I'm walking on sunshine


Idag var jag i stallet, som planerat. Vi löshoppade alla hästar utom Janowa (och Wolimté som vägrade hoppa). Men de andra var rätt duktiga, speciellt Cherdil (på bilden under) och Jenta (på bilden ovan). Jag trodde faktiskt inte att de skulle tycka det var så roligt, men där ser man. Dessutom var det första gången som båda löshoppades, och Cherdil hade aldrig sett ett hinder i sitt 3 år långa liv innan idag, så honom var vi väldigt stolta över. Han kommer nog blir en grym hopphäst.

I och för sig hoppade han av alldeles för tidigt en gång, som ni kan se på bilden, men det var ingen skada skedd för han hoppade galant nästa gång. Det såg fruktansvärt hemst ut när han kraschade med bakbenen in i hindret bara, men det hände ju inget som tur var.

Imorgon ska vi vara i stallet kl 9 så att vi slipper träna när det är som varmast, och det är nog rätt uppskattat av hästarna tror jag.

Nu ska jag äta lite och sedan hoppa in i duschen för lite senare ska syster och jag till Liseberg för att spela sommarbingo och se på Lotta Engberg. Det kommer vara fullt med pensionärer, men det är mysigt.

Ciao!



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback