Jag rider dressyr på Jenta (film)



Hon är en härlig häst Jenta, Janowas dotter, så jag kände för att lägga in en video på henne.
Klippet är från den 18:e Augusti 2008 ;D

Wake Me Up When September Ends

Jadu, min önskan om att jag skulle ha gjort klart allt pluggande till i helgen lyckades inte kan jag säga.
Hela denna dagen har jag pluggat. Men å andra sidan, nu är jag klar med min fakta om Washington, Latinen är gjord, och så jag har läst lite ur min engelskabok. Imorgon blir det först stallet, sedan läsa lite mer engelska, lite matte, och kolla igenom samhällen en gång till. Så det blir nog bra tror jag.

Stefan, kom hem!

Nu ska jag krypa ner i sängen och läsa engelskaboken.

Janowa <3



Janowa är världens bästa häst <3


Imorgon ska jag rida henne igen. Det har jag inte gjort det på 1½ månad. Jag har inte ens träffat henne på 1½ månad. ILLA! Saknar henne massor! <3

Fredag



Den här veckan har inte direkt kul kan jag lova. Först så åkte Stefan till Norge. Har saknat honom som fan denna veckan! Sen har jag varit så jävla stressad med alla prov, inlämingar och läxor.. har typ pluggat 24/7...

Men nu är det äntligen fredag, och jag kan slappna av igen. Det dåliga är att jag inte kan spela gitarr på grund av mina naglar, men men, jag får la klara mig några veckor till utan den.
Vickan ska komma hit ikväll, eller hon kommer la närsomhelst, vilket blir nice..

Vad består helgen av då? Jo, plugg. Jag ska försöka göra klart allt i helgen så att nästa vecka förhoppningsvis inte blir lika stressig. Sen ska jag försöka rida Janowa också, det var en evighet sen senast!

Nej, nu ska jag ta och försöka skriva lite till på min Washington redovisning, innan Vickan kommer...

Kate Voegele - I won't disagree



Superbra låt. Jag bara måste lära mig att spela den ackustiskt!

Plugga



Fixade mina naglar i morse, det var nice. Sen kom jag hem vid 12, och har pluggat sedan dess. Det har blivit Naturkunskap (såklart), Samhäll, och Engelska. Vi ska ha muntligt redovisning i engelska om Amerikanska stater, och jag har valt Washington. Jag har hittat all min information, så nu ska jag bara ta bort lite ointresant fakta, och sedan skriva om allt till engelska, så det blir nog bra.

Nu ska jag ta och plugga lite mer naturkunskap, och sedan blir det att läsa engelskaboken.

The Trick Is to Keep Breathing



Vi fotade med negativ i skolan idag. Det var coolt. Jag visste inte ens att jag hade sånna effekter på min mobilkamera, så där ser man.

Idag har det blivit en hel del plugg. Eller HELA dagen för att vara exakt. Började när jag kom hem, typ kl 16, och håller på ännu. Har gjort lite Naturkunskap, eftersom vi har prov på fredag, och så har jag gjort klart min Samhäll-inlämning också. Eller jag ska bara finputsa den lite, men det gör jag imorgon. Snart så ska jag göra lite kemi, och sedan ska jag läsa min engelskabok. Men först ska jag diska, för jag har lovat mamma att jag ska göra det idag.

Imorgon ska jag gå upp halv nio. Ska åka till överby med syster och fixa mina naglar ( jag är ledig imorgon). Om vi hinner ska jag köpa skor också. Egentligen skulle vi shoppa i Göteborg, men eftersom jag känner mig megastressad av alla arbeten i skolan, stannar jag hemma och pluggar istället. Jag ska försöka att göra klart allt imorgon så att jag för en gångs skull varken behöver plugga eller jobba i helgen. Det lär bli svårt, så lycka till, till mig!

Nej, egentligen har jag inte tid att blogga, så jag får kila nu.
Vi hörs, Puss!

Titta vad jag kan!


Kossorna säger:
Det låter lite som en hel marackas när man sväljer gräset, hehehe.
Ankan säger:
Ojojoj...
Grisen säger:
JAG HAR HÅRIGA BEN!

Nu sitter jag hos syster, och alla citat som djuren har sagt, kommer från henne. Ojojoj, vad jag är övertrött! Men det får gå, för jag ska snart cykla med superfart till Mami, då ska jag käka, sen ska jag åka till Ängens Gård, och rida. MUMS!

PS. Fan vad kass jag är x)

Jobbet


Igår var en härlig dag. Först skola, sedan träffade jag Stefan. Egentligen skulle vi gå på bio, men det blev inte så. Istället blev det hemmakväll. Fast först åkte vi till Skoge och hämtade en film, Dumpad. Den var riktigt bra. :)

Idag har jag jobbat, kl 12 - 20. Det var rätt okej, lite långtråkigt men annars bra. Hade ju Ebba och Alba hos mig så jag ska inte klaga <3

Imorgon ska jag gå upp kl 7, då jag börjar jobba kl 8. Inte särkilt skoj, men det får gå.

På tal om att gå, så ska jag göra det nu, för jag är dödstrött!
Men vi hörs,
Emme

Hej alla barn nu blir det barnprogram...

Nu börjar bolibompa, bara så ni vet.

Igår var jag i Strömstad. Stefan skulle köpa någon basgrej till sin bil så vi tog en lite tripp dit. Eller, liten och liten... 25 mil för att vara exakt. Hehe, det var mysigt iaf. Jag tycker om Stefan :)

Skolan idag var rätt go. Började med Fysik-labb, den var lätt. Sedan åkte jag till tandläkaren i edet (hade inga hål). Var klar precis när bussen gick tillbaka till thn, så jag fick sätta mig och plugga tills nästa buss kom. Sedan kom jag tillbaka till skolan, då hade jag Samhäll, och sedan slutade vi. Nice!

Nu är jag hos syster. Emmsan har vart här så vi lekte Twister, JAG VANN, några gånger iaf. ^^

Men nu kom mamma, så nu ska vi käka Tacos, som syster har gjort. MUMS! :)
Så ni får ha det super,
puss




Plugga, plugga, plugga, plugga bort din sura min...

Idag har Emmö varit duktig, för hon har pluggat typ hela eftermiddagen. Riktigt bra gjort av henne tycker jag.

Nä, det var jobbigt att skriva sådär... men japp, jag har pluggat, och det i massor. Skolan idag var förövrigt härlig. Vi hade tydligen fått beting i tyskan eftersom våran lärare skulle vara i Göteborg, så vi slutade 14.25 istället för 16.00. Härligt!

Imorgon är det tisdag, vilket betyder:
att Stefan kommer hem från Norge, yay
att jag ska spendera min eftermiddag hos syster, yay
och att det är ridning på kvällen, yay. Tina ska försöka få igenridning på min ridlektion, så om vi har tur så rider vi samma lektion imorgon :)

Men men, nu ska jag gå och plugga igen, vi har Latin tills på onsdag, och det är lite klurigt, så det får jag jobba mer med.
Ha det bra sålänge,
E

Dansar med Saxar



Igår hos Tette:
Vi sjöng singstar, käkade massa goda kakor, spelade gitarr, pratade och hade allmänt trevligt. Tack för det! :)

Idag vaknade jag halv nio. Då var jag duktig, för jag läste lite ur min Engelskabok, Citizen Girl. Har tänkt att läsa klart den idag, men jag får se hur det blir med det, för den är jätte dålig, och jag har 300 sidor kvar :(

Annars ska jag väl inte göra så mycket tror jag. Spela lite gitarr kanske, och duscha.
Men nu ska jag gå, så ni får ha det bra! :)

Britney Spears



Alltså jag måste säga att Britney Spears var en otrolig artist! Dessutom var hon min favorit för ett antal år sedan...

Den här videon är grym, tycker jag. Specielt sista delen, Baby On More Time.

Godkväll!

Då var man hemma hos pappa igen då. Trevligt! Fast han är iofs inte hemma, men Anders är iaf hemma så det duger. Vad har jag roat mig med att göra de senaste timmarna då? Jo, jag har pratat med pojken min på msn, och spelat gitarr. Jag har lärt mig en ny låt, Lucky med Britney Spears. Den är gammal, men jag gillar den!

Imorgon blir det Singstar-kväll hos Tette! As skoj ska det bli! :D

Het was jongstleden het u raadpleegde van me deze Vrijdag avond, voor I die de bedoeling is om op televisionaerial te gaan en te controleren. U schapen hebt zo goed het! Kus


(Hoppas att ni kan nederländska)


Lumpen



JAAAAAAAAAA!

I Juli skickade jag in ett lämplighetstest för att se om jag är lämplig att göra lumpen. Idag fick jag ett svar ifrån Pliktverket där det stod att jag ÄR lämplig, att de vill träffa mig och att jag får mönsta! :D TJOHOOOOO! Fatta att jag är glad eller! :D
Man får mönstra tidigast den dagen man fyller 18. Så nu har jag ca 1 år på mig att komma i superform. Yay!

Förövrigt så är jag fortfarande sjuk, har inte varit i skolan sen i måndags förmiddag, men sånt livet. På måndag är jag tillbaka i skolan igen :)
Jag vet att förövrigt egentligen ska vara 2 ord, men jag skriver de som ett ord. Det är liksom min grej ;)

Clothes/Bro's



Yay. Mitt linne har kommit. Det är supersnyggt!

Jag är sjuk, blää! Var jätte yr i skolan idag så mina vänner tvingade hem mig. Så nu är jag hemma och vilar.
Ikväll skulle vi egentligen ha Singstar-kväll hos Tette, men den är inställd eftersom hon inte heller mår särskilt bra.

Imorgon är det studiedag, det är skönt. Men min pojk åker till Norge :(

Nej, jag orkar inte skriva mer idag, istället ska jag krypa ner i sängen, dricka te och kolla på TV.
Hejdå!

Hos Vickan



På klippet spelar Vickan och jag låten Under your spell från serien Buffy the Vampire Slayer. Låten är otroligt svår att sjunga, den är svinigt hög/ljus. Och det blir ju inte bättre av att jag är sjuk, men skit samma.

Vad gjorde vi igår då? Jo, vi spelade gitarr hela kvällen, och pratade med Vickans brors kompisar, eller ah, några iaf. De hade förfest så det var rätt livat. Men men, de gick vid midnatt så då fick vi huset för oss själva. :D

Förövrigt så är jag ganska mycket mer förkyld idag, inte kul alls. Men jag blir nog bättre snart..

Idag blir det plugga matte. Kasst att vi får läxor över helgen alltså!

Men men, lev livet!

This is me



This is me - Demi Lovato & Joe Jonas

RIKTIGT BRA!

Bom dia!



Emma saknar syster <3

Igår var det fredag. Tette gick hem under lunchen för hon var jätte sjuk. Under sista lektionen (Naturkunskap), skolkade halva klassen så man kände sig ju inte särskilt peppad att gå på den. Men det var bra att vi gick för lektionen var ganska viktigt, och tro det eller ej, riktigt rolig :)

Efter skolan kom Stefan. Vi var hos mamma en liten stund. Sedan åkte vi och sa hej till Tres, vet inte riktigt hur hon stavar sitt namn så jag tog hennes "bloggnamn" ;) Iaf så kom hon med tåget från Göteborg (?), så Stefan och jag stod där och sa hej när hon gick av. Trevligt! Fast hon var tvungen att åka därifrån ganska snabbt, men det var trevligt ändå. Första gången man sa hej till henne liksom :)
Sedan åkte Stefan och jag hem till honom och kollade på film, House of Wax. Den var bra, fast knepig. Sen körde han hem mig till pappa, snällt av honom tycker jag.

Snart ska jag till Vickan, det blir nice det. Fast jag är sjuk, men skit samma. Sånt är livet! Vi ska iaf sjunga och spela massa gitarr, så det blir nog väldigt skoj tror jag :)

Nä, nu ska jag ta och göra mig ordning.
Você carneiros tem-no assim bom,
Beijo

Livet rullar vidare...



Tjoo, kände att jag ville lägga in en bild på Tina och Maria  idag :)

Tisdags kväll:
Ja, jag red ju på kvällen, hade Ascot som vanligt, han är mys. Fast det gick inte så bra, vi skulle rida med sadel, fast utan stigbyglar. Och eftersom Ascot är så stor, och jag inte har så bra balans, ramlade jag av två gånger. Smidigt... jag vet. Men men, sånt är livet på en hästrygg.

Onsdag:
Skola. Hade tyska, latin, biologi och gympa. Vi var grymma på gympan. Spelade brännboll mot den andra NV-klassen. Och självklart vann VI! Haha :)
Sedan kom jag hem, tänkte plugga, men det blev inte så. Istället kom Stefan, mycket trevligt. Fast jag hade ont i min mun. Men jag ska inte klaga ;)

Idag:
Skola som vanligt. Tette var väldigt sjuk idag. Tycker synd om henne. Men det är bra att hon är i skolan, för annars dissar hon mig ;)
När jag kom hem pluggade jag matte i 2 timmar - mycket jobbigt, men väldigt nödvändigt!

Imorgon:
Imorgon är det fredag, det gillar vi. Och då åker jag till pappa, det var längesen nu. På tal om längesen, det är nästan 2 veckor sen jag spelade på min gitarr, jag saknar den. På tal om gitarr så har jag tänkt att försöka att göra klart min OTH-låt i helgen, men jag får se hur det blir med det. Det är inte särskilt lätt kan jag lova!

Nu:
Gör inte så mycket. Pratar med Moska på msn, han är flum, som vanligt! Och nu kom jag att tänka på när han spottade ut soppa över hela vårat köksbord, HAHAHA! Det glömmer jag aldrig kan jag lova.
Nej, nu ska jag ta och lägga mig i sängen och kolla på TV. Är helt slut!

Ni får ha det Super!
Puss

Mia Rose - Better off



Min favoritlåt, för tillfället!

Tisdagar



Direkt efter skolan idag cyklade jag till syster, där tittade jag på det nya One Tree Hill avsnittet och käkade daimglass, underbart måste jag säga. Sedan blev det två nya The Hills avsnitt också. Egentligen ville jag se det nya Gossip Girl avsnittet också, men syster skulle åka och handla med mamma, så det får jag ta en annan dag. Bara så ni vet alla där ute, på alla tisdagar hedanefter är jag upptagen, då spenderar jag min eftermiddag med min syster och kollar massa serier, och på kvällen rider jag. :)

Japp, ikväll ska jag rida. Förhoppningsvis får jag min bubbis, Ascot. Vi ska antagligen ha förberedande hoppning, men eftersom vi ska ha en annan ridlärare, så vet jag inte riktigt. Jag får helt enkelt vänta och se.

Jag saknar min plattång, jag glömde den hos pappa sist gång jag var där... buhu! Men jag ska till honom igen på fredag så då får jag tillbaka den. :)

HÄRLIGT!

Flugan



Så jävla bra!

She's back!

Ojoj, jag måste nog ta och skärpa mig nu. Bloggar ju nästan aldrig nuförtiden. Fy på dig Emma!

Idag var jag hos tandläkaren,  syster var med mig. Jag fick en ny grövre tråd och 2 fjädrar vars funktion jag inte direkt förstod. Sen så spände de min kedja till tanden också... jösses vad det tar tid då. Tanden har typ inte flyttats något ju. För de som inte vet så opererade jag mig i maj, gjorde en friläggning av en tand som hade vuxit fast i käkbenet, och nu drar man ner den succesivt med en kedja.

Idag är det den första september, vilket innebär att syster har bott i sin lägenhet i 2 månader, grattis, och att säsong 6, av OTH sänds i USA. Så imorgon är det frittfram att ladda ner, vilket syster ska göra. Och efter skolan ska jag åka hem till henne så ska vi kolla på det avsnittet och samtidigt äta daimglass. Det blir mys det :)

Senare på kvällen blir det ridning. Ska bli nice, förutom att vi typ byter ridlärare hela tiden... Eller nyss hade vi Weronica, sen skulle vi ha en som heter Patricia, men hon skulle typ vara hemma med sin dotter i 5 veckor, så då ska vi ha en annan under den tiden. Herregud säger jag xP

Men men, nu ska jag ta och greja med lite annat ;)