A little small talk, a smile and baby I was stuck


Vilken dag.. Jag vaknade halv åtta tack vare studenterna som åkte vagn. Efter ett tag gick jag upp och tog ett 45 minuters långt bad, sedan duschade jag i en kvart också.. hehe. Sen gjorde jag mig ordning för att gå på Vickans utspring kl 12. Det var väldigt fint, men fullt med folk. På bilden ovan har vi den lyckiga flickan, grattis till henne.

På vägen hem ringde syster och berättade att Orben har gått sönder. Pappa hade tagit den till tävlingen i Karlskoga, men typ 3 mil innan från banan pajade den, eller rättare sagt, den ville inte starta. Så han ville att vi skulle komma upp med våran volvo V70 så att han antingen kunde åka vidare till tävlingen, eller strunta i allt och åka hem. Så det var bara för syster att hämta bilen i Hjärtum och sedan hämta mig här i Trollhättan och sedan åka dit. Iofs kom vi bara till Götene, sen ringde pappa och sa att han hade fixat en ny bränslepump till Orben, så då fungerade den igen. Vi får hoppas att den håller på vägen hem på söndag bara, annars blir det roadtrip igen.

Men det var trevligt att åka ut på en liten otippad tripp idag. Lite seg väg bara, med tanke på att jag åkte exakt samma väg igår till halkan, men det fick gå. Det blev bättre när vi hade allsång i bilen. Det blev massa gamla roliga klassiker som till exempel ABBA, och sånt behöver man ibland.

Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Jag är grymt sugen på att gå på bio, så jag får väl ragga upp någon fräsch människa. Fast det kommer jag säkerligen inte lyckas med, så det blir väl en hemmkväll igen antar jag. Men nu ska jag kila. Det är AFV på tv och det är mys.
E

Postat av: maria

en jäkla nice liten roadtrip det blev för våran del idag! och sjukt kul att sjunga ABBA-låtar ju! :)



GRATTIS TILL STUDENTEN VICKAN! <3

2009-06-05 @ 23:18:56
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Låter inte kul det där med Orben.

Grattis till Vickan.

2009-06-06 @ 12:00:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback