Sista dagen på Kinnekulle




Jag är så trött så jag skulle kunna somna liggandes på golvet. Herregud, vilken helg.

Idag blev det ännu en andra plats för pappa vilket är skitbra. Det är så roligt att se hans framsteg. Han började ju med gamla Vicky (en rosa-blå  volvo 242) och kör numera den på bilden ovan, Gula Faran (som vi kallar den för tillfället). Den går riktigt bra alltså. Jag gillar den bilen skarpt.

Föresten, jag har ju åkt med pappa i den bilen när han har kört på Kinnekulle, både i vått och torrt. Det är en jädra skillnad alltså. Jag tyckte att det gick fort som tusan när han körde på blöt asfallt, men det gick tusen gånger snabbare på torr. Jag visste inte att bilen kunde ha så bra väggrepp som den hade. Jag trodde att vi skulle köra av utan tvekan, så det var lite fränt. Dessutom körde han ju inte på full förmåga när jag åkte med, så den klarar ju ännu mer.

I alla fall, helgens vinnare ser ni på den första minibilden (killen med ljus overall). Han är 19 och har vunnit väldigt många race. Det är imponerande. Tänk om man kunde vara så duktig.

Nej, nu orkar jag inte skriva mer. Mina ögonlock känns tunga som bly men jag ska allt vara uppe lite längre. Dock ska jag gå upp ännu tidigare imorgon då jag ska med pappa till jobbet för att köra hem bilen. Han har beredskap igen förstår ni.

Men ni får sova så gott för det kommer i alla fall jag göra!
E

Postat av: Stephanie

åhh, det låter som om ni har haft en toppen helg! Skönt! :)

2009-07-26 @ 22:08:23
Postat av: Emelie - EmeliesPlace

härliga bilder :)

2009-07-26 @ 23:17:08
URL: http://emeliesplace.blogg.se/
Postat av: Joakim.

Sv. Tack för infon, ska väl kika på 1an först ikv :)

2009-07-26 @ 23:22:51
URL: http://joakimforsberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback