Utmaning

Jag har blivit utmanad av: Mar 

 

Reglerna kring denna utmaning är:

att svara på dessa sex frågor

att skriva ett meddelande i de bloggar ni har utmanat där det står att de är utmanade.

 

Favoritstad:

Ojdå, det var en svår fråga med tanke på att det finns i princip hur många städer som helst. Men jag gillar verkligen Montpellier som ligger i Frankrike.  Men jag har inte varit där så mycket, bara över en natt åt gången när vi skulle åka till- och hem ifrån Spanien år 2008.

Så jag tror nästan att jag säger Peñiscola som ligger i Spanien. Jag vet inte ens om det är en stad. En väldigt liten iaf. Den gillar jag jättemycket, och dit åkte vi på våran sommarsemester 2007.

 

Favoritdrink: Alltså jag kan typ inget namn på någon drink, och alla jag har duckit har jag blandat själv med typ Bacardi och läsk. Så jag får la säga Bacardi Apple och Sprite då :)

 

Det galnaste du gjort: Det är la antagligen när jag strippade runt en lyktstolpe och flashade boobsen får några år sedan. Men då var jag lite rund om fötterna så det kanske inte ens räknas?!

 

Inom 10 år: Ska jag ha utbildat mig till något som jag gillar, kanske något inom tjänsten? Jag ska förhoppningsvis ha skaffat ett seriöst förhållande med en kille som jag älskar. Jag vill gärna bo tillsmammans med killen, och helst i ett hus kanske lite utanför en stad. Jag ska ha hunnit resa en massa och fått uppleva nya saker. Och förhoppningsvis massa mer. :)

 

Favoritplagg: Hm... jag kom på idag är min klädstil är så jävla tråkigt. Det enda jag har på mig är typ jeans och någon tröja. Och inte nog med det så är färgen på kläderna svart, grå eller vit. Astråkigt. Så jag vet direkt inte vad jag ska svara som mitt favoritplagg. Det får la bli mjukisbyxor, för de är både bekväma och billiga ;)

 

Sjukaste drömmen: Jag har drömt sjukt många konstiga drömmar, och jag kommer inte riktigt på någon såhär på rak arm. Men jag kan garantera er att de är väldigt speciella.

 

Jag utmanar: Syster och alla andra som vill :)


Postat av: mar

Nä... Inte bacardi apple... Razz var ju godare! :P Hehe

2009-01-29 @ 19:14:59
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Tette

jag håller med Mar! Razz ska det vara! :D



Men det är ju bra att man har på sig något mysigt och det man trivs i och tydligen så trivs du i det du har på dig. Det är bar och fint. :)

2009-01-30 @ 14:46:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback