Guess I'm wishing my life away

Jag är trött! Jag skulle kunna somna på momangen. Men det är nog inte så smart för jag har tyskaprov imorgon, så jag måste plugga. Dessutom ska jag snart åka och rida, och det är ju kul.

Jag hade planerat att gå till Kungsporten med Mar idag för att plugga lite körkortsteori, men vi är båda gött stressade för allt skolarbete, så vi skippade det denna gången. Det får bli efter lovet istället. Det ska bli skönt med lov alltså. Iofs hade vi sportlov för inte så längesen, men ändå. Lite lov sitter ju aldrig fel.

Under lovet ska jag vara smart och plugga massa körkortsteori. Det är inte lite man ska kunna alltså och jag är gött nervös att jag inte ska lära mig allt. Det gör jag säkert, men man vill ju vara på den säkra sidan. Under lovet ska jag dessutom försöka få far att övningsköra med mig, för det var några veckor sen nu, illa.

Jaja, nu vet jag inte riktigt mer vad jag ska säga. Jag har väl babblat klart för idag då. Jag hoppas att det inte är alltför uttråkande att jag bara snackar om mitt liv, men jag inte vad annars jag ska skriva om. Jag har inte så mycket att komma med.. Men men, ni väljer ju själva om ni vill läsa min blogg eller inte.

E

Happy Ending


Sara

Vi fick plugga hemma på sista lektionen idag. Underbart! Jag fortsatte med min samhällinlämning så fort jag kom hem. Efter någon timme hörde Sara av sig, så vi träffades på en fika på Strandgatan. Det var väldigt trevligt! Måste göras om!

När jag kom hem igen åt jag lite mat, sedan satte jag igång med samhällen igen. Nu är den klar och inskickad, superbra. Nu sitter jag och pluggar in massa tyskaglosor inför provet på onsdag. Jag provar en ny strategi, jag skriver ner dem istället för att bara tänka dem i huvudet. Vi får se om det fungerar.

Föresten, här under har ni min outfit i lördags. Den kan ju kanske vara intressant att se för vissa. Iofs står jag och hänger på ett element för jag frös som sjutton, men ni ser lite iaf.



Nu ska jag kila.
E


It's a damn cold night



Jag fullständigt älskar det här klippet med Avril. Hennes röst ger mig helt sjuka rysningar. Speciellt under tillfällerna 1.55 och 2.35. Helt galet bra!

Förövrigt håller jag på med samhällen. Är nästan klar. Duktigt Emma!

Ps. Här har ni en bild ifrån festen igår. Vickan, jag och Johan. Tequila!


I'm about to lose control and I think I like it

Då kanske man ska ta och blogga lite då. Jag börjar med att berätta om gårdagens bravader.

Jag gjorde högskoleprovet som planerat kl 8.30 till kl 16.10. Det var väldigt segt att behöva göra massa prov en lördag, men det var rätt okej trots allt. Jag hade ju mina vänner där, och vi träffades varje rast. Hade de inte varit där så hade det garanterat varit betydligt tråkigare. Provet gick la sådär förövrigt. Jag har inte kollat mina resultat över internet än, men det ska jag göra snart. Jag förväntar mig att resultatet kommer svika, men det får gå ändå. Jag ska ju göra minst två till högskoleprov så jag kan ju alltid förbättra mig.

Efter provet skyndade jag mig hem, käkade mat och gjorde iordning mig. Sedan bar det av till syster för lite enkel förfest. Därefter tog vi bussen in till stan för att bege oss till Old Fellow, där festen skulle vara. Insläppet skulle börja kl 20.00, men vi kom dit tidigare för vi skulle hjälpa till med listan och stämpel. Vi passade även på att hälsa på brors rumskompisar från Katrineholm. Två trevligt pojkar var det.

Iaf, stället började bli "fullt" runt 21-22, så då slapp vi stå vid dörren och huttra. Istället blev det lite dricka, lite mer dricka, och lite annat smått och gått. Det var en sjukt rolig kväll alltså. En lyckad fest! Iofs var det tråkigt att det blev lite slagsmål och sånt som inte slutade bra, men jag hoppas att det löste sig tillslut iaf. Smart som jag är sa jag till syster att ta min väska med mina nyklar, mobil, etc med sig hem när hon gick... Jag var ju lite ur slag så jag insåg väl inte att jag ju tvungen att gå till henne för att hämta den sen. Men det märkte jag senare när jag skulle hem. Jag fick gå från stan till syster, i klackar, ensam i mörket. Inte roligt! Dessutom tog det 40 minuter.. Men men, jag fick tag i min väska tillslut iaf, och då gick jag tillbaka till mamma för att packa lite grejer för att åka till Hjärtum (fråga mig inte varför!). Så som ni antagligen förstår så har jag varit i Hjärtum inatt. Jag har sovit ungefär 1 timme under hela natten så jag är rätt trött nu kan jag säga.

Jag ska ta och sova lite sen tror jag. Då kanske man känner sig lite piggare.

Jag har inga bilder från igår kväll än föresten. Min kameras batteri var helt slut och jag visste inte var jag hade laddaren. Men syster har tagit lite bilder som förmodligen kommer poppa upp på min blogg lite senare.

Annars idag ska jag väl mest vila. Hehe, jag vet inte riktigt om min kropp klarar av något annat. Iofs ska jag plugga lite som vanligt, men det är ju inte såå ansträngade iaf.

Nej, nu ska jag rätta mitt högskoleprov. Oh dear God, help me!

I try but I can't seem to get myself to think of anything but you


Jag tog ett likadant kort som igår... What! Vi vill ju ha vår, inte snö!

Idag slutade vi kl 11.10. Det väldigt skönt kan jag lova, välbehövligt. Idag ska jag plugga tänkte jag. Typ göra klart samhällen, kemin, fysiken, och dessutom plugga på tyskaprovet vi har på onsdag. Rolig fredag va?! Nja, inte riktigt. Sen ska jag ju göra högskoleprovet imorgon, det blir segt. Men kvällen blir förhoppningsvis roligare iaf.

Nu ska jag vara tråkig och plugga...
E



I like the way that you smile at me



Okej, jag har Jesse McCartney flashbacks. Jag lyssnade sjukt mycket på honom för typ två år sedan, och i helgen kände jag för att lyssna på honom igen. Jag fastnade för just den här videon då han sjunger "Without you" live. Gött bra!

With a look only I can tell



Tjena mittbena!

Dagen började med tandläkaren. Ajaj, det gjorde ont. Jag hade en ny tandläkare, och hon var inte lika försiktigt som min gamla. Hon tryckte som fan där jag är opererad och det gjorde så ont så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Jag menar seröst?! Någon vett borde la tandlärkare ha eller? Mitt "sår" från operationen har ju aldrig läkt helt heller eftersom det sitter en kedja i genom tandköttet, och alla vet ju att sår gör ont. Så då borde väl tändäkare förstå det eller?

Jaja, sedan var det en trög skoldag som väntade. På sista lektionen, samhäll, stack jag ut armen genom fönstet och tog kort. Resultatet ser ni ovan. Ingen direkt härlig bild, men strunt samma. Efter det cyklade jag hem till världens bästa syster. Vi bestämde vilka kläder hon ska ha på brors fest, och sedan babblade vi en hel del också. Rikigt trevligt.

Sedan har jag inte hunnit göra så mycket mer, än att äta mat och sånt. Ikväll ska jag plugga som vanligt. Inte för att jag känner för det, men om jag inte kommer på något annat vettigt att göra så blir det väl så... Sedan funderar jag på att se Dokumentären om Josef Fritzl, men jag får se. Jag kanske fastnar här vid datorn istället.

Too Much To Ask

Onsdag idag då, jösses. Jag bloggade inte igår. Jag var inte ens inne på internet. Kände inte för't så då struntade jag i det. Istället roade jag mig med att plugga, tänka och rida. Rätt nice faktiskt. Hade Elliot förövrigt på ridnigen. Herregud vad krut den hästen har alltså. Jag försökte under hela lektionen få honom att ta det lugnt, men det ville han ju inte såklart.  Så jag har sjukt mycket träningsvärk nu, nice..Men träning är bra. Det hade varit väldigt skönt att träna lite idag, men eftersom jag inte är frisk ur min förkylning är så skippar jag det. Synd för jag är sugen..

Idag har jag haft körlektion. Vi tränade på rondeller och lite sånt. Jag fick motorstopp en gång, attans. Annars gick det la hyfsat antar jag. Fast det behövs mycket mer träning när det gäller teoribiten. Det är sjukt mycket, och väldigt svårt. Men det ska jag nog hinna hoppas jag.

Istället blir det samhäll... Jag är verkligen totalt värdelös på det så jag får la ta och börja då.

E

I'm waiting in the dark...

Gissa vem?!

Då var det måndag och en ny vecka. Skolan var tråkig som vanligt. Dessutom är jag inte helt frisk ännu, så det var lite segt. Förhoppningsvis blir jag helt kry snart.

Igår fick jag pluggat som planerat. Jag gjorde dock inte klar samhällen eftersom jag är totalt värdelös på det, men det fixar jag lätt i veckan. Sen åkte jag till stan igår eftermiddag/kväll som vanligt.

Vet ni vad jag inte ser fram emot? Att jag ska göra högskoleprovet på lördag. GAH, jag orkar inte. Jag har inte pluggat något heller så det kommer la gå åt kvistan. Som tur är ska mina underbara vänner också göra provet, så jag blir inte ensam under dagen iaf.

Efter provet har bror den omtalande 20:årsfesten, fast jag hoppas att jag får några timmar på mig så jag kan göra mig iordning, men det hinner jag nog. Det ska bli sjukt nice iaf, har inte festat på evigheternas evighet nu...

Jaja, ikväll ska jag väl inte göra så mycket antar jag. Det blir la lite plugg som vanligt. Iofs har jag redan gjort kemin och matten som vi har tills imorgon, men jag hittar nog något annat att plugga på också. Inte för att jag vill, men jag behöver.

Gud vad härligt det hade varit med lite varmare väder nu. Det är klart att jag älskar solen, men det är fortfarande för kallt för att gå i bara tröjan, och det längtar jag sjukt mycket till. Tänk er liksom, kunna sätta sig ute, sola, och inte frysa... Ja, det ser jag fram emot.

Nu ska jag fundera lite, sedan blir det plugg.
E

What the one doesn't have, the other is missing

Då var det söndag och längst upp på dagens schema står det plugga. Illa... jag måste plugga. Förhoppningsvis inte hela dagen, men en del av den iaf. Jag måste göra klart min samhällsinlämning som handlar om EU. Iofs ska den inte vara inne förrän på fredag, men eftersom jag fullständigt suger på samhäll, borde jag vara ute i god tid.

Jag ska också plugga engelska/biologi eftersom vi har en gemensam muntlig redovisning av de två ämnerna imorgon.



Igår kväll hade jag sjukt tråkigt. Jag visste inte vad jag skulle hitta på. Så det slutade med att jag tittade på Dum&dummare för att liva upp tillvaron lite. Haha, den är helt galen den fimen, jag gillar'n.

Nej, nu ska jag sätta fart med pluggningen.

E

The truth will change everything



Igår kväll såg jag den här filmen. Den var riktigt bra, verkligen. Jag rekommenderar den till er som gillar lite mer udda och djupa filmer. Jag själv är ingen sån som gillar vädligt udda filmer (okej, nu var just den här filmen inte jätteudda), jag vill ha det mesta serverat så jag slipper tänka så mycket själv. Men som jag sa, denna filmen gillade jag skarpt. Jag tycker att ni ska se den om ni har möjligheten.

Everything Back But You

Ibland blir jag galen på vårat internet här i Hjärtum. Iofs är det på grund av routern då den tappar kontakten med nätverket eller något sånt, men ändå. Det blir ju internet som dampar i slutändan ändå... Igår bloggade jag inte just pga detta.


Igår var jag iaf har jag varit på begravning, och fy sjutton säger jag bara. Det var otroligt jobbigt. Jag satt och försökte hålla inne tårarna precis hela tiden. Det lyckades jag dock inte med då jag vart grymt ledsen. Jag gillar verkligen inte begravningar. Det är klart att det är fint att säga adjö och så, men det är så himla jobbigt.

När vi åkte hem så bestämde vi oss för att köpa pizza, och när vi skulle hämta käket så frågade de på pizzerian om vi skulle festa med tanke på våra lite mer fina kläder. Så pappa fick förklara att vi hade varit på begravning, uppmuntrande va?!


Idag har vi gått upp tidigt  eftersom vi har röjt ur farmors lägenhet. Det var lite sorgligt, men det gick rätt okej ändå. Vi har slängt hur mycket som helst, men jag har även fått lite grejer som kan vara bra att ha när jag flyttar hemifrån. De andra har också plockat på sig en hel del.

Nu är gamlingarna och syster och dumpar av syster på-plockade prylar hos henne och sedan kommer de hem. Då blir det nog käk tror jag.

Ikväll ska jag ta det lugnt, kanske plugga om jag orkar, eller se på film. Vi får se.

E

Every time I think of you, I always catch my breath



Sjuk, sjuk, sjuk. Det är vad jag är. Fast idag är det bättre, och det är postivit.

Syster kom förut. Det är nice för då behöver jag inte vara ensam. Just nu sitter hon bredvid mig och bloggar. Förut mötte vi oss. Jag är exakt lika lång som jag var för ett år sedan, 176.3 cm. Det är lite ballt att jag inte växer faktiskt. Och tack gode gud för det. Jag vill inte bli längre. Syster var 175 cm, vilken kortis ;)

En förjävlig sak med att vara förkyld är att man inte kan sjunga. Det är sjukt tråkigt, för då kan man inget sjunga med i musiken, och det älskar jag att göra. Som tur är har jag gitarren så jag får spela massor istället.

Nu ska jag kila.
E




There are two sides to every story



Okej, nu har jag laddat ner och sett klart på Sliding doors som jag pratade om häromdagen. Jag gillade den skarpt. Den var speciell, inte som alla andra filmer. I slutet förstog man allting, och det var så himla underbart. Jag rekommendrar den verkligen.

Hell of a way to end a partnership




























Jag började att se på den här filmen i helgen. Den var riktigt bra, men jag hann in se klart på den. Därför tittade jag klart på den idag. Den är väldigt speciell, lite små knepig sådär, men spännande. Jag fastnade verkligen för den i slutet. Jag förstår inte hur han gör, men Bruce Willis fångar mig i alla filmer. Den människan är otrolig!

Vill ni veta vad den handlar om kan ni se trailern här.

Spring is on it's way



Eftersom jag är vädligt sjuk har jag inte varit i skolan idag, och jag kommer inte vara det imorgon heller. Segt! Min dumma hals vill inte sluta göra ont heller. Jag trodde att den skulle ge sig när jag väl blev snuvig, men nähä.. tydligen inte. Jaja, vi får hoppas att den lugnar ner sig imorgon iaf.

Idag har jag roat mig med att ha åkt till Hjärtum. Jag kommer ju ändå inte gå till skolan något mer den här veckan så då  kände jag att jag lika gärna kunde åka hit. Under resten av dagen ska jag ta det lugnt. Om jag orkar kanske jag pluggar lite senare, men vi får se.

Teorilektionen jag hade istället för ridningen igår var riktigt rolig. Vi fick hämta varsin häst i stallet och gå ner till ridhuset med dem. Jag valde Molly. Jag älskar den hästen enormt mycket! Iaf, väl nere i ridhuset fick vi jobba självständigt med hästarna. Vi skulle berömma hästarna vid speciellt tillfällen för att skapa det beteende vi sökte. Det är rätt svårt att förklara, men det var sjukt givande iaf.

När lektionen var slut och jag hade gjort iordning Molly för natten, gick jag och pratade med en annan tjej i min ridgrupp. Klantig som jag är sticker jag in handen till Flight, hästen hon står och grejar med. Flight trodde att han skulle morrötter, så han bet tag i mitt lillfinger, sen ville han inte släppa det heller. Herrejävlar vad hårt han bet. Jag trodde seiöst att fingret skulle gå av, men det gjorde det inte som tur var. Efter många om och men släppte han taget. Fingret såg inte direkt bra ut, helt tillknycklat och blodigt, ajaj. Som tur var gick inget sönder, det gjorde bara fruktansvärt ont, och det gör det forfarande. Som tur är bet han i den högra handens lillfinger. Det betyder att jag fortfarande kan spela gitarr, yay!

Pappa kom hem för en timme sen. Riktigt tidigt för att vara honom. Han ska tydligen ut och greja med Orben (våran ja, vad är det? skåpbil/lätt lastbil). Han ska se till så att allt funkar eftersom vi ska ha med den på lördag när vi ska tömma farmors lägenhet.

Gud vad jag gillar våren. Allt med den är bara positiv. Just nu sitter jag och tittar ut hur fint solen färgar de få molnen som finns på himlen. Helt underbart vackert!

E

I'm just trying to let you know


Vitaminer har många olika funktioner i din kropp. De är nödvändiga som verktyg i olika processer, bland annat vid omsättning av kolhydrater, fett och protein till energi.


Jag har idrottsprov imorgon. Det är bara till att plugga, plugga och plugga. Iofs är detta provet en av de lättaste vi har med tanke på att man redan kan de mesta. Sedan behöver man inte lära sig något om cosinus, andragradsfuntioner och derivator, som i så många andra naturvetenskapliska ämnen. Det gillar vi! För er som inte förstår så handlar provet om bl.a. vitaminer. ;)

Idag har varit en ganska normal dag för min del. Vi slutade skolan runt två, då jag cyklade till Kungsporten med Mar för att göra några teoritest. Det var rätt svårt, och jag känner att jag måste plugga mer än vad jag gör. Sedan har jag pluggat lite annat också. och lite senare ikväll ska jag på ridning som vanligt. Dock har vi ingen ridlektion idag, utan teori. Jag vet inte riktigt vad vi ska göra, mer än att vi ska ha med 1 kg morrötter, använda oss av hästarna, och träffa någon tjej som är bra på det där med hästspråket. Men det blir nog intressant tror jag.

Hur är det med min förkylning då? Jo, det har börjat bryta ut lite tycker jag. Jag har fortfarande lite ont i halsen, men det börjar tjockna till lite i näsan. Det verkar inte bli någon stor förkylning, utan en sån där som man klarar av att göra det mesta ändå, och det är ju för väl iaf. Nu hoppas vi bara att den ska bryta ut ordentligt så att jag kan bli kvitt med den någon gång.

Nu blir det plugg!
E

Why won't he be the king I know he is?


Jag fullkomligt älskar den här verisionen av Känn en doft av kärleken. Jag garvar som en galning varje gång jag tittar på den. Helt underbar!

The peace the evening brings


Jag måste medge att dagen har varit rätt okej ändå. Iofs gick inte latinprovet särskilt bra, men vi hade inställd tyska, så det vägde upp hela alltet då jag slutade kl 14.10 istället för kl 16.00. Värt!

Filmen jag såg igår, Sliding Doors, var faktiskt riktigt bra. Lite knepig kanske, men gött bra. Iofs var jag lite lat, för jag stängde av tv:n när det bara var en halvtimme kvar, så jag ska ta och ladda ner den till helgen och se klart på den, för jag är sjukt nyfiken på hur den slutar. Hehe, smidigt av mig va?! ;)

Men hur är det med mig idag då? Jadu, jag vaknade med ont i halsen, och har haft ont hela dagen. Så jag kommer sannorlikt bli sjuk. Jag vill inte bli sjuk, men det var väldigt längesen jag var det nu så jag säger som Tette "Det kanske är min tur". Förhoppningsvis inte, men det lutar mot det.

Anyways, ikväll blir det plugg. Jag har idrottsprov på onsdag som handlar om vad man ska äta för att vå i sig vissa saker etc. Ganska intressant faktiskt, men tidskrävande. Jag ska även plugga kemi och samhäll. Så jag ska väl ta och sätta fart då.

E

Who can keep me satisfied?

Då var jag i Trollhättan igen. Det är ganska trevligt faktiskt. Nu ska jag snart titta på lite tv. Jag har sett att en rätt fräsch film börjar kl 21. Den heter Sliding doors och visas på TVplus. Så den ska jag nog och checka in. Annars blir det väl lite latinska verbstammar emellanåt eftersom vissa verkligen inte vill fastna. Annars är jag i princip klar med latinpluggningen. Jag ska läsa igenom allt man skall kunna igen så att jag inte har missat något, men det tror jag inte.

Men nu ska jag väl kila då. Jag önskar er alla en gods natts sömn i hopp om att göra morgondagen ett snäpp lättare.
E

Everytime I try to fly, I fall...

God eftermiddag kära läsare!
Den här dagen har varit vädligt ovärd då jag inte har gjort speciellt mycket. Det har såklart blivit lite plugg, men det är jag defintivt inte klart med. Det har även blivit en en hel del sång och gitarr vilket ni antagligen redan har räknat ut med tanke på videorna under. Idag bjuder syster och jag på Britney Spears's låt Everytime. Annars har jag gjort i princip ingenting; bara varit allmänt irriterad och tråkig. Jag hoppas att morgondagen blir bättre, men iofs är måndagar den värsta dagen i veckan, då man för det första har en hel vecka framför sig, och för det andra, lektionerna är sjukt tråkiga och det känns som att man är i skolan hela dagen. Men nu får jag sluta klaga, man ska vara positiv!

Nu ska jag äta mat med syster, för att sedan åka in till staden.

Britney Spears - Everytime

I wonder if he knows he's all I think about at night



Syster och jag spelade in Taylor Swift's "Teardrops on my guitar" igår. Här har ni den om ni känner för att lyssna ;)

I think about the little things that make life great

Dagen började kl 8.00, då jag gick upp duschade. Sedan hade jag planerat att torka håret, men då kom jag på att hårtorken låg inne hos syster, och hon sov ju. Så jag fick smyga in och hämta den. När jag precis hade tagit upp hårtorken så ringde Marias väckarklocka aka mobilen. Det första hon fick se när hon vaknade var mig i dörröppningen, stå och hålla i en hårtork som att det var en pistol. Det måste ha sett vädligt lustigt ut för vi fick ett gott skratt båda två.

Efter att ha torkat håret sminkade jag mig, och sedan var det dags för frukost. Efter det bar det av till staden med mig som förare. Väl inne i stan gick vi in på Stjärnkläder som planerat. Pappa köpte en snygg kostym medan vi andra fashinerades av alla olika kavajer i färger från guld till lysande blå.

Nästa affär blev Din Sko, där syster köpte ett par svarta, låga klackskor. Sedan skulle vi köpa byxor, så vi åkte ut till Överby för att ha lite mer valmöjligheter. På H&M köpte jag (eller jag köpte inte, pappa köpte åt mig) ett par nya svarta jeans och en mörkgrå tröja. Syster köpte en likadan mörkgrå tröja och även en kjol från Cassels. Anne hittade också kläder. Hon köpte en kjol på MQ. Efter det gick vi till Maxi för att köpa fikabröd och mjölk, och sedan åkte vi hem. Hela patrasket tog bara 2½ timmar, och det var chockerande med tanke på att vi (mest gamlingarna) hade räknat med typ dubbla tiden.

Allt annat jag har gjort idag är inte värt att nämna, för det är bara ointressanta saker som att gå på toa, eller dricka ett glas vatten. Eller jo, jag har gjort om min design här på bloggen. Jag har gjort den helt själv, och jag är riktigt nöjd.

E

When the stars fall I will lie awake



Då var man hemma i Hjärtum igen. Jag hade tänkt att plugga, men syster och jag har sjungit i princip hela eftermiddagen/kvällen, så det har inte funnits tid till det. Jag har då självklart även spelat gitarr.

Imorgon ska vi gå upp tidigt. Vi ska alla köpa kläder till farmors begravning och pappa vill hänga på låset hos Stjärnkläder, där han ska köpa en kostym. Vi andra ska leta efter svarta släta byxor, och något upptill. Vi får se vad vi hittar. Mina skor är redan bestämda; jag ska ha svarta pumps. Det blir spännande med tanke på att min gång i klackskor inte är den bästa, men jag får la träna lite. Anledningen till varför vi ska köpa kläder är för att pappa vill att vi ska vara fint klädda, och eftersom han betalar klagar vi ej.

Btw så visade jag Anders och hans flickvän Isabell mina pumps förut. Båda tyckte de var snygga och Anders tyckte till och med att jag ska ha de på hans fest. Jag tyckte det var lite coolt, för han säger typ aldrig att något är fint som jag har på mig.

Jaja, nog babblat om den saken. Istället kan jag berätta en ännu mer ointressant sak. Jag har inte tagit lypsyl på flera timmar. Det börjar göra gött ont så snart får jag banne mig ta och smeta på lite. Men jag tycker iaf att det är riktigt bra gjort av mig då jag vanligtvis brukar ta flera gånger i timmen.

Nu ska jag nog lämna datorn för kvällen. jag funderar på att titta på någon film istället, för gamlingarna har gått och lagt sig, och det låter sjukt mycket när jag skriver på tangentbordet. Så ja, så får det bli.

Ni får ha en nice kväll allesammans!
E

Btw, idag bjuder jag på en gammal bild på mig själv. Det ser inte ens ut som jag, knäppt!

Spinning around with mixed feelings

Imorgon är det fredag, det gillar vi! Det ska bli sjukt skönt med helg, även fast jag antar att det kommer bli en väldigt segt helg. Jag är sjukt sugen på att festa, men som vanligt så är det la ingen som har någon fest, och eftersom jag inte är 18, kan jag inte gå ut på krogen. GAH, jag blir galen! Det känns som att jag bara går och väntar på att bli 18 och det är sjukt irriterande när det känns som att det är år och dar kvar.

Nej, nu får jag sluta tjöta. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Jag har varit i skolan då som vanligt och när jag kom hem städade jag. Det behövdes kan jag lova.. Men men, fint blev det iaf.

Runt kl 18 kom bror och flickvän. Vi åt mat och satt och snackade vid matbordet i närmare en timme, och det är riktigt bra för att vara Anders. Han brukar bara käka upp maten och sedan åka, så det var lite ballt. Just precis åkte de till Hjärtum, så jag kommer att se dem hela helgen. Det blir nog nice för hon var väldigt trevlig!

Men nej, nu ska jag inte bara sitta här och dega. Jag ska ta och plugga lite också. Jag har ju trots allt två prov nästa vecka.

UTMANAD!

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4. Vad står det?

När kolhydratförrådet tar slut ökar användandet av protein, något som kan ske om...

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?

Inget alls

3. Vad såg du senast på TV?

Jadu, vad var det jag tittade på? Det kommer jag inte ihåg :S

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är?

21.18? (Ajaj, den var 21.21)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Mamma som grejar med några papper

6. När du senast var ute, vad gjorde du då?

Runt kl 18 då jag cyklade hem ifrån körlektionen.

7. Vad tittade du på innan du började med denna undersökningen?

Jag läste Mar's blogg

8. Vad har du på dig?

Svarta mysbyxor och en grå tjocktröja

9. Drömde du något inatt?

Ja, om att jag och mina friends var hemma hos mig i Hjärtum. Och att Tette och jag drog till edet på en moppe för att köpa vegansk mat, som jag hade glömt att köpa.

Galen dröm alltså ;)

10. När skrattade du senast?

Typ precis, när jag tjattade med en viss person ;)

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

Tapeter, tavlor, lampor och sånt där't.

12. Har du sett något konstigt på sista tiden?

Konstigt? Njae, det tror jag inte..

13. Vad tycker du om den här utmaningen?

Den är la nice :)

14. Vilken var den senaste Biofilmen du såg?

I taket lyser stjärnorna

15. Om du blev mulitmiljonär, vad skulle du köpa då?

Antagligen flytta hemifrån, köpa bil och RESA!

16. Berätta något om dig själv som folk inte vet om:

Jadu, den var inte enkel... Jag vet inte :S

17. George Bush? Vad?

USA:s förra president?

19-20.Vad ska dina barn heta, pojke respektive flicka?

Hm, inga lätta frågor det här... kanske något i liknande med Emelie? Och pojknamn... inte den blekaste faktiskt

21.Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?

Jodå, det skulle väl vara trevligt. Fast jag tror att jag antagligen skulle flytta tillbaka till Sverige, men vem vet?!

22. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?

Välkommen! Din mormor och farmor sitter och väntar på dig, tillsammans med Atleta och Ludde <3

23. Vilka fyra personer vill du ska svara på dessa frågor?

De som vill, men jag tvingar syster!

Won't you, take me by the hand and take me somewhere new


Det är onsdag idag. Det innebär att det snart är helg, och det gillar vi. Igår var det ridning och jag hade denna chamknutte på bilden ovan, Elliot. Iofs ser han lite knepig ut på bilden, men han är fin i verkligheten. Iaf så var han var väldigt rolig att rida, lite stark dock. Jag fick kramp i armarna, men det var det värt, för det gick riktigt bra. Min ridlärare berämde mig massa gånger. Stolt!

Idag har det varit en riktigtbra dag idag. Först skola, okej det var rätt segt. Fast sista lektionen var gympa, och det var jag inte med på eftersom jag har väldigt ont i mina ben. Så istället för idrott skulle vi (Mar, Tette och jag) gå till Älvhögsborg för att lämna ett kuvert till någon snubbe. Det var ju väldigt smidigt med tanke på att mina ben höl på att dö av den promenaden. Det gjorde sjukt ont! Tette och Mar hade också ont i kroppen, så det var inte så smidigt för dem heller. Men vad gör man inte för sina lärare?! ;)

Efter skolan blev det lite stressigt för jag skulle på körlektion därpå. Så det blev bara en kortis innan jag tog cykeln och trampade in till stan. Körlektionen idag gick la hyfsat. Jag fick motorstopp en gång, vilket var sjukt pinsamt. Sen slarvade jag lite väl mycket och dessutom klantade mig. Det var väldigt generande. Men men, det är säkert på grund av att jag inte kan koncentrera mig ibland. Det går bara inte ^^

Efter lektionen trampade jag hem igen, käkade mat och sånt, och ni sitter jag här vid datorn och väntar... Väntar på vad tänker ni då, men det får ni räkna ut själva. Och om ni inte kan räkna ut det så får ni helt enkelt glömma det. Synd för er, men sånt är livet ibland ;)

Nu ska jag vara duktigt och plugga. Ni får ha det nice!
E

I don't forget you



Älskade farmor! <3

It's strange but it's true


Tisdag betyder ledigt, iaf denna tisdagen. Dagen har varit rätt okej faktiskt. På överby hittade en outfit som jag ska ha på brors 20:årsfest, och dessutom köpte jag nya skor. Jättebra!

Efter shoppingen åkte vi hem och fikade, sedan cyklade jag och mamma till Älvhögsborg och simmade. Mamma simmade 450 m (20 längder) och jag simmade 1250 m (50 längder). Det var duktigt av oss. Fast jag hade kunnat simma länge, men det fick räcka tyckte vi. Så vi knallade till omklädningsrummet, och sedan vidare mot cyklarna då vi upptäckte att min cykels bakhjul hade punka vilket inte var så chockerande eftersom hjulen är kassa och ska bytas. Så det fick bli en promenix hem istället. Uppfriskande!

Snart blir det mat, och lite senare ikväll är det ridning som vanligt. Jag tror att jag får Rico eftersom jag hade han en del av förra lektionen, men man vet ju aldrig.

Imorgon är det tyvärr skola igen, men som tur är går vi bara tre dagar innan det blir helg. På torsdag ska bror och hans flickvän komma hit på middag. Det blir trevligt eftersom jag inte har träffat henne någon gång. Dessutom var det ett bra tag sen jag såg bror också. På fredag åker jag till Hjärtum igen och jag tror att jag kommer spendera helgen genom att plugga och titta på tonvis med filmer. En film som jag definitivt ska titta på är Braveheart för det är tydligen illa att jag inte har sett den än.. Jag har sett trailern och den verkar gött bra iaf.

I helgen ska jag dessutom ut springa, både lördag och söndag.

Nu ska jag ladda inför ridningen för jag är väldigt trött. Fast när jag väl kommer upp på hästryggen brukar jag bli pigg som en mört, så det är nog ingen fara egentligen.
E

The Worst Day Since Yesterday


Usch, den här dagen har inte varit rolig. Provet gick iofs bättre än väntat. Jag tror att jag får godkänt så det känns bra. Fast precis efter provet blev allt för jobbigt, då brast det.. så då gick jag hem.

Hemma har jag inte gjort många knop. Jag har varit enormt trött så jag har typ vilat och sovit hela dagen, ändå hjälper det inte. Vi får se hur jag ska göra med det för såhär trött kan jag inte vara. Som tur är är vi lediga imorgon. Tack och lov för det.

Jag ska spendera dagen med mamma och syster. Vid lunchtid ska vi ska åka ut till överby och försöka hitta något snyggt. Först behöver jag något nytt till Anders 20:årsfest som han ska ha snart och så behöver jag nya skor, mina är paja. På eftermiddagen ska vi simma lite och förhoppningsvis följer syster med.

Jag har bestämt mig för att jag ska ta och börja träna nu. Jag blir galen på att hela tiden gå runt att ha dåligt samvete över att inte göra det, så nu ska jag ta och lägga på ett kol. Så varför inte börja med att simma lite imorgon. Det är fit för kroppen och desutom roligt. Jag ska även börja springa igen, och dessutom styrketräna. Sen rider jag ju som vanligt på tisdagar, och det är också bra för kroppen, för det som folk säger om att man inte tränar när man rider, det är inte sant. Sätt dig själv på en häst i en timme så ska du se vilken härlig träningsvärk du kommer att få. Iofs får jag inte träningsvärk så ofta efter ridningen men det är ju bara för att mina "ridmuskler" är tränade.

Ikväll ska jag väl bara ta det lugnt. Jag ska se om det går någon bra film ikväll, säkerligen inte, nen det är värt ett försök iaf.

Föresten så har vi bestämt datum för farmors begravning nu. Det blir den 20:e mars, vilket är nästa fredag.

Slipped away

Så var denna helgen över. Säkerligen en av de värsta jag har varit med om. Igår när vi var hos farmor insåg jag att det var riktigt illa. När vi satt och fikade satt hon bara i sin rullstol, halvsov och pratade i sömnen. När hon väl tittade såg hennes blick helt tom ut, och när hon väl sa något så var det bara massa sludder.

Hon har stått ut länge den tanten och vi har varit förberedda på det värsta i flera år. Men det går inte att föreställa sig hur det känns innan den väl händer. Men nu har det hänt och våran älskade farmor har gått bort! Hon var en riktigt stark kvinna och alla i hennes närhet förstod inte hur hon orkade så länge. När hon fick diagnosen ALS år 2002 sa läkarna att hon hade 5 veckor till 2 år kvar. 6 år kämpade hon, det är farmor det!

Farmor, du är älskad! <3

You're not coming back...

 

I didn't get around to kiss you

goodbye on the hand

I wish that I could see you again

I know that I can't

 

Cause now you're gone, now you're gone

there you go, there you go

somewhere I can't bring you back...

 

farmor <3 :'(


Is it enough to love?



Som sagt så har jag hälsat på farmor idag. Det var rätt illa med henne och vi tror att det inte är långt kvar. Tråkigt, men det finns tyvärr inget vi kan göra. Det känns bra att ha varit där iaf, även om det kanske inte kändes sådär jättepositivt.

Ikväll blir det plugg. Det är sjukt deprimerade att behöva plugga hela tiden, men vad ska man göra..
Om jag är riktigt effektiv kanske jag kan titta på en film senare, men vi får se hur flitigt jag är. Jag kommer då garanterat inte att orka plugga hela kvällen, men några timmar måste jag ändå sitta, annars blir det för mycket imorgon.

Nu hör jag hur pappa och Anne grejar i köket så förhoppningsvis blir det mat snart. Iofs är jag inte hungrig, men lite mat kanske piggnar upp mig lite för jag är sjukt trött.

Föresten så fick jag ett gulligt armband av syster idag. Tack så mycket! <3

"Welcome to Australia"



Jag såg precis den här filmen. Den var bra fast lång. Nästan lite för lång, men jag gillar den. Det var en väldig variation i filmen vilket var intressant. Ena stunden handlade den om kärlek och western, och andra stunden krig och död. Det var spännande! Ett tips är att inte se filmen när ni är trötta. Man måste hänga med så att man förstår sammanhanget, annars fattar man ingenting. Men har ni chansen att se den så tycker jag att ni borde göra det, för den var bra.

Nu ska jag sova,
E

Just stay strong


Finally friday!
Iofs har denna veckan bara runnit iväg, men det ska bli skönt med helg ändå! Ikväll tänkte jag plugga. Jag vet, det är fredagkväll och jag tänkert plugga. Men har man inget liv så har man inte. Vad annars ska jag göra? Kanske kolla på film? Jag vet inte, jag få se. Att sitta vid datorn blir det säkerligen inte eftersom internet deppar ihop så jag hoppas att det går att publicera detta inlägg. Om det blir film så tror jag att jag ska se Australia. Den verkar bra, lång dock.

Imorgon ska jag åka och hälsa på farmor. Det var ett tag sen nu så det är dags att se hur hon har det. Inte allt för dåligt hoppas vi. Annars ska jag plugga eftersom jag tyvärr har delprov i matte D på måndag, jag vill inte! Men det är ingen idé att deppa ihop över det. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt.

På söndag kommer det också bli en hel del plugg. Jag ser inte direkt fram emot det, men ska man så ska man. Det ska bli skönt när det är över. Iofs har jag ett latinprov och ett idrottsprov att oroa mig över sedan, men det tar vi då.

Nu ska jag bestämma mig hur jag ska göra med min kväll,
E

I feel what only I can feel

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om dagen. Jag har varit övertrött precis hela tiden och det är inte bra. Jag sover inte så bra längre så det kan ju ha något med saken att göra. Imorgon har vi valfri plats på matten och eftersom matten är på morgonen så ska jag ta sovmorgon. Om jag nu kan sova så att säga men förhoppningsvis kan jag det.

Därför ska jag plugga i princip hela kvällen. Eller jag ska sitta vid datorn och lyssna på musik och sånt samtidigt, så det blir nog bra. Just nu lyssnar jag på denna låten under. Den är inte som Avril's låtar brukar vara, men jag gillar den. Både hon och Evan sjunger otroligt bra och jag älskar deras röster tillsammans.
 


Nu ska jag ta och plugga så kanske jag inte behöver plugga precis hela kvällen utan kanske får någon timme extra eller något.

When it gets cold, it feels like the end...



Då var det onsdag. För tänkte jag berätta om ridningen igår för er intresserade. Vi hade hoppning och jag hade hästen Knotten. Knotten av alla hästar... han är 18 år, sur och seg. Jag var inte direkt peppad, men jag tänkte att jag får göra det bästa av situtationen. Så jag gjorde iordning honom och satte upp för att börja lektionen. Det var riktigt roligt faktiskt. Han är en väldigt erfaren häst, och jag brukar bara rida de oerfarna hästarna, så det var roligt att rida någon häst som kan det mesta.

Efter att ha ridit i kanske 15-20 minuter får en annan tjej i min ridgrupp problem med sin häst. Den blev het och skenade iväg och sånt, så ridläraren undrade om jag skulle vilja byta häst med den andra tjejen, och jag ställde upp. Den andra hästen var Rico, och han har jag ridit förut. Jag kan lova att det var skillnad att sätt såg på honom, till skillnad från Knotten är han väldigt smal, pigg och inte erfaren. Men det gick rätt bra faktiskt. Han var inte så het som jag trodde att han skulle vara. Fast iofs gillar jag fart, så det kanske gick snabbare än jag trodde. Vem vet?! Iaf så kändes det lite coolt att hon frågade mig om jag ville byta häst. Då betyder det väl att jag klarar av den hästen, och det är mäktigt!

Jaja, nog prat om hästar... Idag har det varit skola som vanligt. Efter skolan hade jag körlektion. Det gick inte så bra, jag var okoncentrerad och fick motorstopp två gånger. ILLA! Jaja, man kan inte vara på topp jämt...

Resten av kvällen ska jag spendera genom att sitta vid datorn och plugga samtidigt. Jag tycker att det är så enormt tråkigt att plugga utan något runt omkring, så då kan ju jag lika gärna sitta vid datorn samtidigt så blir det inte fullt lika tråkigt. Iofs får jag inte gjort lika mycket, men man kan ju inte få allt...

Somewhere a clock is ticking


Då var fysikprovet avklarat. Det gick la inte sådär jättebra, men det orkar jag inte lägga ner mer energi på iaf. Jag menar vad är det för mening med det..

Idag slutade vi lite tidigare på engelskan. Eller egentligen skulle vi stanna kvar och jobba med ett arbete, men alla gick hem istället, och det tyckte jag var bra för jag behövde plugga. Eftersom jag har körkortsteori halv fem och ridning en timme efter det blir det lite stressigt om jag inte pluggar direkt när jag kommer hem. Så det gjorde jag idag, och nuhar jag pluggat klart för idag och kan ta det lugnt.

Som sagt har jag ridning senare. Jag är lite förvirrad om vad jag ska ha för lektion; dressyr, förberedande hoppning eller hoppning, men det återstår att se. Antagligen kommer jag få Waktio, så det går nog bra vilket som.

Idag blir det som igår, ett kort inlägg. Jag känner ingen inspiration till att skriva mer, så det här får räcka,
E

Keep smiling, keep shining

Jag gillar verkligen inte måndagar! De är anmällt sega och hela dagen känns som en evighet. Men nu är måndagen snart över iaf och snart är det tisdag. Imorgon bitti är det fysikprov på morgonen och det känns ju inte heller så lockande, men vad kan man göra åt saken.. Efter skolan blir det antagligen den sista körkortsteorilektionen, och efter den har jag ridning som vanligt.

Jag pratade med pappa precis, och han sa att han inte kommer att betala min ridning längre. Så antingen får jag sluta rida, eller betala själv. Jag vet inte hur jag ska göra :(

Men men, nu ska jag ta och dricka en kopp té eller något.

I hope you can hear me...



Så sjukt otroligt!

Avril Lavigne - Slipped away

You are amazing!

Idag var det tävling. Dagen började kasst. Jag var på allmänt dåligt hurmör precis när jag vaknade. Jag vet inte varför, men så är det ibland. Och när syster och jag skulle gå ner till bilen för att åka till tävlingen, så gick det inte att låsa upp bilen. Det funkade liksom inte när vi tryckte på "lås upp", så vi fick ringa mamma så kom hon ner till garaget. Men det funkade inte för henne heller, så vi fick springa upp och boka en bil på statoil, en liten Toyota Yaris fick vi.

Sen bar det av till tävlingen. Som tur var hade inte ens hästarna börjat hoppa än, så vi satt och tittade på i typ 2 timmar innan det var dags för mig. Det var en annan tjej som red Molly först, och det gick inte så bra för dem. Hon sa att Molly inte tog åt sig hinderna ordentligt och sånt, men när jag hoppade gick hon galant. Jag är sjukt stolt över både mig själv och Molly. Alltså blev det ännu en rosett i samlingen, yay!
Jag har sagt det förr och jag säger det åter igen, jag vill ha Molly!


Här har vi oss <3
Jag hade typ inget batteri kvar i min kamera så Maria filmade med hennes kamera och den har inte lika bra filmkvalité som min. Det är därför det är lite suddigt.