Sometimes there's only one thing left to say

Helvete vad trött jag är! Det känns som att jag inte har sovit på tre år, men det har jag ju. Som tur är jag ledig hela kvällen, det ska bli grymt skönt.

Dagens ridpass gick rätt bra. Det var rätt mycket folk i ridhuset idag (höhö, är bortskämd efter att ha ridit i ett tomt ridhus ett tag nu) och det gjorde att jag inte var lika fokuserad på ridningen, man var ju tvungen att se upp för de andra hela tiden. Men Lady kändes i allafall ganska fin idag. Hon lyssnade bra på mina sidförande hjälper och hon var inte lika stressad som hon brukar vara. Hon var lite trött märkte jag dock, orkade inte jobba lika intensivt som hon brukar. Det var lite underligt eftersom hon i princip fick en vilodag igår, men hon var väl bara lite sömnig eller nåt.

Nu ska jag inte till Lady förrän nästa vecka, och det är lite skönt faktiskt. Nog för att jag älskar att hålla på med hästar, men man måste ju ha tid till att vila också.

Så på tal om vila, så är det just det jag ska göra nu. Jag ska sätta på film, PS. I love you (som jag förörvrigt redan har sett), och bara njuta.
E



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback