Show Me How to Live

Godkväll!
Den här dagen har varit rätt händelserik dag faktiskt. Jag tog bussen till stan kl 9, då syster och jag bestämde oss för att gå på stan lite. Syster kom på den briljanta idén att vi kunde ta hål i mina öron. Impulsiv som jag är ibland, tyckte jag att det var en bra idé. Så jag tog hål i öronen förut. Ja, jag vet att jag är 10 år sen, men jag har inte velat ta hål innan, så då väntade jag istället.

Efter håltagningen köpte jag lite smink på Lindex, och sedan gick vi till Cassandra för att fika. Smart som jag är, välte jag min bricka, så det blev glas och coca cola över halva golvet. Som tur var fick jag en ny, men det var sjukt pinsamt ändå. Emma och brickor är ingen bra kombination.

Efter den skämmiga händelsen tog vi bussen hem. Syster åkte hem till sig och jag klev av hos mamma. Jag tittade på säkert sex The City-avsnitt. Det är sjukt bra. Sedan bar det av till "kalaset" som blev i form av bowling. Det gick la inte sådär jättebra för mig, men jag kom iaf 2:a av 7 personer, så jag ska väl inte klaga..

Efter bowlingen var jag hemma ett litet tag innan jag åkte till stallet för att ha en hopplektion. Jag hade Rico, och det gick rätt bra. Jag slarvade lite med vägarna ibland, och han var ganska pigg, men annars gick det bra. Nästa vecka önskade jag att rida Joe, men vi får se vem jag får.

Ikväll ska jag titta på lite serier tänkte jag. Igår tittade jag på två One Tree Hill-avsnitt, sjukt bra, och idag tänkte jag se det sista. Jag ska även kolla in det senaste The City-avsnittet, och sen ska jag checka om det nya The Hills-avsnittet har kommit än.. hoppas hoppas!

Så ser min kväll ut. Hoppas att eran blir bra också!
E

Postat av: Olof

Tack för kometaren på bloggen, ska jag bli diktare kanske? haha nä jag själv tycker inte att dom är så bra men det är kul att det värkar läs bart och att du värkar tycka att det är bra:)

2009-04-07 @ 23:20:23
Postat av: mar

Å jag såg att The Hills hade kommit ut imorse! Två avsnitt också! Spännande! =D

2009-04-08 @ 11:45:48
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: mar

Btw så blev det as snyggt i öronen! =D

2009-04-08 @ 11:47:12
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Stephanie

Du passade skit bra i örhängen! :D



Ja, det var bra att du kom två ju. Jag vann iofs, så jag var bättre. :P

2009-04-08 @ 12:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback