I'm right here baby

Godmorgon!
Idag är jag ledig tack vare att våran enda lektion är flexibel, vi får jobba med ett arbete vart vi vill, så jag valde såklart hemma. Dagen ska jag som tänkt spendera genom att plugga, men jag ska även ta en cykeltur till syster för att prova hennes studentmössa. Jag har inte bokat min än och det vore ju bra att veta vilken storlek jag ska ha.

Lite senare kanske jag cyklar till Ängens också. Jag berättade ju att ska ska satsa på min hoppning, så jag ska börja i en grupp som heter hoppspecial. Där fokuserar man mer på hoppningen och man hoppar mer eller mindre varje lektion. Den nya ridtiden kommer vara på onsdagar kl 17, men gruppen är nu full så jag är 1:a reserv. Hoppas inte det tar allt för långt tid innan jag får en plats bara. Tina går i den gruppen så jag tänkte åka och kolla på henne, sedan är det alltid kul att se sin kommande ridgrupp, lära sig lite namn och sånt. Men jag får se om jag åker. Det beror på hur mycket tid jag har och hur vädret är.

En så kallad "öppna"

Igår föresten hade jag ju ridlektion som vanligt. Jag hade underbara Bless, och det är sjukt vilka framsteg hon har gjort redan. Hon gick på tygel och i form under hela ridpasset och jag är så otroligt sugen på att köpa henne. Synd att det kostar så mycket pengar bara. Vi jobbade längs fyrkantspåret och la in småvolter vid varannan bokstav (vilket blir 6 volter under ett varv). Det jobbade vi med i skritt, trav och galopp i båda varven, och det var riktigt roligt. Sedan gjorde vi öppna längs långsidorna, och det gick mycket bättre än väntat. Bless lyssnade riktigt bra på hjälperna.

Jaja, nu får jag sluta försöka skjuta undan att plugga. Jag måste ju bli klar någon gång.

E

Postat av: Stephanie

Åhh, det låter la bra det där med hoppgrejset. Roligt för dig! :D

2009-09-23 @ 15:06:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback