I remember stormy weather



Idag var det en härlig dag i skolan. Vi började med matte, det var as kul... sen hade vi kemi, fast jag räknade lite matte istället för jag ville vara duktig. Sen hade Tina och jag värsta motionspasset, för vi skulle gå och fråga våran gympalärare om vi kunde få bowla istället på gympa, och då var det så att Ingrid (gympaläraren), satt och åt, och vi ville inte störa då, så vi gick och kollade hela tiden om hon hade ätit klart. Vi gick banne mig till matsalen 6 ggr. När vi till slut fick pratat med henne så var vi tvungna att prata med klassen också, så vi fick springa fram och tillbaka från Ingrids kontor till vårat klassrum hela tiden. Det var lite komiskt. Det hela slutade iaf med att vi fick bowla, så därför slutar vi kl 13, istället för kl 16, bra va :D

Nu sitter jag hemma hos syster. Vi har precis kollat på One Tree Hill och The Hills, vi sparar GossipGirl till helgen, för jag vill plugga lite istället. När jag cyklade hit, så regande det massor, men nu är soligt väder, knepigt!

Ikväll ska jag rida, jag längtar som as. Det brukar jag inte göra, men idag är jag på värsta ridhumöret, jag undrar vilken häst jag får, antingen Molly eller Hedda ;)

Nä, nu ska jag tvinga syster att hjälpa mig att plugga lite tyska och latin :)
Ciao!

Postat av: mar

Wohoooo!!! Vi får bowla!! :D Tack så mycket!! :P

2008-10-21 @ 17:24:48
URL: http://mariaolausson.bloggsida.se
Postat av: Tette

Haha, ja shit vad du räknade matte idag. ;)

2008-10-21 @ 19:58:13
URL: http://stephanie.garben.se
Postat av: maria

svar: dankedanke, men jag blev inte sådär överdrivet nöjd. men jag vänjer mej nog! ;)

2008-10-21 @ 20:07:47
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback