Dagens ridpass - hoppning (film)

 

Idag blev det ett ridpass i paddocken. Först red jag igenom henne ett bra tag, för hon var väldigt stel i båda sidorna. Till slut blir hon mjuk och fin, så då började jag hoppa lite smått.

 

Jag började med ett lågt hinder på ca 35cm, och när det gick bra höjde jag till ca 55cm. Lady var suuuuperduktig! Hon vägrade inte en enda gång, och var väldigt positiv till hindrerna. Hon börjar bli mycket mer säker i hoppningen nu också, och det tycker jag är jättekul. Jag är verkligen jättenöjd med henne idag. Fina häst!

 

Hon överhoppade sig dock en hel del i vänstervarvet i slutet, så jag blev redigt chokad där uppe på ryggen, haha. Men hon tyckte väl det var kul eller något, för då brukar de ju hoppa högre än de behöver.

 

Jag höll kameran i ena handen när jag hoppade en gång, om ni tittar på klippet så får ni känna hur det känns att hoppa Lady. Haha!

E


Postat av: clara

sv; jag tycker inte att jag inte är bra, det är bara när jag ska prata in public som jag ofta strular till det.



Jag vill ha bra betyg i engelska för att jag har framtida mål att plugga utomlands, USA för att vara exakt, och ska man plugga utomlands krävs det att man har bra engelska egenskaper, minst vg om man läser på olika hemsidor

2011-04-21 @ 18:22:32
URL: http://mittlivsomjonsson.blogg.se/
Postat av: Tina

Haha, det syns att hon tycker det är kul! ^^

I..... söndags, när vi var ute på tur o hon var helt galen, så hoppade hon över små lerpartier som hon inte tyckte det var bra att trava igenom. Hon var nog hoppsugen tror jag! ;)



Säg till nån gång om du vill komma ut nån lördag o hoppa en bana, eller fler hinder iaf, i ridhuset, för då fixar vi det! =) Snart finns det kanske bommar att tillgå i nya hoppaddocken också :D

2011-04-21 @ 20:27:00
URL: http://tinastandar.wordpress.com
Postat av: Emelie

Rolig idé att "hoppa med kameran" på lady :D Hon ser jätte fin ut, tycker verkligen det har blivit en stor förändring på henne nu på senaste tiden.



sv: Ja jag hade en väldigt tur där (han också för den delen som klarade sig med endast två små skrapsår), jag landade så hårt i backen så jag rullade ifrån Rune. Men både jag och Rune rullade in under staketet, som tur var lyckades han sparka sig loss på rygg bort från staketet så han hann aldrig fastna..

2011-04-21 @ 21:23:33
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: Petra

låter som du har haft en bra dag

2011-04-21 @ 21:38:11
URL: http://petrasjogren.blogg.se/
Postat av: maria

vad duktig hon är lilla hönan! :)

2011-04-22 @ 10:44:50
URL: http://huddleformation.blogg.se/
Postat av: Frida♥

Vilken söt häst! Väldigt duktig :)

2011-04-23 @ 17:56:53
URL: http://fridalevin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback