One month


Ska trappa ner på OxyContin.

Jag försökte stå upp på knäna förut, men det gick inte. Herregud vad chockad jag blev. Jag har absolut ingen balans kvar, överhuvudtaget, och mina muskler är som bortblåsta. Jag ramlade faktiskt omkull när jag skulle ställa mig upp. Det är helt sjukt. Och ni ska se min rumpa, den har inga muskler kvar alls. Mina trosor är alldeles för stora, och de har suttit som smäck innan. Galet!

Anyways, idag har jag inget planerat, men jag ska väl kolla på film, i vanlig ordning. Sedan ska jag äta glass, och choklad. Måste försöka få upp vikten lite. Det vore ju bra att ha något att ta på om jag skulle ha ännu mer otur.

Vet ni, idag börjar jag även trappa ner på mina smärtstillande tabletter. Jag ska bara ta 4 tabletter morfin om dagen, istället för 6. De är väldigt beroendeframkallande, så det är tydligen viktigt att inte äta dem för länge. Hoppas det går bra, för jag har ju ändå ätit dem i en månad nu. Ja, idag är det exakt en månad sen. Sjukt ändå.

Nu ska jag äta glass.
E

Postat av: maria

svar: jag har inte tryckt ner dej ett piss, men uppenbarligen har du problem med folk som enligt dej inte har det värre än dej. och uppenbarligen förstår du heller inte att människor är olika och klarar olika mycket saker. jag jobbar heltid, min syster har mått förjävligt i 1 månad, min pappa har åkt in för hjärtflimmer, jag har trappat ner mina mediciner som jag faktiskt har ätit av en anledning. jag har aldrig någonsin varit en stark människa men att jag ska behöva förklara för dej varför jag mår dåligt just nu är helt sjukt. det är som om du inte förstår att vi runtomkring dej också har mått dåligt när du har mått dåligt. jag klarar saker till en viss gräns, men att få de här utsättningssymtomen var det som fick mej att rasa. jag orkar inte mer nu. kan du inte förstå det så håll det för dej själv. för du krossar mej med genom att säga det.

2010-07-21 @ 14:00:33
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: maria

svar: jag menade inte alls att du liksom haft det hur lätt som helst och sådär. jag menar bara att du måste vara oövervinnerlig, för jag hade aldrig i helvete klarat av att ha det som du har/har haft det. du är sjukt stark som orkar, men jag kan liksom inte hjälpa att jag inte orkar mer nu. min gräns går här. jag orkar inte mer.

2010-07-21 @ 14:18:40
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Viktoria

Usch vad obehagligt att musklerna är borta :S

2010-07-23 @ 21:30:41
URL: http://becoolsodapop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback