Just to beg for something to believe

Sara
Godmorgon!
Ser ni vilket fränt väder det är idag eller? Helt underbart ju.

Hur blev min kväll igår nu då? Jo, Sara kom hit, och sen vid 22-tiden gick vi ner till Hjärtumsgården. Fast vi kom aldrig dit, för Sara hade sagt till några av hennes kompisar att hon var sugen på donken. Haha, jag förstår inte varför, men de kom iaf ut till Hjärtum för att köra oss till McD. Helt galet, stackars människor att behöva komma ut till hit för den lilla orsaken. Jaja, Sara fick iaf sin hamburgare och sedan åkte vi in till Hjärtum igen. Det var rätt roligt ändå.. hela trippen in till Thn alltså, för det var så knäppt. Två galna pojkar var det sannerligen iaf..

När vi kom hem så släppte de av oss vid Hjärtumsgården för vi tänkte gå tid och checka läget. Värsta fjortisfesten var det, herregud. Vi var typ äldst där.. bara massa fjortisar.. Men iaf, vi sa hej till några som vi kände (inga fjortisar), och sedan drog vi hem. Vi hade kunnat stanna, men varken Sara eller jag var sugna på det, så vi stack. Sen gick Sara hem till sin farmor, och jag satte mig vid datorn för att kolla klart på det sista 90210-avsnittet. Ett riktigt bra avsnitt. Jag längtar tills nästa avsnitt kommer, för den serien är väldigt bra.

Nu mina kära vänner ska jag ta och slänga på mig lite träningskläder, för jag tänkte cykla lite. Det blir väl in till Lilla Edet, så jag har 1,2 mil som väntar på mig, nice!

Postat av: Stephanie

Hehe, det låter som en händelserik kväll. :P

2009-04-11 @ 11:35:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback