What happens next?


Ikväll ska syster och jag på en tripp till Göteborg.
Först ska vi gå på bio och sedan ska vi hämta upp kusin Fia
som under kvällen har kollat på U2 på Ullevi.
Det blir grejer det!

Do you think you can tell?

Jag har så grymt tråkigt att jag funderar på att tvätta lite fönster. Haha, seriöst, det är något fel på mig.

Imorse red jag ut på Janowa med Camilla och Jenta. Det var längesen det blev en tur med de äldre flickorna så det var riktigt mysigt. På eftermiddagen åkte jag och Maria även in till stan och träffade mamma en liten stund . Det var längesen så det var mycket trevligt.

Ganska nyss spelade jag något kortspel som hette Plump med Anders, Isabell och Maria. Det var riktigt roligt för jag vann. Det händer inte alltför ofta.

Annars har jag inte gjort så många knop. Eller jo, jag torkade ju ur kylskåpet och svalen förut. Ännu ett bevis på att man har tråkigt. Men vad ska man göra?! Hade det varit fint väder hade man ju kunnat sitta ute och gjort något skoj eller varit och badat i sjön, men nu är det ju inte det så vad ska man göra?

Det blir nog film, vilket det brukar bli när jag har tråkigt. Dock ska jag nog se någon som jag har sett för. Jag har sett så mycket nya filmer det sista så ibland kan det vara skönt att se något "tryggt", om ni förstår vad jag menar.

Men nu ska inte jag babbla på och göra er uttråkade, istället ska jag störa syster genom att spela lite mer gitarr innan jag startar filmen.

E

I wonder if you ever think of me



Hey guys!
Idag har varit en riktigt bra dag. Jag spenderade först en stund med Anders då vi spelade xbox. Efter det spenderade jag några timmar på stan med Maria. Jag plockade åt mig ganska mycket kläder: ett par jeansleggings, ett par skor, en tröja och en sjal (allt nämnt finns på bilden). Utöver det köpte jag två linnen, en bh och matchande trosor. Det blir även lite andra prylar som smink, lypsyl och tuggummin. Det är rätt bra för att vara mig för jag brukar inte vara ett större fan av att handla speciellt inte skor. Bror tyckte till och med att de var snygga, och att han ville ha ett par liknande. Det var lite ballt.

Idag har jag även dammsugit hela nerevåningen + städat mitt rum och bytt sänglakan, så nu är det riktigt fräscht här hemma.

Bilden under är lite pinsam att lägga upp eftersom min gamla trähäst är med, Dixi heter hon. HAHA! Jag älskade den hästen när jag var liten. Jag hade sadel och träns och satt och stutsade på henne hela dagarna förr. Dessutom tvingade jag min familj att flytta henne över hela trädgården med jämna mellanrum så att det skulle kännas som att vi var ute och red. Haha! Vilken nörd jag var. Fast det kanske jag är fortfarande, vad vet jag.  Hon ska dock slängas nu så jag ville ta kort på henne.




För en stund sen kom Anders flickvän Isabell hit. De gjrode mat typ direkt och Maria och jag tittade på. Det var underhållning på hög nivå kan jag lova. Haha, de är så jävla sköna! Båda är lika envisa så de småkäftar med varandra hela tiden. Det är skitsött.

Men nu ska jag ta och stänga lite dörrar här hemma. Det börjar bli riktigt kallt. Vi hörs!
E

Sammanfattning av helgen



Syster lappade ihop lite klipp ifrån helgen. Ta en titt.

Sista dagen på Kinnekulle




Jag är så trött så jag skulle kunna somna liggandes på golvet. Herregud, vilken helg.

Idag blev det ännu en andra plats för pappa vilket är skitbra. Det är så roligt att se hans framsteg. Han började ju med gamla Vicky (en rosa-blå  volvo 242) och kör numera den på bilden ovan, Gula Faran (som vi kallar den för tillfället). Den går riktigt bra alltså. Jag gillar den bilen skarpt.

Föresten, jag har ju åkt med pappa i den bilen när han har kört på Kinnekulle, både i vått och torrt. Det är en jädra skillnad alltså. Jag tyckte att det gick fort som tusan när han körde på blöt asfallt, men det gick tusen gånger snabbare på torr. Jag visste inte att bilen kunde ha så bra väggrepp som den hade. Jag trodde att vi skulle köra av utan tvekan, så det var lite fränt. Dessutom körde han ju inte på full förmåga när jag åkte med, så den klarar ju ännu mer.

I alla fall, helgens vinnare ser ni på den första minibilden (killen med ljus overall). Han är 19 och har vunnit väldigt många race. Det är imponerande. Tänk om man kunde vara så duktig.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Mina ögonlock känns tunga som bly men jag ska allt vara uppe lite längre. Dock ska jag gå upp ännu tidigare imorgon då jag ska med pappa till jobbet för att köra hem bilen. Han har beredskap igen förstår ni.

Men ni får sova så gott för det kommer i alla fall jag göra!
E

Ännu en dag på Kinnekulle




Jag är otroligt stolt över min pappa. Inte nog med att han slog nytt personligt rekord (tidsmässigt, syns på minibilden ovan) så kom han på andra plats i racet idag. Gud, jag har nog aldrig varit så nervös när han har tävlat förr, det var helt galet. Jag stog som på nålar hela tiden och när han äntligen körde över mållinjen blev jag svinglad. Pappa var också riktigt nöjd och det kan man ju förstå. Kl 18.00 stod han på prispallen. Maria och jag orkade inte stanna kvar och vänta i två timmar så vi körde hem. Det hade varit roligt att se honom på pallen men vi ska antagligen med imorgon också, och då kanske han kan snappa åt sig en bra plats så att man kan få se honom då i alla fall.

Planen var egentligen att jag bara skulle vara med igår och idag, men det har varit riktigt roligt så jag hänkar nog med imorgon också. Dessutom är det fullt av killar där så man har alltid något stiligt att titta på. Hehe! Vi får hoppas att det inte regnar bara, men i så fall kan vi sitta i Orben mellan passen.

Men nu ska jag nog se på  film. Jag vet inte vilken än för jag har en hel hög att välja mellan, men det löser sig nog.
E

Movies

Jag vet att jag ser på mycket filmer, men det är något jag tycker om att göra, så då gör jag det.


Igår såg jag en till film efter jag hade sett The curious case of Benjamin Button, nämligen Fireflies in the garden. Även denna filmen var fantastiskt. Jag såg den enbart för att Ryan Reynolds är med och han svek mig verkligen inte. Jag vet inte riktigt varför jag har fastnat för honom men han är verkligen en grym skådespelare. I alla fall, filmen var djup och fick en verkligen att tänka till, och jag gillar sådana filmer. Dessutom var det några kända ansikten med i filmen (förutom Ryan), som Hayden Panettiere, Willem Dafoe och Julia Roberts. Mums säger jag bara!



Idag har jag sett den här filmen. Den kanske inte ser särskilt seriös ut men även denna var djup och fin. Okej, den hade sina komiska och knäppa stunder, men jag gillar den. Den hade en bra kombination mellan sorg och lycka och det är inte många filmer som lyckas med det enligt mig, så det gillar vi. Däremot var det inte särskilt kända personer med i filmen. Kända var de väl såklart, men det är inga namn man håller koll på (inte jag i alla fall). Fast egentligen,
vad spelar det för roll?
En bra film är en bra film, spela roll om de är kända eller inte.

En dag på Kinnekulle




Dagen började rätt knäppt då Anders tyckte att jag skulle byta kläder innan vi ens hade hunnit gå utanför dörren. Han påstod att jag var för uppklädd, och då hade jag ändå på mig ett par söndriga jeans och ett grått linne. Haha! Så jag lyssnade på honom och slängde på mig ett par svarta mjukisar istället. Man är rätt uppklädd om man har på sig jeans på Kinnekulle förstår ni (inte om man är där och tittar såklart). Alla har typ på sig trasiga och oljiga kläder, så det är inte särskild hög standard.

Efter mitt lilla klädbyte flöt dagen på rätt bra. Det blev ett träningspass för pappa nästan precis när vi kom dit. Sedan blev det några timmars väntan inför kvalet. Han kvalade in på en andra placering vilket är riktigt bra. Imorgon förmiddag har han ännu ett kval som kommer bestämma placeringen inför eftermiddagens tävling. Vi hoppas att andra kvalet också går bra så att han får en sån bra plats som möjligt inför tävlingen. Då kan han kanske snappa åt sig en plats på prispallen också. Hans mål är att komma tvåa och jag tror att chansen är rätt stor.

Vid halv fem rullade vi hem igen. Eller, alla utom pappa. Han sover i Orben hela helgen vilket är rätt skönt för då slipper vi gå upp vid 5 för att vara där i tid. Imorgon till exempel behöver vi inte åka förrän vid kl 9 och det är riktigt skönt. Då kan man vara uppe lite längre kvällen innan utan att känna sig som en sengångare när man går upp dagen efter. Det gillar vi!

Men nu ska jag dra igång en film.
E

Ps. Snygga depåpass va?! Chockrosa..

"You're different from anybody I ever met..."


Regnet bara öser ner så idag har jag spenderat några timmar med att kolla på film. Jag har velat se den här filmen länge, så idag tog jag mig den tiden. Den var otrolig, egen och speciell på något sätt. Men det är klart, vad jag vet så finns det ingen annan film som är som den. Brad Pitt's prestation är grym. Han är dessutom redigt fin att titta på och det är ju alltid ett plus. Rekommenderar jag den? Utan tvekan!

Put some clothes on

Jag var inne på nelly.com förut och hittade lite plagg som jag mer är gärna skulle vilja ha i garderoben. Och vem vet, någon gång kanske de hänger där.


Den här söta klänningen skulle vara mycket roligt att ha, även om den ser tusen gånger bättre ut på den här ursnygga modellen. 399 kr kostar den i alla fall.


Den här snygga bikinin skulle inte heller sitta fel. 288 kr kostar den.


Ibland önskar jag att jag var lite kortare. Då skulle jag kunna frossa i alla snygga klackskor utan att bli hög som en fyr. Och hur snygga är inte dessa?! De kostar 499 kr och är enligt mig riktigt fräna.

Heathcliff Andrew Ledger

Den här dagen har varit den tråkigaste på länge. Jag har inte gjort mer än att sitta vid datorn och dega, kolla på härliga intervjuer med kändisar och sakna alla de som man inte längre kan få se något nytt med. Därför tänkte jag ägna några ord åt en fantastiskt skådespelare:

Heath Ledger var en fantastisk skådespelare och jag har nog ännu inte insett att han är borta. Han har ett helt knippe filmer bakom sig och jag fastnade för honom redan i 10 Things I Hate About You (från 1999). Därefter har jag beundrat honom mig i filmer som A Knights Tale (2001), Ned Kelly (2003) och inte minst Brokeback Mountain (2005). Den sistnämnda filmen tog mig med storm och var min absoluta favoritfilm ett bra tag. Den nyaste jag har sett med honom är The Dark Knight (från 2008) där han spelar jokern. Hans prestation är fenomenal och jag tycker att det är han som gör hela filmen. Utan honom hade den liksom inte varit densamma.



Denna otroligt snygga man vann dessutom en Oscar för sin otroliga prestation i The Dark Knight. Utöver det har han vunnit 41 titlar och varit nominerad för 33 andra. Jag tycker att det är riktigt imponerande, för visst har han förtjänat dem. Varenda en av dem dessutom. Han var en fantastisk skådespelare som i mina ögon sent kommer glömmas.

Adventureland

Ryan Reynolds

Ännu en grym film. Jag trodde att den skulle vara lite småtöntig och innehålla mycket gullegull (missförstå mig inte, sånt kan vara riktig bra också), men det var rätt djup, fin, sorglig och fantastiskt. Den hade allt. Att Ryan Reynolds var med gjorde det hela ännu bättre. Han är född 1976, och det är ju bara perfekt. Ja, jag vet att han är 33 år, men vad sjutton.. det är ju det som gör honom så jävla attraktiv. Yummi!

Två grymma filmer på samma dag; hur mycket bättre kan det bli?!

Whatever works


Det var en grymt bra film och den passade ypperligt att ses på bio. Den hade allt kändes det som, komedi, kärlek, den var underlig, lite spännande, fast inte särskilt sorglig, men det spelar ju ingen roll. I like it alot!

Nu ska jag se på Adventureland med syster.
E

It feels like I've gone from black to black..



Jag såg den här filmen förut. Jag hade inte så höga förhoppningar eftersom jag inte tyckte att den första var särskilt bra och dessutom brukar jag inte gillar svenska filmer. Men den var riktigt bra alltså. Jag gick många goa skratt och den var precis lagom lång. En bra kombination!

Snart ska jag lägga mig i soffan och titta på tv och imorgon blir det först stallet och sedan bio, Whatever works. Det blir nog käckt!
E

Reality overcomes me


Tette och Mar

Flickorna på bilden ovan höll i underhållningen igår. Haha, det var sjukt roligt att se alla deras ideér. Som ni antagligen förstår hade jag en trevlig kväll igår. Tack för det tjejer! <3

Idag har jag varit i stallet. Jag har dessutom bakat massor. Kanelbullar, sockerkaka och kladdkaka. Sockerkakan blev tyvärr misslyckad eftersom jag råkade ha i för mycket smör i. Siffran syndes så dåligt så jag tog uppenbarligen för mycket. Men allt det andra blev gott. I och för sig har jag nästan inte ätit någonting för jag har inte varit hungrig, men jag kände mig tvungen att smaka i alla fall så att inte familjen dör av smaken när de äter det.

Snart börjar filmen om Anna Nicole Smith som jag har tänkt att se på. Sedan ska jag nog gå och lägga mig. Jag är trött konstant och min kropp känns som att jag har sprungit ett maraton. Jag vet inte vad det är med mig nuförtiden, men jag blir nog som vanligt snart hoppas jag.

Nu ska jag krypa ner i soffan, slänga på mig ett stort täcke och sedan försvinna i tv:n.
E

Me and my drum



Jag vet att det inte är jul på länge, men jag lägger upp låten ändå. Den är speciell, men väldigt fin enligt mig.

Snart ska jag åka och hämta Tette och sedan åker vi till Mar. Det blir nog en mycket rolig kväll!
E

Friday night lights

Godkväll, eller natt kanske passar bättre.

Idag har jag inte gjort många knop. Jag har varit i stallet i några timmar, jag har åkt bil med Stefan i några timmar, jag har läst bok i några timmar och jag har kollat in Fallens sittandes i bilen i några timmar.. Ja, det är nog allt.

Imorgon ska jag åka till mamma och senare på eftermiddagen ska jag träffa min vänner. Först blir det nog pizza och sedan ska vi nog röja lite tror jag. Något liknande iaf.

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig. Det är en dag imorgon också som man ska ta sig igenom. I och för sig har jag sovmorgon men vill ju inte sova bort hela dagen.

Sov gott!
E

Let go...

Det blir nog ett rätt kort inlägg idag för jag är inte så pepp. Det blir bara lite punkter, mer orkar jag inte.

  • I alla fall, bion igår var väldigt bra. Harry Potter-filmerna är alltid speciella och fantastiska. Jag blev inte besviken på denna heller.
  • Självklart är jag i stallet och tränar hästarna med Camilla. Det går riktigt bra. Cherdil börjar komma ikapp Cherie nu. Med Cherdil jobbar vi med att få in vanan och att kunna kontrollera honom mer. Han går igång i skritt och trav, han kan sakta av/stanna och han förstår att höger tygeltag betyder att han ska svänga åt höger. Cherie rider vi fortfarande ut med. Hon går med Janowa i hopp om att hon ska bli lite piggare. Det verkar fungera eftersom hon nu bjuder mer på egen motor. Det vi koncentrerar oss på för tillfället är att få henne att sluta stegra sig vid sadling. Det är ett stort problem som måste lösas snarast.
  • För några timmar sedan skulle pappa se om Orben fungarde (bränslepumpen vill nämligen inte samarbeta), så han skulle ta en liten tur. Dock kom han bara 100 meter ifrån huset sedan la den av, så då fick jag sätta mig i volvon och bogsera honom till uppfarten igen. Det var första gången jag bogserade och det gick riktigt bra. I och för sig var det lite läskigt med tanke på att Orben är så förbannat tung, men det gick bra ändå. Kul att ha provat liksom.
Men nu ska jag nog se på lite tv och sedan ska jag så småningom sova för jag har lite planer imorgon och då är det bra med lite sömn.
E

This life is like a game sometimes

Hej på er!
Igår blev det ingen bloggning. Jag kände tyvärr inte för det. Men idag är jag igång igen. Inte för att att jag har så mycket att säga, men det blir nog bra ändå.

Jag kan ju i alla fall berätta vad jag gjorde igår. Det var lite gott och blandat, men jag kan ju nämna att jag träffade Stefan (nej, inte mitt ex utan en kompis). Vi åkte till hans garage och bytte bil till hans dösnygga S40. Den var härlig kan lova. Rutan va kletig så när han torkade av den passade jag på att ta kort. Det är med mobilen så det är inte sådär jättebra, men man ser iaf lite.



Strax ska jag sätta igång och klippa gräset och sedan ska jag städa lite för det ser ut åt helvete här. Ingen gör ju något och pappa skyller på att han jobbar. Anders kommer alltid undan med allt så då blir det ju bara jag kvar. Rättvist? Nej, inte det minsta.

Men men, vad finns det mer att säga? Jo, jag ska se preimären på Harry Potter och Halvblodsprinsen ikväll. Den verkar sjukt bra så det ska bli riktigt roligt. Dessutom ska jag se den i Uddevalla och där är man ju inte varje dag. I alla fall inte jag. Så det blir nog käckt!

Men nu ska jag slänga på mig lite kläder och sedan ska gräset få sig en match.
Ha en bra dag!
E

Monday



Klockan börjar närma sig kvart i tio och det innebär att jag snart har varit vaken i fyra timmar. Jag var sjukt trött när jag gick upp imorse, men efter en dusch och lite frukost blev det lättare. När vi var framme i Gbg och pappa hade stigit av satte jag mig bakom ratten för att köra vidare mot Trollhättan för att hämta upp Anders som hade lämnat bilen hos Jonssons. Efter det blev det en tur till Trollspeed där vi köpte waterweat som racingbilen, och sedan åkte vi hem.

Om ett tag ska jag hämta upp Sara, men förhoppningsvis ska jag hämta ut mitt körkort i Edet först. Jag är dock inte säker om det har kommit än men det återstår att se. I alla fall, Sara och jag ska nog inte göra så mycket mer än att köra runt lite. I och för sig ska vi åka ut till Överby för att hämta ut min mobil, men annars har vi inget planerat. Det blir nog käckt.

Nu ska jag ta och spela lite gitarr i hopp om att det ska sluta regna. Vädret är verkligen förfärligt nu. Usch!
E

Lazy Sunday


Sara och Annie som spelar forza

Jag hade en underbar kväll igår med mina vänner. Det blev presentöppning (tack för de fantastiskt fina presenterna), musiktävling, xbox och massa annat. Tusen tack <3

Idag vaknade jag kl elva eter 8 timmars sömn. Ändå är jag grymt trött, konstigt. Halv tolv cyklade jag till stallet för att kolla till hästarna och ta en ridtur på Janowa. Efter ridturen pratade jag lite med Eva som tar hand om korna medan ägarna är borta. Dessutom borstade jag alla 6 hästar, kratsade alla hovar (vilket blir 24 hovar, galet många) och borstade ur manen. Det var nog rätt omtyckt för alla stod blixtstilla under tiden. Walentino, stallets galning, var dessutom väldigt gosig. Han är en sån häst som inte litar på människor och är väldigt rädd av sig, men idag var han väldigt söt faktiskt. Fast han bet mig i rumpan när jag skulle kratsa ena hans hov och det gjorde ont. Men sånt är livet när man håller på med hästar.

Annars idag har jag städat och spelat forza med anders. Dagen kommer nog inte bjuda på så mycket mer. Jag ska duscha lite senare och antagligen se på någon film, men annars vet jag inte. Jag ska i alla fall inte gå och lägga mig så sent idag eftersom jag ska åka med pappa till jobbet imorgon bitti för att köra hem våran bil. Han har beredskap under veckan och då använder han en annan bil, så det är ju ett ypperligt tillfälle att använda hans.

Nu ska jag sätta igång lite musik, och sedan får vi se vad jag ska göra.
E


Hästarna

Even if you can not hear my voice..


Janowa <3


Före/efter jag borstade henne

Som ni ser har jag varit i stallet. Jag tar hand om hästarna nu då deras ägare är bortresta. Idag var det uppehåll på förmiddagen så jag passade på att rida Janowa. Det blev en mysig tur barbacka i Hjärtum.



Snart ska jag åka in till stan för att handla lite och dessutom hämta några av mina vänner eftersom jag ska ha lite kalas ikväll. Det blir nog väldigt trevlig.

Föresten vet ni, igår när pappa och jag skulle handla mjölk på ICA i Edet blev jag påbackad när jag skulle köra in på parkeringen. Då jag blev påbackad stod jag helt stilla, men gubben såg oss uppenbarligen inte. Surt att behöva skriva skadeanmälan tredje dagen med körkort, men nu vet jag hur man gör iaf. Bilen får vi lämna in, för det blev en liten tryckskada och repor. Synd, men det finns inget att göra åt saken.

Usch vad jag är kissinödig. Jag ska nog gå på toaletten, och sedan måste jag nog fixa iordning mig lite innan jag ska åka.
Ha det bra!
E

Michael Jackson Tribute



<3

And then let me begin..


Philip och Fia

Jag har haft en riktigt bra idag. Jag hämtade syster i Trollhättan vid 10 och åkte sedan vidare till Rönnäng där vi skulle spendera dagen med Fia och hennes pojkvän Philip. Vädret var förfärligt så vi var inne och spelade TP i flera timmar, jag förlorade.

På eftermiddagen åt vi middag nere vid hamnen, och sedan satt vi och pratade där i ca 3 timmar. Det var riktigt trevligt, men dock lite kallt eftersom vi satt ute (det var såklart tak och lite sidoskydd). Fias pappa var också med och han hade också besök, så vi var 9 personer sammanlagt. Riktigt trevligt var det.

När klockan började närma sig åtta kände vi att det var dags att åka. Jag körde syster ut till Sund där hon ska vara i typ en vecka, och sedan körde jag hem. I och för sig stannade jag hos hästarna på vägen för att titta till dem lite. Deras ägare är borta f.o.m idag (till på söndag) så jag ska sköta hästarna.

Kl 21.30 kom jag hem. Det var skönt. Ikväll har jag bara vilat, kollat på tv och snackat med folk. Imorgon har jag inte många planer, jag ska bara titta till hästarna och eventuellt rida. Jag tror att bilen får stanna hemma hela dagen imorgon, men vi får se, jag kanske blir sugen att köra lite. I så fall blir det nog upp till Trollhättan eftersom min mobil är klar, yay! Men vi får se..

Nu ska jag iaf gå och lägga mig för jag är grymt trött. Jag har sovit både dåligt och lite på flera dagar, så det ska bli skönt att få en riktig sovmorgon imorgon.
Sovgott!
E

KÖRKORT



Ja, det stämmer, jag har körkort. Så himla underbart är det. Idag har jag kört bil i 6 timmar, nu är jag gött trött och ska snart till stallet. Underbart säger jag! :D

Skriver mer ikväll för nu ska jag kila.
E

Michael Jackson


"There will never be another Michael Jackson"

1958 - 2009

We keep on waiting


Cherdil och Camilla

Jag håller på att plugga körkortsteori men jag har tagit en paus för att blogga lite. Jag har inte så mycket att blogga om så det går nog fort, vilket är bra eftersom jag måste plugga.

Jag har som ni ser varit i stallet, både igår och idag. I och för sig är jag där varje dag, så ni blir väl inte direkt förvånade. I alla fall, det går hyfsat med unghästarna. Cherdil (3:årig valack) fick lite flipp när Camilla red honom idag. Han skenade några gånger men jag fick tag i honom som tur var. Det hade kunnat gå illa. Cherie (4:årigt sto) har fått för sig att alltid stegra sig när vi sadlar henne. Det är sjukt jobbigt och dessutom farligt. Vi får hoppas att hon lugnar ner sig snart så att ingen skadar sig. Men vi är ändå nöjda eftersom båda hästarna gör framsteg. Vi har självklart också tränat Janowa. Hon går med när vi rider Cherie eftersom det är bra att ha med en lugn och erfaren häst när man tränar en unghäst. Jenta får fortfarande vila i väntan på att hennes hovar ska bli bättre.

Nej, nu får jag återgå till teorin.
E

I wanna free fall out into nothing

Ny dag, ny vecka. Jag undrar vad denna dag kommer bjuda på. Jag ska övningsköra om ett tag, och senare ska jag iväg till stallet. Annars har jag inga andra planer. Det blir säkert teori också som vanligt.

Igår såg jag på två filmer. Först Keith, som jag har sett förut, och sedan Wimbledon. Det blev alltså 3:ans film igår. Dessutom orkade jag kolla på hela hoppningen. Den bäst placerade svensken var Rolf-Göran Bengtsson som kom på 5:e plats. Eller var det 6:e? Jag kommer inte ihåg. Något sånt var det iaf. Helena Lundbäck glömde av banan, så hon blev tyvärr diskvalificerad. Tråkigt, men sånt händer. Som tur är har det aldrig hänt mig, men mina tävlingar är inte direkt några att hänga i granen, vilket hennes är.

Nu ska jag slänga på mig lite kläder och göra mig iordning, sedan pluggar jag nog lite teori om jag hinner innan vi åker ut och kör.
E

Rolf-Göran Bengtsson på Ninja la Silla

Shall I play for you?


Som vanligt har jag varit i stallet. Igår löshoppade vi Cherdil (på bilden). Hästen slog nytt rekord genom att hoppa 87 cm. Det är riktigt duktig enligt mig för det är ju faktiskt bara andra gången han hoppar. När han hade hoppat klaf red vi ut, och jag hade lilla Cherie. Det gick mycket bra, förutom att hon stegrade sig i början.

Idag var jag i stallet lite tidigare eftersom temperaturen var lagom för att kunna rida på dagen. Det blev träning av Cherdil och en längre uteritt på Janowa och Cherie, fast idag hade jag Janowa. Mys! Jenta  har ont i hovarna så hon får vila tills vidare.

Idag är ju vädret lite sämre, så då kan man vara inne med gott samvete. Idag har jag planerat att plugga körkortsteori, och se på film. Får se vilken det blir bara. Antingen den på 3:an eller 5:an. Den på 5:an är baserad på en verklig händelse och det gör det hela mer spännande tycker jag. Men den andra är en komedi, och jag känner för att skratta. Hm, vi får se.

Senare ikväll är det även hoppning som jag har tänkt titta på. I och för sig slutar det kl 1.15, och eftersom jag gick och la mig typ 2 inatt och dessutom har sovit dåligt vet jag inte om jag orkar vara uppe så länge. Men det får vi se. Det är planen i alla fall.

Men nu hinner jag inte skriva mer. Nu är det teori som gäller.
E

I Wanna Love You Forever


Jag får sjuka rysningar till det här. Jessica Simpsons röst är verkligen helt otrolig!

Nu ska jag snart till stallet.


Little Drummer Boy



Idag har jag spenderat förmiddagen med syster vid älven. Det blev sol, bad och gott att äta. Vattnet var ljuvligt och de passerande båtarna mycket fridfulla. Förutom vissa som körde förbi med världens fart. Men det är käckt ändå.

Snart ska vi grilla kött och göra lite färskpotatis. Sedan blir det några lugna timmar innan jag ska till stallet. Det blir käckt det. Fast nu ska jag ta och plugga teori.

Vi hörs.
E

Light up, as if you have a choice

Skärhamn

Min födelsedag har varit mycket bra. Jag är supernöjd. Jag har fått fina presenter, fått många gratulationer och haft riktigt roligt.

Middagen serverades på Shanghai, en käck liten restaurang i Trollhättan. Där åt jag kyckling i bambuskott med ris, och banansplit till efterrätt. Mums! När vi kom hem åt vi tårta, och efter det åkte  Anders, Isabell och jag in till Lelle Väktor för att bada med Jimmy, Josefin och Daniel. Det var riktigt skönt i vattnet så vi badade i typ 1½ timme. Det var trevligt.

Nu sitter jag här framför datorn och funderar på att gå och lägga mig. Jag är redigt sömnig. Jag ska nog kolla runt lite till, sedan är det sängen som gäller.
Sov gott puddingar!
E

I'm gonna party like it's my birthday

Idag fyller jag 18 år.

Jag hinner inte skriva så mycket nu för vi ska snart ut och äta, men jag hinner skriva några rader iaf.

Idag har jag redan hunnit övningsköra 2 gånger. Först till edet och tillbaka, och sedan till Skärhamn och tillbaka. Jag ska även köra när vi ska ut och äta så då blir det ännu mer träning. Strålande! I edet köpte vi tårta till mig och i Skärhamn blev det sol och bad. Jag älskar västkusten <3 Det är så otroligt fint och mysigt där ute.

Nu hinner jag inte skriva så mycket mer. Jag ska göra iordning mig lite till innan vi ska åka. Jag skriver säkert mer ikväll.
Puss

The day before tomorrow

Hello guys!
Idag är det den 2:e juli. Det innebär att jag fyller år imorgon. Yay! Som jag har väntat. Idag tog dessutom min vän Lilla Maria körkort. GRATTIS GRATTIS GRATTIS till dig! Rikigt bra gjort. Jag själv har inte uppkörning på ett tag så jag får fortsätta med övningskörningskylten.

Skylten har faktiskt varit uppe idag eftersom vi har gjort lite ärenden i stan. Pappa behövde prata med lite folk om racingbilen, jag behövde lämna in min mobil eftersom touchen inte fungerar (jag använder min gamla nu, så det går fortfarande att få tag på mig) och dessutom behövde bilen tankas. Så allt det är nu fixat. Det skulle ta upp till 2 veckor innan min mobil är klar, och det är inte fy skam med tanke på att det tog 1½ månad att få tillbaka min kamera. I och för sig är prylarna köpte i olika affärer, kameran är från elgiganten och mobilen från siba. Elgiganten är inte direkt snabba med att laga grejer, vilket siba är. Det är bra, för jag vill ha tillbaka min mobil. Har jag riktigt tur får jag en helt ny, men det är nog inte så stor chans. Bara den fungerar som den ska när jag får tillbaka den är jag nöjd.

Resten av min dag kommer nog blir rätt lugn. Snart kommer Anders hem från Katrineholm och senare ikväll kommer hans flickvän hit. Det blir nog trevligt. Ikväll ska jag även till stallet för att rida. Det ser jag fram emot då jag inte har varit där sen i måndags. Fast vädret ser lite lurigt ut så jag hoppas att det inte blir åska igen. Jag skulle inte bli förvånad, för det är väldigt kvavt ute. Dessutom har jag ont i huvudet, och då kan det ju vara åska på gång. Men det återstår att se.

Nu ska jag klinka lite på gitarren och sedan är det teori som gäller.
E

Nyinköpt tröja ifrån Gina

The road keeps on turning



Idag har jag varit på kusten (Tjörn, hawaii) med Maria och gamlingarna. Vädret var underbart, vattnet var hyfsat varmt och det fanns mycket att titta på. Fullt med killar med andra ord. Hehe, det gillar vi. Dessutom övningskörde jag både dit och hem. Det gick väl hyfsat. Vägen dit gick bättre än hem, men jag var rätt kissinödig på hemvägen så jag skyndande mig, vilket ledde till inte lika bra körning. Men jaja, så kan det vara.

Igår blev det föresten ingen ridning. Vädret ändrade sig helt och istället för sol var det ösregn och åska. Men det var rätt bra för det är riktigt torrt ute. Även nu när det har regnat.

Men men, nu hinner jag inte skriva mer. Jag ska först titta runt lite på internet och sedan blir det teori.
E