Have you ever needed somethin' so bad you can't sleep at night?

På mattelektion imorse

 

Då var det torsdag och det är dags för min första ridlektion i min nya grupp. Jag ska inte cykla förrän om en timme, så jag kan ladda lite till innan jag ska iväg. Efter hopplektionen blir det stressigt, för jag ska ut med mina vänner ikväll. Det blir så klart Lipz, och det ska bli riktigt kul. I och för sig hade jag gärna haft mer tid att göra mig iordning, men man kan ju inte få allt.

 

Vad pysslar jag med nu då? Jo, jag har precis tittat på det senaste avsnittet av The Hills. Jag tittade aldrig på det igår för Henri kom besök. Det blev inte så mycket plugg heller, men det går jag fixa en annan dag.

 

Nu ska jag göra iordning lite grejer inför kvällen.

Ha en bra kväll!

E


Postat av: maria

svar: thanks! klockan 18:00, fortfarande! ;) btw, bion slutar typ lite efter 2 inatt så om du vill ha skjuts hem från lipz så kan du åka med oss. om du vill alltså! let me know! :)

2009-11-19 @ 15:45:44
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: Tackar! Dock var det ett år sedan. Så på söndag tävlar i i KM i dressyr igen. får se hur det går det här året. Dock så har jag inte ridit något på hela veckan och ska ha första dressyrträningen INFÖR KM idag :P jag är tidigt ute.

2009-11-19 @ 15:59:40
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: din helg verkar ju blir rolig den med :) längtar verkligen efter new moon! Men du får inte avslöja något i bloggen fören jag sett den ;)



Jo, den kom ut iår. vet inte om den släppts på dvd än men går att ladda ner från tankafett t.ex. Den var helt okej. Jag tyckte att ahndlingen var väldigt bra då den var annorlunda. Det var mer outside the box, alltså inte bara om de läskiga människorna utan mer vad som hände innan de hamnade där.

Dock så störde jag mig på hur några skådespelare betedde sig. :P

2009-11-19 @ 16:05:00
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: maria

svar: jo, jag har sagt det en hel del gånger till dej. bland annat precis efter att jag bokade biljetterna --> http://emmasol.blogg.se/2009/november/womens-intuition.html#comment ;)

2009-11-19 @ 16:05:08
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: STOCKHOLMSJENNA

SV: tackar :)

2009-11-19 @ 16:46:56
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: Linnea - Hästar, Foto, Vardag m.m.

fin häst i headern :) är det din?

2009-11-19 @ 16:53:03
URL: http://linneabrandt.blogspot.com
Postat av: mar

Yeay! Lipz! =D

2009-11-19 @ 18:57:33
URL: http://mariaolausson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback