You make me so happy


Marcus Ehning, en hoppryttare som jag ser upp till

Herregud vad jag är mör i kroppen.

Det känns som att jag har sprungit ett maraton. Illa!
Hoppträningen gick jättebra, och jag hade min favorit - Wakito. Dagens lektion var otroligt nyttigt för min sits. Min ridlärare la nämligen märke till att jag ibland lutar lite inåt, och det vill jag ju inte göra, så det ska jag träna bort.

I allafall, idag gjorde vi samma övning som igår, en kombination med tre hinder, med ett galoppsprång emellan. Wakito är grymt rolig att hoppa, men jag skulle önska att han kunde lugna ner sig lite. Han tycker det är så himla roligt, så han blir sjukt uppspelt varje gång man ska hoppa. Man måste verkligen tänka på att ha honom riktigt samlad innan hinderna. Jag tänker inte alltid på det, och det är lite dumt. Men han hoppar ändå som en gud, och det är underbart!

Vi var bara två stycken idag också, så det var typ som en privatlektion. Det var jättenyttigt, för då fick man väldigt mycket fokus på sig själv, och då kunde man inte slarva. Så det var jättebra!

Nu blir det ingen ridning förrän på tisdag, och det är lite trist. Men jag tror att min muskler kommer må bra av lite vila. Då kanske träningsvärken försvinner också, höhö.
E

Postat av: Linnea ♥

SV: Tack snälla ! :)

2010-04-22 @ 20:56:49
URL: http://lliilliiee.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback