United 93


Jag såg precis denna otroliga film. Det är sjukt sorligt egentligen vad som hände den 11:e september 2001. Jag förstår inte hur de sjuka människor som orsakade det här tänkte. Det är fan inte klokt!

Om ni inte har sett United 93 tycker jag att ni borde se den. Kolla även in World Trade Center och Flight 93. De handlar också om förödelsen med de kapade planen. Jag själv tycker att World Trade Center och United 93 är bäst. De ger en bättre inblick av vad som egentligen hände. Flight 93 är också bra, men inte lika bra som de andra två.

Nu ska jag snart göra mig iordning för att åka till stallet.
E

Sommar och sol


Vädret är ju fan underbart! Hoppas att det håller i sig till min födelsedag så att man slipper fira i regn.

Idag har jag solat massor, eller 3 timmar i alla fall. Det är inte fy skam enligt mig. Sen har jag tränat i en timme också. Det blev gympa i trädgården, sån de gör på friskis&svettis. Haha, jag såg nog rätt lustig ut när jag hoppade omkring med min mp3 i handen. Jag trodde att det skulle vara galet varmt med tanke på att var 30 grader, men det var inte så farligt faktiskt. Jag höll mig i skuggan, och dessutom fläktade det rätt gött.

Syster och jag gjorde världens snabbaste måltid förut. Grillat kött, färskpotatis och tzatziki på endast 5 minuter. Nejdå, vi hade sparat mat från igår, men det var rätt käckt att det gick så fort. Riktigt gott var det också.

Haha, Maria började asgarva förut. Jag konstaterade att mina boobies ser helt sjuka ut.  Det ser nämligen ut som att jag har på mig en vit bh när jag inte har något på mig. Hehe, snyggt liksom. Dessutom frågade jag om hon ville se, men hon tackade nej. Förvånande va?! ;)

Jag vet, jag är knäpp.

Om några timmar ska jag cykla iväg till stallet. Det hade varit skönt att ta en dusch innan, men det känns lite onödigt med tanke på att jag kommer bli varm och smutsig sen. Så jag tar nog det imorgon. På tal om imorgon så ska Maria och jag ta bussen in till stan imorgon bitti för att shoppa lite. Sen ska vi besöka mor och Mollie-bus också. Vi får hoppas att mamma är hemma, för vi har inte träffat henne på ett bra tag. I och för sig har vi inte träffat busan på ett tag heller, men var skulle hon vara.. Det är ju inte så att hon öppnar buren, kliver ur och tar en promenad i skogen liksom.

Nej, nu ska jag plugga teori.
E


Tired by midnight

Godkväll!
I helgen har det blivit solning, ridning och övningskörning. En rätt bra helg. Tyvärr har jag inte ridit Janowa på två dagar. Igår red Ellinor (Camillas syster henne). Hon vågade inte rida Jenta, så henne fick jag ta. Idag har jag också ridit Jenta för Janowa fick en vilodag. Imorgon ska jag dock rida min lilla favorit igen. Det blir nog mysigt!

Nu ska jag snart krypa till kojs, sedan ska jag förhoppningsvis vakna upp till strålande solsken. I så fall blir det solning för fulla muggar. Sov gott!
E

All this time I was wasting hoping you would come around


Janowa <3

Det var rätt hetsigt i stallet igår. Med unghästar är det aldrig lugnt. Camilla ramlade av ett antal gånger när hon skulle sitta upp på Cherdil, för han fick panik och bockade. Cherie gick det däremot bättre med. Vi red ut en lite tur med henne och Janowa för första gången. Det gick prima. Sist tog vi en liten tur med flickorna också, som vanligt. Ikväll blir det mer träning. Vi får hoppas att det inte blir några avramlingar, för det är lite läskigt.

Idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag har inget planerat (förutom ikväll då). Men det dyker väl upp något antar jag.

Nu ska jag plugga lite teori.
E

Should I stay or should I go?



Det blev lite ändrade planer idag. Tanken var att pappa och Anne skulle hämtas på lanvetter i eftermiddag, men flyget har blivit försenat så de ska anlända runt 21 istället. Jag hade tänkt att följa med men eftersom jag ska träna hästarna får jag stanna hemma. Det gör absolut inget för jag känner att jag behöver hästarna nu. Dessutom är jag trött på att åka bil för det ger mig ångest över att jag snart ska göra uppkörningen, och att jag måste övningsköra betydligt mer än jag gör.

Jaja, istället blev det Ulvön med syster, igen. Vi gjorde nästan precis samma som igår, men vi åkte hem någon timme tidigare. Våra kroppar klarade inte av mer.

Annars idag har jag städat, putsat fönster och vilat. Snart ska jag som sagt till stallet. Det blir inridning av unghästarna och uteritt på Jenta och Janowa idag igen. Mys!

Nu ska jag greja lite innan det är dags att cykla till stallet.
E

This is what I live for


Jag älskar hästar! <3

De är verkligen underbara djur. Jag vet att man får värsta nördstämpeln när man säger så, men skitsamma. Jag gillar det jag gör och jag tänker inte sluta med det!

Allt gick verkligen jättebra idag. Först tränade vi Cherie, det gick ypperligt. Sedan tömkörde vi Cherdil och sadlade honom för första gången, det gick super. Och sist red vi ut med flickorna. Det blev en tur barbacka in till sjön. Det blev galopp i uppförsbackar, skitt längs stranden och massa skratt. Underbart helt enkelt!

Nu ska jag snart gå och lägga mig, men vi hörs förhoppningsvis imorgon. Om ni orkar läsa så att säga.

Godnatt!

I kept my fingers crossed




Jag har haft en underbar dag hittills. Syster Maria och jag åkte till Ulvön och var väl där vid 10.15 imorse. Vi solade, badade, åt gott och njöt av livet i 4½ timme. Det var underbart! Årets första dopp för min del också. Det känns bra att det var i havet. Jag älskar västkusten! <3

Snart ska jag träffa Vickan för att sedan cykla in till sjön här i byn, vi ska bada. Hon har precis kommit hem från jobbet så man kan ju förstå om hon är lite badsugen. Jag hade nog klarat mig, men vad fan, det är ju sjukt kul att bada så varför inte liksom. Dessutom är det bra med lite motion, med betoning på lite. Det är bara 3 km till sjön, men det är alltid något. Jag ska ju ändå träna lite mer ikväll när jag ska till stallet. Där blir det väl några timmar till. Det gillar vi!

Vi hörs senare!
E




Disappointed





Jag kom just hem från bio med syster. Den var grym, verkligen en film jag rekommenderar. Den var kanske inte så jättedjup, men lite lagom sådär. En mysig film helt enkelt.

Idag har jag som sagt solat. Jag har även tvättat några fönster och skurat lite på staketet. Så nu är det inte så mycket mer att göra. Jag har litekvar på staketet och några utsidor på fönster, sedan är det i princip klart. I och för sig ska jag måla om våra två plank i sommar så det har jag kvar också. Sen ska uppfarten rensas från ogräs också, så lite småpyssel har jag allt kvar. Men det hinner jag väl. Jag har ju hela sommaren på mig.

I alla fall, efter jag hade solat och allt det där var det dags för den sista (förhoppningsvis) körlektionen. Den gick visserligen åt helvete eftersom jag slarvade som en jävla galning, men det löser sig väl förhoppningsvis. Fan om jag inte klarar uppkörning. Då vet jag inte vad jag gör.

Nu får jag sluta klaga!

Efter lektionen blev det film, men den har jag redan skrivit om. Så nu har jag väl inte så mycket mer att säga..

Imorgon ska jag först ut till kusten med syster, sen ska jag träffa vickan ett tag, och senare ska jag till stallet för träna unghästarna och rida Janowa. Det låter som en bra dag tycker jag.

Nu ska jag titta på hoppning. I och för sig är det repris ifrån i helgen, men det spelar inte så stor roll.

E

Awake on wednesday

Godmorgon!
Jag skippade stallet idag. Det var rätt varmt så jag kände att jag hoppar nog över det. Janowa är ju rätt gammal också, så man vill ju inte anstränga henne mer än nödvändigt, och dessutom går hon inte så bra när hon är ensam. Så jag får rida imorgon istället.

Nu ska jag hoppa in i min bikini, och sedan blir det solning för fulla muggar. Pappa och Anne kommer ju hem på fredag och jag vill inte se ut som värsta blekfisen intill dem. Men det kommer jag nog göra ändå, för båda två blir grymt bruna.

Ut i solen med er!
E

I see a storm bubbling up from the sea


Idag fick Cherdil känna på träns och gjord. Det gick prima. Sedan provade vi att longera honom också, och det det gick bra det också. Han är en riktigt duktig pojk och det ska bli kul när vi kan rida honom.

Jag var i stallet ca 2½ timmar, och när jag kom hem drog Maria och jag ut till Stockevik för att sola lite. Det var dock rätt mycket moln där vi var så efter ungefär 1½ timme åkte vi hem och solade i trädgården istället. Mums! Sedan klippte jag gräset också.

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag. Eller jo, jag fick ryck förut och tvättade lite fönster. Det blev riktigt bra. Maria sa att man skulle kunna gå igenom dem om det inte var för blommorna, så jag är nöjd. Imorgon hade jag tänkt att fortsätta tvätta fönster, och dessutom skura lite mer på staketet. Fast först ska jag till stallet och rida Janowa, ensam. Det blir nog mysigt.

Nu ska jag plugga lite körkortsteori (det är ju snart dags för sjutton). Sedan ska jag dra några pling på gitarren, och kanske lära mig en ny låt. Det var ett tag sen.

E

I dream a dream that can't come true


Det var så sjukt mycket folk på Lotta på Liseberg, så vi struntade i det. Istället köpte vi Lisebergshäftet och åkte några attraktioner; Höjdskräcken, Balder och Uppskjutet. Mina favoriter! Dessutom satt vi på en bänk och tittade på folk, det var kul. Efter ynka 2 timmar åkte vi hem igen. Men det var en mysig liten roadtrip. Vi passar på nu när vi har bilen ;)

Det går en film nu på 3:an som verkar rätt bra. Inside man heter den. Handlar om något gisslandrama verkar det som, så det ska jag nog ta och checka in tror jag. Den kan ju vara något och ha.

Men ni får sova så gott när ni väl går och lägger er. För det ska jag göra, och förhoppnigsvis drömma något mysigt (vilket jag aldrig gör, men man kan ju alltid hoppas).

E

I'm walking on sunshine


Idag var jag i stallet, som planerat. Vi löshoppade alla hästar utom Janowa (och Wolimté som vägrade hoppa). Men de andra var rätt duktiga, speciellt Cherdil (på bilden under) och Jenta (på bilden ovan). Jag trodde faktiskt inte att de skulle tycka det var så roligt, men där ser man. Dessutom var det första gången som båda löshoppades, och Cherdil hade aldrig sett ett hinder i sitt 3 år långa liv innan idag, så honom var vi väldigt stolta över. Han kommer nog blir en grym hopphäst.

I och för sig hoppade han av alldeles för tidigt en gång, som ni kan se på bilden, men det var ingen skada skedd för han hoppade galant nästa gång. Det såg fruktansvärt hemst ut när han kraschade med bakbenen in i hindret bara, men det hände ju inget som tur var.

Imorgon ska vi vara i stallet kl 9 så att vi slipper träna när det är som varmast, och det är nog rätt uppskattat av hästarna tror jag.

Nu ska jag äta lite och sedan hoppa in i duschen för lite senare ska syster och jag till Liseberg för att spela sommarbingo och se på Lotta Engberg. Det kommer vara fullt med pensionärer, men det är mysigt.

Ciao!


Sunday evening

Meredith Michaels-Beerbaum och Shutterfly, ett grymt imponerande ekipage.

Det var hoppning, men de tävlade i lag.

1:a placering
Frankrike
2:a placering
USA
3:e placering
Irland

Sverige kom på 6:e plats vilket jag tycker är helt okej.



Syster och jag var ute och promenerade i byn förut. Det var trevligt, och grönt (som ni kan se på bilden under).



Imorgon ska jag till stallet här i Hjärtum, första gången på typ ett halvår. Det ska bli grymt kul. Vi ska rida in Cherie och Cherdil under sommaren, så vi tyckte att det är dags att börja imorgon. Dessutom ska vi ta en ridtur på Jenta och Janowa. Det blir mysigt det.

Nu ska syster och jag titta på Princess Proctection Program, så nu ska jag kila.
E

Ps. Jag tänkte bara önska Tette, Tini och Mar en trevlig vecka i Borlänge på Peace and love-festivalen. Ni kommer få sjukt roligt, och träffa massor med folk. Ha en bra vecka helt enkelt! <3



What are you writing?



Jag har skaffat twitter. Skriv vad ni heter så kan jag följa er. Mig hittar ni här.

You live and you learn it

Goddag på er.

Igår tänkte jag vara redig och gå och lägga mig hyfsat tidigt, så vid halv ett gick jag och la mig. Så klart kunde jag inte somna så jag låg och filosoferade i ungefär 1½ timme innan jag somnade. Sedan gick jag upp med väckarklocka lite innan tio så att jag inte skulle sova bort halva dagen som jag gjorde igår.

Jag vaknade upp med ganska fint väder, men efter ett tag började det åska och ösregna. Kul, jag som hade tänkt träna. Dessutom har jag grymt ont i mitt vänstra lillfinger. Jag hade ont  igår också men det är nästan värre idag. Jag vet inte vad jag har gjort med det, men det gjorde ont efter festen iaf så jag ramlade nog på det eller något. Smidigt, jag vet smidigt.

Just nu tittar jag på Made, men egentligen är det bara tidsfördriv innan ridsporten börjar. Jag tror att det är hoppning, men jag är inte säker. Jag hoppas på det iaf. Efter ridsporten är det film, Sällskapsresan. Men jag vet inte riktigt om jag ska titta på den. Den kanske får vara på i bakgrunden, vi får se.

Nu ska jag sluta skriva, för jag bara babblar på massa onödigt tjöt.
E

Midsommarafton och midsommardagen



My god vilken kväll. Kvällen började med lite drinkar här hemma innan jag cyklade iväg till grillfesten. Efter ungefär 20 minuter var jag framme, så då blev det ännu mer drinkar. Först kändes det lite knäppt att hänga med de andra eftersom de var 25+, men efter några drinkar släppte det. Lagom till maten var nog alla lite runda om fötterna, minst sagt jag. Det blev snapsvisor, shottar och massa mat (fast ingen mat för min del, jag hade redan ätit). Sedan blev allt lite mer suddigt, fast jag kommer ihåg typ allt utom små detaljer.

Iaf, vi fick en privat föreläsning om hur pannor fungerar, så nu är Tina och jag experter. Det är bara att fråga oss så fixar vi det. Hehe, nejdå.. men det var rätt roande faktiskt. Sedan blev det gitarrspelning med pojkarna på bilden. De bjöd på massa låtar från Lars Winnerbäck, men jag körde även några låtar. Sedan blev det mer shottar, mer fylla, och när klockan blev runt två kände jag att jag var alldeles för borta för att stanna, så jag ringde syster så fick hon komma och hämta mig. Det var mycket uppskattat. Så fort jag kom hem däckade jag i sängen, och vaknade sedan kl 6 idag med världens bakfylla. Usch, det är inte kul. Men nu är det nästan helt borta iaf. Jag är bara lite trött och tung, eller vad man kan säga.

Så idag har jag inte gjort så mycket. Jag har typ sovit halva dagen, och efter det har jag bara tagit det lugnt. Vid halv sex kom bror och flickvän hit, så vi gjorde en hejdundrande måltid med fläskfilé, potatis och tzatziki. Riktigt gott var det. Annars har jag inte gjort så mycket.

Imorgon ska jag nog inte heller gör så mycket. Kanske träna lite om jag orkar, annars blir det väl gitarr och dator. Iofs är det ridsport mellan kl 14 - 16 så det kommer jag säkerligen titta på.

Men nu ska jag kolla på film. Ha en bra kväll.
E

Midsommar



Glad midsommar på er allihopa! <3


I'm So Stupid

Nu är jag vid en punkt där det känns så jävla onödigt.. vad är det för meningen egentligen? Okej, det där fattar ni inte, men skitsamma..

Idag har jag tvättat insidan på alla fönstrena, och dessutom utsidan på två. Vi har 20 fönster, så det tog tid. Egentligen skulle jag ha tränat också, men så blev det inte. Istället kom syster så vi åkte och handlade mat, vi hade typ inga färskvaror kvar. Dessutom åkte vi hem till henne för att hämta massa packning. Sen blev det kebabtallrik, usch!

I helgen ska jag banne mig träna. Men antagligen inte imorgon, för då är det midsommar och då tycker jag att man inte behöver. Man måste ju göra sig lite fin inför midsommarfirandet, som kommer ske med mina vänner och några andra som jag aldrig har träffat här i närheten. Det blir nog trevligt.

Nu ska jag nog ta bort mitt smink och borsta tänderna. Sedan tänkte jag krypa ner i sängen och titta på en mysig film. Jag ska bara komma på någon att se, men det gör jag nog.

Sleep tight!
E

You can't stop the beat


Hairspray, vilken underbar film. Att jag inte har sett tidigare, det är illa. Jag gillade den skarpt. Musiken var riktigt härlig, och likså dansen. Det var en riktigt söt film med andra ord. Den borde ni se om ni inte har gjort det.

Igår sa jag ju att jag skulle göra slutprovet innan jag såg filmen, och det gjorde jag också. Dessutom klarade jag det på första försöket med ynka 3 fel, och med 70 frågor är det rätt bra gjort tycker jag. Nu är det bara att plugga massor så att man inte glömmer av allt, men det ska nog gå bra tror jag.

Direkt efter jag hade gjort provet satte jag igång filmen ovan. Dock gick jag och la mig med 40 minuter kvar för jag höll på att somna i soffan. Så det första jag gjorde när jag vaknade idag (halv tolv, ojdå.. lite sent kanske) var att titta klart på filmen. Mums säger jag.

Det är tråkigt med det dåliga vädret idag bara. Jag som hade planer om att klippa gräset och sånt, men jag kan nog tvätta fönstrena ändå. Jag kan ju ta insidan på alla fönster först och sedan se om det blir utsidan också. Ja, så blir det nog. Sedan borde jag träna också, men jag vet inte om jag känner för't. Men det ska jag nog klara av ändå.

Nu ska jag kolla runt lite, och sedan blir det städning.
E

I know you better then that



Förstår ni hur irriterande det är att se bilen stå på uppfarten helt orörd utan att kunna köra den? Nej, det gör ni inte. Det är förjävligt!

Nu har jag tagit min powerwalk, fast jag var feg och körde utan stavar. Haha, det hade sett helt galet ut alltså. När jag kom hem fick jag ryck och började greja i trädgården igen. Jag vet inte vad det är med mig, brist på idéer eller något. Men fint blir det iaf. Imorgon har jag tänkt att klippa gräset och tvätta fönstrena (om det är fint väder förstås), och självklart fortsätta med staketet. Jag har gjort hälften ungefär nu, och det resterande är inte lika smutsigt så det går nog hyfsat fort.

Förövrigt så har jag kollat på ytterligare två filmer: The secred life of the bees och Vi hade i alla fall tur med vädret. Den förstnämnda var bäst, för den andra var kort och inte så seriös. Ikväll har jag funderat på att se Hairspray, men jag borde göra slutprovet i körkortsteori innan. Annars blir det lite stressigt eftersom det måste vara avklarat innan det slutgiltiga teoriprovet.

Men jag får väl börja så jag hinner se filmen innan klockan har hunnit bli alldeles för mycket.
Ha en bra onsdagskväll.
E


I want to be the one to walk in the sun


Goddag!
Igår kom flickorna hit. Mar har ju fyllt 18 så vi hade planerat lite för att fira henne. Först fick hon ett hett uppträdande, och sedan bjöd vi på en sång som jag hade skrivit till henne. Det var trevligt. Dessutom fick hon lite sprit också, så klart ;)

Tette och jag lyckades till och med göra bål, och den blev dessutom riktigt god. Vitt vin, sockerdricka och frukter och bär. Det var gott. Det var bra att man inte kände vinsmaken så bra också, för jag gillar verkligen inte vin. Men det ska jag allt lära mig att dricka någon gång.

Flickorna sov över här, men tog 9-bussen hem imorse eftersom de hade lite annat planerat. Så nu är jag själv igen.

Det första jag gjorde när de gick var att städa lite, sen gick jag ut och solade en stund. Sedan blev det staketskurning, och där efter ännu mer sol. Man får passa på nu när det är bra väder, för jag läste att det kommer bli ganska dåligt väder i några dagar nu. Synd eftersom det är midsommar på fredag, men det får väl gå ändå. Det är inget att göra åt saken.

Vad mer har jag gjort idag då? Hm, jag har dammsugit, igen. Det var rätt smutsigt eftersom vi gick ut och in hela tiden igår så det ville jag få bort. Dessutom har jag lagat lite mat. Det blev kyckling och lite ris. Jag har försökt att inte äta så mycket kolhydrater det senaste, och det funkar. Jag skippade det båda igår och i förrgår. Riktigt bra. Det dåliga är att salladen börjar bli dålig/ta slut, och jag kan inte direkt ta bilen och köpa mer. Iofs kan jag ta cykeln in till edet, men det tror jag att jag låter bli att göra. Jag får leva på annat istället.

Snart ska jag ta en powerwalk med skidstavar. Haha, jag vet inte om jag kan med och skämmas så mycket genom att ta stavarna, men jag är ju bara i Hjärtum, så hur illa kan det gå.. Det är säkert ingen som lägger märke till det ändå.

Men nu ska jag ta och diska lite, sedan blir det träning.
E

Get your act together

Jag vet, dålig uppdatering. Jag har inte känt för att blogga. Vad har jag gjort då?

Jag har spenderat nästan hela helgen med syster. Det har blivit en tripp på överby, mycket gitarr och massa glass. Hehe, mums. Vi provade någon ny sort som heter Ben & Jerry's phish food. Den var riktigt god, men nästan lite för glassig, eller vad man ska säga. Den kändes väldigt fet och var sjukt söt, så den kommer jag nog inte äta så ofta. Det blir för mycket då. Iaf, för att sammanfatta en del av helgen kan ni titta på syster videoblogg här under. Jag är inte med så mycket, och när jag väl är med är jag världens tråkmåns. Men what the heek, syster är söt iaf.



Igår åkte bror tillbaka till Katrineholm, och syster åkte hem till sig i Trollhättan, så igår blev jag ensam. Det är jag fortfarande, men imorgon eftermiddag kommer mina vänner hit. Det ska bli mys.

Förövrig så har syster varit snäll nog att kopiera över massa filmer till mig under helgen, och jag har redan tittat på tre utav dem: Bride Wars, Patrik 1,5 och Bridge to Terabithia. Det var hyfsade filmer allihopa, inte så djupa och då har de ingen chans att vara riktigt bra. Men de var helt okej, bra tidsfördriv.

Idag gick jag upp (med galen nackspärr) kl halv åtta för att ta nio-bussen till stan för att gå till tandläkaren. Iofs hade jag inte tid förrän lite innan tolv, så jag gick hem till mamma under tiden. Hos tandläkaren fick jag reda på att under nästan besök ska jag få räls på underkäken också. Crap, jag som hade hoppats att jag skulle få slippa det, men icke sa nicke. Men det blir ju bra när det är klart iaf, och det är ju det som räknas.

Efter tandläkaren åkte jag tillbaka till Hjärtum, och då satte jag mig i solen och solade i en halvtimme eller något. Sedan kunde jag inte sitta stilla längre, så då började jag skura rent vårat staket som är sjukt smutsigt. På bilden under kan ni
se skillnaden.
Det syns inte så jättemycket, men nu kan ni åtminstone få en uppfattning. Jag har funderat på att skura lite mer imorgon men då måste det vara fint väder, annars orkar jag inte. Jag vet inte riktigt vad det ska vara för väder i veckan. Det kanske jag ska ta och kolla upp.



Efter jag hade skurat staketet gick jag in och grejade med blommorna. De ser förjävliga ut eftersom pappa inte vattnar dem, men nu ser de väl någorlunda ut iaf. Efter det dammsög jag hela huset, dammtorkade och körde en diskmaskin. Dessutom gjorde jag rent i badrummen också, så nu är det riktigt fint här hemma. Rent och fräscht.

Jag hade tänkt att träna ikväll, men jag tror inte att min kropp vill samarbeta med mig idag. Jag har ont i höder sida av ryggen och i höger ben, och det blir ju inte bättre av nackspärren direkt. Jag som hade tänkt att börja mitt nya liv. Jag ska äta nyttigare och träna mera. Det innebär inte att jag ska sluta äta skräpmat, det går ju inte. Men jag ska börja med bättre vanor. Men det får jag ta när min kropp mår lite bättre.

Senare ikväll ska jag nog titta på en till film, om det inte går något bra på tv. Det ska jag kolla upp också. Men nu ska jag kila. Vi hörs.
E

Who will dance on the floor in the round



Jag är inne i en period där jag älskar Michael Jackson. Han är grym!

I can't explain

Jag håller på att kissa på mig, men det struntar jag i. Först ska jag blogga.

Nu har jag sommarlov. Det känns verkligen inte så, men det är nog bara för att vädret är så dåligt. Vi får hoppas att det blir bättre snart så man kan få en fräsch solbränna inför sommarbeachen.

Vet ni, om tre veckor fyller jag 18 och det ska bli sjukt kul. Jag vet att vissa (nämner inga namn) tycker att jag tjötar rätt mycket om det, men det är galet. Mer galet än vad vissa kan förstå. Nej, nu lämnar vi det. Det blev för vimsigt.

Jag är gaalet kissinödig alltså. Nej, nu springer jag på toa... Så, det var gött!

Nej, nu ska jag äta upp min glass. Sen ska jag tvinga syster att spela gitarr.
E

Handboll


Galet spännande match idag, Sverige - Rumänien
. Först var jag nästan säker på att Rumänien skulle ta hem det, men efter andra halvlek styrde Sverige upp spelet och la sig i ledningen med några få poäng. Det var nästan självklart att Sverige skulle vinna när det bara återstod 10 sekunder kvar av matchen, men såklart knaprar Rumänien åt sig ett poäng vilket ger 26 - 26. Så slutar även matchen, oavgjord. Sjukt synd, men en otroligt bra match!

Nu ska jag se om filmen på 6:an är något att se på, annars blir det musik.
E

Happy birthday to you

Grattis till Mar som fyller 18 år idag! <3

Fan vad långsamt tiden går. Kan det inte bara vara fredag och sommarlov så man slipper gå och vänta på skiten. Eller skit är det väl inte, men det är väldigt segt att gå och vänta på det iaf.

Idag kommer bror hem till Hjärtum. Det var lite snopet för jag trodde att jag inte skulle få träffa honom förrän min födelsedag, så det är nice. Fast iofs ska jag inte till Hjärtum förrän imorgon, så jag får vänta lite till. Imorgon åker far och Anne till Kreta vilket jag tycker är lite fuskigt för jag vill också dit, men jag får klara mig här hemma i Sverige. Hoppas det inte regnar för mycket bara för jag ska banne mig bli brun i sommar. På tal om Kreta så kommer Mar från därifrån imorgon. Dessutom har ni väl räknat ut att hon fyller år idag, så grattis till henne än en gång.

Förövrigt, för typ 10 år sedan hittade jag det här klippet på kossan.se och jag har älskat det sen dess. Det är en snubbe i 40-årsålders (vild gissning) som dansar till massa olika låtar. Haha, sjukt underhållande. Kolla in det om ni vill.

Just det, jag läste ut boken Knappt lovlig igår föresten. Den var riktigt bra och jag ska fråga syster om hon har några mer böcker med den författaren för Tette gillar henne också. Very nice!

Just nu lyssnar jag på lite musik. För tillfället spelas Iris med Goo Goo Dolls. Jag gillar den låten, den är mysig. Strax ska jag ta fram mina böcker och plugga lite körkortsteori. Det behövs för har lagt det där åt sidan ett tag nu, så nu ska jag färska upp minnet igen. Det vore ju illa om jag skulle glömma allt till teoriprovet, men det ska nog gå bra. Bara jag repeterar och håller hjärnan uppdaterad.

Japp, sagt och snart gjort.
E

Wednesday Like A River

Tjörnbron

Goddag!
Jag kom hem från Tjörn för ett tag sedan. Mamma hittade superfina dansskor så hon är jättenöjd. Jag är dessutom riktigt nöjd med min körning, men det blev en del misstag; som tex när vi skulle vända på parkeringen vid affären där mamma köpte sina skor. Jag fick motorstopp efter motorstopp, men efter många om och men kom vi iväg. Men i princip allt annat har gått strålande och det känns bra med tanke på att det snart är dags för körkort.

Igår satt jag on funderade varför killar får morgonstånd. Eller det får ju tjejer också men inte på samma sätt. Iaf, jag tog reda på svaret, så är ni nyfikna på svaret kan ni läsa under.
Morgonstånd eller kisstånd är en form av ofrivillig erektion. Anledningen till morgonståndet hänger ihop med drömmar, dock inte nödvändigtvis sexdrömmar. Man drömmer cirka tre till sex gånger per natt och då slappnar kroppen och svällkropparna i penis av på samma sätt som när man blir sexuellt upphetsad. Det innebär att alla män har erektion varje gång de drömmer. Om de drömmer strax innan uppvaknandet kan erektionen hänga sig kvar.

Idag har jag funderat på att läsa en bok som syster har rekommenderat. Den heter Knappt lovlig och handlar om en 15-årig tjej som blir kär i en väldigt mycket äldre grisbonde. Det låter rätt spännande, så  jag nog börja läsa den nu. Vi hörs!

Terrängritt



Jag har funnit en ny kärlek, terrängritt. Jag har alltid velat prova det men jag har aldrig fått tillfälle. Inte förrän ikväll på ridningen.

Det började med att jag fick Malandro (vilket jag inte var särskilt glad över), sedan fick jag reda på att vi skulle rida i ponnyhagen (då blev jag lite gladare med tanke på att han är piggare där). När vi kom dit berättade min ridlärare att vi skulle hoppa lite terränghinder. Det var svinkul! Vi hoppade över massa stockar, upphopp och lite andra hinder. Det är verkligen något för mig, för det går fort (okej, kanske inte med Malandro) och man hoppar spännande hinder. Två saker som jag älskar. Det tråkiga är att jag nästan aldrig har något möjlighet att hoppa på terränghinder, men nu vet jag att jag älskar det. Vem vet vad framtiden kommer att bjuda på. Jag kanske blir värsta terrängryttarinnan. ;) Ganska tveksamt, men man kan ju alltid drömma.

I'm a ghost and I don't think I quite know where we're gonna go


Whitney Port från tv-serierna The Hills och The City

Hello guys!
Idag är det tisdag och om 24 dagar blir jag 18, yay!

Idag har dagen bjudit på några timmars skola, fika på stan med sötaste syster, och en tripp förbi apoteket - en rätt lugn dag med andra ord. Snart ska jag iväg och rida den sista ridlektionen för terminen. I höst börjar allt igen och det ser jag fram emot, likaså alla tävlingar. Det var ganska längesen jag tävlade nu, och nästa är inte förrän i september. Det är lite segt, men det får väl gå.

Imorgon är jag ledig vilket ska bli sjukt gött. Jag ska spendera en del av dagen med mor och syster då vi ska åka ut till Tjörn där mamma tydligen ska köpa dansskor. Självklart tar jag tillfälle i akt och övningskör, vilket jag även ska göra ikväll, till ridningen. Det gäller att passa på när man får tillfälle.

På fredag ska far och Anne åka till Kreta. De ska vara borta i två veckor, och det innebär att jag får huset i Hjärtum för mig själv under den tiden. Det ska bli nice. Självklart ska jag dra till thn ibland också. Om inte för att gå till tandläkaren eller umgås med brudarna, så för att träffa mor.

Det som är lite surt under tiden jag bor i huset, är att pappa och Anne kommer hem en vecka innan jag förhoppningsvis tar körkort. Det hade vart så himla gött om de åkte lite senare så jag får bilen också under tiden. För den kommer ju i princip bara stå stilla. Men man kan ju inte få allt, så jag ska inte klaga.

Nej, hinner jag inte sitta här och tjöta länge. Jag har en del att fixa innan jag ska till ridningen.

E

Too many choices

Gud vad jag längtar tills skolan är över. Den här sista veckan är otroligt onödigt. Det känns som att det inte spelar någon roll att vara där. Därför gick jag inte dit idag. Istället för skola gick jag hem till syster. Det var mycket trevligt. Vi tittade på två Buffy-avsnitt, Tabula rasa och Something blue . Det är två riktigt bra avsnitt. Jag gillar verkligen den serien, det kommer jag alltid att göra.

Nu skulle jag vilja ha lite tips av er.
Jag har fått besked om att jag ska mönstra inför lumpen den 19:e augusti, samma dag som jag börjar trean. Problemet är att jag inte vet om jag vill mösntra eller ej, för jag vet inte om jag vill göra lumpen. Jag får lite betänketid om jag vill mönsta eller ej, och jag vet inte riktigt vad jag vill. Man kan tacka nej till att göra lumpen om man har mönstrat. Så jag tänkte be er att skriva någon kommentar om vad ni tycker, ska jag mönsta eller ej och varför/varför inte. Jag hoppas på många kommentarer så att jag kanske kan komma på hur jag ska göra.



Close Your Eyes

Lauren Conrad

Just nu kollar jag på The Hills. Det är maraton på mtv, och där kommer jag antagligen hänga ett bra tag till. Imorse tittade jag på MTV Movie Awards 2009och det var riktigt bra. Twiligt fick väldigt många priser och det är ju inte så kontigt eftersom filmen är sjukt bra. New moon verkar vara skitbra och jag längtar tills den släpps i höst. Yummi!

Under den här helgen har jag inte haft några planer alls - sjukt tråkigt. Det har bara blivit filmer och serier hela dagarna. Det kan ju vara mysigt ibland, men inte en hel helg. I eftermiddag ska jag nog plugga lite körkortsteori. Det var ett tag sen nu så jag behöver damma av det lite. Annars ska jag inte göra något, som vanligt.

Haha, det kan inte vara kul att läsa min blogg eftersom jag aldrig kommer med något roligt, men när sommaren börjar ska det bli ändring på det. Då kommer jag förhoppningsvis ha mer saker att göra, och desstutom fyller jag 18 och ska ta körkort. Det blir grejer det.

Jaja, nu ska jag återgå till tv:n, om jag inte hittar på något roligare så klart.
E

Du gamla du fria


Idag är det Sveriges nationaldag, och jag känner inte för att blogga.

PUSS

A little small talk, a smile and baby I was stuck


Vilken dag.. Jag vaknade halv åtta tack vare studenterna som åkte vagn. Efter ett tag gick jag upp och tog ett 45 minuters långt bad, sedan duschade jag i en kvart också.. hehe. Sen gjorde jag mig ordning för att gå på Vickans utspring kl 12. Det var väldigt fint, men fullt med folk. På bilden ovan har vi den lyckiga flickan, grattis till henne.

På vägen hem ringde syster och berättade att Orben har gått sönder. Pappa hade tagit den till tävlingen i Karlskoga, men typ 3 mil innan från banan pajade den, eller rättare sagt, den ville inte starta. Så han ville att vi skulle komma upp med våran volvo V70 så att han antingen kunde åka vidare till tävlingen, eller strunta i allt och åka hem. Så det var bara för syster att hämta bilen i Hjärtum och sedan hämta mig här i Trollhättan och sedan åka dit. Iofs kom vi bara till Götene, sen ringde pappa och sa att han hade fixat en ny bränslepump till Orben, så då fungerade den igen. Vi får hoppas att den håller på vägen hem på söndag bara, annars blir det roadtrip igen.

Men det var trevligt att åka ut på en liten otippad tripp idag. Lite seg väg bara, med tanke på att jag åkte exakt samma väg igår till halkan, men det fick gå. Det blev bättre när vi hade allsång i bilen. Det blev massa gamla roliga klassiker som till exempel ABBA, och sånt behöver man ibland.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag är grymt sugen på att gå på bio, så jag får väl ragga upp någon fräsch människa. Fast det kommer jag säkerligen inte lyckas med, så det blir väl en hemmkväll igen antar jag. Men nu ska jag kila. Det är AFV på tv och det är mys.
E

Halkkörningen avklarad

Då var halkan avklarad. Det var riktigt roligt, men ganska svårt. Jag trodde inte att däcken skulla tappa fästet så mycket, så det var lite snopet. Det var väldigt kul att sladda dock, fast det hade inte varit lika roligt i verkliga livet.

Nu är jag trött så det är skönt att jag äe ledig imorgon. Treorna ska ju ta studenten så då är vi lediga. Det är bra för jag ska på min kompis student. Eller jag ska på utspringet, men inte på festen. Men det blir nog bra.

Vad mer ska jag göra imorgon? Hm, jag vet faktiskt inte. Det blir nog en rätt lugn dag, och det ser jag fram emot.

Nej, nu ska jag borsta tänderna. Sen ska jag kolla på tv. Vi hörs.
E

In the hope of passing

Nu är det bara en vecka kvar i skolan innan vi slutar. Det är riktigt gött. Idag fick jag reda på att vi (Tette och jag) fick mvg på vårat biologiarbete och det var riktigt rolig. fast sedan fick vi reda på fysikprovet, och det var mindre roligt. Så det är att ta nya tag i höst för nu ska jag vila upp mig.


Snart ska jag iväg till körskolan för åka till Kinnekulle och göra halkan. Det ska bli lite roligt. Speciellt för att jag vet hur det ser ut där då jag har spenderat en del tid där då pappa har tävlat.  Men jag är dock lite nervös. Alla säger ju att det är jätteroligt och så, och det är det säkert, men jag är nervös ändå. Wish me good luck? :)

Jaja, nu ska jag äta lite mat och titta på tv. Vi hörs ikväll.
E

No one's listening anyway

Fyfan för den här dagen. Allt har gått åt helvete... kemiprovet gick skit, mitt projektarbete är inte godkänt så jag har varit tvungen att komma på ett nytt, och massa annat.. Fan! Jag som hade sett fram emot att slippa göra skolarbete när jag kom hem.. Jaja, jag har iaf kommit på en ny idé som projekt nu iaf, men den delar jag inte med mig till er innan den är godkänd.

Jaja, efter skolan gick jag på stan med Tette en liten stund. Det enda som blev köpt var en lypsyl.. lyckat. ;)

Ikväll ska jag bara ta det lugnt. Kanske kolla på någon mysig film eller något.

Imorgon ska jag bara vara i skolan en liten stund för att få reda på lite betyg, för sen på eftermiddagen ska jag göra halkan. Det blir nog nice!

Men nu ska jag kila. Jag är inte på humör för att blogga idag känner jag.
E

Not doing what I'm supposed to do

Goddag!
Eller nej, det är nog ingen god dag. Vi har kemiprov imorgon och jag kan i princip ingenting. Jag hade planerat att plugga efter skolan, men så blev det inte. Istället ringde jag syster och frågade om hon skulle med ut på stan, och så blev. Så istället för att plugga, slösade jag pengar. Usch! Vad köpte jag då? Jo, två linnen, några örhängen och en bikini. Självklart blev det också en liten fika. Mums!

Om en stund ska jag iväg och rida och det ser jag fram emot. Lite träning passar fint nu. Dessutom ska jag verkligen försöka att inte blir irriterad idag. Stackars Malandro kan ju inte hjälpa att han är seg. Mm, det blir nog bra.

Nu ska jag plugga lite innan maten.
E

You kick the bucket and I'll swing my legs

Den här dagen har känts rätt lång, fast det är väl bara för att jag inte har gjort särskilt mycket; tv, dator, latin och plugg. Men det är skönt med sådana dagar ibland.

Morgondagen kommer säkerligen bli likadan eftersom jag bara har kemi. Iofs ska jag rida på kvällen vilket alltid är lite roligt. Iofs kommer jag säkerligen ha Malandro, och jag blir rätt frustrerad när jag rider honom alltså. Det gäller att behålla lugnet och inte hetsa upp sig, vilket jag är bra på att göra.

På tal om morgondagen och skola, så känns skolan känns redigt onödig nu alltså. Okej, vi har ju kemiprov och biologiredovisning på onsdag, men efter det känns det som att det inte ens är värt att vara där. Men jag ska banne mig ta och stå ut de sista dagarna. Denna veckan är ju kort, och nästa vecka slutar jag. Det ska jag väl stå ut med iaf.

Förövrigt så har jag tagit mig tid till att kolla på 90210. Jag hade inte sett de fem sista avsnitten, men de kollade jag igenom igår och idag. Riktigt bra serie det där alltså. Jag hoppas att den håller måttet i den nästa säsongen.

Om ni är intresserade så kan jag berätta att jag har avklarat alla tre delproven på körkortsteorin. Nu är det bara slutprovet kvar innan jag ska köra det slutgiltiga teoriprovet. Pirrigt.. tänk om jag inte klarar det. Jo, det måste jag fan göra.. Annars blir jag galen!

Nu ska jag se o det går något trevligt på tv:n, annars hoppar jag in i duschen.
E