Gårdagens ridpass - hoppning (film)

Lady och jag

 

Igår blev det två hoppass. Först på Lady, och sen på Arom.

 

Lady var jätteduktig. Jag jobbade henne i ungefär en halvtimme innan jag började hoppa, och det gick faktiskt riktigt bra. Det känns som att hon har lättare att hitta sin form nu, även om man får jobba en del innan hon hittar dit - men ändå. Kul är det iallafall.

 

Hoppövningen jag gjorde igår var jätterolig. Jag la först ut 4 galoppbommar och galopperade över dem (jag hade även byggt upp ett hinder av de fyra sockerbitarna som jag sedan hoppade några gånger, men det filmade jag inte), och sedan höjde jag upp första och sista bommen till små hinder, och så hoppade jag serien (ni ser på filmen hur jag menar). Det gick faktiskt jättebra. Jag trodde hon skulle vara lite tittig och undra hur hon skulle hoppa, men hon hoppade igenom serien lugnt och fint från båda varven, så jag är jättenöjd.

 

I filmen tog jag förresten med lite av vad jag gör mellan serien, och det är lydnad och att se till så att hon är mellan hand och skänkel. Kolla förresten vilka fina galoppfattningar hon gör nu.

 

Arom och jag - Jag filmade inte så mycket när jag red honom, för batteriet i kameran tog slut, så jag vet inte om det är någon idé att lägga ut det lilla klippet. Men ni får en bild från det istället.

 

Med Arom gjorde jag ungefär samma övning, fast jag höjde upp varannan bom istället för första och sista. Han var jätteduktig också, fast han blev lite stressad i serien ibland, och så tyckte han sockerbitarna var lite läskiga, haha. Men han var pigg och glad, och verkade tycka det var kul, så det var roligt.

E


Postat av: sara

SV: jag har sett OC, one three hill, sons of anarchy ett ex antal gånger. de är väl enda.. :)

2011-08-28 @ 16:37:32
URL: http://sshm.blogg.se/
Postat av: william

SV; nä gjorde inläggt, om subway, så jag frågade olika om dom gillade subway;D

2011-08-28 @ 16:41:38
URL: http://cookieboy.blogg.se/
Postat av: SELMA

SVAR: Just nu är det matte C jag läser :)

2011-08-28 @ 20:59:10
URL: http://selmas.blogg.se/
Postat av: HANNA

sv: tack! :D

2011-08-28 @ 22:40:48
URL: http://hannalovisasol.blogg.se/
Postat av: Micaela

Sv: Tackar! ;D

2011-08-29 @ 01:11:31
URL: http://ssundbeerg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback