Our last sommar

Vädret är äntligen fint igen så jag har spenderat lite tid ute. Otur som jag ska jag ju vila just nu, men lite kan man väl få göra ändå.

Vickan

Igår var jag nere vid älven med Vickan och solade lite. Jag kände att jag var tvungen att bada, så jag tog mig ett snabbt dopp.


Solnedgång vid store väktor

På kvällen åkte jag in till store väktor och grillade med några vänner, bland annat Vickan. De badade massor men jag satt och tittade på eftersom jag hade grymt ont i mitt ben. Det var lite surt eftersom jag älskar att bada. Senare blev det i alla fall mat och akustisk gitarr runt elden. Det var riktigt mysigt.


Skärhamn

Idag var jag i Skärhamn med pappa, anne och syster. Det blev lite bad och sedan satt vi och tittade på båtar ett tag. Det var rätt mysigt, fast jag tröttnade rätt snabbt. På tal om ingenting så har syster haft körkort i 3½ år idag, grattis till henne. Dessutom har jag haft körkort i en månad, men det är ju inget att hänga i granen, bara lite kul sådär.


Wildfire-cast

Annars har jag spenderat dagen med att titta på Wildfire, en grymt bra serie som går på 5:an klockan 11 på vardagarna. Jag har dock laddat ner alla säsonger eftersom de redan är i säsong 3 på tv:n. Det är i alla fall en riktigt bra serie som handlar om hästar. Det gör det hela mycket bättre enligt mig!

Men nu ska jag fortsätta titta på Wildfire, sen ska jag sova.
E


Postat av: maria

ticketack hörru! :D

2009-08-08 @ 23:40:21
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Jag älskar Wildfire :)



Svar: Jo det gör jag verkligen,se den :)

2009-08-09 @ 21:27:51
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback