Listen to your heart

Cherdil och jag

Det blev hoppning idag igen. Först hoppade jag Jenta ett tag, och sedan bytte jag och Camilla hästar så då fick jag Cherdil. Det gick rätt bra. Jag har inget negativt att säga om Jenta, men Cherdil kan ju vara lite busig. Han vill inte göra det jag säger till honom att göra ibland, och då protesterar han lite, men det kommer väl med rutinen. Vi hoppade 65 cm som högst idag, med både Jenta och Cherdil, och det är ju rätt bra ändå. Vi ska försöka få ut massa av sanden i paddocken så att underlaget blir bättre, för nu är det som en stor sandlåda. När det är fixat så kommer vi säker att hoppa högre, så det blir skoj.

Sedan gjorde vi iordning Cherie och Janowa för en uteritt, och precis när vi skulle hoppa upp på dem så trampade Cherie av sig en sko, så då fick vi sadla av dem igen. Vi tyckte skulle vara onödigt att bara rida Janowa. Synd, jag som skulle göra rida-antal-hästar-rekord idag genom att rida fem hästar. Tanken var att vi skulle byta häst under ridturen med Janowa och Cherie så att vi fick rida fyra hästar var (och sedan ska jag ju rida ikväll också och då blir det fem) men så blev det inte. Men tre hästar på en dag är inte fy skam det heller.

Nu ska jag packa lite till för om några timmar kommer mamma och hämtar mig. Jag ska bo där igen nu när det är skola och det ska bli lite mysigt. Jag har ju saknat henne. I och för sig kommer jag tillbaka hit redan på fredag, och vad gäller då tror ni?! Jo, stallet.

E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback