Gone are the days of summer

Det är fredagkväll och helg. Skolan har börjat och vi har redan fått flera läxor. Det känns inte hemskt eftersom vi precis har haft lov, men det kommer bli sjukt jobbigt efter ett tag. Min allra första lektion var matte e och jag är riktigt glad att jag valde den kursen. Matte är riktigt roligt, även om jag inte får så bra betyg i det. Men matte e, det låter rätt galet om jag för säga det själv.

Några andra kurser jag ska läsa nu i trean är historia a, svenska b och tyska steg 5. Jag ska självklart läsa mer än dem; det vara bara några exempel. Dessutom ska jag plugga som en jävla blådåre så att jag klarar av kemi b och fysik b. De är två grymt svåra kurser och jag måste verkligen klara av dem! Puh, blir trött bara jag tänker på det.

I alla fall, igår orkade jag inte blogga för jag var grymt trött. På dagen var vi i Skärhamn med den andra NV-trean för att gå på akvarellmuseét. Vi vandrande också i någon fårhage och vi tittade runt i Sundsby. Självklart har jag glömt att föra över bilderna till datorn, och den sladden ligger hos mamma, så det blir inga bilder än. Ni får vänta tills på söndag.

Föresten, jag har anmält mig till en ny hopptävling på Ängens Gård. Det ska bli skitroligt och riktigt taggad. Det var ju ett tag sen jag tävlade nu. Tävlingen är den 13:e september och jag hoppa i klass 55 (80 cm).


Nu känner jag att jag inte har så mycket mer att skriva, så det här för räcka. Istället ska jag se på film. Jag känner för att deppa lite, och vilket bättre sätt finns än att titta på en småläskig film helt ensam?! Ni kanske inte deppar på det sättet, men det gör jag. Alternativt kan jag titta på The Guardian eller Brokeback Mountain. Jag gråter som ett vattenfall till de två filmerna. Jag älskar dem verkligen!

Nej, ha en bra kväll på er.
E

Postat av: Stephanie

Fan vad vi ska plugga kemi pch fysik Emme! ;)

2009-08-21 @ 23:19:58
Postat av: Emma

SVAR till Stephanie:

Ja, som fan! Vi ska få mvg också ;)

2009-08-22 @ 00:23:09
URL: http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback