Thanks For The Memories


Jag är sjukt sugen på att rida; skritta i skogen och galoppera över ängen. Det var längesen nu...

Jag kände för att lägga upp ett klipp när jag värmer upp Molly innan den senaste hopptävlingen. Eller värmer upp är kanske fel ordval.. tränar är väl bättre. Jag övar nämlingen på övergångar från skritt till galopp. Det första försöket är inte så lyckat eftersom hon tar några steg i trav innan hon går över i galopp, men andra försöket är bättre. Iofs kommer väl ändå ingen titta på klippet eftersom det är hästar med, och jag antar att ni som läser inte är särskillt intresserade av hästar, men skitsamma.

Vädret har varit riktigt fräscht idag alltså. Varmt, soligt och helt underbart. Trots att jag gillar varmt väder är jag ändå glad över att det inte är supervarmt än. Det kan det bli när jag har slutat skolan för då kan ligga och steka och bli brun, och det gillar vi för jag känner mig som en riktig blekfis nu.

Sen har jag ändå nästan ingen tid för att sola just nu. Jag pluggar bara inför massa prov hela tiden. Imorgon har jag ju fysikprov så jag ska ta och plugga lite mer inför det tror jag. Dessutom känner jag för att plugga lite körkortsteori, men vi får se om det blir någon tid över till det. Först ska jag ta itu med fysiken.

Så, nu ska jag vara effektiv ett tag så att jag inte behöver plugga hela kvällen.
E

Postat av: maria

jag kollade på klippet jag! men sen är det ju jag som har filmat också! jävla tjötröv jag är i bakgrunden ju! ;)

2009-05-25 @ 19:15:45
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Ja, det får inte vara för varmt nu när vi går i skolan! Det blir sen när vi har lov. :D

2009-05-26 @ 13:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback