In my thoughts and in my dreams


Lady och jag


Goddag!
Idag har jag varit och ridit Lady, och här är de första bilderna på busfröt. En riktigt mysig tjej är hon, vilket jag har sagt tidigare. Idag var första gången jag tog hand om henne själv (dvs att hennes ägare inte var med. I och för sig var syster med också, och det var skönt. Hon läste upp vad det stod på lappen om hur mycket mat hon skulle ha, osv), och det gick jättebra. Lady går i alla fall bara bättre och bättre för varje gång jag rider henne, och det är roligt. I och för sig skulle hon behöva slappna av lite mer, ta emot arbetet och jobba mer samlat, men det kommer väl antar jag.

Jag fick rida i hoppaddocken idag igen, och där är det ju fullt med snö, så det blev mest arbete i trav. Men som sagt, det gick bättre än sist gång, så jag är nöjd. Dessutom fick jag beröm för min sits. Det var en tjej som kom fram och sa att hon tyckte att min sits var jättefin, och undrade var jag har lärt mig att rida. Haha, coolt ju. Inte visste jag att min sits var så fin, men det ser man. Sånt är alltid roligt att höra.

Nu ska jag kolla lite om vad jag ska göra när jag har tagit studenten. Jag berättar inget nu, utan det tar jag senare när jag har bestämt mig. Vi hörs senare!
E

Postat av: maria

själv och själva, jag var ju faktiskt med också! det är viktigt att nämna, jag var ju faktiskt uppläsare av lappen, HAHA! xD

2010-01-16 @ 16:35:59
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Stephanie

Åhh, beröm är alltid roligt att få. :D

Usch för framtiden. Man blir bara stressad. Men det är samtidigt bra att veta på ett ungefär vad man vill göra. ;P

Flytta bara inte till en stad långt ifrån mig!!! haha

2010-01-16 @ 17:54:30
Postat av: Emma

SVAR till Stephanie:

lätt att man blir. ångestångestångest!

hehe, vi får se vart jag hamnar ;)

2010-01-16 @ 19:21:54
URL: http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback