Shout It Out, Be A Star



Då var det dags att blogga igen då. Inte för att jag vet vad jag ska skriva, för dagen har varit ovärd. Har i princip inte gjort något... bara pluggat lite, gått ut på promenader, tränat, och sen bara glott på TV. TV:n har haft ett riktigt dåligt utbud idag tycker jag. Det enda som har gått att titta på var Canadas Next Top Model. Så det har jag kollat på idag.

Föresten så kan jag berätta att vi vet varför hundarna är galna. Ebba löper, så hon blir galen av ingenting. Det smittas av till Alba, så resultatet blir två hysteriska hundar. Eller nej, nu överdrev jag. Alba är inte så farlig, men Ebba är sjukt jobbig. Ho är kåt som få och vill att allt som rör sig ska sätta på henne. GAH!

Men men, nu ska jag ta och krypa ner i sängen, jag fryser. Dessutom har jag värsta nojjan. Den där skolan är en alltid hack i häl, och jag blir snart galen! Men snart åker ju hundarna hem, så då kanske jag inte känner mig stressad. Vi får se.

Postat av: maria

nahw, stackars lilla ebba! då kan hon ju inte hjälpa att hon är som hon är!

2009-01-24 @ 22:51:58
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: mar

Vilken rolig dag! :P

2009-01-25 @ 11:06:13
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: mar

Svar:

Asså, det fattade inte jag!! :P

2009-01-25 @ 11:08:17
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: maria

svar: jo, men du kan alltid kolla in designadinblogg.se när inte jag har tid. där kanske du kan lära dej ett och annat litegrann! :)



btw, du kommenterade anonymt hos mej men jag kände igen ditt ip-nummer så jag såg att det var du! ;)

2009-01-25 @ 12:08:48
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback