You make me feel

Ashton Kutcher

Då var helgen över och jag är tillbaka i Trollhättan. Anledningen till att jag inte har bloggat är på grund av vårat internet.  Vi har massa problem med det i Hjärtum. Det är typ full styrka på modemet, men routern verkar vara sönder så det vill inte koppla upp. Men det löser sig nog när vi har köpt en ny router.

Men men, min helg har varit riktigt bra. Vädret har varit underbart så det har blivit en hel del sol. Jag har varit ute i princip hela tiden, och det gillar vi. Dessutom har jag passat på att plugga lite kemi nu när jag har haft tid och det är alltid behövligt. Jag har även cyklat, både igår och idag. Sammanlagt 4,8 mil. Inte så mycket, men alltid något. Det var väldigt mycket jobbigare idag än igår, men iofs hade jag precis klippt gräset innan idag och det är sjukt tungt.

I helgen har jag även fått pappa att övningsköra med mig, både igår och idag. Det är alltid bra med lite extra träning.

Nu ska jag kolla klart på Systrar i jeans som går på tv:n. Efter det blir det mer film, och sen har jag tänkt att plugga lite körkortsteori också. Imorgon har jag en enda lektion på 65 minuter, och det börjar kl 13.20. Så det blir en lugn dag imorgon. Likaså tisdag då jag också bara har en lektion. Gött!

Jaja, ha en bra kväll.
E

And I wonder where these dreams go



Fredagkvälls hemma i Hjärtum.

Skolan var kort idag. Vi fick bara reda på lite betyg, och de var som väntat. När jag slutade åkte jag direkt hit till Hjärtum där jag inte har gjort mycket mer än att ha kollat på tv. Jag har även varit ute med pappa och hjälpt honom lite med orben, men det var nog allt.

Ikväll hade jag planerat att plugga lite kemi, men jag finner verkligen ingen motivation så det tar jag imorgon förmiddag. Istället har jag bestämt mig för att titta på film. Problemet är att jag har beslutsångest då det går tre filmer på tv:n; Constantine (skräck), Hitch (komedi) och The Guardian (action). Jag älskar den sistnämnda, som är min favoritfilm. Charmiga Ashton Kutcher är med, och för omväxlings skull är han seriös vilket är helt otroligt bra. Dessutom är han riktigt fräsch, och det gör det hela ännu bättre.

Den enda anledning till varför jag inte känner för att se The Guardian ikväll är att jag grinar sjukt mycket varje gång jag ser den, och jag känner inte riktigt för det. Jag tror ändå att det kommer bli den filmen. Den är så himla bra, och det var väldigt länge sen jag såg den.

Imorgon ska jag som sagt plugga. Jag ska även träna (i form av cykling) och sola. Sen ska jag försöka få pappa att övningsköra lite med mig, men det är ingen fara om det inte blir av för jag ska köra på söndag.

För tillfället sitter jag och tittar på Ensamma hemma 3. Jag försöker få upp humöret lite för jag är inte så pepp. Jag vet inte varför för min dag har varit rätt bra, men det finns säkert någon logisk förklaring. Det brukar det göra. Det är säkert på grund av skolan. Den har bara bjudit på stress och ångest det senaste, och det börjar jag bli sjukt trött på nu. Men nej, nu ska jag sluta klaga. Snart är det sommarlov och då äntligen kan man slappna av. Dessutom fyller jag år ganska snart och det innebär krogen och körkort. Det ska bli nice.

Nu ska jag återgå till tv:n, och sedan blir det ännu mer tv innan jag stänger ögonlocken för kvällen. Hoppas ni får en bra kväll.

E

When everything's made to be broken


Då har man avklarat första delen av riskettan - en föreläsning om alkohol, droger etc. Den var fyra timmar lång, men ganska intressant. Tiden gick inte så långsamt som jag trodde att den skulle göra och det var skönt. Ni borde titta på klippet under. En lastbilschafför somnar och skapar stor förödelse... Jag tror inte att jag behöver säga mer än så - se själva!

När jag kom till skolan fick jag vila en pyttestund innan det var dags för informationen om EU. Den kändes ju lagom roande eftersom jag inte ens får rösta. Men det är rätt bra för jag skulle inte haft en blekaste aning om vad jag skulle rösta på. Jag är verkligen inte insatt eller intresserad för fem öre.

Efter EU:babblet skyndade vi iväg för att hålla i våran lilla föreläsningen om pi. Det gick riktigt bra. Vi fick det tydligen det högsta mjöliga betyget för uppgiften, och i detta fall var det VG. Jag trodde inte att det var så bra, men vi kunde tydligen inte ha gjort bättre ifrån oss, så det var ju bra. Så nu är alltså är matte D-kursen avklarad, yay! Dock slipper jag inte matten än, för jag ska läsa matte E i höst, men det blir nog bra. Matte är rätt okej.

Nu ska jag ta fram kemiböckerna för nästa vecka är det delslutprov och jag måste plugga som en galning ifall jag ska ha någon chans för att klara det, vilket i mitt fall är i princip omöjlig då min hjärna inte är kapabel till att lära sig något inom kemi.

E



Staying there



Jag skulle också vilja ha chansen att träna som tjejen på videon över...

Idag känner jag inte för att blogga så det blir det kort inlägg. Teatern idag var riktigt bra. Mycket sång och dans, och sånt gillar jag.
Imorgon ska jag på riskettan, föreläsning och droger och alkohol, eller vad det nu är. Den tar typ fyra timmar, och sen ska jag skynda till skolan för att få information om EU:valet (som jag inte ens får rösta i). Sedan ska man göra en muntlig redovisning i matte D. Gosh, morgondagrn blir inte roligt...

Nu ska jag, ännu en gång, läsa igenom Machins formel för att räkna ut decimaler till pi och sen ska jag kolla på film.
E

A feeling indescribable to me

Ibland blir jag så trött på Malandro. Han är så seg att man tror att han inte kommer ta ett steg till. Herregud alltså... Jag är helt slut efter kvällen ridlektion. Vi hade förberedande hoppning vilket brukar innebära bara bommar, men idag hoppade vi även lite småhinder. Det gick rätt bra för mig  men jag stör på mig att han går så långsamt. Jag tål verkligen inte sånt!

Anyways, jag fick reda på resultatet i matte D idag och jag klarade det för fasiken. Jag var inställd på att få behöva läsa upp matten så jag blev riktigt chockade när jag såg att jag klarade det med ganska bra marginal. Svinbra ju! Fysikprovet är en annan femma. Det gick kasst som vanligt, men det är ett senare problem.

Imorgon ska vi på teater  så då slipper vi både latin och tyska, yay! Det blir segt bara att behöva vänta i 3½ timme på en idrottslektion bara, men det får gå.

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och försöka sova, vilket jag förmodar inte kommer gå så bra. Men men, någon gång ska jag väl somna iaf.

Sleep tight
E

Thanks For The Memories


Jag är sjukt sugen på att rida; skritta i skogen och galoppera över ängen. Det var längesen nu...

Jag kände för att lägga upp ett klipp när jag värmer upp Molly innan den senaste hopptävlingen. Eller värmer upp är kanske fel ordval.. tränar är väl bättre. Jag övar nämlingen på övergångar från skritt till galopp. Det första försöket är inte så lyckat eftersom hon tar några steg i trav innan hon går över i galopp, men andra försöket är bättre. Iofs kommer väl ändå ingen titta på klippet eftersom det är hästar med, och jag antar att ni som läser inte är särskillt intresserade av hästar, men skitsamma.

Vädret har varit riktigt fräscht idag alltså. Varmt, soligt och helt underbart. Trots att jag gillar varmt väder är jag ändå glad över att det inte är supervarmt än. Det kan det bli när jag har slutat skolan för då kan ligga och steka och bli brun, och det gillar vi för jag känner mig som en riktig blekfis nu.

Sen har jag ändå nästan ingen tid för att sola just nu. Jag pluggar bara inför massa prov hela tiden. Imorgon har jag ju fysikprov så jag ska ta och plugga lite mer inför det tror jag. Dessutom känner jag för att plugga lite körkortsteori, men vi får se om det blir någon tid över till det. Först ska jag ta itu med fysiken.

Så, nu ska jag vara effektiv ett tag så att jag inte behöver plugga hela kvällen.
E

Maybe I'm just out of my mind

Då var långhelgen över. Jag ser inte fram emot den kommande veckan, men sommarlovet närmar sig så det är ju lite positivt iaf.

Idag har jag pluggat, både fysik och körkortsteori. Imorgon är sista dagen innan fysikprovet och det känns inte direkt bra. Det kommer nog bli rätt lite sömn innan det är avklarat alltså.. Men det får gå. Efter fysiken är det kemiprov, och det känns ännu värre. Jag är verkligen urusel på kemi... usch! Nej, nu får jag sluta klaga!

Snart ska jag se en film, Click. Den verkar rätt bra, men bara för det så är den säkert jättedålig. Men jag ska ge den en chans iaf. Jag har redan sett in film idag btw, Thirteen. Det var min favoritfilm för ganska många år sedan så det var lite roligt att se den igen. Den är bra.

Nej, nu ska jag gosa lite med busan, och sedan blir det film.
E

Krista Nicole - Breathe



Det är otroligt vad fint något kan vara. Krista Nicole som ganska känd på youtube. Hon sjunger samtigt som hennes pappa spelar gitarr, och den här låten är verkligen magisk. Själv tycker jag att den är bättre än originalet, med Taylor Swift.

All good things come to an end


Det har varit full rulle för mig idag. Först cyklade jag till edet och tillbaka (1,2 mil), sen klippte jag gräset (vilket är så sjukt jobbigt eftersom jag är så klen och våran gräsklippare är kass) och efter det drog jag ut syster på en promenad; vi hamnade hos hästarna. Gosh, jag saknar de som fan. Janowa är så himla fin och jag längtar tills jag får rida henne igen. På bilden ovan ser ni Walentino (närmast) och Wolimté.

Nu ska jag ta och plugga massa fysik. Iofs kommer säkert tröttna efter bara några minuter eftersom det är så himla tråkigt, men jag ska banne mig inte ge upp idag. Några timmar ska det allt bli. Dessutom ska jag göra lite körkortsteori också, som vanligt.

E

The Sleeping Sickness

Guten Morgen!
Det är galet vad jag sover länge. Jag vaknade nyss och det är verkligen inte bra. Jag sover ju bort hela dagen.

iaf, idag tänkte jag dra ut med cykeln och cykla någon runta på lite mer än en mil. Det är ju inte så långt, men det är alltid något. Frågan är om jag ska cykla mot Trollhättan eller Edet. Jag gillar att cykla mot edet för jag har en sjuk backe när jag cyklar upp i byn som tar rätt rejält. Så det blir nog mot edet, men vi får se..

Jag ska även plugga en hel del, både fysik och körkortsteori. Om jag är riktigt effektiv kanske det blir kemi också, men det tvilvar jag på.

Jag kommer självklart även titta på tv. One Tree Hill och The Hills blir det säkert, och senare ikväll är det hoppning på tv, så det ska jag titta på. På tal om att titta på tv så såg jag ju S. Darko igår. Den var sjuukt knepig, men riktigt bra. James Lafferty gjorde mig inte besviken. Han ser otroligt bra ut alltså.

Jaja, nog snackat. Nu ska jag slänga på mig lite kläder, och sedan ska jag lufta cykeln.
E

All you need is love

Idag har jag gjort rent hos systers små guppy-yngel. Det blev riktigt fint och jag insåg att det är rätt mysigt med fiskar och att jag saknar det lite grann. Jag har ju trots allt haft en guldfisk, fast han dog för flera år sedan. Den var lite tråkigt, för jag hade honom i typ 5 år, dessutom var han fin. Micke hette han och ni ser honom på bilden ovan. Usäkta mina töntiga små hästar, men det var ett antal år sedan.

Det har även blivit lite fysik, men tyvärr en hel del annat också; filmer Fierce people (som förövrigt var bra) och Twilight (såg dock inte hela) , dator och massa andra onödiga saker. Jag borde ju plugga alltså.. Det är så rackarns tråkigt bara. Nu tänkte jag ta tag i repetitionen av körkortsteorin. Sedan får vi se vad som väntar.

Något som är säkert är iaf att jag ska se S. Darko senare. En av mina favoritskådespelare (James Lafferty) är med, så det är en självklarhet att se den. Dessutom har jag inte sett de senaste avsnitten av One Tree Hill och The Hills, så det har jag att se fram emot också.

Nej, nu är det körkortsteori som gäller.
E

Anything goes from now

Min dag har varit rätt lugn. Den började kl elva efter ca tio timmars sömn. Därefter blev det frulle, och sedan gick jag och väntade på att få övningsköra in till stan för lite ärenden, bl.a. handling av mat. Efter övningskörningen har det blivit lite annat smått och gott, som att spela gitarr med syster och hennes kompis.

Dessutom har jag varit mycket effektiv med min körkortsteori. Jag har blivit godkänd på ytterligare två faser, och ska senare ge mig på repetitionen. Jag hoppas att jag klarar av den också, men jag är lite tveksam eftersom mitt huvud är fullproppat med ny information. Jag kanske fortsättar imorgon, vi får se.

Just nu tittar jag på film, dirty dancing 2. Jag älskar den filmen. Den är otroligt charmig. Så nu ska jag återgå till den.
E


Let's hear your speech

Idag har varit en bra dag. Skolan var seg som vanligt, men nu är det sista nationella provet för terminen avklarat iaf. Det är gött. Efter skolan hade jag körlektion och den gick rätt bra. Sen tog jag bussen ut till Hjärtum, så här befinner jag mig nu. Jag är dock ensam eftersom pappa är och tränar med bilen. Men både han och syster kommer ikväll/natt, så det blir gött.

Nu ska jag plugga lite körkortsteori. Är sjukt stressad över den..

Btw, Tusen tack till Tette för världens coolaste för-tidiga-18:års-present, ett par gitarrörhängen. Haha, så grymt fräna! TACK igen, de är superfina! <3

"Urläcker belysning"


Alltså Robert Gustavsson är helt galet bra. Den första, macho till fjolla är min favorit.

To wish impossible things...

Då var man åter igen hemma efter den korta dagen. iofs var jag hemma vid kl 13 eller något, men jag har inte orkat skriva förrän nu.

Det var riktigt irriterande på körskolan förut.. Jag klarade fas B och fortsatte på fas C, otur som jag har fick jag ett poäng ifrån godkänt, och sånt är sjukt störande. Dessutom hann jag inte göra provet en gång till, för jag var tvungen att gå för att träffa syster, så jag får göra om det nästa vecka istället.

Syster och jag tog en trevlig liten tripp på staden. Vi skulle hitta lite presenter; till pappa som har fyllt år, till mamma eftersom det snart är mors dag och till en kompis eftersom hon ska ta studenten. Vi hittade alla presenter i samma affär vilket gjorde att vi blev snabbt klara. Så då gick vi hem, samtidigt som vi åt var sin mjukglass, mums. Första för iår faktiskt.

Resten av dagen ska jag spendera med att plugga. Först ska jaggöra lite körkortsteori. Jag har fått låna ett spel av systers kompis, som går ut på att man åker runt i trafiken och samtidigt få svara på massa frågor. Det är faktiskt riktigt lärorikt. Dessutom ska jag plugga fysik, för vi har prov nästa vecka. Imorgon har vi sista nationella i tyska steg 4, men det är inget att plugga på, så det är rätt lugnt.

Såklart ska jag även rida, och jag hoppas för allt i världen att jag inte får Malandro. Okej, han är rätt rolig och lydig och sånt, men han är så seg så jag får sån jädra träningsvärk av att rida honom, och det vill jag inte ha. Men men, vi får se vem jag får.

Nu, plugg.

E

Curtain's finally closing

Bara för att jag har väldens sötaste kanin! <3

Idag var det en kort dag i skolan eftesom vi slutade redan kl 11. Morgondagen blir precis lika kort, fast jag ska spendera någon timme på körskolan och plugga körkortsteori dirket efteråt, men jag kommer ju ändå hem tidigt.

Förutom skolan har jag verkligen inte gjort något nyttigt alls idag. jag har varit galet trött så jag somnade förut. Det var riktigt gött, men man blir så seg när man vaknar bara, och det är segt.

Jag har fått en efterfrågan på en låt på youtube företsen, Rihanna - Take a bow. Det är lite roligt, så det ska jag spela in. Först ska jag bara lära mig den, så nu har jag den på repeat. Det kluriga blir att lära sig den på gitarr, men det ska väl gå antar jag.

Nu ska jag vara duktig och plugga lite. Iofs tittar jag på CSI, så det kommer nog inte bli så mycket plugg. Men men, bättre än inget iaf.

E

I denna ljuva sommartid




Nu är jag hemma efter en helg i Linköping. Det har varit riktigt roligt. Konfirmationen var inte särskilt seg, den var över efter en timme så det var skönt. Efter den åkte vi till huset och åt lite god mat på bryggan. Utöver det pratade alla massor vilket var väldigt trevligt.

På kvällen åkte syster och jag hem med Fias och hennes pojkvän Philips lägenhet för att sova. Iofs tog det ett tag innan vi somnade, och när vi väl somnade som jag inte särskilt gott.

På morgonen åkte vi tillbaka till huset för att umgås lite med de andra, äta en sista lunch och därefter åka hem. Jag körde sammanlagt 30 mil i helgen, och det är ju alltid bra.

Just nu är så sjukt trött. Jag skulle kunna somna på momangen och säkerligen sova ända tills klockan ringer imorgon, men jag ska stå ut några timmar till, sedan ger jag upp.

E

All my dreams will be understood

Jag slutade skolan kl 11 idag. När jag kom hem hade jag väldigt tråkigt så jag cyklade till syster och spenderade några timmar där. När jag kom hem igen gjorde jag klart min latininlämning. Det tog fyra timmar. Jävlar alltså, jag trodde det skulle ta en, max två timmar - galet! Dessutom blev jag precis klar, så jag är väldigt trött nu.

Jag ska snart gå och lägga mig, för imorgon ska vi gå upp hyfsat tidigt för att åka till Linköping. Jag ska dessutom köra halva vägen vilket ska bli riktigt roligt.

Som ni antar kommer jag inte blogga något i helgen för jag kommer inte hem förrän på söndag. Eller rättare sagt, imorgon kommer jag inte blogga, men på söndag kommer det säkert dyka upp lite fina bilder från konfirmationen, och sen kommer jag väl skriva några rader också.

Jaja, nu ska jag sova. Ha en underbar helg allihopa! <3

E

Carry on loving



Idag var det nationella i matte D. Det gick åt helvete kan jag tala om. Jag tänker inte säga så mycket mer än så.

Jag dessutom klippt mig. Det behövdes för mitt hår var rätt slitet. Sedan har jag tränat också, eller det blev väl inte särskilt effektiv träning, men alltid något. När jag var ute passade jag på att ta lite kort också, det var ett tag sen.

Det har även blivit lite serier, One Tree Hill och The Hills (som jag inte orkade se igår). Två grymma avsnitt säger jag bara!

Men jösses. Jag är så sjukt trött alltså. Jag vet inte varför för jag har sovit rätt bra de senaste nätterna, men det finns väl säkert något logisk förklaring antar jag.

Haha, fy vilket meningslöst inlägg detta var. Jag ska inte tråka ut er genom att skriva mer, det här får räcka.

Sleep tight
E

Back in action!



Det blev inget bloggande igår, eller ingen dator alls faktiskt. Jag pluggade matte och orkade helt enkelt inte sätta igång den.

Igår klarade jag fas A på körkortsteorin. Det var gött, nu är det "bara" typ 4 kvar. Jaja, ett närmare målet iaf. På kvällen red jag Malandro. Han är en stor, seg bjässe, men det gick riktigt bra. Vi red ute i en hage och tränade balans och kontroll genom att göra några övningar i trav och galopp i uppförs- och nedförsbacke. Det var väldigt roligt!

Just nu har jag väldens ångest, för det känns som att nationella i matte D kommer skita sig totalt. Jag har pluggat en del, men det vill inte fastna. Så jag får hoppas på att min hjärna går på högvarv imorgon och att provet inte är allt för svårt.

Förövrigt, idag har jag även epilerat mina ben (aj), tränat, och städat. Imorgon ska jag klippa mig och i helgen ska jag till Linköping för att gå på min kusins konfirmation. Det blir nog trevligt. Jag har tänkt att ha på mig kläderna på bilden ovan, men vi får se.

Nu ska jag nog plugga lite med matte, och sen blir det nog det senaste avsnittet av The Hills. One Tree Hill sparar jag tills imorgon.

E

UTMANAD!

Jag och bror för ett antal år sedan

Jag blev utmanad av syster

1) VAD GJORDE DU FÖR 10 ÅR SEDAN?
Då skulle jag fylla 8 år och hade inga problem i världen. Jag gick i skolan, bad om mer läxor och var tokgalen i hästar.

2) VAD GJORDE DU FÖR 1 ÅR SEDAN?
För exakt ett år sedan var jag förkyld, men rent allmänt gick jag och väntade på att få sommarlov och hoppades på att klara av Kemi A, vilket jag faktiskt gjorde. Yay!

3) FEM SNACKS DU GILLAR
Godis, chips, nötter, ostbågar och popcorn.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:
Avril Lavigne - I'm with you, Jimmy eat world - Work, Kate Voegele - Wish you were, Paramore - We are broken, Kings of Leon - Use somebody

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MÅNGMILJONÄR:
Resa över hela världen, flytta hemifrån, köpa bil, ge pengar till min familj och ev köpa en häst.

6) FEM DÅLIGA VANOR:
Dåliga vanor.. Jadu, att jag har lite tvångstankar är ju dåligt, jag biter på naglarna, hm.. det finns säkerligen massa mer men jag kommer inte på några.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:
Rida, spela gitarr, umgås med mina vänner, köra bil och träna.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Jag kan faktiskt inte komma på något specifikt för tillfället. Det finns massa saker, men jag kommer inte på någon på rak hand.

9) FEM FAVORITLEKSAKER:
Min mobil, min laptop, min kamera, hm... jadu.. kommer inte på fler.

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN:
Oj, de som vill.

Sunday evening


Underbart rolig!

Nu ska jag återgå till tv:n.
E

Til the angels come and ask me to fly

Uttråkad, det har jag nog varit den mesta delen utav dagen. Jag har gått omkring med måste-plugga-matte tankar hela dagen vilket har varit sjukt störande. Jag försökte komma undan genom att spela gitarr, vattna blommorna och städa, men till slut fanns det inte mer att göra, så då kom jag inte undan längre.

När bror ringde kl 18.15 blev jag överlycklig, för han ville att jag skulle göra mat eftersom han snart skulle komma hem. Yay, där fick jag ett bra skäl till slippa plugga ett tag. Det blev dock ännu trevligare när han kom hem för han var redigt pratglad vilket var uppskattat då jag inte har pratat med någon på hela dagen. Dessutom fick jag reda på att pappa kom 3:a på dagens tävling, vilket är skitbra! Grattis pappa!

När jag väl håller på att gratulera kan jag ju passa på att gratta min bror som har haft körkort i 2 år idag, och min syster för att inte ha druckit alkohol på 1½ år. Det sistnämnda är väl inte direkt något jag skulle vara glad över och jag förstår inte hur hon har lyckats, men eftersom hon är stolt över det förtjänar hon ett grattis!


Kvällens roliga stunder kommer inte sluta bara för att jag har fått lite sällskap, för jag upptäckte precis att det är hoppning på eurosport kl 20. Det ska blir riktigt nice för det var längesen som jag tittade på det. Dessutom kan jag kanske snappa upp lite tips inför mina egna tävlingar, vilket alltid är behövligt.

Det som är mindre bra med både igår och idag är att jag inte har tränat. Iofs har jag tränat varje dag sen söndag till torsdag, men ändå.. två dagars vila är för mycket. Det får jag ta igen imorgon då jag har tänkt att ta ut cykeln. Fast denna gången väljer jag nog att cykla in mot Trollhättan istället för Lilla Edet. Iofs kommer jag nog inte cykla hela vägen in till thn, för då blir det allt som allt fyra mil eftersom jag måste cykla tillbaka också, och det känns som att det är lite för långt för mig.

Good morning sunshine






















Igår

Panic room, en riktigt bra film. Den borde ni se. Till filmen blev det potatischips, vilket passade finnemang.

Efter den filmen tittade jag klart på Mr & Mrs Smitt, som jag iofs redan har ett sågra gånger. Men den är rätt bra, så det gör inget.

Idag

Som ni kanske förstår så följde jag inte med till Kinnekulle. Eller.jag hade ingen chans för bror hade åkt innan jag vaknade. Men det var lugnt för jag ville nog ändå inte följa med. Så nu är man ensam i det ödsliga huset i Hjärtum, men det blir nog bra. Snart ska jag gå och göra frukost, sen får jag se hur dagen blir.

Förövrrigt så drömde jag en mysig dröm inatt. Hästnörd som jag är, drömde jag om en häst som heter Yogi, som är den första westernhästen jag har ridit. Dessutom har jag skött honom en del, inte lika mycket som jag har skött Janowa men tillräckligt mycket för att nämnas. Iaf, i drömmen red jag ut med honom, och det var så sjukt jädra mysigt. Western också, mums säger jag. Under ridturen blev det som i alla hästfilmer; jag ska förklara. Jag hade hoppat av för att prata med någr, sen blev det massa problem och de villa banka skiten ur mig, så då visslade jag, och så kom Yogi till undsättning, och så galopperade vi iväg. Helt underbart för en hästnörd som mig ;)

Just nu sitter jag och kollar igenom allla bilder från när jag tog hand om hästarna i somras. Hästarna här i Hjärtum alltså, Janowa och company. Jag saknar de sjukt mycket alltså. Jag ska snacka med Camilla idag om att rida, för vi har pratat om att rida ut i helgen. Hoppashoppas!

I'm only fooling myself

Kinnekulle Ring
Hello!
Dagen har varit rätt bra faktiskt. Den började med sista delen av de nationella proven i engelska b, läs- och hörförståelse, och slutade med utmaning mellan MÅG och Nisse. Självklart utklassar Nisse MÅG, men det är ju inte direkt förvånande. Förvånande är dock att vi vann fotbollen. Det var riktigt dåligt presterat av MÅG som är ett så kallat idrottsgymnasium, och som specificerar sig på fotboll.

Efter utmaningen åkte jag till Hjärtum med bror, vilket var lite nice eftersom jag inte har träffat honom på ett tag. När jag kom fram gjorde jag mat, och sedan drog han ut. Så nu är man ensam hemma.. lite tråkigt, men det går väl. Jag ska spendera kvällen med filmen Panic room, som börjar kl 21. Därför ska jag ta mitt pick och pack och flytta ner till vardagsrummet, där vi har den lite större plattv:n. Det blir nice! Jag ska även äta lite chips, men jag har inte bestämt mig för vilket sort än, antingen vanliga lättsaltade potatischips, eller sourcream. Det lutrar åt de vanliga, men jag får se.

I helgen är det premiär för pappa på Kinnekulle Ring. Jag har funderat på att följa med, men jag tror att jag stannar hemma och pluggar på slutprovet i matte D. Men men, vi får se.. Jag kanske får värsta kicken imorgon biitti och följer med.

Ha en härligt fredagskväll allihopa!
E

All these decisions...

(Jag glömde publicera detta igår, ops!)

Gosh, imorgon är det äntligen fredag. Det ska bli skönt med helg!

Jag är otroligt trött på att det typ inte sker några framsteg med mina tänder, med tandställningen alltså. Jag var hos tandläkaren idag, och nu får jag vänta ytterligare 6 veckor för att se om min tand som jag gjorde en friläggning på förra året har kommit ner. Jag trodde inte det skulle ta mer än ett år att dra ner en tand alltså, men där ser man.

Idag har det även blivit skola, träning och städning. Ikväll ska jag kolla på tv och småplugga. Imorgon åker jag till byn, där jag ska spendera min helg.

Nu ska jag bestämma mig om jag ska se på The F-word eller Medium. Iofs brukar jag inte titta på någon av dem, men idag är jag sugen på båda - störigt.

E

Barely awake

Jag blir galen på att jag ska ha så svårt för att somna. Det var ju inget problem förr.. men nu helt plötsligt ska jag ligga och tänka så att jag inte kan somna. Det är väl onödigt?!

Dagen har iaf varit hyfsad. Den började med två prov, följt av biologi, och sedan Friskis & Svettis. Fy vilket jobbigt pass alltså, medel tror jag det var. Men riktigt roligt var det. Jag gillar att hoppa och studsa till musik, speciellt till gamla godingar som Spice Girls. Fast det blev rätt svettigt alltså. Och benen var rätt degiga när jag skulle cykla hem, men det är gött. Jag gillar att träna.

Egentligen hade jag tänkt att springa imorgon, men med tanke på hur mina vader mår så skippar jag nog det och tränar lite styrka istället. Det är ju inte helt dåligt iaf. Men jag önskar att mina vader inte skulle vara så knepiga alltså. Egentligen borde jag ju inte får sån jädra träningsvärk i dem eftersom jag rider, men tydligen. Jag är la helt enkelt för dåligt tränad.


Ikväll har jag pluggat, men inte matte, körkortsteori. Vägmärken för att vara exakt. Det är behövligt för jag är inge vidare på det alltså. Men det ska det bli ändring på. Jag har även kollat på både The Hills och One Tree Hill. Sjukt bra avsnitt. Jag ser verkligen fram emot nästa.

Nu ska jag titta på Fråga Olle, sedan blir det lite annat smått och gott, och sist sängen.
E

Take me through the darkness to the break of the day

Godkväll!
Dagen har bjudit på skola, körkortsplugg, körlektion, ridning, och latinplugg. Det finns väl inget speciellt att säga om det. Körlektionen gick rätt bra. Nu är det inte många kvar.. Ridningen gick också bra, jag hade Joe och vi hoppade. Dessutom övningskörde jag till rindningen, och det är ju alltid bra med lite extra träning.

Nu hinner jag inte skriva mer. Jag måste plugga lite latin innan jag ska krypa ner i sängen.

E

To help me through reality

Jag har sagt det förr, och jag säger det igen: Jag hatar måndagar! De är verkligen inte bra på något sätt.

Nej, förlåt, jag ska vara positiv.. men det är inte så lätt när man har glömt sina latinböcker i skolan, om man har prov på onsdag och typ ingen tid till att plugga imorgon. FAN! Jaja, jag får se hur det går, säkert åt helvete. Men jag har la typ 1½ på mig att plugga imorgon, så det är ju inte helt kört iaf.

Jag har precis varit ute och springit. Det var sjukt jobbigt, men det är riktigt gött när man kommer in och har fått svalka sig lite. Då känner man sig lite duktigt. Imorgon blir det träning i form av ridning (hoppning) och på onsdag blir det Friskis & svettis. Det blir nice det.

För tillfället sitter jag och lyssnar på Mamma Mia Soundtracket. Jag såg den filmen igår för andra gången och den är så sjukt bra. Deras sångröster är så otroligt ljuvliga och jag blir bara mer och mer avundsjuk ju mer jag lyssnar. Allra mest gillar jag Amanda Seyfried's röst. Den är ljus, klar och väldigt stark. Japp, jag gillar'n!

Ikväll ska jag plugga massa körkortsteori eftersom jag inte har så mycket annat att plugga på. Jag kan iofs lägga ner lite tid på matten, men känner jag mig själv kommer jag nog ta det en annan dag. Ja, så får det bli!

Körkortsteori it is!
E

We are the champions


Då var tävlingen avklarad. Vi var där en aning för tidigt, så vi fick sitta och titta på de andra innan det var dags för mig att göra iordning Molly. Men det var rätt intressant. Det är ett roligt sätt att lära sig banan på.

Men till slut blev det dags för att sadla Molly och förbereda inför tävlingen. Jag började med att rida fram i paddocken, och sedan blev det några språng på framhoppningen. Molly vägrade 3 gånger varav jag ramlade av en gång. Iofs landande jag på benen, så det var inte direkt allvarligt, men ändå. Sånt är störigt. Jaja, själva tävlingen gick hyfsat. Vi var felfria i första fasen, och då får man fortsätta till andra fasen, och där fick vi fyra fel (en rivning).

Det var inte riktigt våran dag idag; Molly var lite grinig och jag var trött. Jag ska se till och kämpa med min kondition, för den är illa alltså. Det blir till att springa i veckan.

Men allt som allt är jag nöjd. Molly är underbar. Hon är verkligen en speciell häst! <3

Come and hold my hand


Min dag har mest bestått av att ligga och dega i sängen. Usch vad lat jag är. Men men, jag har även tagit ett gött bad och rengjort mina ridskor (och dessutom mina pumps). Annars har jag inte gjort så mycket mer. Det har blivit väldigt mycket mtv eftersom det har varit maraton med Life of Ryan. Iofs har jag redan sett alla avsnitt ett antal gånger, men det spelar inte så stor roll, för de är bra.

Jag har även försökt att hitta en skiva för att kunna installera PC Studio på min dator, för jag vill kunna föra över bilder och musik från min mobil till datorn och vice versa, men jag hittar inte skivan. Den ligger väl antagligen hos pappa, så jag får väl leta mer där nästa gång jag ska dit.

Kvällen har jag tänkt att spendera med lite plugg. Inte massor, men en del. Det blir antagligen både latin och körkortsteori, vilket jag inte direkt ser fram emot. Eller, körkortsteori är tusen gånger roligare än latin, men har man latinprov om några dagar är det nog inget att rekommendera att skippa att plugga inför det. Men fy vad deprimerande att plugga en lördagkväll. Jag skäms nästan.. har jag inget bättre för mig? Nej, uppenbarligen inte. Men nej, nu ska jag vara positiv. Att jag pluggar ikväll innebär ju att jag inte behöver plugga lika mycket en annan kväll, och det är ju bra.

Imorgon är det två månader tills jag fyller år, och dessutom ska jag tävla. Jag är sjukt taggad och jag hoppas göra bra ifrån mig, vilket innebär att komma hem med ännu en rosett. Hoppas!

Nu ska jag gå och diska.
E

We all have a choice


Humorgalan, den tittar jag på just nu. Även om programmet innehåller en del humoristiska delar är den egentligen till för alla miljoner barn som blir utsatta för kränkning o.s.v. Jag gillar humor och jag tycker synd om de utsatta barnen, därför har jag valt att titta på programmet. Dessutom vill jag uppmuntra er till att bli världsförälder. Eller varför inte skaffa ett fadderbarn. Om ni nu inte redan är världsförälder eller fadder. Jag själv har ett fadderbarn. Han heter Simon, bor i Rwanda och är 15 år. Min familj och jag har hjälpt honom i ungefär 8 år nu. Det känns väldigt bra att veta att man hjälper någon, och någon gång i framtiden skulle jag definitivt vilja hälsa på honom. Det skulle vara otroligt roligt!

Idag har gjort lite smått och gott. Jag tog en cykeltur ner till slussarna med mamma i förmiddags. Vi fick lite träning (även om det inte var så mycket), och dessutom sol. Det var massor med folk vid slussarna och det kändes somrigt. Det gillar jag.

Annars har jag inte gjort så mycket; tittat på tv, grejat med datorn och bara allmänt tagit det lugnt. Imorgon kommer bli ytterligare en lugn dag, och på söndag ska jag tävla med Molly. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag fortsätta titta på Humorgalan, och det tycker jag att ni också ska göra om ni har möjlighet.

E

What a beautiful morning

Godmorgon!
Det är underbart att vakna upp till detta väder. Fast det är lite tråkigt att jag inte kan gå ut och sola men det får gå. Eller jag kan ju, men eftersom jag är hos mamma så får jag vara på gården isf, och det är inte lika bekvämt som att ha en egen trädgård.

Kvällen igår var riktigt rolig. Det blev pizza med mina polare och sedan checkade vi stan ett tag. Efter det hamnade vi hemma hos mig och hade allmänt trevligt. Tack <3

Idag har jag inte så mycket planerat mer än att jag ska cykla lite, men det kommer säkert bli lte annat trevligt också. Det blir det alltid. Sen kanske jag tar mitt förnuft till fånga och pluggar lite också. Nu när vi har gjort samhällsprovet ligger nästa och väntar. I det här fallet latin, som kommer bli sjukt svårt. Det är mycket att kunna utantill, men börjar jag i tid får jag säkert in det i hjärnan.

Jag har förövrigt kollat de senaste avsnitten av One Tree Hill och The Hills. Båda var riktigt bra!

Nu ska jag snart ta en dusch, sen får jag se vad som väntar.
E