Ändrade planer

Jag droppade planerna med utgång och stannade hemma ikväll istället. Jag tappade lusten och kände mig rätt deppig, så jag tog mig en välbehövlig promenad till kyrkogården och hälsade på mormor istället. Det var är otroligt vad mycket jag saknar henne. Hon var verkligen världens bästa mormor. Hon har varit död i 6 år, och jag har saknat henne massor.

Gårdagen


Utanför Trägår'n

Eftersom jag har tid nu kan jag ju berätta om gårdagen.
Först åkte vi till en förfest i Bohus där vi träffade massa nya människor. Det blev även singstar, och jag lyckades skrapa ihop 9570 av 10 000 poäng. Det är mitt rekord, så jag är nöjd.

Efter förfesten gick vi för att hämta bilen, men när vi kom fram såg vi att bilens lampor lyste, så då kom vi på att jag hade glömt att stänga av lamporna innan vi gick. Dessutom hade batteriet tagit slut, så allt kändes värdelöst där ett tag. Hur skulle vi komma därifrån liksom. I alla fall, vi försökte putta igång bilen, men det gick inte. Istället fick vi hjälp av en trevlig kille som grejade med startkablar mellan våran och hans bil, och då startade bilen tack och lov.

Med en fungerande bil körde vi in mot Göteborg, men vi insåg snabbt att vi aldrig skulle hitta där inne, så jag ringde Stefan så fick han komma och visa vägen. Vi skulle ändå träffa honom inne i stan, så det var inte så att vi tvingade honom att visa vägen.

När vi kom in till Göteborg gick vi till Trägår'n, där vi skulle spendera resten av kvällen. Efter att ha väntat i ett bra tag kom födelsedagsbarnet (som vi skulle fira) på att hon hade glömt legget. Så Stefan erböjd sig att köra, så då åkte vi och hämtade det. Hehe, det är en grym känsla att åka i 200 km/h mitt i natten kan jag säga. Dessutom bredsladdade vi ordentligt, och det var också grymt.

I alla fall, efter att ha hämtat legget och åkt tillbaka till Göteborg kom vi till slut in på krogen. Värt att tilläggas är att vi fick gå före hela kön andra gången, och det kändes faktiskt lite ballt.

Resten av kvällen bestod av dans, dans och dans, och när klockan blev för mycket för att jag skulle kunna hålla ögonen på vägen, på vägen hem, bestämde vi oss för att åka. Vi var hemma kl 5, och slockande ganska fort efter det.

Sedan finns det väl inte så mycket mer att säga. Det var en lyckad kväll i alla fall, trots alla missöden.


Nu ska jag kolla på American History X som går på TV4+. Jag har hört att den är väldigt bra på många håll, så jag hoppas att det stämmer.

E

Postat av: Stephanie

Oj, jävlar det var bra poäng! :D kommer jag aldrig kunna slå ju! :(

Verkar som ni hade en bra kväll. :D

2009-09-28 @ 17:37:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback