She's going crazy bananas



Såhär såg det ut när jag gick upp imorse. Jävla kasst alltså, för jag vill inte ha snö än. Allt blir bara så mycket svårare pga mina fötter.

Jag var ju ändå tvungen att gå ut, trots vädret, eftersom jag skulle till tandregleringen. Där grejade det med mina tänder och satte fast kedjor och bågar, så nu gör mina tänder ont. Jag passade även på att fråga hur lång tid det är kvar på behandlingen, och de sa att jag får räkna med ett år till. ETT ÅR, vad fan, då har jag haft tandställningen i nästan 4 år. Det är ju galet!


Lady i ridhuset idag

I allafall, när jag var klar där åkte jag ju till stallet, och fy tusan vad galen jag blev på Lady. Hon var helt crazy bananas, för när jag skulle ta in henne från hagen så stegrade hon sig, sparkade bakut, bockade och höll på. Hon höll på att knuffa omkull mig flera gånger. Inte bra! Inne i stallet var hon också galen, så jag bestämde mig för att strunta i att rida eftersom jag ville inte riskera att ramla av (det blåste som sjutton i ridhuset, så hon var galen där med). Men jag släppte henne i ridhuset, så hon fick springa av sig en bra stund i allafall.

Jag vet inte riktigt vad som är med henne, men hon har ju så galet mycket energi, och det + snö och kraftig vind ger inget bra resultat.
E

Postat av: Sara

Vad gör du då? :D

2010-11-09 @ 16:42:59
URL: http://johanpalmfanetsara.blogg.se/
Postat av: Sus

Neeeej, inte snö och halt med dina skeva onda fötter! :(

Tandställning är Inte kul har jag sett på elever på skolan, men...guuud vad vackert det blir när det är klart! Hej och hå kämpa på med det OXÅ :) Du är en kämpe!

Låt pållen härja lite, känner väl av både vintertid och vinterväder.

Kraaaaaaaaaaam

2010-11-09 @ 16:50:50
URL: http://blomtoken.blogg.se/
Postat av: simone

vilken vacker häst :)

2010-11-09 @ 17:25:50
URL: http://fattybom.se
Postat av: Sandra

Snösnösnö<3

2010-11-09 @ 18:10:14
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: LifeAboutLivia

Sv: Tackar det värmer att höra! :)

2010-11-09 @ 21:26:38
URL: http://lifeaboutlivia.blogg.se/
Postat av: mizthanguyen

fin blogg :)

2010-11-11 @ 00:20:30
URL: http://mizthanguyen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback