Love at first sight

Lite suddiga bilder, men jag printade i en film.


Det var en underbar ridlektion idag. Okej, inte min bästa, men en otroligt rolig i alla fall. Jag fick en helt ny häst som heter Bless. Hon kom i fredags och idag var hennes allra första lektion. Det kändes grymt att vara den första som hade henne allra först, för man bli ju änna lite stolt när ridläraren ger just mig den där lite strirriga och ovana hästen. Min ridlärare sa att hon satte mig på Bless eftersom hon visste att jag klarar av henne, och att jag inte blir rädd så lätt, utan håller lugnet, och sådant är alltid roligt att höra. Då kände jag mig stolt!

 

Och Bless, vilken underbar häst. Okej, hon var otroligt svårriden och stirrig, och under den mesta tiden gick hon och slog med huvudet, så bilderna visar hennes goda stunder om man säger så, men jag är kär i den hästen. Det var kärlek vid första ögonkastet. Underbar är hon. Så himla snäll och mysig så jag blir helt förbryllad. Den hästen kommer jag vilja rida ett bra tag framöver.

 

Det kanske dyker upp en film imorgon eller så struntar jag i det. Jag får se. Nu ska jag i alla fall vila för min mage dödar mig. Jag har börjat känna av sparken igen också, och det är inte bra. Så nu är det både magkatarr och sparkont. Aj, så nu får jag vila och hoppas att det går över tills imorgon.

 

Sov så gott!

E


Postat av: Stephanie

Roligt med den nya hästen. :D

Japp, vila på du.

2009-09-16 @ 10:33:00
Postat av: maria

hon var så söt alltså! får nog följa med nästa vecka också! ;)

2009-09-16 @ 12:43:13
URL: http://huddleformation.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback