Scream your last breath

 

Herrejävlar vilken film!

Jag är seriöst typ i chock, hur jävla rädd som helst! Jag såg just The Descent, och jösses vilken läskig film. Jag kan typ inte skriva för mina händer är helt skakiga. Haha! Egentligen, om man tänker efter, så är den inte så himla läskig, men det är galet vad bra gjord den är. Eller, jag kan ju inte riktigt sånt (med filmning och så), men det är lätt en av de läskigaste filmerna jag har sett. Riktigt bra var den, och dessutom finns det en 2:a. Jag undrar om jag vågar titta på den. Antagligen inte själv i allafall. Rekommenderar jag den? Jovars, om du gillar skräck. Btw, jag är inte säker på om jag är lättskrämd, för i så fall kanske den inte är så läskig som jag säger. Men enligt mig är den rätt otäck alltså.

 

Handling: En grottkrypningsexpidition går fruktansvärt fel när grottkryparna fastnar och blir jagade av konstiga rovdjur.


Postat av: STOCKHOLMSJENNA - Sveriges tredje största hästblogg!

SV: Jag har inte varit i stallet än så jag är inte 100% på att min sadelär kvar. Men enligt några andra så tror det är min sadel hänger kvar. Inte kul för en student att lägga ut flera tusen på en ny sadel snabbt så jag hoppas att den är kvar.

Min sadel kostade 7000 kr utan tillbehör och sen hade man ju säkerhetsstigbyglar på, dressyrgjord med foder, lite dyrare märke på stigläder, fårpälspadd och gel-pad.

2010-03-07 @ 13:19:33
URL: http://stockholmsjenna.blogg.se/
Postat av: ebba

sv: ja jag frågar mig desamma -.- Brejk var tjock i ena benet sen i lördags fram til tisdags (inte halt utan bara vattnig), och nu när det är så mycket snö ute på åkern så vill jag inte rida honom ifall att det ska komma tillbaka! Så då har han ått vila nu veckan ut och sen ska jag hoppa honom på tisdag, ska ta ett snack med min tränare först bara och se hur hårt vi ska rida.. :/ men det borde vara lugnt då iaf! :)

2010-03-07 @ 13:51:44
URL: http://brejjk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback