Today is NOT a good day...

...eller, skolan var bra. Mar, Sara, Tette och jag stannade till och med kvar efter skolan för att jobba med vårat samhällarbete. Riktigt duktigt. Resten av dagen har varit kass.

Jag kom hem typ kl 12.45. Det första jag ser när jag öppnar dörren (förutom två galna hundar) är massa, och då menar jag massa sönderslitna papper. Lite längre in ser jag pengar som är slitna mitt i tu, trisslotter, och det värsta av allt, mamma nya fina tofflor med massa bitmärken. Vissa delar var borta, och vissa delar var remsor. Så, hundarna har roat sig med att förstöra våra saker idag. Fy sjutton vad jobbiga de kan vara ibland. Gud vad ledsen jag blev på dem. Det tråkiga är att de fattar inte vad de har gjort, så de ångrar ju sig inte. Pappersbitarna var då våran post, så jag fick ju sätta mig och försöka pussla ihop allt igen. Det funkade inte så bra, för de hade ätit upp typ hälften. Mamma hade fått Grattiskort, och på de såg man nästan inte vad de stog på. Tråkigt.. och det är ju mitt ansvar också. Satan!

Resten av dagen har inte varit särskilt rolig. Det har ionte hänt något mer sånt, men ändå. Jag har försökt pigga upp mig genom att rätta folks svar på quizen. Det är jätteroligt och jag hoppas innerligt att det är MÅNGA mer som tävlar. Det är bara att skriva på. Vill ni inte skicka på mailen, kan ni skicka som vanligt över kommentaren som Micaela gjorde. Det funkar prima de också. Men bara så ni vet, så kopierar jag svaren och ta bort de från kommentarer så fort jag ser det, så att ingen fuskar.

Så till er som tävlar: TACK, och lycka till! :)
och till er andra: Är frågorna för svåra eller? ;)

Postat av: Tette

Nähmen, usch stackars dig! :(

2009-01-23 @ 21:34:30
Postat av: mar

Usch vad hemskt att komma hem och se allt sönder.... Jag tycker jävligt synd om dig! :(

2009-01-24 @ 11:36:51
URL: http://mariaolausson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback