All you need is love

Idag har jag gjort rent hos systers små guppy-yngel. Det blev riktigt fint och jag insåg att det är rätt mysigt med fiskar och att jag saknar det lite grann. Jag har ju trots allt haft en guldfisk, fast han dog för flera år sedan. Den var lite tråkigt, för jag hade honom i typ 5 år, dessutom var han fin. Micke hette han och ni ser honom på bilden ovan. Usäkta mina töntiga små hästar, men det var ett antal år sedan.

Det har även blivit lite fysik, men tyvärr en hel del annat också; filmer Fierce people (som förövrigt var bra) och Twilight (såg dock inte hela) , dator och massa andra onödiga saker. Jag borde ju plugga alltså.. Det är så rackarns tråkigt bara. Nu tänkte jag ta tag i repetitionen av körkortsteorin. Sedan får vi se vad som väntar.

Något som är säkert är iaf att jag ska se S. Darko senare. En av mina favoritskådespelare (James Lafferty) är med, så det är en självklarhet att se den. Dessutom har jag inte sett de senaste avsnitten av One Tree Hill och The Hills, så det har jag att se fram emot också.

Nej, nu är det körkortsteori som gäller.
E

Postat av: maria

åhw, lilla micke var så söt! :)

2009-05-22 @ 16:45:53
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: RASHDOUNI

Bra blogg :)! Läs & Kommentera gärna min blogg, spana in den gärna varje dag om du kan så gör jag samma sak. :D

TACK, PUSS

2009-05-22 @ 18:17:55
URL: http://eleonorarashdouni.blogg.se/
Postat av: mar

Vad fin bilden var! =D

2009-05-22 @ 18:50:42
URL: http://mariaolausson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback