Don't make a sound



Då var klockan lite mer än halv fyra, och om lite mer än en timme ska jag till Tette. Det blir nice det. Vi har mycket att snacka om innan de andra kommer ;) hehe...

Idag vaknade jag typ kl 10. Då tittade jag på tv. Sedan gick jag upp och duschade, sedan blev det dator, och det har dessutom blivit en hel del fysikplugg. Iofs har jag ganska mycket kvar, men nu känns det inte lika illa iaf. Jag har även putsat mina ridskor eftersom jag ska tävla imorgon. Imorgon blir det inte lika tidigt som vanligt. Tävlingen är uppdelad i ponny och häst, och eftersom jag hoppar häst, får vänta tills alla ponnys har hoppat. Det kommer ta tid med tanke på att det är typ 100 ponnystarter och att banan ska höjas efter varje klass och det är typ 7 ponnyklasser. Men det blir nog bra för då slipper jag ju gå upp tidigt iaf. :)

Men nu ska jag ta och försöka plugga lite mer,
E

I hope it's gonna make you notice



Det känns som att det är lördag idag, men det är det inte, så det är lite gött. Jag var i skolan i typ 1 ½ timme idag, sedan bar det av till tandläkaren, vilket kändes otroligt onödigt eftersom de bara bytte tråden på kedjan. Nu ska jag inte dit förrän om 4 veckor så det är skönt. Annars idag har jag inte gjort många knop. Det har blivit mest tv, inget plugg än sålänge, men det kommer.

Helgens planer är att imorgon ska jag till Tette på kvällen för att fira hennes 18:års dag. På söndag är det tävling, jag ska rida Molly och hoppa höjden 80 cm. Det blir nog bra!

Vad ska man göra ikväll då? Jadu, det vet jag inte riktigt. Senare tänkte jag itta på The Pacifier, den är mysig!
Men nu ska jag ta och kila,
E

Jag tänkte tacka alla lite såhär i efterhand för alla fina presenter och kort jag fick på alla hjärtans dag. Ni betyder! <3

Why not take a crazy chance?

Torsdagar är bra dagar. Det innebär att det snart är helg, och det gillar vi. Fast sen finns det såklart massa negativa saker med torsdagar också, men dem struntar vi i, för idag ska vi vara positiva!


Jag kom på att jag inte har skrivit om ridningen i tisdags. Jag hade Wakito och vi hade förberedande hoppning istället för dressyr. Vi har ändrat om lite så att det ska stämma med teorilektionen vi ska ha snart. Min ridlärare var sjuk så vi hade en vikarie. Jag brukar gilla hennes lektioner, men denna gång var den väldigt tråkigt. Dessutom var Wakito väldigt hispig också, och det gjorde inte saken bättre. Men allt som allt gick det bra, han går så himla fint när han väl lyssnar på en, och jag skulle verkligen vilja ha honom! Här ovan är en liten film på oss.

Igår hade jag ännu en körlektion och det var trevligt som vanligt. Vi tränade på parkering, fickparkering och lite stadstrafik. Nästa vecka blir det mindre landväg, nice!

Idag har det inte hänt så mycket förutom skolan. Snart ska jag plugga lite mer, sedan blir det tv, och sist sova.
Imorgon slutar jag kl 9.30, för jag ska till tandläkaren kl 10. Sedan känns det onödigt att gå på samhällen, eftersom det ändå bara kommer bli typ 10-15 minuter. Sedan har vi valfri fysik, och jag antar att jag stannar hemma och plugga inför provet vi ska ha på måndag istället. Så imorgon blir en lugn dag. Det gillar vi!

Nej, nu ska jag ta och plugga lite,
E

In a hurry

Egentligen hinner jag inte blogga idag, men Tette fyller jag år så jag tar mig tid.

Först tänkte jag gratulera Tette på 18:års dagen! Det har du nog hört några gånger förut, men man kan aldrig gratta något för mycket! Grattisgrattisgrattis <3

Jag har precis varit och klippt mig. Det bra la rätt okej. Jag har inte hunnit titta så mycket hur det blev än, men det blev nog bra. Alldeles strax ska jag iväg på körkortsteorilektion. Nästan direkt efter den är den ridning, då syster ska följa med. Det ska bli nice. Jag hoppas att jag får Waktio, annars blir jag sjukt besviken!

Nyklippt

Nu måste jag kila,
E

I'm So Tired



Då var det måndag och första dagen efter lovet. Det var inte roligt att gå upp imorse kan jag lova, usch och fy. Men sånt är livet, inget att göra åt.

När jag kom hem bokade jag klipptid. Jag ska klicka mig imorgon kl 14.00, och vi slutar kl 13.50. Det blir stressigt, men det är inte omöjligt. Det ska bli skönt att bli klippt, för jag har blivit galen på mitt hår de senaste dagarna. Iaf, direkt efter jag hade bokat tid åkte syster och jag in till stan. Där bokade jag lite mer körlektioner, sedan åkte vi vidare ut till Överby. Jag inhandlade en del kläder, lite jeans och linnen och sånt nice. Jag tror att jag har köpt ett par jeans som Mar har likadana, förhoppningsvis att det är okej för henne. Jag köpte även lite presenter eftersom t.ex. vissa FYLLER ÅR imorgon. ;)

Nu ska jag ta och sätta mig framför tv:n med en kopp té, och där ska jag sedan sitta hela kvällen lång, mys!
E

Bored and ignored

Gud vad jag har tråkigt! Sista dagen på lovet också, det är förfärligt. Fast iofs skiner solen, så det är lite uppmuntrande.


Igår blev det ingen film. Istället tittade jag på hoppningen från Göteborgs Horseshow. Det var sjukt nära att Rolf-Göran Bengtsson vann, rackarns. Han kom 2:a med ynka 13 hundradelar ifrån vinnarplatsen.  Jaja, bättre lycka nästa gång. På tal om hoppnig, så längtar jag som as till jag ska tävla om en vecka. Jag är sjukt peppad, och jag hoppas för allt i världen att jag får Molly. Jag älskar att tävla med henne!

Iaf, dagen planer är få. Jag har tänkt att kolla igenom latinen igen och fixa lite med den. Annars blir det kanske lite Kemi och Fysik, och självklart körkortsteori. I eftermiddag/kväll ska jag åka till Trollhättan, och jag kommer inte tillbaka till Hjärtum förrän vecka 10. Det är lite surt, men det får gå.

Jag tänkte avsluta inlägget med att önska stort GRATTIS till min kusin Fia, som fyller 20 år idag! Grattisgrattisgrattis!

E

Summer days, driftin' away to oh-oh those summer nights...



Det är sjukt vad jag saknar sommaren just nu. Jag vill bara sola, bada och njuta av värmen. Jag är trött på den här kylan nu!

Idag har jag övningskört. Vi tränade backning och parkering som planerat, och det gick riktigt bra. När vi åkte förbi Överby passade vi på att gå in i några affärer. Pappa och jag köpte inget, men Anne hittad ett  fint läppglans, så det köpte hon. Efter det kände det att vi var hungriga, så då åkte vi hem och åt fika.

Resten av dagens tid har jag roat mig med att fixa lite med korten här på datorn. Lagt in de i rätt mapp o.s.v. Så nu är det ordning och reda på datorn igen.

Ikväll bli det film. Om det inte går något bra på TV:n, så ska jag kolla på Australia, som jag laddade ner häromdagen. Den verkar väldigt bra. Nu ska jag fråga gamlingarna när det blir mat. Vi hörs!
E

Friday

Jaha, då var det fredag. Alltså den här dagen har varit sjukt degig. Jag har inte gjort något typ. Jag har roat mig genom att sitta vid datorn, hur tråkigt som helst faktiskt. Just nu sitter jag på facebook och svara på frågor om mina vänner, för att ta reda på vad de har sagt om mig. Det är rätt spännanande faktiskt.

Ikväll blir det TV eftersom de sänder dressyren från Göteborgs Horse Show. Det blir nice det!
Imorgon blir det övningskörning, annars har jag inget planerat.
E

No mercy, no shame, no sequel



Jag såg precis den här filmen. Jag hade inte sett den innan så jag tyckte att det var på tiden nu. Hahaha, fyfan vad jag garvade ibland. Det är ju inte direkt den bästa film jag har sett, men det är roligt att ha sett den iaf x)

Jahapp.. det har blivit mycket film för min del under det här sportlovet. Men det är gött, jag gillar filmer. Men nu ska jag ta och plugga lite körkortsteori.
E

Behind every great love is a great story

Igår glömde jag visst att blogga, ops.. Iofs gjorde jag inget speciellt typ. Jag typ dega på förmiddagen, och sedan åkte jag på körlektion. Sjukt kul var det! Vi tränade parkering och backning. Det är la inte det roligaste men kan göra, men det tycker jag väl bara för att jag inte är något vidare på det. Som tur är ska pappa och jag träna på det i helgen.

På tal om pappa, så har jag varit ensam inatt. Han åkte till farmor igår efter jobbet, och sedan sov han hos Anne. Men ikväll kommer han hem iaf.

Iaf, jag tittade på en film igår kväll, Take The Lead. Den var bra, fast slutet kom lite plösligt. Jag fattade liksom inte att den tog slut. Men allt som allt var den bra. Igår morse tittade jag föresten på mina favoritscener i The Notebook. Paul Johansson (Dan Scott i One Tree Hill) är ju med. Det visste jag inte så det var lite fränt.

Men men... Idag har jag inte hunnit göra så mycket. Jag käkade lite kladdkaka som jag gjorde igår kväll samtidigt som jag tittade på ett utav mina favoritavsnitt av Laguna Beach, Get over him. Annars har jag inte gjort så mycket.

Dagens planer är inte många. Jag kanske städar lite om jag hittar något som behövs göras rent, vattna blommorna ska jag också göra, och sedan träna. Lite plugg blir det säkerligen också. Annars vet jag inte. Men det är rätt skönt faktiskt. Det är ju lov liksom!
E

The Ride of Your Life



Så, då har jag varit på ridningen och jag fick Wakito. Gud vad jag gillar den hästen. Han gick i form och på tygel under hela lektionen och han gjort allt jag bad honom att göra, han är fantastiskt! Hade jag haft möjlighet att köpa honom, hade jag inte tvekat en sekund. Han är så jävla underbar!

Föresten så var pappa faktiskt riktigt tacksam över att jag har städat och sånt. Jag fick t.o.m.lite pengar som tack, så det var härligt.

Nu ska jag försöka välja om jag ska se på film eller på TV. Just nu känner jag bara för att gå och lägga mig i sängen och titta på något mysigt på TV:n, men jag ska kolla runt lite bland filmerna och se om det är någon som jag fastnar för.
E

Hey Ho Let's Go

Så, då var jag klar med städningen. Jag dammsög hela övervårningen, städade badrummet, dammade och sånt. Egentligen skulle jag bara ta övervåningen, men när ändå var igång så tänkte jag att det var lika bra att fortsätta, så det blev nedervåningen också. Efter det strök jag alla våra jävla örngott som har legat ostrykna i flera månader nu. Jag har ju varit hos mamma under flera månader så ingen här hemma har strukit, latmaskar! Jag var även snäll och strök alla pappas skjortor. Han kommer la inte direkt vara tacksam, men det skiter jag i, för jag känner mig iaf snäll.

Jag tittade ju på det där programmet igår kväll. Det var rätt intressant faktiskt, även om jag tycker att de kanske inte gjorde rätt beslut att operera sig, men det är väl upp till var och en antar jag.
Btw, så hittade jag en före- och efterbild på Britney Spears. Välkommen till verkligheten säger jag!



Nu ska jag ta och göra mig iordning, för jag ska ganska snart med bussen.
Ni får ha en bra eftermiddag, så hörs vi senare ikväll.
E

Cleaning With Bright Eyes

Idag har jag faktiskt saker planerade. Först ska jag städa och sedan ska jag ta bussen till Ängens Gård för att rida. Jag ska rida lite tidigare idag, så jag missar tyvärr körkortsteorin. Men det blir nog bra ändå.

Nej, nu ska jag ta och sätta fart så kanske jag blir klar någon gång.
E

Movie Night



Även denna film blev det, Crazy/Beautiful. Den här filmen var bättre än den förra jag såg idag. Jag helt och hållet, älskar den! SE DEN!
When it's real. When it's right. Don't let anything stand in your way.

Just nu trögar bloggen. Jag vet inte ens om det går att publicera detta inlägg. Det återstår och se. Jaja, iaf, alldeles strax ska jag se en dokumentär på 3:an om tonåringar som vill plastikkirurgera sig själva. Det är ju hel knäppt! Själv har jag väldigt många komplex, och är inte direkt nöjd över min kropp, men jag skulle inte vilja plastikkirurgera mig för det. Varför vill man göra det egentligen? Jo, jag är nästan säker på att det har med media att göra. Det är illa hur mycket de påverkar våra liv. Även om vi vet att bilderna är retuscherade, så tänker vi ändå att de är snygga. Och det är sanslöst! Det verkar som att medias mål är att få alla att må dåligt över sina kroppar och det är ju ta mig fan inte klokt! Jag (och jag är inte ensam) jämför mig hela tiden med alla übersnygga retuscherade folk på alla affischer. Så det är ju egentligen inte konstigt att vi har komplex. Herregud, vad är det med världen egentligen?

The One Tree Hill Song

























Så, här har vi den. Berätta vad ni tycker!

Här har ni texten:

I'm hanging by a moment, but Suddenly everything has changed
I shall believe, but It gets worse at the night
What could have been, no Dont think its over
Echoes, Silence, Patience and Grace

Between order and randomness, Life is to short
Please, please, please let me get what I want
Like you like an arsonist, Life is to short
Please, please, please let med get what I want


Touch me Im going to scream, Because my way home is through you
What do you go home you? What comes after the Blues?
On million billionth of a millisecond on a Sunday morning
Truth, bitter truth, Crash into you

Between order and randomness, Life is to short
Please, please, please let me get what I want
Like you like an arsonist, Life is to short
Please, please, please let med get what I want


The search for something more, Pictures of you, In da club
Crash course in polite conversations, Racing like a pro, Cryin wont help you now
The desperate kingdom of love, The runaway found, The leavers dance
Bridge over troubled water, Running to stand still, The show most go on


Between order and randomness, Life is to short
Please, please, please let me get what I want
Like you like an arsonist, Life is to short
Please, please, please let med get what I want

Are You Able To Soar Higher?



Jag tittade precis på den här filmen, Stomp the yard. Den var jävligt bra, herregud. Den rekommenderar jag verkligen!
Intelligence plus character - that is the goal of true education.


Vad har jag hittat på idag då? Inte så mycket faktiskt, mest tagit det lugnt. Imorse spelade jag Battlefield Vietnam med bror innan han åkte tillbaka till Katrineholm. Efter det gjorde jag klart One Tree Hill-låten. Först blev jag nöjd, men nu vet jag inte riktigt vad jag tycker om den. Jag ska lägga in den här sen så ni får väldigt gärna berätta vad ni tycker. Och snälla, var ärliga isf!

Annars har jag inte gjort så mycket mer. Just nu funderar jag på att kolla på en ny film, fast först ska jag städa mitt rum, för det ser ut åt helvete. Senare ikväll blir det antagligen TV och körkortsteori-plugg.
E

Sunday, sunday sunday


Bild tagen nyår 07/08

Då var det söndag. Härliga söndag. Den här dagen kommer nog blir rätt seg, fast inte lika seg som gårdagen. Herregud vad tråkigt jag hade igår. Jag satt och degade hela dagen typ. Jag tränade aldrig för Anders satt vid datorn, och jag orkade inte vänta på honom så jag gick och duschade istället. Jag gjorde en till vers i OTH-låten, jag pluggade körkortsteori hela dagen, och så gjorde jag även klart min latinartikel. Jag kommer säkert att ändra smågrejer, men nu är den i princip klar iaf, och det känns bra. Det blev ingen övningskörning. Den tar vi idag istället, I can't wait. Det ska bli asskoj :) Bror har lånat mitt Battlefield Vietnam spel, och om det funkar så ska vi koppla ihop datorerna och spela tillsammans. Det blir nice!

Men nu ska jag ta och duscha.
Ha det bra!
E

Love Is The Best Thing We Do


Glad alla hjärtansdag allihopa! ♥

Rhythmic gymnast contortion



Alltså, det är helt knäppt hur vig man kan vara egentligen!

UTMANAD!

Jag blev utmanad av: Mar

Publicera ett inlägg i din blogg (eller skriv en kommentar på detta inlägg om du inte har en blogg) där du tar ställning till följande frågor och glöm inte att MOTIVERA ditt svar:

1) Bästa artisten/gruppen genom tiderna?

2) Vad borde du sluta med?

3) Vilken egenskap/personlighetsdrag hos andra människor irriterar dig mest?

4) Om du måste välja att utföra en av dessa aktiviteter—vilken väljer du: fallskärmshoppning,forspaddling, bergsklättring eller en vandring i djungeln?

5) Vart går drömresan—och med vem/vilka?

När inlägget är publicerat så skriv en kommentar till detta inlägg med en länk till ditt eget inlägg.

1) Jag älskade Britney Spears när jag var "liten", så hon är den bästa artisten genom tiderna enligt mig. Den bästa gruppen genom tiderna är nog A*teens. Jag hade sjukt kul när jag lyssnade på de förr, och dessutom var de jävligt bra.

2) Jag borde sluta bly mig så himla mycket om vad folk säger och göra det jag själv vill. Jag är jävligt svag när det gäller sånt.

3) De som tror att de är bättre än alla andra.

4) Fallskärmshoppning, helt klart! Fast alla de andra sakerna skulle jag också vilja prova. Men fallskärmshoppning står lätt högst upp på listan!

5) Till Austrialien skulle vara roligt att åka till. Det hade varit fränt att åka själv, och typ bo hos folk på olika rancher och rida westernhästar och sånt. Till USA hade varit kul att åka med mina underbara vänner. Det hade även varit roligt att åka igenom typ hela USA med syster. Att speciellt åka till Laguna Beach, som är vi alltid pratar om att göra, som säkerligen aldrig kommer bli av ;)

 

Jag utmanar: Syster och alla andra som känner sig utmanade :P

Taylor Ware



En ung tjej sjunger och joddlar. Helt fantastiskt bra!

Things I'll Never Say


Bild tagen i L Estartit id Spanien år för ett antal år sen.

Där ser ni, min vecka har varit fullproppad. Jag har inte ens hunnit blogga, så här kommer en liten sammanfattning av veckan.

Måndag:
Först var det skolan, sedan åkte jag och tittade på den där sköthästen, Robban. Jättefin var han, men jag var inte säker på om jag skulle sköta honom eller ej.

Tisdag:
Efter skolan gick jag ut på stan med syster. Jag köpte 5 par nya strumpor och ett par nya tights. Direkt efter "shoppingen" var det körkortsteori och efter den var det ridning. Sedan hann jag inte göra mer.

Onsdag:
Skola då som vanligt. Sista lektionen var vi på en föreläsning på Innovatum Science Center. Föreläsningen var väldigt bra. Den handlade om typ bilder som styr våra liv. Iofs drog han över på tiden, så vi slutade inte förrän kl 16.05. Det blev rätt stressigt med tanke på att min körlektion skulle börja en halvtimme senare. Så det var bara att cykla hem i ilfart, packa lite, och dra till körskolan. Som tur var han jag i tid. Min körlärare är jättebra, och både syster och bror har haft honom. Så jag är sjukt nöjd! Direkt efter körlektionen träffade jag Sara och Annie, för att fira Saras 18:årsdag genom att gå ut och äta som vi alltid brukar göra. Det blev asgod kinamat, massa skratt, och seriösa snack. Måste göras om!
Sedan rann klockan iväg, så jag hann inte göra något annat innan jag gick och la mig.

Torsdag:

Efter skolan var det meningen att jag skulle åka och sköta Robban, men eftersom jag redan hade bestämt att jag inte skulle ta hand om honom, så åkte jag inte dit. Jag är nöjd över mitt val, eftersom jag har annat att göra ;) Jag trodde att gårdagen skulle bli lugn, sitta vid TV:n och mysa, men så blev det inte. För syster ringde och mådde åt kvistan, så jag fick åka dit och hjälpa henne. Jag hoppas att hon mår bättre nu! <3 Även här rann klockan iväg, så jag gick och la mig direkt när jag kom hem.

Fredag (idag):
Denna dagen har känts som en lördag, så det var lite knepigt att vara i skolan. Fredag den 13.e är det även idag. iofs har det inte hänt så mycket. Det enda som har hänt som är dåligt, är att jag snubblade ner för trappan och höll på att ramla, när jag och Tette gick från sista lektionen. Men det gick bara bra, jag slog mig ingenting. Istället blev det asgarv ända ner till skåpen, och även en bit på vägen hem.

När jag kom hem packade jag lite, sedan ringde bror och sa att han snart skulle komma och hämta mig. Så jag hann inte göra så mycketa annat innan jag åkte hit, till Hjärtum. Brpr och jag har snackat som fan. Vi träffades på julafton sist, så det var ett tag sen. Just nu väntar vi på att brors kompis ska komma. Han ska köpa pizza, och det ska bli sjukt gött, för jag är hungrig.

Annars ska jag väl inte göra så mycket tror jag. Titta på film och sånt mys.

Helgens planer:
Lördag
Pappa och Anne kommer hit imorgon. Om de kommer då det är ljust, kanske far och jag övningskör. Ifs ska vi ska träna stadstrafik, backning och start i backe. Bror och jag ska träna tillsammans. Han ska hjälpa mig med mina problemområden så det ska bli nice. Annars har jag inte så mycket planerat, mer än att det antagligen kommer bli en hel del plugg. Speciellt körkortsteori, då jag tycker att jag har en hel den att träna på. Bror har varit snäll nog att ladda ner ett program med teori på datorn, så det ska jag göra sedan. Så kanske jag lär mig något. Jag kommer även spela gitarr, och mitt mål är jag ska jag göra klart One Tree hill-låten. Den har hängt över mig länge nu, så jag ska se till att få den klar. Om jag inte gör klart den idag, så blir det åtmindstonne någon gång den följande veckan.

Men annars blir det väl vila och sånt härligt.

Söndag:
Om vi inte övningskör på lördag, så gör vi det idag. Jag kommer säkert att träna, och även plugga lite. Annars har jag inte planerat något annat, och det är skönt.

En annan sak som är skön, är att nu har jag sportlov. Det är väldigt passande eftersom jag är väldigt trött.

Men men, nu ska jag ta och göra något annat.
E

Little Miss Obsessive



Ashlee Simpson med hennes sjukt bra låt, Little Miss Obsessive.
Det är även en liten intervju i början, väldigt charmig! :)

You can't bury the truth



Det blev Solstice istället. Den var bra, lite småläskig sådär. Det gillar vi.

Elisabeth Harnois har varit med i de tre senaste filmerna jag har sett, och jag gillar henne bara mer för varje gång. hon är en sjukt bra skådespelare.

Jag ringde Johanna förut (hon som ville ha hästskötare). Vi kom överens om att jag ska komma dit imorgon runt kl 17, och provarida hästen. Det ska bli sjukt kul!

Annars ser jag inte fram emot morgondagen. För hela veckan kommer bli fullproppad, men det kommer ni säkerligen få höra mer om.

Nu vill pappa att jag ska hjälpa till med maten, så jag måste gå.
E

I Will Always Love You



Då har man precis varit ute på promenad då. Det var jättehärligt, solen sken, fåglarna kvittrade och humöret svävade. Helt enkelt underbart. Det blev många skratt, chockar, och mycket annat. När vi gick förbi stallet så passade jag på att lämna sadelkammarnyckeln, som ägarna ville ha tillbaka. Jag hälsade även på hästarna vilket var fantastiskt roligt. Jag har inte hälsat på dem på typ 3 månader, så det var verkligen på tiden. Många kort blev det också :)

Janowa kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Hon är min första riktiga sköthäst och jag har lärt mig enormt mycket av henne! Hon har ett hjärta av guld och jag älskar henne <3

Snart ska jag gå ut och göra iordning min cykel, för att ta dne till mamma, och sedan ska jag titta på film. Jag vet inte riktigt vilken det blir än, men det lutar åt Stomp the yard. Det kommer säkert bli en helt annan film, men det återstår att se. :)
E

The search for something more



Då var det söndag, dagen innan skolan börjar igen. Neej, jag pallr inte. Som tur är, är det bara 5 dagar kvar tills det är lov. Det ska bli underbart! Dessutom ska jag ju antagligen börja rida den där hästen i Trollhättan, så det ska bli nice.

Jag önskar att vi hade TV4 Fakta hos mamma. Jag älskar den kanalen. Imorse såg jag en dokumentär om I-52 (en japansk ubåt som blev attackerad av amerikaner i andra världskriget). Dokumentären handlade om att lösa mysteriet om vad som verkligen hände. De dök ner 5000 meter i små ubåtar, och det var sjukt intressant.

Nu ska jag gå ut och gå med Vickan.
E

Normal people need not apply



Herrejävlar vilken bra film. Den innehöll verkligen allt som gör en film bra. Får ni chansen att se Ten Inch Hero, se den! Seriöst, sjukt bra film! Efter att ha sett den filmen fick jag även upp ögonen för Jensen Ackles, som spelar Priestly. Snygg säger jag bara! Killen på bilden, Sean Patrick Flanery som spelar Noah, är inte heller helt fel att titta på ;)

Jag var lite lat förut, jag pluggade inte som jag sa att jag skulle. Så det får jag göra imorgon istället. Men det kan ju inte ta mer än typ 15 minuter, så det är nema problema.

Vill ni veta en rolig sak? "JA" Det här är mitt 200:e inlägg. Grattis till mig ;)

Men men, nu ska jag... hm.. jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Kanske gå och lägga mig? Jag får se..
E

All of a sudden it's cold and we're falling apart


Idag har jag varit riktigt duktig, eller nej, nu överdrev jag. Jag har varit duktig, för jag har tränat. Jag satte igång Anders träningsskiva "Fullt ös, medvetslös" och tränade som en galning. Jag använde mig av 2-kiloshantlar (inte så mycket... jag vet, men jag är klen) och gjorde massa rörelser hit och dit för att försöka göra så att alla musker i kroppen användes. Det var härligt, jag gillar att träna.

Efter träningen duschade jag, och sedan sminkade jag mig. När jag sminkar mig och använder ögonskuggor, så använder jag alltid flera olika nyanser, och idag blev det typ rödliknande. Det synd nog inte så mycket, men sådär lagom för att göra ett fint intryck. Eller det var det jag försökte skapa iaf.

Annars har jag inte gjort så mycket mer än att ha fixat lite bilder som ni kan se under.

Snart ska jag ta och plugga den lilla plugg jag har, och resten av kvällen blir det antagligen filmer och mys.
E

Say Hello To Memories





Jag hade lite tråkigt förut, så jag grejade lite med mina bilder.

Just nu saknar jag allt!

Good Morning Sunshine

Godmorgon Världen!
Jag funderade ju på vilken film jag skulle titta på igår. Jag valde Motorsågsmassakern, men efter typ 10 minuter insåg jag att jag inte ville drömma mardrömmar, så istället blev det Winning London. Iofs orkade jag inte titta på hela filmen, så jag fortsatte när jag vaknade imorse istället.

Halv tio vaknade jag, och det är riktigt bra för att vara mig, med tanke på att jag vaknar typ kl 8 på helgerna, så det var härligt. Efter filmen gick jag ner och åt frulle med gamlingarna, och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag funderar på att åka till stallet, men det ser halt ut ute så jag ska fråga Camilla om det är möjligt att rida ändå, hoppas det. Vad annars har jag tänkt att göra idag då? Jo, plugga. Jag ska fixa lite i min fysiklabb, och sen ska jag översätta några meningar på latin, så det tar inte särksilt lång tid som tur är. Alla andra läxor har jag gjort under veckan, så nu är jag i princip läxfri. Träna ska jag föresten också göra. Annars har jag inget planerat. Iofs är det fest här nere i Hjärtumsgården ikväll, och folk tycker att jag ska gå på den, men jag får se. Jag tror att det blir hemmakväll för min del, men man vet aldrig.

E

UTMANAD!

Utmaning

Regler för utmaningen: *Gå in i mappen “mina bilder”
*Gå till den sjätte mappen & välj den sjätte bilden i den aktuella mappen
*Lägg upp bilden på bloggen & skriv något om bilden

*Utmana sex personer & tala om för dem att de är utmanade.



Haha, en tårta. Jahapp, vad ska man säga om det då. Jo, för typ 10 år sedan, så gillade inte jag tårtor. Jag tyckte varken om grädden eller vaniljkrämen. Det var bara usch.. men sen ändrades något. Jag började gilla tårtor, och det är jag glad över. Min favorittårta är mammas marrängtårta. Jag vet inte riktigt vad den heter, men den är sjukt god. :)

Jag utmanar: Syster, och de andra som vill ;)      

UTMANAD!

UTMANAD! Svara på alla frågor.

  1. Tre namn jag lyssnar till: Emma, Emme och Ema
  2. Någonting jag tycker om med mig själv: Jadu, jag är glad ;)
  3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Att jag inte tänker på vad jag säger ibland.
  4. Detta är jag rädd för: Att misslyckas
  5. Tre saker jag vill ha varje dag: Näring, kärlek och roligt
  6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Teakwondo, gå ner i split och hålla andan i en minut.
  7. Detta tycker jag om att göra: Rida, vara med my friends, sova och bara vara :)
  8. Detta vill jag göra just nu: Titta på en film och verkligen älska filmen!
  9. Bästa känslan: När man har lyckats med något, eller när man längtar.
  10. Värsta känslan: Olycka, ångest.. det finns massor!
  11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Att han inte är kontrollerande och överdrivet svartsjuk, att han gillar mig för den jag är och inte för den han vill att jag ska vara, att han är snäll och att han gärna är fin med mycket muskler ;)
  12. Är jag kär just nu? Nej
  13. Jag vill gifta mig? Ja, om allt känns rätt.
  14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Du det är en hel del som inte går att ta såhär på bar hand.
  15. Min käraste ägodel? Ägodel.. ja det måste la vara min mobil då.
  16. Något jag vill ha i present: Hm, det skulle vara roligt med en häst, men det tar sån fruktansvärt mycket tid, så en laptop kanske.
  17. Detta har jag på mig just nu: Jeans, linne, tröja, strumpor, trosor och BH.
  18. Favoritkläder: Mjukisar eller ridkläder x)
  19. Favoritdjur: Häst och hund
  20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Pop!!
  21. Favoritlåt just nu: Ojdu, för tillfället är det Little Miss Obsessive med Ashlee Simpson faktiskt.
  22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Roligast är nog matte, fast jag gillar gympa också. Tråkigast är nog samhäll
  23. Stjärntecken: Kräftan
  24. En bok jag älskar: Jag gillar Heartland-böckerna ;)
  25. En film jag älskar: Du, det finns 1000 bra filmer, men The Guardian typ är en av favoriterna.
  26. Tv-program jag gillar: One Tree Hill och massa mer!
  27. Favoritdoft: Hm, när det luktar grillat på sommaren x) Är det en doft?! ;)
  28. Detta äter jag gärna: Pizza! :)
  29. Dricker helst: Jag gillar vatten alltså, men läsk är ju också gott.
  30. Favoritgodis: Jag gillar det mesta förutom lakrits.
  31. Hit vill jag gärna åka på semester: USA, Australien, Skottland, Thailand, Grekland... jag vill åka överallt!
  32. Färg på mina ögon: Blå
  33. Min längd: 176 cm
  34. Jag tror på: kärlek
  35. Jag spelar: gitarr
  36. Personer jag beundrar: De som kan göra en film så verklig så det är läskigt, eller de som får hela kroppen att rysa när de sjunger.
  37. Så här bor jag: Hos mamma i en lägenhet och hos pappa i en villa.
  38. Antal döda krukväxter i hemmet? Hm, jag tror faktiskt att alla lever.
  39. Det här tänder mig: Långa killar. Jag vet, ytligt.. men jag tycker det är väldigt avtändande med korta killar.
  40. Det här gör mig avtänd: Korta killar, eller omogenhet.
  41. Favoritfärg: Jag gillar det mesta färgena.
  42. Favoritcitat: Carpe Dieam
  43. En hemlighet jag vet: En hemlighet är en hemlighet...
  44. Bästa present jag fått: Jag har fått många uppskattande presenter.
  45. Senast köpta skiva: Haha, jag har inte köpt någon skiva på åratal, så jag kommer inte ihåg
  46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mina ögonbryn kanske? Nej, jag vet inte!
  47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: LÅREN!
  48. Udda förmåga/egenskap: Hm, jag vet inte riktigt, men folk tycker det är kul när jag gör "Åh, jag fattar"-scenen i Tarzan.
  49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Hm, något som kan springa snabbt.
  50. Vad lyssnar du på just nu? TV:n som pappa och Anne titta på.
  51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Jag har varit i skolan, och jag ska styrketräna och titta på film.
  52. Var är dina föräldrar födda? I Vänersborg
  53. Vad är det senaste du installerade på datorn? Photoscape
  54. Vilken är din favoritrestaurang? Säkerligen någon utomlands.
  55. När badade du i en pool senast? Det var ett tag sen.
  56. Hur många barn vill du ha? 2-3 kanske
  57. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Hm, jag måste nog säga Indie.
  58. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nej
  59. Vad har du för TV-kanaler? Typ de mesta utom alla filmkanaler.
  60. Har du åkt moped någon gång? Japp, der har jag.
  61. Har du busringt någon gång? Ja
  62. Har du fått felparkeringsböter? Nej
  63. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump? JAG VILL!! :D
  64. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? Spanien tror jag.
  65. Har du en egen trädgård? Hos pappa ja.
  66. Vilken är din favorit bland tecknade serier? Kalle Anka, lätt!!
  67. Kan du alla orden i nationalsången? Alltid :)
  68. Badkar eller duschkabin? Dusch
  69. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Twilight eller Keith
  70. Favoritpizza? Kebabpizza
  71. Chips eller popcorn? Chips
  72. Vilken färg på läppstift använder du? Jag använder inte läppstift ;)
  73. Har du rökt jordnötsskal någon gång? Haha, nej.. kan man göra det? x)
  74. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej
  75. Apelsin- eller äppeljuice? Åååh, juice.. jag tål inte juice. Men apelsin isf.
  76. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Jadu, McD? x)
  77. Favoritchoklad? Mjölkchoklad
  78. När röstade du senast? På klassrådet tror jag :P
  79. När åt du en hemodlad tomat sist? Du det var lääängesen.
  80. Har du vunnit en prispokal någon gång? Nej, det tror jag inte.
  81. Är du bra på matlagning? Nej, det tycker jag inte.
  82. Klarar du att tanka själv? Ja, det gör jag väl. Fast jag har inte provat diesel förut.
  83. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen de visar på TV? Nej
  84. Pepsi eller Coca Cola? Coca Cola
  85. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Nej
  86. Vad var det senaste du handlade? En biobiljett
  87. Har du kräkts offentligt? Hm.. nej det tror jag inte.
  88. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken? Den sanna kärleken!
  89. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, det gör jag.
  90. Har du ringt något betalnummer? Huh?
  91. Kan man vara vän med sitt ex? Haha, ja det är la klart!
  92. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Farmor
  93. Hade du mycket hår som liten bebis: Nja, som bebisar bruka har tror jag.
  94. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? "Hej, det är Emma. Jag kan inte svara just nu men lämna gärna ett meddelande efter pipet" Jag spelade in den när jag var 11 år gammal x)
  95. Vad har du i din väska? Skolböcker och sånt.
  96. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? Kissar ;)
  97. Vad har du att vara tacksam för? Mina nära och kära
  98. Var hittade du den här listan? Jag blev utmanad av Mar
  99. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät: Syster, frilvillig och frivillig ;)     
  100. Har du svarat på alla frågor nu?  Japp
Så, det var det ;)

May The Horse Be With You



Så, då var man tillbaka i Hjärtum igen :D

Jag ringde precis till hon som sökte hästskötare. Hon blev jätteglad att jag ringde, och vi bestämde att jag ska ringa igen på söndag för att bestämma lite mera. Jag ska nämligen cykla till henne efter skolan på måndag och träffa hästen och så. Det blir skitbra ju :) I'm so excited, can't wait. Det ska bli skitkul det här. Hästen var tydligen bra på att hoppa, jättebra på dressyr, och van vid uteritter. Iofs var hästen inte riden så mycket nu det sista, men ändå.. Det blir ju skitroligt!! :D

Jaja, just nu väntar jag på att pappa ska komma hem. Han skulle göra lite ärenden innan han kommer hem, men jag tror att han skulle komma hit runt kl 18 :) Det blir asbra! Fyfan vad jag är glad idag! :D

Men nu ska jag ta och välja vilken film jag ska se ikväll :)
E

"...men egentligen så bryr man sig så jävla mycket!"

Igår såg jag I taket lysar stjärnorna. Den var väldigt bra, fast jag trodde nästan att den skulle vara ännu bättre. Det betyder inte att den var dålig, men jag tror ni förstår vad jag menar. Bror var inte med i filmen. De hade tagit bort den scenen där han var med, vilket var lite synd. Men hans namn stod iaf med på eftertexterna. Under statistpraktikanter tror jag, yay :)

Men men, nu är vi i skolan och försöker få klart vårat engelska-arbete som ska vara klart på måndag. Då ska vi även ha en liten muntlig redovisning, men den blir nog inte så märkvärdig.

Nej, nu lämnar vi skolämnen, och går över till en rolig sak. JAG SKA TILL HJÄRTUM IDAG! Yay!! Jag gillar Hjärtum, fast det kanske märks. ;) När jag kommer hem ska jag ringa på annons som var med i tidningen igår. Det var en som söker hästskötare, och jag tänkte ringa och undra ifall det fortfarande är intresserade. För då ska nog jag "tacka ja". Jag saknar liksom att inte rida på veckorna.

I helgen ska jag även fösöka ta mig till stallet och rida ut med Janowa också, men jag får se. Förhoppningsvis, om det inte är för halt eller något.

Men nu ska jag ta och hjälpa till med engelska-arbetet.
E

The Leavers Dance



Yeah, jag diggar bilden. Den föreställer en av mina favoriter, Canning Tatum. Han är sjukt snygg. Iaf... det jag vill ha sagt med bilden är att vi dansade Streetdance på gympan idag. Det var jävligt skoj, men svårt. Jag hoppas att vi ska dansa någon mer gång så kanske man kan lära sig ännu mera. Annars så var skolan varit seg som vanligt och det finns väl inget mer att tillägga där.

Istället tänkte jag berätta om det nya avsnittet av One Tree Hill, Screenwriter's Blues, som jag precis såg. Som alla andra avsnitt, så gillade jag det. De är så charmiga allihopa i serien, och de tappar aldrig "stinget". Jag gillar't! Men, utan James Lafferty aka Nathan Scott, skulle serien inte vara så bra som den är nu. Han är sannerligen min favorit, och även en av mina favoriter bland alla skådespelare.

Men men, nog prat om killar. Istället går jag över till eftermiddagen igår. Först var det körkortsteori. Vi kom typ en halvtimme innan lektionen började, så jag roade mig med att måla lite. Snyggt va?! ;)

Efter körkortsteorin var det ridningen. Jag hade Flight, och vi hade förberedande hoppning, vilket oftast innebär vanligt dressyrarbete, men med bommer inkluderade. Igår däremot, var det inte så. Ridgruppen innan mig hade hoppning, så vi lät deras hinder vara kvar, och så använde vi dem. Det var sjukt roligt och Flight gick jättebra. Det roliga med det hela var att vi hade ju förberedande hoppning, och vi hoppade de pyttesmå hindrerna (ca 40cm höga), som de andra hade hoppat i deras hopplektion. Haha, det var sjukt roligt! Men usch, vad taskig jag är. Min grupp har ju kommit längre, så det är ju inte så konstigt egentligen.

Btw, jag glömde säga vem som hade rätt på gissa-häst-och-lektion-på-torsdagens-igenridningslektion.
Mar hade alla rätt. Jag fick nämligen hästen Flight, och jag hade Dressyr. Good job Mar!


Jaja, nu ska jag vara duktig och plugga. Jag ska satsa på Engelskaboken, men det kan även bli lite Kemi och Biologi.
Vi hörs,
E

Monday at school

Då var det måndag och engelskalektion. Vi håller på med ett arbete om Alfred Russel Wallace, jätteintressant, inte! Men rätt slappt ändå. Vi har typ hittat all information nu, så alla kollar på annat, utom Tina som fortfarande letar.

Just nu är jag sjukt hungrig. Jag längtar som as till maten, för det är pyttipanna idag, och det är gott.

Ojdå, nu kommer min lärare, så jag ska nog gå nu!
Vi höres,
E

Love is a force you can't control



Då var det söndag, och snart ska man åka ifrån lilla byn igen. Tråkigt, men som tur är kommer jag tillbaka redan på fredag. Det gillar vi.

Det blev ingen ridning idag, det var tydligen för halt så jag får ta det nästa helg isf. Istället har jag roat mig med att redigera lite mer bilder. Jag har även ändrat min design här på bloggen, helt själv. Jag är rätt nöjd, det är ju trots allt första gången.

Jag har även tittat på film, Keith, med Jesse McCartney i huvudrollen.  Jag blev förälskad i honom redan i Summerland, så det var jättekul att se en film med honom. Och bra var den också, fast jag var inte så jätteförtjust i slutet. Jag är en sån människa som gillar lyckliga slut, och denna kanske inte slutade sådär jättelyckligt. Men den var bra ändå!

Nu ska jag kolla igenom lite favoritscener från den filmen igen ;)
E