var det förberedande hoppning på ridningen. Jag hade Askan eftersom jag kände att jag hade luskat klart för ett tag med Hedda. Självklart skulle jag kunna rida henne massa mera, för hon är en underbar ponny, men jag kände att jag ville gå vidare och välja en annan häst, en häst som är mer säker på att hoppa, eftersom vi ska hoppa nästa gång. Även om inte Askan är sådär jättesäker på det, så valde jag honom. Dels för att det var längesen jag red honom, och dels för att en annan person hade valt Molly.

Nu tänker la ni som inte är intresserade av hästar, Ah men shit, det här var ju ett väldigt kul ämne att läsa om, inte. Men bara så ni vet, även om NI inte tycker att det är särskilt intressant, så gör JAG det. Jag brinner för hästar, och jag tänker inte ändra på det för allt annat i världen!



Igår träffade jag som sagt familjen. Det var riktigt nice.
Vi pratade massa, och åt massa onyttigt, men det var det värst. jag gillar min familj <3

No time at all..

Hejsan!
Idag blir det ett kort inlägg för jag har lite bråttom. Jag ska nämligen hem till syster och käka pizza med henne, far och bror. Det blir nice det! Sedan ska vi äta kladdkaka till efterrätt också, så vi kommer vara übernyttiga idag. ;D

Annars då, skolan har vart seg hela veckan. Idag hade vi inställd idrott så vi fick gå hem typ 13.40. Det var gött! Men imorgon blir det en lång dag. Vi börjar tidigt, kl 8.15, och slutar sent, kl 15.30. Men det blir nog bra hoppas jag!

Nej, nu måste jag gå. Jag har egentligen inte tid att sitta här!
Ciao!

Molly och jag hoppar 70cm



Molly är underbar! <3

Jag ska önska henne under klubbmästerskapet den 21:a december också. Då ska jag satsa på en bättre placering än förra årets, då jag kom 3:a. Det kan bli svårt, men önska kan man ju alltid göra (Y)

Hopptävling


Idag var det hopptävling.
Först satt jag i sekretariatet i någon timme och tog emot betalningar och sånt, sedan gjorde jag iordning Molly. Jag vill ha henne. Hon är helt underbar!! Fast hon kan vara väldigt grinig. På framhoppningen sparkade hon andra hästar så fort hon fick chansen, och en gång träffade hon en hästs ryttare på foten. Så hon fick åka och kolla upp det på sjukan :O Inte särskilt roligt, men jag tror att det gick rätt bra med henne ändå, som tur är.

Iaf.. tävlingen gick svinit bra. Hon gick fint på tygeln och i form och hon hoppade varje hinder galant. Resultatet blev felfritt så vi fick hem ännu en fin rosett. Jag är supernöjd! :D


Om ni vill veta så är Ascot avlivad nu :( Tråkigt, men det var nog bäst så <3

I'm walking on sunshine



   

Idag blev det väldigt lång långpromenad med flickorna. Syster förljde med och vi var ute i mer än 2 timmar. Vi gick först ner till slussarna, och sedan runt hela alltet så vi kom upp vid klaffbron. Under promenadens gång fick lilla Alba ont i ena tassen, hon haltade och grejer, så syster och jag turades om att bära på henne ett tag. Jag tror att hon bara hade överansträngt sig lite eller något för nu är tassen helt normal igen :)

Från en sak till en annan:
Jag har väldigt dåligt samvete. Jag har nästan inte pluggat något idag. Jag har bara läst lite i engelskaboken. Och jag som har Fysik B-prov på fredag.. GAAH! Nej, nu ska här hända grejer, jag ska plugga tills mina fingrar värker!
Byebye!




Thank God It's Friday

Tack gode gud att det är fredag. Jag är helt slut! Hm... på tal om Tack gode gud, det ska jag se imorgonkväll kl 21.30 på TV4. Det är helt underbart bra - se det!

Så.. dans har stått på schemat idag. Det var faktiskt riktigt roligt, såvida man hamnade med någon som kunde dansa. Det blev vals, foxtrot och dirty dancing. Haha, herregud, jag visste inte ens att man dansade dirty dancing här i Sverige, men tydligen. Värsta porrigt ju :O

Annars idag har det blivit massa promenader, och snart blir det ytterligare en eftersom småflickorna behöver gå ut en gång till innan det blir läggdags. Ikväll är Mamma och dansar på Folkets Park, så jag är ensam hemma. Det är skönt!

Ooj, vad sugen jag blev på  té nu. Det ska jag ta och fixa mig en kopp. Sedan blir det promenad och sedan TV :)
Ha det! :)

I'm so excited



Hahaha, ingen slår Lennart x)

Sleeping Lessons



Godkväll!
Idag var det en seeg dag i skolan. Jag höll seriöst på att soma på vissa lektioner, och det var jag nog inte ensam om att göra ;) Iofs hade vi sovmorgon, det var nice, men ändå.. Blä! På lunchrasten satt jag och räknade matte, och fortsatte in på matte lektionen. Det blev i 2 timmar och en kvart sammanlagt. Jag vet inte hur jag orkade x) Sedan fick vi ett hemprov i Samhällen. Fast det ska inte vara inne förrän om typ 2½ veckor.

Efter skolan gick jag hem och träffade syster och bror, och sedan gick syster och jag in till stan med hundarna. Där skrev jag in mig på körskolan som jag ska gå på nästa år. Sedan gick vi hem och käkade underbart god mat lagad av mamma. Yummi :)

Fysik har det också blivit idag, och lite läsning ur min engelskabok, som vanligt. Nu blir det ännu mera bokläsning, sedan tv och mys med hundarna, sedan ut och gå, sedan mer tv och mer mys och sen sova för att orka med fredagens skola. På tal om det... Vi har dans imorgon, hela förmiddagen.. det blir ju.. kul. Alla 2:or på MÅG och alla 2:or på Nisse ska samlas i våran gympasal och dansa tillsammans. Snacka om att det kommer bli smockat!

Nej, nu ska jag läsa bok (Y)
Tjenamors!

You can tell by the way I use my walk



Idag blev det bowling i skolan. Det var dökul x) Jag vann, och det är väldigt coolt. :)

Här är det slutgiltiga resultatet:
1:a plats: Emme, 168 poäng
2:e plats: Mar, 253 poäng
3:e plats: Tini, 249 poöng
(Tini, din sista strike räknades som 10 poöng)

:D



Sedan klippte jag mig på Klipp & Company. Jag blev rätt nöjd faktiskt. :) Tack Tette, för att du gav mig tipset, och för att du gjorde den underbara kartan x)

Nu ska jag gå och äta.
Byebye ;)

Welcome to my life



Igår kom hundarna :) MYS säger jag bara. Fast de tar väldigt mycket plats i sängen, och så snarkar de x) Och så måste jag gå massa promenader hela tiden. Men det gör inget, för jag gillar de ändå. ;D

Imorgon börjar vi kl 9.50, så då kan jag sova till typ kl 8. Skööönt. Iofs ska jag springa med hundarna det första jag gör, men det är härligt.. så det gör ingetting. Dessutom känner man sig duktig efteråt, och det är ju ett plus i kanten.
Efter det blir det skola, fast bara i 4 timmar, för jag slutar tidigt. Direkt efter skolan ska jag bara gå hem och hämta hundarna, och sedan traska hem till syster för att kolla på de nya avsnitten av One Tree Hill och The Hills... som vanligt. Sedan blir det la lite plugg, och sedan ridning på kvällen. Jag gillar't! :)

Nej, nu ska jag ta och läsa ännu mer i min engelskabok, för jag har massa sidor kvar :(
Cya!

I was true as the sky is blue



Sjukt fin bild på Ashley Tisdale!

Idag har det än sålänge varit en hyffsad lugn dag. Jag gick upp vid 10 och åt frukost med far. Sedan övningskörde vi till Uddevalla och körde omkring där lite. Körde till Torp gjode vi också, och köpte fikabröd för pappa var sugen, förvånande.. ;) Sen körde vi hem. Det var änna lite roligt att övningsköra idag, för den var så himla olika sorts vägar. Typ 30-väg, 50-väg, 70-väg, 90-väg och motorväg. Superkul! :D

Idag har jag också pluggat matte. Snart tänkte jag läsa några kapitel i min engelskabok eftersom jag har ganska många kapitel kvar. Sedan tänkte jag kolla igenom tyska- och latinglosorna en gång till, så att jag slipper plugga så mycket dagen innnan förhören.

Ojoj.. Farmor ringde precis, hon lät riktigt fräsch :) Hon brukar inte låta så fräck om ni förstår ;P

Btw..SNART KOMMER HUNDARNA! :D:D

Nej, nu ska jag läsa lite bok.
Ciao!

You might as well live!

Razors pain you;
Rivers are damp;
Acids stain you;
And drugs cause cramp.
Guns aren't lawful;
Nooses give;
Gas smells awful;
You might as well live!

Joy To You And Me



Tjena mittbena!
När jag kom till Hjärtum igår så hade Anders möblerat om i vardagsrummet uppe. Såhär blev resultatet. Mycket fint enligt min åsikt. :)

Idag vaknade jag halv nio. Då läste jag ett kapitel ur min engelskabok Chocolat. Den är bra! Sedan gick jag ner och åt frukost med gamlingarna. Sedan  pluggade jag; kemi, tyska och latin. Samhällen gjorde jag igår ;)

Vet ni vad jag ska göra nu då? I'll tell you.. Jag ska spela The Sims Djurliv. Det var jättelängesen jag spelade det sist jag jag tänkte passa på nu när jag är i Hjärtum.

Senare idag kommer Vickan hit och då ska vi lattja.. x)

Byebye

Happy birthday, dear Sara...



Happy birthday to youuu.

Grattis på födelsedagen Sara Lind :D

GRATTIS!



Vem har världens coolaste bror? Jo, JAG!

Han har kommit in på KY-utbildningen i Katrineholm! :D Så himla roligt!
Han är bara bäst, så enkelt är det!

GRATTIS ANDERS! <3

When it rains...



Titta, jag hittade en bild på mig som är 2 år gammal ;)

Det var en kort dag i skolan idag. Först hade vi fysik, och sedan samhäll. Vi har inställd biologi och beting på matten, så vi fick sluta tidigt, härligt! Det tråkiga är att jag har utvecklingssamtal kl 14.45, så jag kan inte åka till Hjärtum förrän med halvfem-bussen. Det är lite trögt, men det får gå.

Jag ringde och bokade klipptid på Klipp och Kompani idag. Jag får antagligen Susanne, eftersom det var henne jag pratade med. Så på onsdag kl 16.30 gäller det. Direkt efter gympan också, haha... Jag hoppas att jag hittar :O

Vet ni vad? På söndag kommer sötungarna.^^  Det ska bli så himla roligt. Och så ska jag ju börja träna också. Varje morgon, gå upp kl 6 och springa med vovvarna. Det blir grejer det!

Nej, nu ska jag göra samhällen, så slipper jag den nästa vecka :)
I'll be seeing you!

Dancing in the moonlight



Godkväll!
Usch, fyfan för denna dagen. Eller, iaf förmiddagen. Imorse när jag vaknade kände det som att jag skulle svimma. Jag var typ jättesnurrig och illamående. Det kändes typ som att jag var full och hade baksmälla på samma gång, helknäppt. Men jag tvingade mig till skolan ändå. Första lektionen var Fysiklabb, och både Tette och jag var förbannade för allt gick så jävla trögt. Sen hade vi Kemilabb, då var vi fortfarande assura. På labben så skulle vi greja med kemikalier och sånt där, som vanligt. Och idag när jag skulle tvätta en e-kolv, tror ni inte att jag lycka skapa tryck i den där jävla e-kolven så vattnet som skulle hamna i e-kolven, sprutade rakt upp i mitt ansikte istället. Tror ni att jag blev glad eller, NEJ x)

Efter Matten och Samhällen, som vi hade efter lunchen, träffade jag Sara. Vi tog en fika på Ritz. Det var mysigt - MÅSTE GÖRAS OM! Sedan gick jag hem och åt Tacos (A), och nu sitter jag vid datorn. Snart blir det plugg, eller nej, inte snart, nu! Jag känner mig asstressad!

Men vi hörs,
Ciao!

Btw, min mobilkamera tar ändå rätt okej bilder. Denna bilden tog jag på väg hem från Ritz :)

Those summer nights...



Bara för att jag saknar Kroatien..

Idag hade vi latinprov. Det gick la inte sådär jättebra, men nej! Fyfan, när man är ledig ska man inte snacka skola, ellerhur Mar ;)

Fast, då har jag ju inget att säga.. Så Tette har la rätt, skolan tar upp hela ens tid så den är det enda man pratar om, typ :)

Nu kör vi!
Efter provet så hade vi värsta långa håltimman, i 3½ timmar eller något.. helt sjukt. Men vi lyckades la få tiden att gå rätt fort ändå tycker jag. Sedan hade vi iaf gymnastik, det var svinkul. Efter gympan gick Tette och jag hem, fast vi fick sällskap av Vanessa också. Hon plingade med plingan på cyklen varje gång någon sa ett rolig skämt x) Haha..

Sedan kom jag hem, då käkade jag ett äpple och kollade på One Tree Hill. Sedan kom mamma, vi käkade mat. Sedan blev det TV, och nu datorn. Snart ska jag göra fysiken också, jag har inte orkat göra den än.

Sen har det inte hänt något mer roligt tror jag. Eller jo, just det ja. Mamma somnade i soffan förut, så då ville jag vara lite snäll mot henne (jag älskar att ge överraskningar), så jag diskade :) Okej, det kanske inte var sådär jättemycket.. men hon blev väldigt glad iaf så jag är nöjd :D

Nu ska jag göra något annat , PUSSS

Btw, Ascot var kvar igår :) <3

In a moment, everything can change...



Tjo.. Idag är det tisdag, vilket innebär OTH och The Hills med syster. Gossip Girl har jag typ gett upp, men jag ska ta och kolla igenom de nya avsnitten när jag får tid. Tisdagar innebär också ridning, och jag har önskat Hedda. Jag hoppas att jag får henne för hon är mysig. Det första jag ska göra när jag kommer dit idag är i alla fall att gå till Ascots box. Är han inte där... då vet jag inte vad jag ska ta mig till!

Nej, nu måste jag sätta fart. Jag har ett Latin prov som hänger över mig!
La sort ajuda els poderosos.

Hero of War



Jhonny fick upp mina öron för den här låten, och jösses vad bra den är!

If I Could Turn Back Time



En sammanfattning av de senaste dagarna


Torsdag:
Var i skolan, hände la inget direkt speciellt.

Fredag:

Var först i skolan, åkte sedan hem till byn. Var med Jhonny under kvällen.

Lördag:
Syster och jag åkte till staden och handlade lite. Tanken var att vi skulle shoppa loss och att jag skulle klippa mig, men resultatet blev att jag kom hem med en ny topp och oklippt hår. Så istället för att åka och klippa mig, klippte jag Marias hår. Det blev väldans bra om jag får säga det själv :) På kvällen var på med Jhonny och ägde honom på SingStar :D

Idag:
Jag övningskörde förut, det gick asdåligt... men å andra sidan, man kan ju vara på topp jämt, ellerhur ;) Nu tänkte jag plugga, mest Latin eftersom vi har prov på onsdag, BLÄ!

Förövrigt så tänkte jag bara önska Grattis till pappa, eftersom det är Fars Dag idag, och till syster, för att hon inte har druckit alkohol på 1 år (Y)

Cry, because it all begins again...



Jadu, jag vet inte ens hur jag ska börja, så det är la lika bra att säga det rätt ut,  Ascot ska avlivas! :'( Åh fyfan! Jag älskar den hästen ENORMT mycket! Jag har ridit honom i 2 år nu, och han fick mitt hjärta första gången jag red honom. Jag har hoppat massa tävlingar med honom, vi fick t.ex. placering på förra årets Klubbmästerskap!! Jösses, stallet kommer inte kännas likadant utan honom!
Han kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! <3

 Det var längesen jag var såhär ledsen :(

ASCOT, JAG ÄLSKAR DIG! <3

Back to School



Jahapp, då var det måndag och skola igen, FAN! Orka med det eller. Jaja, idag var jag så jäkla trött alltså, det var längesen jag var så trött i skolan. Jag höll på att somna på 3 av 4 lektioner, illa! Den lektionen jag inte höll på att somna på, var engelskan. Den var skitkul. Vi hade en annan engelskalärare som gick egenom lite med USA:s presidentval, och han var SKITBRA! Gud vad jag skulle vilja ha honom istället för Elsie! Inte för att det kommer ske, men drömma kan man :) Btw, på lunchrasten/håltimman idag hade vi ju väldigt roligt, ellerhur Mar ;) Vi tog kort på våra lypsyler, och det var väldigt intressant kan jag lova! :O

Efter skolan gjorde jag Kemin, eftersom jag hade glömt den i skolan under lovet. Det var gött att få den gjort! :D

Usch, vilket kasst inlägg, det här för räcka. Jag orkar inte mer idag.

Pusss

Welcome to the city



Igår kom Fia och Mia hem till oss på middag i Hjärtum som planerat, det var jättemysigt. Vi käkade god mat och åt kladdkaka (bakad av mig) till eftererätt.

De åkte hem vid 21-tiden, och då insisterade Jhonny på att komma över ett tag, så det gjorde han. Vi kollade på När lammen tystnar, den var braig :)

Sedan gick jag och la mig, och gick upp idag klockan halv 10, eller gick upp och gick upp... jag låg kvar i sängen och läste min engelskabok, Chocolat. Jag har inte kommit så långt än, men än sålänge är den bra. Sedan gjorde jag klart fysiken också :D

Sedan gjorde jag inget särskillt tills klockan blev 15. Då övningskörde jag till och så körde vi runt lite i Trollhättan. Det vart skoj :D Så nu är jag tillbaka i Trollhättan hos mamma. Hon jobbar kvällen ikväll så jag är ensam hemma. Jag kollade på Tarzan förut, den är superbra! Älskar den filmen!! <3

Nej, nu ska jag krypa ner under täcket, för jag fryser ;)
Puss

Everything is alright



Jag glömde nämna att det var 4 år med älskade Janowa igår <3

Idag har varit en ganska seg dag än sålänge. Gick upp kl 9, satte mig vid datorn, käkade frulle med pappa och Anne i någon timme, gick till datorn igen, spelade lite gitarr, fikade, övningskörde i typ 1½ timme eller något, och nu sitter jag vid datorn igen.. Det lät väl spännande ;)

Just nu funderar jag på att baka, för det har jag lovat folket här hemma att jag ska göra, sockerkaka och bullar blir det, och kanske någon efterrätt till maten eftersom syster och Kusin Fia kommer hit på middag ikväll, det blir nice det!

Förövrigt så har Jhonny den klanten gjort så att jag har fått låten Follow me med Uncle Kracker, på hjärnan. Han spelade upp den för mig häromdagen, och då bestämde jag mig för att lära mig den på gitarr, och nu kan jag inte sluta att spela den bara för det, ILLA!

Men men, nu ska jag spela gitarr. ;)
Byebye!