Valborgsmässoafton

Samhällsprovet är avklarat! Jag vet inte riktigt hur det gick,. Det är svårt attsäga såhär innan man vet resultatet, men vi får hoppas på det bästa.

Idag mina kära vänner, är det valborg. Och jag ska faktiskt inte sitta hemma och tråka. Jag ska ut med mina vänner, och det ska bli skitkul! Jag har väl sådär en timme på mig innan jag ska iväg och jag har lite smågrejer att fixa innan, så jag tänker nöja mig med det här idag. Jag slänger även in en bild så kanske inlägget piffas upp lite, förhoppningsvis.

Ha en trevlig valborg allihopa! <3


Hoping to keep that best of moments

Hallå där!
Idag är det minilördag, eller vad kallas det?! Inte för att onsdagar känns som lördagar, men det finns säkert någon logik i det hela.

På ridningen igår red vi ut. Får jag välja har jag mycket hellre lektion. Uteritter är oftast väldigt enformiga: mest skritt, men även lite trav och galopp. Nej, då har jag hellre lektion där jag lär mig något!

Idag har jag varit väldigt trött. Antagligen pga av att jag inte kan somna på kvällarna. Istället ligger jag och tänker, och det är ju inte alltid så bra. Jag får helt enkelt sluta tänka och försöka sova. Lätt sagt, svårt gjort.. men någon gång lyckas jag nog. Säkerligen idag, för jag skulle lätt kunna somna på momangen. Men det kan jag inte, för jag måste plugga samhäll för jag har prov imorgon, usch!

Det enda positiva med morgondagen är att det är valborg, vilket innebär en ledig fredag. Iofs kommer la min valborg inte bjuda på särskilt roliga händelser.. Jag kommer förmodlingen sitta inne och tråka framför tv:n eller något liknande. Usch, tråkigt! Jag är sjukt sugen på utgång, men jag vet inte vart och med vem jag ska gå med. Så det blir nog hemmakväll för min del.

Det ska bli sjukt gött när jag blir 18 och kan gå ut, istället för att gå på massa privata fester. Ja, det ser jag fram emot, väldigt mycket. Iofs är det en bit kvar, 65 dagar för att vara exakt. Så jag får allt vänta ett tag till vilket är ganska segt. Men men, tids nog är väl det min tur.

Jag var föresten på en kort lunchkonsert idag. Jag fastnade för Heaven help my heart, framförd av en i min klass. Hennes röst är verkligen fin och jag föredrar hennes version framför det-jag-tror-är-orginalet, som jag har lyssnat på i nästan en timme nu. Texten är verkligen söt, jag gillar'n. Så mitt tips: har du brist på inspiration till musik, checka in låten.

Nu ska jag fortsätta att plugga och hoppas på att någon stör mig, så jag har en anledning att inte plugga. Smart, jag vet ;)

When the world outside's too much to take

Helt ärligt så var det längesen jag pluggade så här mycket på en dag. Det har blivit säkert fyra timmar körkortsteori och tre timmar samhäll, så jag tror inte att jag orkar plugga mer idag. Jag tror ändå inte att så mycket skulle fastna, så jag får plugga mer imorgon.

Snart ska jag på ridlektion, och som variation ska jag faktiskt köra dit, lite småträning sådär. Ikväll hoppas jag på att få Joe, och jag antar att jag får honom också. Egentligen ser jag inte fram emot kvällens ridning, men det är just då som det brukar vara så himla roligt, så det blir nog nice.

Nu ska jag ta det lugnt och kolla runt lite, sedan bär det av till Ängens Gård.
E

UTMANAD!


Favoriten, som jag tyvärr ej kan ta del av..

Jag har blivit utmanad av syster
!
Man ska skriva 8 faktor/vanor om sig själv och sedan utmana 8 andra personer.

  Jag har en väldigt känslig mage som gör att jag inte kan äta saker som starka halstabletter eller dricka vätskor som juice.

Jag är väldigt rädd för att jag inte ska bli något, att jag kommer leva ensam och aldrig lyckas med livet.

  Jag har små tvångstankar som jag gör varje dag (inga allvarliga, men störande), som att inte gå på dörrmattan av stål vid ingången till trappuppgången när jag går in eller ut, eller sätta på och stänga av väckarklockan 2 gånger innan jag tillslut sätter på den.

  Jag bryr mig väldigt mycket av vad folk säger och jag tar åt mig mer än vad folk tror.

  Såsom alla andra så älskar jag musik. På senare tid har jag uppskattat mer och mer att lyssna på musik istället för att spela, men jag kommer alltid att vara mest fäst vid att spela själv.

  Jag knäcker mina fingrar och svär alldeles för mycket.

  Jag har teoriprov och uppkörning den 8:e Juli i år, spännande!

  Jag föredrar Volvo framför Saab.

Jag utmanar:
De som vill

When shadows fill our day

Korta skoldagar, ja tack! Vi slutade direkt efter provet idag, vilket innebar halv tio. Då drog Mar och jag till körskolan och gjorde teoriprov. Alltså shit, det är sjukt svårt alltså. Man får typ inte ha något fel för att få godkänt - omöjligt. Eller nej kanske inte omöjligt, men näst intill. Det får uppenbarligen bli mer körkortsteori för min del.

Dessutom måste jag plugga samhäll, gah! Jag blir så trött.. Jaja, bara att bita ihop och börja.

Jag är helt faschinerad av Andrea Bocelli. Han är en blind otrolig sångare med en röst starkare än de flestas. Jag älskar hans låt The Prayer som han sjunger tillsammans med Celine Dion. Jag hade tänkt att bara länka till låten, men eftersom ni säkert inte skulle lyssna på den då lägger jag in den istället. Så här har ni den, lyssna och njut!.

 

I want to break free


Vad hände med vädret? Det var superfint till runt kl 15, sedan blev det molnigt... knepigt. Varmt är det dock fortfarande och det är skönt.

Efter skolan idag drog jag till syster och umgicks lite med henne. Det blev promenad, glass, Buffy och vampyrerna och massa annat mys. Det var väldigt roligt att se Buffy igen, jag har saknat det. Det är ett riktigt bra program. Ikväll blir det plugg; latin, samhäll och körkortsteori. Inget jag ser fram emot, men det måste göras. Imorgon har vi nationellt prov i engelska B. Det skulle jag gärna hoppa över, men det är bara att gilla läget.

Nej, idag finner jag ingen inspiration till att skriva mer, så det här får räcka.

E

Baby there's no other superstar


Nu har jag precis avslutat kvällens pluggning med körkortsteori i 1½ timme. Det var lite intressant faktiskt, lärde mig massa nya saker. Dessuom har jag gjort klart mitt körhäfte, så nu behöver jag inte slava med det längre. Nu är det bara att lära sig allt också, men det går nog bra.

Jag är helt galen i Lady Gaga's låtar förtillfället. Sjukt mysiga! Just nu lyssnar jag på Boys boys boys, den är riktigt käck.

Snart ska jag sova. Redan? Ja, jag är trött och har inget bättre för mig. Imorgon är det projektarbetesdag då alla projekt ska redovisas. Det ska bli intressant då jag skulle behöva lite inspiration inför mitt eget projektarbete. Dock har jag i princip bestämt mitt projektarbete, men det får ni veta mer om en annan gång.

Nu, ZzZz....

E

Think you're really hot hot

Lady Gaga - Boys boys boys
Kings of leon - Closer
Queen - I want to break free
Lady Gaga - Paparazzi
The Beates - Let it be

Ett exempel på vad som hörs ur högtalarna idag

We like boys in cars

Imorse när jag vaknade tittade jag på Save the last dance 2. Den var bra, men ganska traditionell, inte så speciellt. Jag har sett andra filmer som i princip var likadana, men det innebär inte att filmen var dålig, för det var den inte. Jag rekommenderar filmen till de som gillar dans och lite romantik. Betyg: 3 av 5

The best move... is following your heart

Samhäll och körkortsteori står på schemat idag. Jag har redan pluggat en hel del, men jag ska fortsätta några timmar till.
Snart ska jag göra lite käk, jag vet inte riktigt vad det blir, men säkert något tråkigt eftersom jag är ensam.

Senare kommer Mamma, och då ska jag övningsköra till trollhättan. Det blir nice det!

Nu blir det mat.
E

There will be an answer


Nu ska jag snart sova. Det ska bli skönt för jag är väldigt trött. Jag hoppas att jag drömmer om något trevligt. Det hade varit nice.

Min kväll har jag spenderat med att titta på Twilight. Jag har sett den innan, men jag kände att jag ville se den igen. Dock har jag den inte i bra kvalité, men det spelar inte så stor roll, den är bra ändå.

Imorgon är det söndag. Söndagar brukar vara rätt sega, men jag är glad att jag är ledig iaf. Iofs kommer jag säkert utnyttja dagen genom att plugga, men vi får se. Det blir nog lite annat trevligt också hoppas jag.

Nej, nu ska jag krypa till kojs. Godnatt!
E

It's your time to move, it's my time to move

Demi Lovato
Goddag!
Vädret är helt underbart idag och jag har varit ute i princip hela tiden tills nu. Jag har klippt gräset och solat i bikini, i hopp om att få lite sträck. Men vi får se, det syns nog inte så mycket.

Just nu sitter jag och lyssnar igenom Demi Lovato's låtar samtidigt som jag håller på och kopierar över bilder från den stationära datorn till min laptop. Jag ska även intstallera lite program så att jag kan föra över bilder från digitalkameran och mobilen, men det tar jag senare. Först ska jag fixa bilderna, och det kommer ta tid för jag har rätt många bilder. Iofs ska jag inte föra över alla, men det blir nog en hel del ändå.

Pappa åkte precis till Trollhättan för att förbereda inför morgondagens rally, Stallbackasprinten. Han ska inte vara med, men däremot vara funktionär. Jag funderade på att hjälpa till men då måste jag gå upp runt kl 6 imorgon bitti, och det var inte direkt lockande. Då stannar jag hellre hemma och gör något flitigt istället, som att plugga eller något liknande.

Nu ska jag fortsätta med mina bilder.
E

Closer

Jag i'm müde. Det skulle vart skönt att sleepa lite, men det får nog vänta lite.

Hm, jag har brist på motivation känner jag.. Jag vet inte vad jag ska skriva men det kommer jag nog på tillslut. Jag har föresten fått spotify, riktigt fräscht! Har lyssnat hela kvällen, artister och låtar hit och dit. Jag gillar't, verkligen.

Usch, kl är bara typ kvart i elva, och jag känner för att bara däcka i sängen, en fredagkväll. Det är illa alltså.. Men jag vet inte riktigt vad annars jag ska göra. Det är ju inte direkt livat i Hjärtum menar jag. Det enda ljud som hörs här på natten är kossornas råm och fårens bräk. Haha, nej.. så illa är det inte. Men näst intill.

Nej, nu ska jag ta bort mitt smink och borsta tänderna, sedan ska jag lägga mig i sängen och leka lite till med datorn innan jag lägger mig för natten. Det ska bli skönt att sova imorgon. Jag hoppas dock att jag inte sover bort hela dagen, men det gör jag nog inte.

E

Friday at last

Jösses, är klockan redan kvart över sju? Tiden går fort när man har roligt. Iofs har jag inte gjort så mycket. Det har blivit lite övningskörning och sånt nice. Jag har även jobbat på min solbränna lite. Inte länge, men alltid något.

Jag visade min dator för far förut. Han tyckte den var snygg och kom inte med någon dum kommentar, det gillar vi!

Ikväll blir det tv. Iofs måste jag koppla in min tv för den har stått okopplad sen mina kompisar var här innan påsken och jag har inte orkat fixa det. Så det får jag göra. Men det är lätt så det fixar jag rätt snabbt.

Nu ska jag käka.
E

Where nothing ever changed until one outsider changed everything



Idag har vädret bjudit på mycket sol, helt underbart. Det har blivit väldigt mycket solning i skolan idag, säkert 2 timmar. Nu hoppas vi att man får lite solbränna också. I helgen ska jag steka i bikini. Det blir grejer det.

Jag såg det senaste avsnittet av The Hills förut, Crazy in love. Det finns väl inget mer att säga än att det var riktigt bra. The City har ingen chans mot The Hills, och jag hoppas för allt i världen att det blir en till säsong, även om det inte lutar mot det.
På bilden, samma person? Jajemen, Stephanie Pratt från The Hills.

Jag har även tittat på I would for you, det senaste avsnittet från One Tree Hill. Jag är riktigt glad att jag började kolla på det programmet när de precis kom till Sverige, för det är ett riktigt toppenprogram. Det här avsnittet sänkte inte direkt kvalitén heller.

Ikväll blir det nog film i form av Mumien som går nu på 6:an. Jag har sett nästan hela innan, men inte slutet så jag funderar på att titta på den. Det kommer nog bli lite halvdant, för jag ska plugga körkortsteori samtidigt.

Japp, så är iaf planen.
E

Laptop - HP Pavilion DV5-1207eo


Jaha, då har men en laptop. Nice, eller vad tycker ni?

Idag när syster och jag var påelgiganten för att köpa datorn blev jag uppraggad av en kille. Eller, han kom fram och frågade om han fick bjuda på en kopp kaffe. Fast när jag sa att jag inte dricker kaffe sa han att jag var söt, och sedan frågade han om vi kunde ta en fika istället. Hehe, jag tackade nej.. Lite kul att någon kommer fram och bjuder ut en alltså. Det händer inte varje dag.

Bror var här förut och hjälpte mig att fixa internet. Det var lite komplicerat, för mig, men inte för honom, för han fixade det rätt fort - skickligt.

Jag gillar min dator. Det är så bekämt liksom.. Ja, det var ett bra köp, det känner jag.

Tette, jag har ont i min rumpa tack vare dig ;)

Nu ska jag kolla klart på Du är vad du äter, sedan blir det Grey´s Anatomy, yummi.
E

How do you do it?

Seriöst, vad är det med vädret? Vi vill ha sommar!

Då var det tisdag. Jag började dagen mer en underbar sovmorgon, för att sedan gå till skolan för att ha två lektioner, kemi och engelska. På engelskan drog Tette undan min stol när jag skulle sätta mig, så jag satte mig på marken istället. Haha, snällt, ellerhur. Det gör ont på min högra skinka nu, så jag kommer säkert få världens blåmärke. Tack Tette ;)

Efter skolan hade jag utvecklingssamtal, och sedan var det dags för körlektion.

Jag har precis käkat mat, och ska nu göra klart/kolla igenom mitt kemiprov, för jag känner att jag vill ha klart det nu. Senare ikväll ska jag iväg om rida som vanligt. Jag har sett fram emot det hela dagen alltså...  I'm stoked! Imorgon har vi studiedag och den ska jag spendera med syster på Överby där jag ska köpa en laptop, yay. Can't wait. Dessutom ska jag ta mig tid till att träna också, för det gjorde jag aldrig igår, illa. Idag blir det ju lite träning i form av ridning, så det får räcka tycker jag.

Nu blir det kemi.
E

Not my day...

Jag är gött trött, och dessutom sjukt stressad. Jag håller på med kemiprovet, och jag börjar närma mig mållinjen nu faktiskt. Okej, jag har några uppgifter som antagligen är helt fel, men jag kan inte lösa dem på annat sätt så det får duga..

Idag hade jag det muntliga nationella i engelska B. Det gick rätt bra faktiskt, fast jag var rätt nervös innan. Imorgon har vi sovmorgon, och dessutom slutar vi tidigt. Det gillar vi!

Nu hinner jag inte blogga mer för jag ska fortsätta med provet.
E

Something good to rely on

Göta Älv

Då var man i thn igen då. Jag övningskörde ju som sagt. Det gick bara bra. Man sa att jag hade förbättras mycket, så det kändes bra. Det var lite roligt att köra hennes bil också, en Nissan Primera. Lite läskigt i början kanske, men jag vande mig rätt snabbt.

Under tiden jag har varit här har jag pluggat ännu mer kemi. Jag har dessutom gjort ytterligare två uppgifter, så nu känns det lite bättre iaf. Det betyder inte att jag är klar, för jag har många uppgifter kvar. Som tur är har jag några dagar på mig eftersom hemprovet ska vara inlämnat på torsdag. På onsdag har jag dessutom studiedag vilket är skönt då jag kan plugga massor om jag inte har hunnit klart. Jag ska även köpa en dator den dagen. Ja, jag har bestämt mig. Eller syster och jag ska till elgiganten och prata med de där, så får vi se om de kan klämma fram en käck dator åt mig. Det ska bli nice så jag slipper fajtas med mamma så fort jag ska vill gå in.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag ska då inte plugga mer iaf. Jag kanske ska ta och titta på film, ...och så kom Polly, som går på 3:an kl 21.00. Det kan hända att jag har sett den förut, men det återstår att se.

Föresten, igår anmälde jag mig till hopptävlingen den 3:e maj på Ängens Gård, så om ni har vägarna förbi kan ni ju komma in och heja på mig ;)

E

Why is everything so confusing?

Fyfan vad jag hatar kemi. Jag har hållit på med ett hemprov i som vi har fått i kemi, i fyra timmar nu. Ändå har jag bara gjort några uppgifter. Jag fattar typ ingenting, så jag måste läsa igenom hela boken innan jag kan börja räkna. Gosh!

Jag har också tagit mig tid att träna lite pilates med vikter.

Om några timmar kommer mamma, sen ska jag övningsköra med henne till thn. Jag har inte kört med henne på jättelänge, så jag hoppas att hon ser att jag har förbättrats. Förhoppningsvis!

Jaja, nu ska jag fortsätta med kemin
E

Ps. Det här är mitt 300:e inlägg

Sometimes there's only one thing left to say


Jag såg klart på den här filmen precis. Den var otroligt mysig men samtidigt väldigt djup. Jag tycker de balanserade känlsorna perfekt och jag älskade slutet. Rekommenderar jag filmen? - Jajemen!

Betyg: 4 av 5

Heldag på Kinnekulle




Oj, vad jag är trött. Det har varit en dryg dag idag. Gick upp tidigt, och kom precis hem. Dagen har varit bra. Pappa har kört fyra pass varav alla har fungerat bra, förutom sista då bränslespridarröret brast. Vi hade otroligt tur eftersom det inte började brinna, men det var inte långt ifrån.

Annars har det blivit väldigt mycket solning för syster och mig. Bror och pappa har meckat med bilen hela dagen, vilket inte direkt är min starka sida. Men jag hjälpte till att byta däck faktiskt.  Det är riktigt härligt på Kinnekull. Jag har varit där ett antal gånger nu, och det är min favoritbana här i Sverige. Okej, jag har inte varit på så många, men av de jag har varit på är denna iaf roligast enligt mig. Fast om det regnar är Falkenbergs bana väldigt intressant. Det brukar bli lite krockar och sånt, och det är alltid spännande. Inte så roligt för de som drabbas kanske, men lite roligt för de andra eftersom det händer mycket.

Vad har hänt mer idag då? Hm, inte så mycket mer. Jag övningskörde hem, det tog två timmar, men då stannade vi faktiskt på tre ställen, så det var rätt bra gjort faktiskt.

ikväll ska jag bara ta de lugnt. Jag är så trött så jag skulle kunna somna på momangen, men då vaknar jag säkerligen alldeles för tidigt i morgon, och det vill jag inte. Dessutom är det nog lite för tidigt för att lägga sig nu tror jag.

Men ni får ha en nice kväll allesammans. För det ska jag sannerligen ha.
E

Five O'Clock World


Herregud! Det tog 1½ timme att göra den där jäkla maten, kyckling och ris. Men kycklingen var inte riktigt upptinad, så det var antagligen orsaken. Maten blev sjukt god faktiskt. Jag är riktigt stolt över mig själv för jag är inte direkt bra på att laga mat. De andra tyckte också att den var god, och det var det som räknades, yay!

Efter maten putsade jag racingbilen. Vi ska nämligen till Kinnekulle imorgon för att träna inför årets säsong. Eller, pappa ska träna, vi andra ska bara med för att hjälpa till. Det ska bli nice, fast jag måste gå upp kvart i fem, och det är inte lika nice. Men det får gå.

Iaf, efter jag hade putsat bilen var vi tvungna att åka in till stan igen (med mig som chaufför). Vi glömde att tanka alla dunkar inför morgondagen när vi var inne i stan förut. Så det fick bli lite mer övningskörning, och det gick super även denna gången.

Sedan har jag inte hunnit göra mer än att äta en glass. Onyttigt, men gott. Ikväll ska jag inte göra så mycket tror jag. Kanske kolla på en film eller något likande. Jag ska iaf inte plugga. Det är jag för trött för så det får jag göra i helgen istället. Det hade iofs vart skönt och gå och lägga sig i sängen, men nej, inte än. Jag får vänta några timmar först.

Jaha, det här får väl räcka.. Vi hörs imorgon.
E

All the wind blows and the angels sing

Finally friday. Det ska bli underbart med helg. Dagen i skolan var över på två timmar eftersom jag bara hade biologiprov, som förörvrigt var svårare är jag trodde att det skulle vara. Crap! Efter skolan gick jag hem och grejade lite, sedan tog jag 12.20-bussen till Hjärtum där jag nu befinner mig.

Pappa stod ute i garaget och grejade med racingbilen när jag kom hit. Sedan undrade han om jag ville med i till stan och handla lite med. Jag tog det som en ypeprlig chans att övningsköra, och tackade ja. Så vi drog in till Thn någon timme efter jag kom hit, handlade massa mat, och åkte tillbaka. Det gick väldigt bra när jag övningskörde trots att jag inte kört på ca en månad. Riktigt bra gjort av mig!


När jag kom hem bytte jag om lite snabbt, och sedan tränade jag. Jag cyklade till edet och tillbaka, så det blev som vanligt 1,2 mil. Sen har jag inte hunnit göra så mycket mer. Nu däremot ska jag göra mat till två hungriga grabbar, så vi hörs senare.
E

Working out on a thursday night


Jag jublar när jag kommer på tanken att det är fredag imorgon. Dessutom slutar vi übertidigt vilket är underbart! Iofs har vi ett prov på tre timmar på morgonen, men det blir nog bra. Därför har jag spenderat tiden efter skolan med att plugga. Jag har även gosat med Molliebus, och dessutom tränat. Pilates fick det bli idag. Jag lyfte även lite vikter som vi har här hemma.

Under resten av kvällen ska jag antagligen plugga. Men det känns som att jag kan allting nu, så jag kanske inte pluggar så länge. Isf ska jag nog titta på tv, eller så sitter jag kvar här och kollar efter laptops. Men det återstår att se.

Nu ska jag iaf fortsätta plugga.
E

I could use someone like you

Herregud, jag glömde berätta om ridningen. Det är ytterst sällan att jag glömmer att berätta om den alltså.. Iaf, jag hade Joe, som jag önskade. Det gick skitbra. Han var hur härligt att rida som helst, och jag ser sjukt mycket fram emot nästa vecka då vi har, som igår, dressyr. Men det är nice. Jag gillar dressyr! Inte lika mycket som hoppning kanske, men tillräckligt.

Nu vill jag inte bara vara tråkig och bara skriva lite skit om hästar, så jag slänger in en video också. Det är Tyler Hilton som har gjort en cover på Kings Of Leon's låt Use Somebody. Enjoy!


I'm done with this


Just nu är jag trött på cytoplasma, kromosomer och allt som har med genteknik att göra. Men det är inget att göra åt, bara att plugga vidare..

Det var en väldigt onödig skoldag idag. Vi gjorde i princip inget nödvändigt. Det enda lite positiva var att vi gymmade i typ en halvtimme på idrotten, och det var härlig. Jag hoppas att jag får en fet träningsvärk imorgon, eller nej (det kanske var att ta i), så att jag känner av att jag har tränat iaf.

Efter skolan har jag pluggat, och snackat med bror lite. Han var här förut och hjälpte mamma att byta till sommardäcken på bilen. Dessutom fixade han något nytt virusprogram till datorn, så nu fingerar allt prima. På tal om datorer, jag funderar på att köpa en laptop. Det dumma är att om jag börjar leta så kommer jag vilja köpa den direkt, och det kanske inte är så smart. Men jag ska fråga bror om råd. Han är rätt bra på sånt. Iaf så lutar det mot att jag ska köpa en iaf, så nu vet ni det.

Btw, jag tittade precis på det senaste The Hills-avsnittet. Det var riktigt bra, såsom alla andra avsnitt. Jag gillar all drama, men jag undrar hur det kommer sluta... spännande! Nej, nu blir det mer plugg, bara massa biologi. Jag ska försöka få in allt i hjärnan, och det är inte det lättaste kan jag lova.  Annars blir det väl inte så mycket mer att göra ikväll tror jag. Jag får se om det dyker upp något, men det är nog plugg som gäller för min del, damn!

E

Birthday Girl!


Idag fyller världens bästa syster 22 år. Grattis! <3

Skolan har även börjat, men det var rätt okej. Iofs försov jag mig imorse, men jag kom allt i tid ändå.

Nästan direkt efter skolan åkte vi hem till syster för att fira henne. Hon hade bakat under dagen, så vi fick en mycket god fika. Efter det småtjötade vi lite, och nu kom vi precis hem. Jag ska spendera kvällen med att plugga, och senare blir det ridning. Bror ska komma hit med ridkläderna lite senare. Snällt av honom!

Men nej, nu ska jag ta ta i biologin för vi har prov på fredag.
E

The City

Då var man i stan igen, lite trevligt faktiskt. Fast jag glömde mina ridkläder i Hjärtum. Bra gjort Emma, eller inte.

Jag började att titta på PS. I love you hos pappa förut, men han ville köra till thn tidigare än jag trodde, så jag hann inte titta klart, surt. När jag kom hit tittade jag på Ensamma Hemma 3, för den gick på tv:n. Jag fullständigt älskar den filmen. Den är så himla mysig, och jag kommer ihåg när den var ny, år 1997. Då satt jag och asgarvade i soffan när jag tittade på den. Härligt!

Ikväll ska jag ta och plugga lite biologi tror jag. Annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Som sagt så börjar skolan imorgon. Jag går från 8.15 till 13.50, så min dag är rätt lugn ändå. Jag slapp ju måndagens lektioner iaf.. Jag hatar dem!

Jaja, nu ska jag ta och hjälpa mamma att färga håret. Vi hörs
E

Btw, så såg jag att Skicka vidare sänds på tv ikväll kl 21.00 på 9:an. Har ni tråkigt och inget att göra tycker jag att ni borde titta på den filmen. För den är riktigt bra och har ett bra budskap.

Dreaming about a place I'll never see

Hello!
Sista dagen på lovet, usch! Den ska jag spendera genom att ta det lugnt. Lite senare åker jag till Trollhättan efter 10 dagar i Hjärtum. Det kommer kännas knepigt, men gött.

Idag är det inte lika fint väder som det har varit i helgen. Det är hyfsat varmt, men ingen sol. Dåligt, för jag ville sola. Jag har inte tränat heller, illa! Men min kropp är lite mör efter all cykling, så idag blir det vilodag. Det ska bli skönt.

Hm.. Jag undrar vad jag ska göra nu. Igår kväll funderade jag på att titta på PS. I love you, men jag gjorde aldrig det, så den kanske man ska ta och titta på. Jag får se.. Just nu känner jag att jag är hungrig, så jag kanske ska ta och käka något. Jag ska nog ta och spela lite gitarr också. Japp, så blir det.

Imorgon är det skola, fy!

Don't judge a book by it's cover



Obeskrivligt!

Det går inte att titta på det här klippet genom min blogg, så tryck på den så kommer du till youtube. Då funkar det.

You could do so much better


Cykla, cykla, cykla... Mina ben börjar bli lite tröga av all cykling. Men det är nice. Det är inte alls lika jobbigt som det var första gången jag cyklade i veckan, så det är härligt att det går framåt iaf.

Idag har jag suttit ute i solen i säkert två timmar. Först satt jag ute en stund när jag hade cyklat, sen åt vi fika ute, och efter fikan satt Anne och jag kvar i pratade i solen. Riktigt härligt! Man får hoppas att man har fått lite färg, men det går lite segt. Fast jag såg förut att jag har sträck kvar från somras, så helt likblek kan jag inte vara. Men nära iaf ;)

Snart blir det plugg. Jag ska få klart allt idag så att jag slipper plugga imorgon, sista dagen på lovet. Usch, jag vill inte att lovet ska ta slut. Men å andra sidan så betyder att gå i skolan att sommaren närmar sig, och det innebär 18 och körkort. Det gillar vi!

Bilden jag bjuder på idag är lite speciell, för jag har inte gjort något med mitt hår. Jag lät det bara torka efter jag hade duschat. Det händer ytterst sällan kan jag lova, för jag torkar det alltid med hårfön. De enstaka gångerna jag låter det självtorka, så har mitt hår har lite vågor i sig. Det är ju kanske lite fint, men jag föredrar rakt hår. Det är mycket enklare att hålla i styr.

Nej, nog babblat. Nu får jag sätta igång med pluggningen så jag slipper hålla på hela kvällen.
E

You give me reasons I never seem to understand


Okej, min kväll slutade så att samma kompis som ville att jag skulle med på fest, ringde och frågade om vi kunde träffas och göra något. Festen var tydligen rätt död, så visst.. jag hade sjukt tråkigt ändå. Vi tog iaf en promenad. Vi hamnade på Hjärtumsskolan som ni kanske kan se ovan. Fast sedan gick vi hem till henne, sjöng lite och käkade chips, onyttigt.. usch usch! Men trevligt var det iaf. Jag kom hem vid halv ett, då gick jag faktiskt och la mig. Jag ska försöka vända tillbaka mitt dygn lite. Måste ha väckarklocka på morgonen, annars sover jag bort halva dagen, och det vill jag inte.

Jag tittade på termometern förut. Det är redan 11 grader ute. Det är ju värsta nice. Då kanske det blir lika varmt som igår, eller förhoppningsvis varmare.

Idag ska jag försöka träna igen. Det blir antagligen cykla för jag pallar inte att springa. Jag har faktiskt tränat bra under lovet tycker jag. Här ska ni få se vad jag har tränat sen förra lördagen,

Lördag: Springa
Söndag: Springa
Måndag: Cykla 1,2 mil
Tisdag: Rida
Onsdag: Vilodag
Torsdag: Springa
Fredag: Cykla 1,2 mil
Lördag: Cykla 1,2 mil
Söndag: Cykla 1,2 mil
Måndag: Cykla 1,2 mil

Jag skrev även vad jag har tänkt att göra idag och imorgon. Cykla? You got it! Men det ser väl rätt okej ut? Det dumma är att jag inte har gymmat något. Bror har ett litet gym hemma, så det är ju inte helt omöjligt. Kanske gymmar lite idag eller imorgon. Fast då cyklar jag också, då blir det verkligen effektiv träning.

Nu ska jag äta frulle.

Am I just paranoid?

Jaha.. idag har jag inte gjort många knop. Jag har cyklat, som planerat, jag har solat i en timme, jag har tittat på film (se inlägget under), jag har ätit påskmat, etc... Jag har bara tagit det lugnt helt enkelt. Det kan ju vara skönt ibland, men jag skulle verkligen behövt plugga lite. Men det får jag väl ta senare ikväll. En kompis undrade om jag skulle med på fest, men jag tackade nej. Är inte så pepp, så det får nog bli hemmakväll för min del...

Det hade varit skönt att ta sig en liten promenad eller något, och få klarna upp alla tankar. Det är ju en väldigt fin kväll, men jag får se.

Jaja, jag får se hur kvällen blir. Nu ska jag iaf gå.
E

The courage to face fear


Ojojoj säger jag bara. Idag har jag tagit mig tid att titta på Braveheart. Att jag inte har sett den innan alltså. Helt fantastiskt film! Mel Gibson är en helt otrolig skådespelare. Han spelar huvudrollen, och dessutom är han filmens regissör. Filmen är ca 3 timmar lång och den var inte långtråkig för en sekund. Ja, jag saknar ord! Ni som inte har sett den, se den!

Betyg: 5 av 5

Just to beg for something to believe

Sara
Godmorgon!
Ser ni vilket fränt väder det är idag eller? Helt underbart ju.

Hur blev min kväll igår nu då? Jo, Sara kom hit, och sen vid 22-tiden gick vi ner till Hjärtumsgården. Fast vi kom aldrig dit, för Sara hade sagt till några av hennes kompisar att hon var sugen på donken. Haha, jag förstår inte varför, men de kom iaf ut till Hjärtum för att köra oss till McD. Helt galet, stackars människor att behöva komma ut till hit för den lilla orsaken. Jaja, Sara fick iaf sin hamburgare och sedan åkte vi in till Hjärtum igen. Det var rätt roligt ändå.. hela trippen in till Thn alltså, för det var så knäppt. Två galna pojkar var det sannerligen iaf..

När vi kom hem så släppte de av oss vid Hjärtumsgården för vi tänkte gå tid och checka läget. Värsta fjortisfesten var det, herregud. Vi var typ äldst där.. bara massa fjortisar.. Men iaf, vi sa hej till några som vi kände (inga fjortisar), och sedan drog vi hem. Vi hade kunnat stanna, men varken Sara eller jag var sugna på det, så vi stack. Sen gick Sara hem till sin farmor, och jag satte mig vid datorn för att kolla klart på det sista 90210-avsnittet. Ett riktigt bra avsnitt. Jag längtar tills nästa avsnitt kommer, för den serien är väldigt bra.

Nu mina kära vänner ska jag ta och slänga på mig lite träningskläder, för jag tänkte cykla lite. Det blir väl in till Lilla Edet, så jag har 1,2 mil som väntar på mig, nice!

She looks so pretty, so unsatisfied


Usch, ännu en bild på mig.. Vad ego jag är, sorry!

Jag har typ inte gjort något vettigt idag. Eller jo, jag cyklade 1,2 mil förut., så det var la bra. Men annars har jag inte gjort något. Bara gått och väntat.. på vad vet jag inte..

Ikväll kanske det blir utgång. Eller, utgång och utgång, går ner till Hjärtumsgården isf. Men jag får se... Först måste jag ragga upp någon att gå med eftersom Sara verkar har tappat lusten. Jaja, vi får se.. Förhoppningsvis blir det party!

Igår kväll blev det 90210 nästan hela kvällen så nu har jag bara tre avsnitt kvar. Jag tänkte ta och titta på dem nu, fast först ska jag fixa något att äta, för jag är rätt hungrig.

Anyways, vi hörs väl senare.
E

I never thought I'd need you there when I cried




Idag var det som sagt urnsättning för farmor. Det var lite småsorgligt, men ändå fint. Jag grät inte, och det är jag glad över. Det känns bra att lilla farmor vilar bredvid farfar nu. De har varit borta ifrån varandra i 20 år nu, så det känns skönt att de är tillsammans igen..

Farväl älskling <3

Efter urnsättning åt vi på restaurangen Tio Pepe. Jag åt någon planka som bestod av kött och potatismos. Knepig kombination, men ganska smakligt ändå. Efter måltiden åkte vi hem igen. Då var jag lite hurtig och tog mig en joggingrunda. Fast jag var väldigt omotiverad så det blev en ganska lite tur. Dessutom satte jag mig på ett berg här i Hjärtum som kallas Indianberget. Där lekte jag väldigt mycket som liten, så det kändes lockande att sitta där och filosofera samtidigt som man hörde fåglarna kvittra - underbart!

Jag har precis tittat på 90210, avsnitt 12. Det var riktigt bra och jag har insett att jag har saknat det programmet. Jag tittade på det när det precis kom i höstas, men sedan har jag lagt ner det. Men nu ska jag ta och börja titta på det igen, för det är riktigt bra.

Ikväll blir det ännu mer 90210-avsnitt, och sedan, sängen.

The girl in the mirror is me


Våfflor, det åt vi förut. Fast Anders skulle käka pizza, så Maria och jag åt själva. Mums säger jag bara!

Jag har gjort klart fysiken nu. Iofs har jag matte, kemi och biologi kvar att plugga på, men nu har jag iaf börjat.

Imorgon ska vi på farmors urnsättning i Vallda. Fast först ska vi hem till Anne. Inte för att jag vet vad vi ska göra där, men det blir la som en liten samling eftersom hon också ska med. Efter urnsättningen ska vi gå ut och äta allihopa. Anne's son ska också följa med, och det ska bli lite trevligt eftersom jag inte har träffat honom på snart ett år.

Btw, så hoppas jag innerligt att jag kan hålla mig för att gråta imorgon. Jag är verkligen riktig lipsill just nu, som gråter över ingenting känns det som. Jag tror att det kan bero på p-pillrerna eftersom de kan göra så att humöret svänger lite. Sjukt jobbigt är det iaf..

Nu ska jag kila.
E

You bring something broken and you fix it up



Idag är en rätt seg dag. Jag sov alldeles för länge, så jag får banne mig se till och ha väckarklocka på morgonen. Annars kommer jag vända på dygnet, och det blir jobbigt sen när skolan börjar igen.

Igår kväll såg jag bara på One Tree Hill. Jag sparade The City och The Hills tills idag. One Tree Hill var sjukt bra, likaså The Hills, medan The City var okej. Jag längtar tills de nya avsnitten kommer. Nästa avsnitt av OTH kommer sänd i USA den 20:e april. Jävla kasst med uppehåll. Som tur är har vi fortfarande The Hills att roa oss med.

Hehe, frän bild ovan va?! Syster och jag hade lite skoj framför webcameran förut. Vi tog lite nice pics, så idag bjuder jag på en bild ur det sortimentet.

Idag är en perfekt dag för att plugga eftersom det är sjukt dåligt väder, men jag har inte gjort ett skit. Men snart ska jag ta mitt förnuft till fånga och plugga lite. Först ska jag göra lite mat, för Anders ringde precis och sa att han var hungrig. Så det får jag väl sätta igång med då.

I'll be seeing you,
E

Show Me How to Live

Godkväll!
Den här dagen har varit rätt händelserik dag faktiskt. Jag tog bussen till stan kl 9, då syster och jag bestämde oss för att gå på stan lite. Syster kom på den briljanta idén att vi kunde ta hål i mina öron. Impulsiv som jag är ibland, tyckte jag att det var en bra idé. Så jag tog hål i öronen förut. Ja, jag vet att jag är 10 år sen, men jag har inte velat ta hål innan, så då väntade jag istället.

Efter håltagningen köpte jag lite smink på Lindex, och sedan gick vi till Cassandra för att fika. Smart som jag är, välte jag min bricka, så det blev glas och coca cola över halva golvet. Som tur var fick jag en ny, men det var sjukt pinsamt ändå. Emma och brickor är ingen bra kombination.

Efter den skämmiga händelsen tog vi bussen hem. Syster åkte hem till sig och jag klev av hos mamma. Jag tittade på säkert sex The City-avsnitt. Det är sjukt bra. Sedan bar det av till "kalaset" som blev i form av bowling. Det gick la inte sådär jättebra för mig, men jag kom iaf 2:a av 7 personer, så jag ska väl inte klaga..

Efter bowlingen var jag hemma ett litet tag innan jag åkte till stallet för att ha en hopplektion. Jag hade Rico, och det gick rätt bra. Jag slarvade lite med vägarna ibland, och han var ganska pigg, men annars gick det bra. Nästa vecka önskade jag att rida Joe, men vi får se vem jag får.

Ikväll ska jag titta på lite serier tänkte jag. Igår tittade jag på två One Tree Hill-avsnitt, sjukt bra, och idag tänkte jag se det sista. Jag ska även kolla in det senaste The City-avsnittet, och sen ska jag checka om det nya The Hills-avsnittet har kommit än.. hoppas hoppas!

Så ser min kväll ut. Hoppas att eran blir bra också!
E

I wish I could remove it from my mind

Ännu ett inlägg? Ja, jag har rätt tråkigt. Inte för jag vet vad jag ska skriva om, men det kommer jag säkert på..

Jag kan ju börja med att berätta att den graciösa middagen inte blev mer fancy är vanliga hamburgare. Sjukt tråkig mat, men what ever. Det fick duga.. Direkt efter maten försvann både far (som förövrigt hade kommit hem från jobbet) och bror ut till bilarna. Pappa skulle greja med någon av bilarna (antingen racingbilen eller orben, jag kommer ej ihåg), och Anders skulle ta en tur med sin bil.

Så kvar blev syster och jag, med disken, efter att ha stått och slavat med maten. Vi kände oss som två hemmafruar där alltså. Men, det gick rätt fort, och efter disken gick jag till datorn och spelade gitarr.

Jag är som sagt galen i låten jag la upp i inlägget under, så det har blivit en hel del akustiska versioner av den idag. Igår lärde jag mig även Behind blue eyes med Limp Bizkit. Jag tittade på filmen Gothika i lördags morse, och den låten är ju med i den filmen, så jag blev sugen på att lära mig den. Den är bra, fast jag stör mig på kompet på gitarren. Det är lite klurigt. Fast nu kan jag det iaf. Jag checkade precis in Hunger strike med Temple of the dog. Riktigt bra låt, men väldigt svår. Dessutom hittar jag inte ackorden, och det gör det hela en aning mer komplicerat. Jag har hittat en bra cover på youtube där man ser ackorden, så när jag har tålamod ska jag banne mig ta och lära mig den alltså.

Vad ska jag göra under resten av kvällen då? Jag funderar på att kolla in de tre senaste One Tree Hill-avsnitten som jag inte har titta på än. Illa! Fast jag ser nog inte alla ikväll. Jag sparar kanske något till en annan dag.

Imorgon ska jag gå upp kl 8 för att ta bussen 9 in till Trollhättan. En kompis har kalas, så det blir att gå på det. Som tur är, är kalaset inte på kvällen, för då har jag ridning. Vi har hoppning, och för en gångs skull ska jag inte ha Elliot. Der ser jag fram emot, men jag undrar vem jag kommer få istället. Hoppas jag får någon rolig, som Flight eller Molly kanske.

Ja, men se där. Några meningar fick jag iaf slängt ihop. Inte illa Emma.

Nu, One Tree Hill.

E

The love we make is give and it's take

Såhär fräsch ser man ut när man precis har tränat.. Det blev cykeln och 1,2 mil. Rätt nöjd med det faktiskt. Jag cyklade in till Lilla Edet och sedan tilbaka. Sjukt fint cykelväder; lagom varmt och soligt. Fast det var rätt tungt alltså, jobbigare än igår. Fast iofs, jag cyklade under längre tid än jag sprang igår så det är nog rätt logiskt ändå.

Jag är typ helt kär i den här låten, Work med Jimmy eat world. Den är gammal, men jag har inte lyssnat så mycket på den innan. Jag har lärt mig den på gitarr, och jag spelar den hela tiden. Helt underbart! Därför tycker jag att ni ska lyssna på den. Det är lite babbel i början och lite i slutet, men det är inte så irriterande, för det försvinner sen.



Bror kom hem förut. Jag trodde att han skulle komma sent, så jag var verkligen inte beredd på att han skulle klampa in när jag stod och torkade håret. Haha, jag blev sjukt rädd. Btw, så är han hemma från Katrinehol nu ett tag. han har praktik i Uddevalla under 6 veckor. Fast nu har han 5 veckor kvar.

Ikväll ska vi tydligen fira honom lite till genom att äta middag. Inte ute, men något lite mer fancy här hemma. Vi kanske grillar något? Hm, det hade vart gött. Jaja, vi får se helt enkelt.

E

Can we take a ride?

Goddag!
Idag är jag trött känner jag. Ändå har jag sovit 11 timmar, så jag borde inte klaga. Jag ska ta och träna lite snart, så kanske jag piggnar till lite. Iofs vet jag inte riktigt vad jag ska göra för slags träning, styrka eller kondition. Antagligen blir det kondition, och då blir det i form av att springa. Iofs kan jag ju ta och cykla någon mil eller något. Fast jag tror att det ger mer att springa. Men, vi får se..

Syster och jag satt ute och solade i en timme förut. Det var riktigt skönt. Lite kallt emellanåt kanske, men ändå härligt. Tänk, om typ 1 månad, eller åtminstonne  1½, är det helt grönt ute. Gräset är grönt och fräscht, och alla träd och växter har blommat. Jag längtar. Det ska bli skönt att kunna gå ut i bara ett linne och korta shorts utan att frysa. Mums! Det är skönt att sommaren är påväg alltså.

Igår kväll bakade syster en kladdkaka till bror eftersom vi skulle fira hans födelsedag. Han hade redan fått sina presenter av syster och mig, så han fick bara av pappa. Av honom fick han 4 ölglas och pengar. Trevligt!

Nej, nu ska jag ta och pallra mig iväg och träna. Får se i vilken form det blir..
E

Nobody Wants To Be Lonely


Underbart! Jag har precis varit ute och joggat. Det var jobbigt, men otroligt välbehövligt. Jag gillar Hjärtum. Även om det är rätt dött här. Det är långt ifrån någon sorts civilisation och det är en riktig håla (eller nej, en kulle). Men ändå gillar jag Hjärtum. Det är så fridfullt här - mysigt! Okej, det är klart det är otroligt långtråkigt att vara här ibland, men ändå.. jag gillar't. Speciellt på sommaren då man kan ta en 10 minuters promenad för att sedan sola och bada nere vid älven. Det kanske inte låter som så mycket att hänga i granen, men det är väldigt fint där kan jag lova.

Nu tänkte jag berätta en sak som gjorde mig väldigt glad tidigare idag; Kommer ni ihåg när jag berättade om att när jag var ute och gick på en morgonpromenad med vovvarna den 25:e januari? Jag fick jag ringa 112 för en äldre farbror hade ramlat och brutit armen.. Iaf, han plingade på hos mamma idag och frågade efter mig. Jag var ju här i Hjärtum, så han gav mamma ett kuvert som hon skulle ge vidare till mig. I detta låg ett tackbrev + 1000 kr. Helt underbart! Tusen spänn liksom; för att ringa ett samtal, och hålla honom sällskap under tiden tills ambulansen kom. Himlans trevligt alltså. Jag ska ta och skicka ett brev tillbaka och tacka för pengarna. Dessutom ska jag fråga om han vill ha sällskap på någon promenad framöver. Han gillar ju att gå ut och gå och dessutom var han trevlig. Så varför inte? Jag tycker som att det låter som en bra idé iaf!

Nu kom pappa och bror hem, så jag ska nog vara lite social nu. Iofs kommer väl pappa klaga på något som vi inte har gjort. Men vi har faktiskt städat, tvättat och vattnat blommorna, så helt missnöjd kan han inte vara iaf. Men något negativt kommer han säkert på, det gör han alltid..

E

Tired of waiting, tired of not knowing...



Godmorgon världen!
Gårdagen var... trevlig. Sjukt rolig på sina ställen, men rätt slapp för min del.
Tack för att ni ville komma tjejer <3

Idag har jag åkt till Överby för att lämna in min kamera som har gått sönder. Eller själva kameran är inte paj, men batteriet. Dessutom är den grejen som gör så att batteriet stannar kvar i kameran sönder också. Jag blev lite frustrerad när inte batteriet ville fungera, så den råkade.. lossna. Men jag behöver inte betala någonting eftersom jag har både garanti och försäkring, så det är gött. Kameran är väl klar om några veckor antar jag. De brukar vara rätt sega med att laga grejer så jag räknar med ett bra tag.

Annars har jag inte gjort så mycket. Vädret är sådär halvdant, så jag är inte riktigt sugen på att sola. Det skulle vart gött att springa lite, men jag duschade ganska nyss så det känns lite onödigt. Jag gör det ikväll istället.

Jag funderar på att plugga lite, men jag är väldigt trött. Har bara sovit 4 timmar inatt eller något.. Så, jag tar och pluggar imorgon istället.

Nu ska jag försöka komma på någon ny låt att lära mig på gitarren. Har ni något förslag får ni mer än gärna säga till.
E

So far away...

Idag är det lördag. Det innebär att mina underbara vänner snart kommer hit. Det ska bli sjukt nice!

Inatt har jag sovit närmare 12 timmar. Det är otroligt. När jag åt frukost kollade jag på Harry Potter och den flammande bägaren, som syster satt och tittade på. Sedan tränade jag lite i form av att springa ii vårvädret. Det var härligt, men väldigt tungt. När jag kom hem satte vi (syster och jag) oss i solen och solade. Jag spelade även lite gitarr, samtidigt som jag sjöng. Stackars grannar.. hoppas det var någorlunda bra iaf.

Sedan fick jag lite bråttom, så då hopppade jag in i duschen. Efter det gjorde jag mig iordning, och nu sitter jag och väntar på flickorna. Iofs har jag lite att pyssla med innan de kommer, så jag kanske borde ta och sätta igång så att jag hinner.

Get ready to fall


Yes, det blev in film igår kväll. Otroligt mysigt bra film! Rekommenderar? Ja, självlart!
Det var lite kul att se en film med Adam Brody, då man typ bara ser honom i OC. Men han är en riktigt bra skådespelare, så jag hoppas få se ännu mer bra filmer med honom.

I know that we could make it right


Grattis till världens bästa bror som fyller 20 idag! <3

Nu har jag lov, skönt som as. Vi hade tre lektioner idag, fysik, samhäll och biologi. Det gick rätt fort faktiskt, lite segt var det såklart, men för att vara sista dagen innan ett lov så gick det hyfsat snabbt. Jag kom hem kl 13,40, och ringde då bror eftersom jag såg att han hade ringt mig. Han sa att han hade slutat och att han snart skulle vara i Trollhättan. Så han undrade om vi skulle med till Hjärtum. Så jag fick packa snabbt som ögat, och 10 minuter efter samtalet hämtade han syster och mig. Vi var hemma i Hjärtum i drygt en timme innan vi drog vidare till Göteborg, där vi skulle lämna bror på tåget till Växjö.

Vi sa hejdå till honom efter att ha fixat med biljetter och grejer, sedan bar det av till Ica i Ale. Där köpte vi massa mat inför morgondagen, då mina friends kommer över på... ja? Vad ska man kalla det? Tjejfest? ;) Det ska bli gött nice iaf. Dock fick vi inte tag i sojagrädde, så Tette, det blir tyvärr ingen kladdkaka för dig.

Efter mathandlingen körde vi vidare mot Riviera (en pizzeria i Edet) där vi hade beställt två kebaktallrikar. När vi kom in i pizzerian ser jag ett bekant ansikte. En äldre kvinna kom fram och sa hej, och frågade vad jag sysslar med nuförtiden. Vi snackade lite, men jag kunde bara inte placera henne. När vi kom ut från pizzerian sa syster att hon jobbade som städerska på mitt högstadie. Det stämmer. Vi pratade rätt mycket under tiden jag gick på högstadiet, men jag trodde inte att hon kom ihåg mig. Så det var skitroligt tycker jag. Det är alltid roligt att träffa gamla bekanta.

Iaf, sedan for vi tillbaka till Hjärtum då vi packade upp maten och åt kebabtallrikarna. Nu sitter jag vid datorn och vet inte riktigt hur jag ska spendera kvällen. Syster babblade om någon film förut, men vi får se.

Nu ska jag iaf vara ännu mer onyttig och äta godis. Usch, jag får träna imorgon!
E

Keep holding on



Ich bin müde! Som tur är, är det Freitag morgen. Det gillar vi...

Denna dagen har varit otroligt seg. Skolan kändes som två dagar istället för en. Tette och jag var sjukt övertrötta hela dagen. Vi skrattade åt precis allting. Galet! Imorgon är det sista dagen innan vi har ett lov på 10 dagar. Det ska bli nice.

Imorgon efter skolan ska jag föresten åka till Hjärtum, ovanligt va? Fast först ska jag ner till Göteborg för att dumpa av bror på tåget eftersom han ska till sin flickvän som bor i Växjö. Sedan ska syster och jag köra hem. Vi ska på hemvägen köpa lite kravs inför helgens bravader. Det blir nog trevligt :)

Men nej, nu ska jag la kila tror jag.. Blir la snart lite tv antar jag. Fast jag ska nog gå och lägga mig tidigt ikväll. Det skulle vart skönt. Till skillnad mot Tette, som är på konsert och kommer hem inatt, stackarn. Fast hon tycker nog att det är värt det.

Jaja, vi hörs imorgon!
E

Sometimes I get so weird

I'm back! Ja, jag var faktiskt ute och sprang förut, riktigt härligt. Synd bara att mina vader är knäppa, men jag gjorde det bästa av situationen. Mitt under joggingturen såg jag en väldigt mysig bänk, så jag satte mig på den. Solen sken och det var riktigt varmt - ljuvligt! När jag satt där så tänkte jag en del, på typ... allt. En sak var att jag kom underfund med att jag är rätt konstig ändå. Okej, nu är det inget fel på att vara konstig, men ändå... Varför har just jag fått den personligheten jag har, och varför värderar jag som jag gör. Det är klart att man blir som man uppfostras, men varför kan man inte "fostra om sig". Inte för att jag skulle vilja det, men det borde egentligen inte vara helt omöjligt. En annan sak som är lite knepig är att det finns en enda Emma Johansson i hela världen. Eller ja, det är klart att det finns mer folk som heter så med tanke på att jag har ett väldigt vanligt namn, men ni förstår vad jag menar.. Det finns en av mig liksom. Det är lite skrämmande.

Har ni tänkt någon gång att man verkligen excisterar? När man tänker typ "Herregud, jag lever, jag finns, jag tänker"? Det har jag gjort, och det är sjukt knepigt alltså. Jag hatar att tänka så för man blir bara helsnurrig, men ändå. Jag tycker det är ballt. Man har ett liv liksom. Ett liv som man inte kommer få tillbaka.

E

Alive on wednesday

Thank god this day is over. Nu har vi inga mer prov förrän den 17:e april, yay!

Det finns bara ett ord för att beskriva gårdagens ridning, svettigt. Jösses amalia säger jag bara. Sådär svettig var längsen jag var efter ridningen, med tanke på att det har varit såpass kallt. Men det var ju rätt ljummet igår. Dessutom försökte jag styra en helt crazy häst, Elliot. Han var banne mig okontrollérbar igår. Dessutom hade han bytt till ett hackamore istället för hans vanliga träns, vilket innebär att han inte har något bett i munnen, vilket gör att de inte är lika känsliga. Eller kanske i vissa fall, men definitivt inte i detta. Ni fick en bild på skillnaden också. Inte för att ni bryr er, men det gör jag ;)

  Vanligt träns                                               Hackamore
    

Dessutom har jag världens träningsvärk från ridningen. Mina vader håller på att gå av när jag går lite längre sträckor. Som till exempel när jag skulle gå till ungdomsmottagningen idag. Det gjorde rätt ont kan jag lova. Japp, jag var där idag. Förnyade mitt recept för p-piller. Sen hämtade jag ut dem efter skolan idag. Fick för ett helt år, så nu slipper jag ränna på apoteket. Syster var också med och hämtade ut lite grejer. På vägen hem åt vi glass, det kändes väldigt vårigt. Dessutom var det soligt och varmt, och det gillar vi!

När vi kom hem firade vi brors födelsedag två dagar för tidigt (han fyller 20 på fredag). Han fick ett strykjärn och en strykbräda. Tjohoo vilka underbara presenter va ;) Btw så åt vi tacos och tårta. Onyttigt med gott. Det onyttiga ska jag träna bort lite senare, för jag ska ut och springa.

Kommer ni ihåg när jag hade hundarna här, och sprang en halvtimme varje morgon?! Det var grejer det. Väldigt duktigt av mig. Riktigt så duktigt kommer jag nog inte vara, men duktigare än jag är nu iaf. Bror och jag ska föresten börja gymma. Han har ingen att gå med när han är i Trollhättan under sin praktik, så han fick nöja sig med sin syster. Men det blir nog nice!

Men nej, nu ska jag ta och springa lite. Sedan blir det väl mer dator, och även lite plugg.
E