The heart of saturday night

Ursäkta dålig bildkvalité på dagens bilder, men jag printade i ett videoklipp.



Jenta och jag

Så, dagen har snart gått till ända och jag är sjukt trött. Snart ska jag sova vilket jag och min kropp ser fram emot. Jag är otroligt mör i kroppen efter all ridning det senaste (minst två hästar den senaste veckan, men fyra hästar igår och tre idag). Imorgon ska jag rida minst två hästar vilket jag tro det eller ser fram emot. Något gör att jag inte tröttnar, jag vill bara rida mer och mer, och det är underbart. Hästar är otroliga djur. Ni som inte håller på med hästar (ni har säkerligen en annan passion men ändå..), ge det en chans. Det går inte att förklara. Jag vet att hästar inte är för alla, men ni kan väl ändå prova, tänk om ni går miste om något fantastiskt?!

Nu ska jag ta och gå och lägga mig. Jag ska sova länge imorgon för jag ska inte till stallet förrän på kvällen. Det ska bli skönt att få sova lite längre, även om jag inte går upp förrän kl 9. Jag vet, det är lyx, även för mig. Snart börjar skolan och då kommer jag gå upp innan kl 7, och det ser jag inte fram emot.

Sov gott!

Ps. Jag tänkte bara informera er om att jag har avbokat mönstringen. Jag kände att det inte var aktuellt med tanke på mina muskelbristningar, som ni säkerligen har förstått ömmar. Jag kommer ju ändå inte kunna prestera mitt bästa, så antingen får jag ansöka om en ny mönstring senare, eller så skippar jag det det helt. Jag har inte bestämt mig än. Bara så ni vet så tänker jag inte vänta med att rida tills allt är helt läkt för det klarar jag inte, och jag hoppas för allt i världen att jag inte blir sämre bara för det. Så nu vet ni.

E

Postat av: Stephanie

Fan vad roligt att du verkligen håller på med något du älskar. Och jag lovar att jag ska upp på någon häst någongång i livet. :D



Okej, jag förstår det där med mönstringen! Nu slipper jag att gå till skolan ensam i alla fall. Jippi! :D Roligare att gå med dig ju!

2009-08-16 @ 13:21:44
Postat av: Emma

SVAR till Stephanie:

Hehe, det ser jag fram emot ;)



Ja, det är ju jättebra! :)

2009-08-16 @ 16:59:42
URL: http://emmasol.blogg.se/
Postat av: Perez.

;D

2009-08-16 @ 20:12:40
URL: http://perezj.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback