I Will Always Love You



Då har man precis varit ute på promenad då. Det var jättehärligt, solen sken, fåglarna kvittrade och humöret svävade. Helt enkelt underbart. Det blev många skratt, chockar, och mycket annat. När vi gick förbi stallet så passade jag på att lämna sadelkammarnyckeln, som ägarna ville ha tillbaka. Jag hälsade även på hästarna vilket var fantastiskt roligt. Jag har inte hälsat på dem på typ 3 månader, så det var verkligen på tiden. Många kort blev det också :)

Janowa kommer alltid ha en speciell plats i mitt hjärta! Hon är min första riktiga sköthäst och jag har lärt mig enormt mycket av henne! Hon har ett hjärta av guld och jag älskar henne <3

Snart ska jag gå ut och göra iordning min cykel, för att ta dne till mamma, och sedan ska jag titta på film. Jag vet inte riktigt vilken det blir än, men det lutar åt Stomp the yard. Det kommer säkert bli en helt annan film, men det återstår att se. :)
E

Postat av: maria

hon är så himlans fin på den bilden! <3

men ska du inte rida janowa mer eller? alltså, för att du lämnade tillbaks nyckeln!

2009-02-08 @ 14:12:00
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Okej :)



Så himla söt häst du har på bilden :)

2009-02-08 @ 14:50:40
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Svar: Verkligen grymt söt,saknar att rida,det var många år sedan jag gjorde det sist, men nu finns inte tiden riktigt till :/

2009-02-08 @ 14:54:35
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/
Postat av: maria

svar: nej, vad tråkigt! :/ men det kanske beror på att du inte vart där så mycket nu när du haft hundarna? men det kanske bli annorlunda sen i sommar igen! :)



och tack för gratulationen! :)

2009-02-08 @ 14:56:36
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Tette

Vad fin hon var på den bilden. :D

2009-02-08 @ 16:11:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback