Dagens ridpass + dagen

God kväll!
Idag blev det en uteritt på Lady med Frida och Arom. Det blev mycket galopp, och det är bra, för Lady har börjat få en liten mage, haha. Iallafall, det var skönt att komma ut i skogen och rida, och Lady var jättemysig. Hon blev dock lite sur en gång när hon inte fick springa så snabbt som hon ville, och då började hon bocka och sparka bakut. I vanliga fall gör hon ju det eftersom hon är så sjukt pigg, men idag verkade det mest som att hon klagade.

När vi kom tillbaka till stallet bestämde vi oss för att rida lite till, och eftersom det var så fint väder så valde jag att rida i paddocken. Där blev det galopp i några minuter, och då fick hon jobba i en ganska låg form. Det gick hyfsat, eftersom hon var lite på tårna, men i slutet slappnade hon av lite mer.

Förutom att vara i stallet så har jag: firat min syster som fyller år idag (GRATTIS ♥) och åkt hem till pappa där jag har hjälpt honom att packa och lassa bilen inför helgen (det är testhelg på Kinnekulle - vilket innebär att han ska åka dit med racingbilen och köra).

Nu ska jag titta på One Tree Hill. Jag har nämligen börjat kolla igenom första säsongen igen, och det är så sjukt mysigt.
E


Världens bästa syster!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback