The drama queen is back!

Kristin Cavallari


Jag såg precis det senaste avsnittet av The Hills, och jag vet inte riktigt vad jag ska säga. Jag har alltid gillat Kristin sjukt mycket, även om hon kan vara riktigt bitchig ibland. Men det känns inte riktigt som The Hills längre, det känns snarare som The Kristin eller något. Jaja, det verkar ju som att säsongen kommer bli rätt bra i alla fall, och det är ju det som räknas.

 

Jag såg även 90210 förut. Det var lika bra som alltid, och jag längtar som vanligt till nästa veckas avsnitt.

 

Nu måste jag fortsätta med pluggningen. Först måste jag göra tyska, eftersom jag har prov imorgon, sedan borde jag även börja med min goeografiinlämning som ska vara inne nästa vecka. Dessutom måste jag skriva min projektplan också, STESS!


Maybe Baby

Hej på er!
Skoldagen är redan över för min del eftersom vi får arbeta hemma under den sista dubbellektionen. Inget mig emot, eftersom man då kan plugga under vilka tider man vill. Så idag har jag tänkt att plugga, träna, titta på serier och slappa.


Jag håller på att titta på en träningsform/träningsvideo som heter Zumba Fitness, och den verkar riktigt effektiv. Eftersom jag älskar att dansa, och träningen går ut på just dans, verkar det som det ypperliga träningsformen för min del. Man måste dock ge 698 kr (inklusive frakt) för det, och jag vet inte riktigt om jag vill lägga ut det. Man kan ju lika gärna gå ut och springa istället, inte för att det är lika roligt, men i alla fall, you get the point! Så, tror ni det är värt pengarna? För mer information, klicka här.

I alla fall, nu ska jag sätta fart med dagens planer, så att jag hinner med allt.

E

When you can live forever what do you live for?

Jag vet att många av er är Twilight-fans, så varför inte bilder på lite Twilight-folk. Vilket team är ni? Team Edward (Bella och Edward) eller Team Jacob (Bella och Jacob)? Är man Team Switzerland så kan man inte bestämma sig.

 

Vilka föredrar du?

 

 

Jag själv föredrar Team Edward!


I never needed you to be strong

 

Dessa två tjejer, Rin och Rox, sjunger så otroligt fint tillsammans. Deras röster smälter samman så fint så det är sjukt. Tänk att kunna sjunga så.


Just nu håller jag på att lära mig min del av en muntlig redovisning, som vi har imorgon. Undrar ni något om Rosornas krig som pågick under Medeltiden är det bara att fråga mig. Jag kan allt. Hehe, eller kanske inte riktig allt, en hel del i alla fall.

 

E


Can you hear me crying?

Whitney och Audrina från The Hills

Usch, usch för söndagar. Söndagsmornar är väl okej, när man kan ligga och dra sig i sängen innan man går upp, men annars är resten av dagen bara deprimerande. Håller ni inte med?! Man går bara och väntar på att ha något att göra, och om man inte kommer på något sitter man bara och degar och väntar på bättre tider.

Men jaja, det är ingen idé att sitta och tänka på det. Snart händer det väl något roligt, och om inte får jag väl ta en liten promenad eller liknande.

Idag har jag i alla fall försökt få dagen att gå genom att titta på The Hills. I och för sig har jag redan sett de avsnitten, men man kan ju titta på dem igen. Serien är ju bra.

Men nu ska jag försöka få något gjort. Jag kan ju inte ligga i sängen och dega hela dagen.
E

Ändrade planer

Jag droppade planerna med utgång och stannade hemma ikväll istället. Jag tappade lusten och kände mig rätt deppig, så jag tog mig en välbehövlig promenad till kyrkogården och hälsade på mormor istället. Det var är otroligt vad mycket jag saknar henne. Hon var verkligen världens bästa mormor. Hon har varit död i 6 år, och jag har saknat henne massor.

Gårdagen


Utanför Trägår'n

Eftersom jag har tid nu kan jag ju berätta om gårdagen.
Först åkte vi till en förfest i Bohus där vi träffade massa nya människor. Det blev även singstar, och jag lyckades skrapa ihop 9570 av 10 000 poäng. Det är mitt rekord, så jag är nöjd.

Efter förfesten gick vi för att hämta bilen, men när vi kom fram såg vi att bilens lampor lyste, så då kom vi på att jag hade glömt att stänga av lamporna innan vi gick. Dessutom hade batteriet tagit slut, så allt kändes värdelöst där ett tag. Hur skulle vi komma därifrån liksom. I alla fall, vi försökte putta igång bilen, men det gick inte. Istället fick vi hjälp av en trevlig kille som grejade med startkablar mellan våran och hans bil, och då startade bilen tack och lov.

Med en fungerande bil körde vi in mot Göteborg, men vi insåg snabbt att vi aldrig skulle hitta där inne, så jag ringde Stefan så fick han komma och visa vägen. Vi skulle ändå träffa honom inne i stan, så det var inte så att vi tvingade honom att visa vägen.

När vi kom in till Göteborg gick vi till Trägår'n, där vi skulle spendera resten av kvällen. Efter att ha väntat i ett bra tag kom födelsedagsbarnet (som vi skulle fira) på att hon hade glömt legget. Så Stefan erböjd sig att köra, så då åkte vi och hämtade det. Hehe, det är en grym känsla att åka i 200 km/h mitt i natten kan jag säga. Dessutom bredsladdade vi ordentligt, och det var också grymt.

I alla fall, efter att ha hämtat legget och åkt tillbaka till Göteborg kom vi till slut in på krogen. Värt att tilläggas är att vi fick gå före hela kön andra gången, och det kändes faktiskt lite ballt.

Resten av kvällen bestod av dans, dans och dans, och när klockan blev för mycket för att jag skulle kunna hålla ögonen på vägen, på vägen hem, bestämde vi oss för att åka. Vi var hemma kl 5, och slockande ganska fort efter det.

Sedan finns det väl inte så mycket mer att säga. Det var en lyckad kväll i alla fall, trots alla missöden.


Nu ska jag kolla på American History X som går på TV4+. Jag har hört att den är väldigt bra på många håll, så jag hoppas att det stämmer.

E

Tonight's gonna be a good night

Okej, jag orkar inte berätta om gårdagen, men den var i alla fall sjukt rolig. Allt kanske inte var så lyckat, men det löste sig. Ni får veta mer imorgon.

Jag har sovit 4 timmar inatt så jag är sjukt trött. Dessutom ska jag ut och röja ikväll igen, så det blir nog inte så mycket sömn inatt heller. Vi får se var vi hamnar bara (i Trollhättan), det är ju 20:årsgräns här och där, men någonstans ska vi väl komma in i alla fall.

Nu ska jag göra mig iordning, och sedan drar jag antagligen till strandgatan på förkrök, sen får vi se vart stigen leder.

Ha en underbar kväll!
E

I don't wanna close my eyes

Godkväll!
Idol står på här i bakgrunden. Det har varit väldigt många dåliga idag tycker jag, lite chockande.

Jaja, i alla fall. Efter skolan idag blev det en fika på strandgatan med Sara. Det var riktigt mysigt, och imorgon ska vi träffas igen. Då blir det en liten roadtrip till Göteborg, och sedan blir det utgång med några gamla vänner. Underbart roligt! Det blir dock en nykter kväll för min del eftersom jag kör, men det gör ingenting för jag tror att min mage skulle döda mig om jag skulle dricka. Dessutom kan man ju dansa och sånt nykter, det spelar ju inte så stor roll.

Dessutom är det alltid skönt att få gå och lägga sig i sen egen varma säng ikväll. Hade jag inte kört hade jag nog stannat i Göteborg, och då fått sova i en obekväm liten 90-säng. Hehe, inte för att det är något större fel på de sängarna, men jag gillar min egna säng, och vem gör inte det?!

Nej, nu ska jag kolla klart på idol, sedan blir mer tv för min del.

E

Sit down, you're rocking the boat

Snygga Matt Lanter som spelar Liam Court

Jag tog precis en paus i pluggandet och kollade på det senaste avsnittet av 90210. Det är seriöst en grymt bra serie och jag längtar som en en galning tills nästa avsnitt. Tack gode gud att serierna har kommit tillbaka, annars hade det inte varit mycket som hade varit uppmuntrande nu när hösten är kommen.

Jaja, nu måste jag städa, sedan ska jag hoppa in i duschen och sedan cykla till Ängens Gård. Att cykla till syster får jag ta en annan dag, för idag hinner jag tyvärr inte.
E

I'm right here baby

Godmorgon!
Idag är jag ledig tack vare att våran enda lektion är flexibel, vi får jobba med ett arbete vart vi vill, så jag valde såklart hemma. Dagen ska jag som tänkt spendera genom att plugga, men jag ska även ta en cykeltur till syster för att prova hennes studentmössa. Jag har inte bokat min än och det vore ju bra att veta vilken storlek jag ska ha.

Lite senare kanske jag cyklar till Ängens också. Jag berättade ju att ska ska satsa på min hoppning, så jag ska börja i en grupp som heter hoppspecial. Där fokuserar man mer på hoppningen och man hoppar mer eller mindre varje lektion. Den nya ridtiden kommer vara på onsdagar kl 17, men gruppen är nu full så jag är 1:a reserv. Hoppas inte det tar allt för långt tid innan jag får en plats bara. Tina går i den gruppen så jag tänkte åka och kolla på henne, sedan är det alltid kul att se sin kommande ridgrupp, lära sig lite namn och sånt. Men jag får se om jag åker. Det beror på hur mycket tid jag har och hur vädret är.

En så kallad "öppna"

Igår föresten hade jag ju ridlektion som vanligt. Jag hade underbara Bless, och det är sjukt vilka framsteg hon har gjort redan. Hon gick på tygel och i form under hela ridpasset och jag är så otroligt sugen på att köpa henne. Synd att det kostar så mycket pengar bara. Vi jobbade längs fyrkantspåret och la in småvolter vid varannan bokstav (vilket blir 6 volter under ett varv). Det jobbade vi med i skritt, trav och galopp i båda varven, och det var riktigt roligt. Sedan gjorde vi öppna längs långsidorna, och det gick mycket bättre än väntat. Bless lyssnade riktigt bra på hjälperna.

Jaja, nu får jag sluta försöka skjuta undan att plugga. Jag måste ju bli klar någon gång.

E

What are you willing to lose

 

Det var ett underbart avsnitt av One Tree Hill idag. Jag satt och hoppades att det aldrig akulle ta slut, och den känslan är så härlig.

 

Det börjar dock märkas att Peyton och Lucas saknas, vilket är lite tråkigt. Dessutom vet jag inte hur de ska lösa grejen med Nathan. Det vore sjukt tråkigt om det de påstår är sant. Då vet jag inte riktigt vad jag gör, för det är dåligt nog att "Leyton" är borta.

 

Nej, nu måste jag hoppa i ridkläderna och köra till Ängens Gård, för snart har jag dressyrlektion.

Vi hörs!

E


You don't know what you got 'til it's gone

Jag känner att det inte är passande att blogga idag då mitt huvud enbart är fullt av massa ångest, och det vill jag inte göra er uttråkade genom att skriva om. Så för att inte bara skriva ett blankt inlägg lägger jag därför in detta otroliga klipp. Denna människa är så sjukt attraktiv. Han är grym på både gitarr och piano, och hans leénde i slutet gör att man bara smälter... Yummi!


Hope you know it’s not easy

 

Kan det bli mycket bättre, två snygga musiker som spelar en bra låt? Nej.. jag tror inte det!


Sleepy Sunday


Idag blir det en slappardag för min del. Jag ska snart se en film på tv4Film som heter Hästen från havet. Jag har ingen aning om den är bra, men den handlar om en vit hingst, och det låter inte helt fel i mina öron.

Hehe, på tal om filmer så såg jag som sagt Freaky Friday igår. Jag hade glömt av att jag satt och lyssnade konstant på soundtracket när det kom ut så jag kunde ju alla låtar utantill. Så det blev lite allsång här hemma igår, och det var rätt kul.

Jaja, för att återgå till det normala.. Förutom tv ska nog plugga lite matte också. I och för sig är matten till på torsdag, men det kan ju vara skönt att vara klar i god tid innan. Till skillnad mot denna veckan kommer nästa vecka vara väldigt mycket lugnare. Inte en inlämning eller prov har vi, så nu kan man slappna av lite mer än normalt.

Men oj, nu måste jag kila. Filmen börjar ju närsomhelst.

E


Can you miss someone you've never met?

Idag har varit en rätt bra dag.
Stefan kom och hämtade mig innan tolv, sedan åkte vi till hans garage i Göteborg och spenderade några timmar där. Hängde upp massa verktyg och sånt. Det kanske inte låter så kul, men det var det. Dessutom var det massa snygga killar där, och jag la speciellt märke till en. Haha... muskler! Han hade riktigt bra deff och var otroligt snygg. Blond var han också, och jag har insett att jag tittar mer på blonda än på brunetter. Många jag känner tittar mer på brunetter så jag antog att jag också gjorde det, men det har jag insett att jag inte gör.

Det är klart, brunetter kan vara grymt snygga också, men mina ögon söker sig rent reflexmässigt till blonda killar, och så är det bara.

Och på tal om hårfärger så är jag jag inne i en period då jag vill ändra hårfärg. Jag känner antingen för att göra blonda slingor, eller färga det lite mörkare, mer brunaktigt. Jag har absolut ingen aning om vilket av det jag vill göra bara, så om ni har något tips på vad ni tror jag skulle passa i så kan ni väl slänga in en kommentar och säga vad ni tycker. Jag har väldigt svårt för att bestämma mig förstår ni. Jag vet inte ens om jag kommer ändra färgen, men jag ska fundera lite på det i alla fall.

Från en sak till en annan, så blir det ännu en hemmakväll för min del. Jag ska krypa ner i soffan och titta på Freaky friday, och kanske vara onyttig genom att äta lite chips. Fast det får bli väldigt lite i så fall, för min mage klarar inte av mer. Det är rätt bra på ett sätt, men väldigt jobbigt på ett annat.



Usch, jag känner att jag vill ha någon. Så ska man inte tänka när man, som jag, nu inte har någon, men det känns som att det fattas något. Men det kommer väl någon gång. Fast det känns väldigt långt borta. Antingen är jag inte ett dugg intresserad av de som fattar intresse för mig, eller så är det tvärtom, att de som jag gillar inte gillar mig. Och det är ändå rätt sällsynt att jag blir intresserad av någon, så det är ju kasst att det aldrig matchar. Jaja, ingen idé att tänka på det. Jag menar det blir ju inte direkt bättre av tänka på det.

 

Nu ska jag starta tv:n och se om det finns något som duger att se på innan filmen börjar.


E


I've tried to find a way to carry on, but I can't

Veckan har rullat på och nu är det äntligen helg. Direkt efter skolan rullade jag hem till Hjärtum där jag kommer spendera hela helgen. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om det eftersom pappa ska vara borta större delen av tiden, så det känns ju lagom roligt att ha åkt hit då. I och för sig är det skönt att vara ensam också, men när jag väl har kommit hit kan han väl försöka att vara hemma?! Jaja, han lämnar bilen hemma i alla fall, så jag är ju inte strandad.

 

Ikväll har jag ätit middag med gamlingarna och Annes föräldrar. Det var första gången jag träffade dem, så det var lite trevligt.

 

Så ikväll blir det film för min del, Dirty Dancing. Man får ju hylla Patrick Swayze nu när han har gått bort. Han var sannerligen en bra skådelspelare så han förtjänar det verkligen.

 

Annars ska jag nog spela lite gitarr. Det har jag ju inte gjort på en månad före idag. Jag ska ta med den till mamma på söndag så att jag kan spela varje dag, för så här kan jag ju inte ha det.

 

Men nu ska jag kila här. Ni får ha en bra fredagskväll.

E


It's not easy to let it go

Shenae Grimes som spelar Annie Wilson i 90210

 

Det är underbart att alla bra serier har kommit tillbaka nu när det är höst. Annars skulle man ju inte ha något att se fram emot nu när det kallare vädret är här.

 

På tal om ingenting så har jag funderat väldigt mycket över det där med att köpa Bless, och jag har kommit fram till att det skulle vara en otroligt rolig upplevelse, men att jag skulle behöva skaffa jobb och jobba ihjäl mig om jag skulle kunna ha råd att ha häst. Själva köpet är ju inga problem, men att sedan underhålla den är lite mer krångligt. Det kostar minst 35 000 per år, och det är ju inte så att jag vill sälja den efter ett eller två år när jag väl har köpt hästen. Så jag har bestämt att jag ska vänta med att köpa häst. Hur mycket det är svider, och hur mycket jag så himla gärna jag skulle vilja ha en egen häst, känner jag att det är det klokaste beslutet.

Istället ska jag satsa mer på min hoppning så att jag utvecklas i den istället, men ni får reda på mer om det när det är mer aktuellt. Jag håller på att forska om just nu förstår ni.

 

Nu mina vänner ska jag lägga mig i sängen och lyssna på lite bra musik. Ett exempel på det är Avril Lavigne - Adia, men som jag vet tycker ni att det är kass musik, så ni får kalla det var ni vill. För mig är det bra i alla fall, och det är väl det som är viktigast.

 

E


Is it possible?

Bless och jag igår

Seriöst, jag kan inte sluta tänka på Bless. Jag sitter här och funderar hur jag skulle kunna ha råd att köpa henne, för helt allvarligt, jag vill ha henne. Okej, nu vet jag inte hur hon är i hoppnigen, och eftersom jag älskar att hoppa så vore det ju bra om hon gillar det också. Jag får se hur jag ska göra. Jag kan ju titta på lite priser och prata med mamma och sådant sen får vi se vad som händer. Det blir säkerligen för dyrt, men jag kan ju i alla fall titta på det.

Om en stund ska jag cykla till Ängens Gård för att titta på när Tina rider. Dessutom tänkte jag hälsa på Bless också, så då blir det två flugor i en smäll - underbart!

Nu ska jag försöka plugga lite, sedan bär det av mot Ängens.
E

Love at first sight

Lite suddiga bilder, men jag printade i en film.


Det var en underbar ridlektion idag. Okej, inte min bästa, men en otroligt rolig i alla fall. Jag fick en helt ny häst som heter Bless. Hon kom i fredags och idag var hennes allra första lektion. Det kändes grymt att vara den första som hade henne allra först, för man bli ju änna lite stolt när ridläraren ger just mig den där lite strirriga och ovana hästen. Min ridlärare sa att hon satte mig på Bless eftersom hon visste att jag klarar av henne, och att jag inte blir rädd så lätt, utan håller lugnet, och sådant är alltid roligt att höra. Då kände jag mig stolt!

 

Och Bless, vilken underbar häst. Okej, hon var otroligt svårriden och stirrig, och under den mesta tiden gick hon och slog med huvudet, så bilderna visar hennes goda stunder om man säger så, men jag är kär i den hästen. Det var kärlek vid första ögonkastet. Underbar är hon. Så himla snäll och mysig så jag blir helt förbryllad. Den hästen kommer jag vilja rida ett bra tag framöver.

 

Det kanske dyker upp en film imorgon eller så struntar jag i det. Jag får se. Nu ska jag i alla fall vila för min mage dödar mig. Jag har börjat känna av sparken igen också, och det är inte bra. Så nu är det både magkatarr och sparkont. Aj, så nu får jag vila och hoppas att det går över tills imorgon.

 

Sov så gott!

E


I'm here for you

James Lafferty och Bethany Joy Galeotti

 

Jag har precis sett den senaste avsnitten av One Tree Hill, det som sändes i USA igår.

Det var grymt bra och jag fullständigt älskar Brooke's och Julian's förhållande. Det kan inte bli mycket sötare än så. Jag gillade dock inte det man fick reda på om Nathan i slutet. Han är min absoluta favorit i serien och jag skulle avsky om något skulle hända med den lilla familjen Scott. Vi får hoppas att det bara är ett missförstånd, annars löser det sig nog på ett annat sätt, för den serien brukar inte svika en.

 

Nu ska jag försöka få tiden att gå så att jag kan åka till stallet snart. Om det inte vore för att syster ska med så hade jag nog åkt lite tidigare idag, men jag tror inte att hon skulle uppskatta att få sitta i ridhuset i flera timmar. Dessutom ska jag ha dressyr idag, och jag vet att hon föredrar att titta på hopplektionerna, men hon är snäll nog att följa med ändå. Idag har jag också en ny häst, så vi får se hur det går. Jag vill gärna ha Waktio igen, men eftersom jag har haft honom fem gånger i rad så tror jag att det inte är så stor chans att få honom igen. Men vi får se.

 

Nu ska jag i alla fall roa mig med något kul. Men tiden går nog rätt fort ändå för det är ju trots allt bara en timme kvar tills jag ska åka, och det är ju inte fy skam.

 

Jag skriver säkerligen efter ridningen, och då dyker det nog också upp några bilder eller filmer från ridlektionen.

Ha det bra tills dess!

E


Let me sign

 

Det är första gången jag lägger upp en sådan här bild på Robert Pattinson, och jag gör det för att jag tycker att han är grymt mycket snyggare när han ser "normal" ut, istället för att vara vampyr. Okej, han är snygg som vampyr också, men inte snyggare än vad han är här.


Lazy afternoon

Måndag!
Jag håller fast vid att jag inte gillar måndagar. Det är verkligen den värsta dagen på veckan. Inte bara för att man vet att man har en lång vecka framför sig, utan också för att vi har så otroligt tråkiga lektioner. Idag hade vi dessutom muntlig redovisning i argumenatation (jag argumenterade för att ge blod, och det gick faktiskt rätt bra), och tillråga på det hade vi två labbar i kemi och fysik också. Usch, inte roligt kan jag lova.

Molly och jag på tävling, november 08

Jag är så grymt sugen på att tävla igen. När man väl komme igång är man så himla sugen på att tävla konstant, men jag får vänta ungefär en månad tills nästa. Hehe, jag har till och med övervägt att ställa upp i en maskeradhopptävling den 4:e oktober, men jag tror jag lägger ner det för den högsta höjden man kan hoppa är 60 cm, och dessutom måste man klä ut både sig och hästen, så det känns lite ovärt.

Jag får helt enkelt vänta tills den 18:e oktober, då det är vanliga tävlingar igen. Efter det får vi se om jag ställer upp i någon dressyrtävling också, men mer hopptävlingar blir det alltid. Det är helt säkert!

Nog prat om hästar, istället ska jag lägga mig i sängen och kolla på tv. Jag har en sådan dag då jag inte orkar plugga alls. I och för sig har jag inte alls mycket att plugga eftersom jag fixade det mesta i helgen, så det känns skönt. På onsdag är vi även lediga, så då får man lite extra tid att plugga om så behövs. Det känns också väldigt skönt.

Nu ska jag som sagt lägga mig framför tv:n och njuta av en kväll utan plugg. De är sällsynta kan jag lova.
E

Hopptävling

Tummen upp

Hinder nr 10 av 12

 

Ja men visst, det gick ju jättebra. Felfritt i båda faserna och ett bra flyt. Jag är mycket nöjd!

 

Jag hade Gismo, och inte Molly som ni kanske ser. Men det gick ju bra ändå. Han är riktigt bra på att hoppa. Jag gillar inte att han korsgalopperar ibland dock. Men man kan ju inte få allt. Tina rev tyvärr det tredje hindret, så hon fick fyra fel i den första fasen.

 

Här under har ni mig och Gismo när vi hoppar. 80 cm och felfritt, som sagt.

 


Snart hopptävling


Ascot och jag på KM 07


Nu ska jag snart åka jag iväg på tävling. Jag ska bara göra mig ordning först, men sedan bär det av.


Äntligen!

Send somebody so over the edge

Jaha.. har redan kommit tillbaka från syster. Hon skulle tydligen till stenungsund med Emmsan och hade planerat att jag skulle följa med, men jag åkte dit för att vara med syster och inte Emmsan, så jag tog mig pick och pack och cyklade hem istället..

Så jag får väl plugga ännu mer då. Det finns ju inte så mycket annat att göra. Mina ridskor är redan putsade, så det kan jag ju inte sysselsätta mig med. Och i princip allt annat inför morgondagen är också klart, så då får jag ju plugga istället.

Älskade Ascot och jag <3



Can we take a ride?

Jag har haft värsta rycket, jag har redan gjort två inlämningar. Igår kväll gjorde jag en, och den andra var klar kl 11 imorse. Det är otroligt gött att slippa trycket från dem, men nu har man annat att tänka på. Fast det jag tänker på mest just nu är tävlingen imorgon. Det ska bli kul att komma igång med det igen. Jag satsar mot en felfri runda med ett bra flyt. Hoppas det går vägen.

Nu ska jag slå en ping till syster eftersom jag ska cykla dit om en stund. Det var längesen jag var där och jag har tråkigt, så varför inte åka dit.

Nu måste jag kila. Ha en bra lördag.
E

I want candy



Äntligen fredag! Fredag är den bästa dagen i veckan enligt mig, så himla mysig.

Egentligen borde jag plugga idag, men jag kan lika gärna göra det imorgon. Dessutom har jag redan pluggat 1½ timme efter skolan idag, så jag känner mig rätt duktig ändå.

Så istället för att plugga ska jag ha en mysig godiskväll framför tv:n (om min mage inte dör så att säga). Jag vet inte riktigt vad jag ska se på, något program eller någon film. Det lutar nog åt film.

Snart ska jag gå ner till affären och köpa lite gott, och även en kycklingsallad. Jag är för lat för att laga mat själv. Dessutom är det nyttigt, och eftersom jag ska äta godis kan man ju jämna ut det lite genom att äta lite nyttigare mat. I och för sig kan jag inte påstå att jag äter särskilt onyttig mat, men ändå. Godis är ju inte direkt nyttigt.

Jag är trött idag känner jag, så det blir nog en ganska tidig kväll för min del. Det kan ju vara bra att vila upp sig lite innan en dag full av plugg, och på söndag ska jag ju tävla, och då vill jag ju vara fit-for-fight. Jag vet inte riktigt vilken häst jag får än, det kan hända att jag får Molly ändå, men det får vi se. Annars blir det Gismo.

Nu ska jag ta och kila ner till affären, och sedan blir det slapp hela kvällen lång. Mums!

Ha en bra fredagskväll!
E

Let me rub your tired shoulders

 

Jag är avundsjuk!


Forgive, sounds good



Jag i Lindvallen 07

Det blev en hemmadag för min del idag. Vaknade upp väldigt yr och mådde kasst, antagligen på grund av magkatarren.  Efter att ha vilat i några timmar och ha tagit det lugnt blev det bättre, så nu är det som vanligt igen. Eller ja, om vanligt är att ha ont i magen då. En bra sak med idag är i alla fall att jag har fått läsa i min svenskabok. Jag har inte så jättemycket kvar nu och det känns väldigt bra eftersom vi har väldigt mycket nästa vecka: flera inlämningar, muntliga redovisningar och prov. Usch! Inte roligt.

Till råga på det händer det smågrejer hela tiden som gör att allt känns ännu mer meningslöst. Som att inte kunna inte kunna ta en tugga utan att få mer ont i magen, att inte kunna följa med sin familj på skidsemester i vinter, eller att inte kunna träffa sin bror på över en månad. Sådana grejer tar på en, och det är rätt jobbigt.

Men så klart händer det inte bara tråkiga saker. Jag fick prata ut med en nära vän förut och det kändes väldigt bra. Det handade om det med Molly.

Jag tänkte förklara varför Molly betyder så mycket för mig, så för er som inte gillar hästar eller inte bryr er så mycket om det kan skippa stycket under, för för er är det nog bara massa tjöt.
Det kanske kan verka konstigt att bli fäst i en ridskolehäst, man rider de inte så jätteofta och för er kanske det känns väldigt opersonligt. Men det är såhär att jag fastnade för en annan häst som heter Ascot innan Molly fanns på ridskolan. Jag red honom jättemycket och han fick verkligen mitt hjärta på något sätt. Jag kan inte riktigt förklara vad han betydde för mig, men den hästen hjälpte mig under tider jag mådde dåligt. Sedan var det så att Ascot var tvungen att avlivas pga en skada som inte ville läka, och under den tiden han hade skadan så red jag Molly väldigt mycket. Och när sedan Ascot sedan avlivades hade jag ju Molly. Hon fanns liksom där när jag inte hade Ascot. Så på något sätt finns Ascot i Molly, och det betyder grymt mycket för mig. (Hehe, jag kan inte ens skriva om det utan att jag börjar lipa. Haha, jag är knäpp!)

Så, där har ni förklaringen. Hoppas att ni som läste det förstår.

Nu ska jag titta på idol, om det inte finns något annat mer intressant att titta på så att säga.
E

The baffled king composing hallelujah

 

Jag såg på idol igår (för en gångs skull) och jag blev grymt förvånad över hur snyggt denna kille sjunger. Jag får världens gåshud till detta, för jösses vilken röst han har.


Who's gonna get cut?


Kristin Cavallari i en snygg, kort klippning

Jag hade bara en ynka lektion idag så jag passade på att klippa mig rätt tidigt förut. Kvart över ett var jag nyklippt så jag har inte alls vant mig än. Det kommer nog ta någon vecka eller så, och det är lite dumt för jag gillar inte att vara nyklippt. Det är så ovant.

I alla fall, plugg står på schemat idag, tyvärr. Jag hade gärna legat i sängen och kollat på tv hela kvällen lång, men jag är stressad som få så jag känner att jag vill ha en del gjort idag. I och för sig har jag gjort en hel del, men jag ska plugga ännu mer så slipper jag det sen.

Nu ska jag fortsätta med mitt plugg och sedan ska jag nog se på tv ändå. Jag kommer ju inte plugga tills jag går och lägger mig, som tur är.

Ha det bra!
E

I keep asking why?

Molly och jag på tävling i maj

Okej, nu är jag förbannad. Så jävla förbannad! Jag fick inte Molly på tävlingen, jag fick Gismo. Okej, han är ganska rolig att rida och bra på att hoppa, men ändå.. Han är inte Molly. Molly är speciell och vi har tävlat massor tillsammans. Hon betyder grymt mycket för mig, och jag älskar den hästen. Men nu fick jag inte henne. Det fick en annan, och jag tänker inte en skriva något om det, för seriöst.. så gör man inte..

Det är tur att jag ska hopplektion ikväll, för då kan jag bara glömma allt och fokusera på ridningen ett tag. Dessutom ska jag rida Wakito, fast med min tur får jag väl någon annan häst. Och om det händer, då vet jag inte vad jag tar mig till.

Jag beklagar detta negativa inlägg, men jag är så grymt besviken på en person så det går inte att förklara. Jag får se om jag skriver igen efter ridningen, annars hörs vi imorgon.

E

Prepare to be blown out of the water

Måndag betyder en ny vecka, och en ny vecka betyder att det snart är helg, och då ska jag äntligen tävla igen. Hoppas bara jag får Molly, annars blir jag seriöst förbannad, och det vore ju inte bra.

Efter skolan idag har jag inte gjort särskilt mycket. Vilat, kollat på tv och pluggat. Matten och historian är klar så jag är riktigt nöjd. Dessutom är jag på den fjärde delen av mig bok, som består av sex delar. Grymt ju!

Jag vet inte om jag ska fortsätta att läsa ikväll, men i så fall läser jag nog bara några kapitel till. Jag ska ju se på film kl 21. Pirates of the Caribbean går på 9:an, och det vill jag inte missa. Jag vet inte hur längesen det är jag såg den (säkert flera år sedan), så det ska bli kul att se den igen. Dessutom får man ju vila ögonen på en hel del snygga killar, som Orlando Bloom och Johnny Depp. Och det är inte helt fel vill jag lova.

Orlando Bloom som spelar Will Turner



Love checks in

Nu har jag sett det första avsnitten av denna säsongens Ensam mamma söker. Jag tror att det kommer bli en sjukt bra säsong eftersom vissa killar verkar jättemysiga. Jag ska säga hur jag tror det kommer sluta, så får vi se om jag har rätt sedan:

Ulrika - Peter
Madelene - Marcus
Helena - Christian

Det blir spännande att se hur det slutar.

Nu håller jag på att titta på Kärleken checkar in aka Maid in Manhattan. Jag har sett den förut, men det var ett tag sen så jag ser den igen. Den lille killen Ty är väl för söt. Jag kollade upp honom, och titta, han är ju riktigt snygg nu när han har växt till sig lite. Ung och pojkaktig - inte det jag brukar gilla, men han var riktigt söt.

Tyler Posey som spelar Ty

Nu ska jag återgå till filmen, och sedan ska jag sova. Jag har en heldag i skolan som väntar imorgon.
Sov gott!
E

Ensam mamma söker

Förra årets familjer

 

Ni missar väl inte Ensam mamma söker? Jag sitter som fastklistrad vid tv:n eftesom jag älskar sånna program. Det ska bli kul när Bonde söker fru börjar igen också. Det är ännu en mysigt program. Så som sagt, slå på 3:an. Ni lär inte bli besvikna.

 

E


Amazing grace

 

Världens snyggaste snyggaste bild på Genevieve Cortese enligt mig.

Jag ska nog ta och kolla igenom Wildfire igen. Det var ju ett tag sen nu.

 

E


Tears form behind my eyes

 

Förstår ni hur mycket jag saknar min gitarr nu? Nej, det gör ni inte. Den är i Hjärtum och jag är i stan, och jag funderar seriöst på att fråga mamma om jag får låna bilen och köra och hämta den.

 

Lik som ridning är gitarren som terapi för mig. Jag känner att jag verkligen kan behöva det för nu för jag sjukt deppig. Jag vet inte vad det är, säkert magkatarren. Jag kan inte äta något utan att få ont och jag blir galen snart!

 

Därför skulle jag mer än gärna ha min gitarr här nu. Att få spela av sig, uttrycka sina känslor och bara släppa loss. Det är en känsla som inte går att beskriva. Jävla piss! Är less på allt.. Äsch, får försöka muntra upp mig nu. Får väl titta på lite klipp på youtube när jag spelar gitarr eller något. Om det nu funkar.. Nej, jag ska ta mig ett bad. Då kan jag tänka lite också.

E


I can let my hair down

 

Jag har insett att jag tycker att zoo-klubbor är de godaste klubborna. De är så sjukt goda, tycker ni inte?

 

Idag är en ny dag, och den ska jag delvis spenderna genom att plugga. Jag får se hur mycket jag orkar göra (jag har inte ens koll på vad det är jag ska göra, men det är bara att titta i almanackan), men det är nog inte så fasligt mycket. Några ämnen, lite bokläsning och någon inlämnning eller dylikt kanske.

 

Det blir en lugn helg för min del alltså, ingen utgång eller träffa kompisar. Lite tråkigt, men det ju vara mysigt att ha lite hemmakväll också. Jag såg att Göta Kanal 2 - kanalkampen går på Tv4+ ikväll kl 20. Den ska jag nog se. Den är ju lite mysig så där.

 

Nu ska jag gosa lite med min favoritkanin, och sedan ska jag nog titta igenon lite bilder på min dator. Det var ett tag sen nu.

E


Freaky friday

 

Fredag igen - underbart!

 

Idag har haf förutom att varit i skolan ätit svingoda pannkakor med mammas kille Danne. Han gjorde dem helt perfekta, ni vet så där tunna och smaskiga. Sedan har vi kört en turnering med yatsy, han vann med 7 - 6. Attans! Jag ska ha revansch imorgon. Dessutom har jag köpt godis, som jag inte kan äta på grund av min mage, så Danne får hjälpa mig att äta upp det. Det är bra! Mamma jobbar förstår ni, så vi har fått roa oss själva.

 

Nu ska jag kolla på lute tv, elelr lyssna på musik. Jag har inte bestämt mig än. Ha en bra kväll allihopa!

E

 

Ps. glöm inte att kolla på Brokeback Mountain som går på 1:an kl 21. Den är svinigt bra!


Magkatarr

Fan, jag har magkatarr! Jag har haft sjukt mycket problem med min mage ett bra tag nu. Den är så grymt känslig mot allt. Jag har ingen aptit alls; jag blir nästan äcklad av mat nuförtiden. Jag kan inte äta mycket alls och jag känner mig proppmätt av ingenting. Som nu, jag åt ett äpple, och det känns som att min mage ska sprängas. Jag blir galen! De efterrätterna jag la upp i ett inlägg ganska nyss (som Jamie har gjort), skulle jag inte kunna äta en enda av. Kanske om jag åt någon sked av glassgrejen, men det andra hade varit döden för min mage. Jag är så trött på att inte kunna äta, och att inte vara hungrig.

Jag hade magkatarr när jag gick i 8:an, men den har nu kommit tillbaka...Fan då!



Almost friday

Idag hade jag min enda heldag i skolan (denna veckan). Lyx, jag vet. Imorgon har vi inställd svenska så vi slutar kl 11.20 om jag inte minns fel, och det är inte helt illa.

Efter skolan imorgon är det egentligen tänkt att jag ska till Hjärtum, men jag känner verkligen inte alls för det så jag stannar här i Trollhättan hos mamma och Danne. Mycket bättre tycker jag. Jag får åka till Hjärtum någon annan helg, kanske nästa. Fast då har jag tävling, så jag får se hur det blir med den saken.

Jag känner att jag inte har så mycket att säga just nu, så det här får räcka. Jag måste ändå plugga.
E

And she ends up with...


...Jesse!

Jag vet inte riktigt vad jag tycker om saken eftersom deras förhållande redan är historia, men det var väl antagligen rätt val för henne just då.

Pluggdag!

Hej på er!
Min dag har i princip bara bestått av plugg, och jag har hunnit en hel del. Jag har läst i min svenskabok, gjort massa uppgifter i fysiken, läst kemi och pluggat in massa tyskaglosor. Ni som inte pluggar, var glada att ni slipper att plugga på fritiden. Det är förjävligt, och det kommer ni säkerligen ihåg från tiden ni pluggade. Seriöst, man tar tiden för givet ibland.. Fast det kanske är bra för då kanske uppskattar man den mer. Jag har ingen aning, det känns så i alla fall.

Nu ska jag läsa vidare i min bok, som förövrigt enbart handlar om Gud, sex och Rom.. knepig blandning tycker jag.
E

Ps. Glöm inte att se finalen av Bachelorette ikväll. Jag vet redan vem hon väljer, men jag se det ändå.

DeAnna från Bachelorette


This makes me so happy!

Wakito

 

Jag tror att jag är kär i Waktio. Den hästen ger mig fjärilar i magen. Hehe, nejdå.. jag skämta bara. Men jag gillar honom otroligt mycket. Och han ger mig faktiskt fjärilar på magen, fast på ett annat sätt än normalt. Jag blir så glad när jag rider honom; full av positiv energi och så himla tillfredsställd. Han går så fint och vi jobbar så bra tillsammans.

 

Idag hade vi förberedande hoppning. Vi skrittade och travade över bommar, och efter att ha gjort det ett tag, även upphöjda bommar. Min favoritdel av lektionen var när vi fick hoppa ett hinder. Det är så sjukt roligt att hoppa, och Waktio är så jävla grym. Jag längtar som en galning tills nästa lektion då vi ska hoppa hela tiden. Underbart! Can't wait!

 

Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon är det en tidigt men kort dag i skolan. Och efter det ska jag plugga massor.

Sovgott!

E


What a way to make a living

Jag har otroligt tur med lektionerna alltså. Vi får sluta tidigare ofta, och många lektioner är inställda - undebart.

Som idag, våran sista lektion var inställt, och dessutom fick jag reda på att jag slutar kl 11.20 imorgon. Eller slutar kanske är fel val, för vi fick en valmöjlighet: att jobba med en geografiinlämning i skolan eller hemma, självklart valde jag hemma. Och dessutom är jag klar. Jag använde tiden från den inställda lektionen med att arbeta med den. Nu slipper man ha den hängandes över sig. Nu ska jag dock jobba med fysiken och läsa bok, men man kan ju inte få allt.

Jag är på bra humör idag känner jag. Jag vet inte vad det beror på, men kanske att jag har ridning ikväll. Dessutom ska jag använda mina nya ridkläder, och sånt är alltid lite kul.

Nu ska jag mysa lite med Busan och sedan ska jag plugga och hoppas jag att mamma kommer hem snart så att jag kan få lite god mat. Hon är grym på att laga mat förstår ni. Hehe, ni borde vara avundsjuka!

E

Mollie aka Busan