I know everything changes, all the cities and faces

 

 

Gårdagen var jättetrevlig hos syster. Jag satt ute och solade i fyra timmar, så har jag allt fått en liten bränna. Den är inte stor, men det är alltid något.

 

På eftermiddagen blev det grillning, och under kvällen hann vi med både det ena och det andra. Det blev hårklippning, twister och massa annat. Klippet ovan är typ en sammanfattning av kvällen. Riktigt trevligt hade vi det!

 

När jag vaknade idag började jag med att kolla på ett avsnitt av True Blood, som jag förövrigt tycker är riktigt bra. Sedan storstädade jag lite här hemma, rensade i min garderob och sorterade skolböcker. Som sylt på pannkakan gjorde jag rent fiskarnas akvarium också, så nu ser det riktigt hemtrevligt ut här hemma.

 

Om ett tag ska jag ut och shoppa med syster och Emmsan, så jag får nog ta och göra iordning mig snart. Det jag ska inhandla är bland annat skor, så det blir nog trevligt. Men som sagt, jag får kila.

E


Postat av: Sandra

Gud va härligt det lät :D



Sv:

Jag har två prov, och tre inlämningar och betygena ska vara satta nu på fredag så det är lite panik >_< men inlämningarna är det bara korrigering å så, så det går snabbt :)

2010-05-23 @ 15:07:09
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback