The happiest girl in the world


Jag på min brors student 2008. Snart är det min tur

Ni förstår inte min lycka just nu, den är enorm.
Min fysiklärare ringde nämligen mig förut och berättade att hon hade bestämt sig för att ge mig ett G i fysiken.  FYFAN vad glad jag är. Att jag dessutom klarade kemiproven imorse och nu har G i kemi gör allt ännu bättre. Lyckan inuti mig går inte att beskriva.

Men trots allt detta är jag väldigt rädd. Rädd för att allt helt plötsligt ska vända och gå emot mig. Saker kan verkligen inte gå såhär bra, inte för mig. Och nu känns det som att det går för bra, så jag är rädd att allt kommer brista snart. Men men, jag är glad så länge det varar, för just nu behöver jag flyt.

Dagens ridpass
Först åkte jag till Lady och mockade och sådant för henne. Eftersom jag bara hade en timme på mig innan jag skulle iväg till min ridskola för att rida lektion så hann jag inte rida henne. Men ridpasset på ridskolan gick kanon. Jag hade älskade Wakito, och vi jobbade mycket med balans och lösgörande arbete. Först red vi ut en liten runda, och sedan jobbade vi i utepaddocken. Det var jätteroligt, och jag älskar verkligen Wakito.

Efter ridlektionen duschade jag av honom, och sedan åkte jag tillbaka till Lady för att rida henne lite. Idag hoppade vi lite småhinder igen, och även en kombination. Det gick superbra! Lady börjar bli sjukt duktig alltså, och hon gick i en sån fin form från början till slut. Jag fick massa beröm av två kvinnor som tittade på när jag red. De har privathästar där, och de tyckte att jag red Lady jättebra, och att hon såg otroligt fin ut. Gud vad sånt är roligt att höra. Älskar't!

Men nu ska jag ta och duscha, för jag luktar häst. Imorgon ska jag upp strax efter kl 6 för att hinna rida Lady innan det blir för varmt. Mysigt!
E

Postat av: mar

Åå grattis! =D Har man haft så mycket otur som du har haft det sista så tror jag att lyckan lätt kommer hålla i sig ett bra tag framöver! Det förtjänar du!! =D

2010-05-21 @ 09:32:17
URL: http://mariaolausson.wordpress.com
Postat av: Sandra

FYFAN VA GÖTT! :D

2010-05-21 @ 18:41:41
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback