Dagens ridpass - hoppning (film)

 

Idag blev det som planerat lite hoppning. Jag ställde bara upp ett räcke på ena långsidan, och sedan la jag en bom ca 14-15 meter ifrån hindret, så att det skulle bli lättare att få en jämn anridning.

Redan i framridningen var hon superfin (jag filmade en del, men det var något klet på linsen, så det blev jättesuddigt), och jag kom åt henne i båda varven, så jag är skitnöjd faktiskt. Det har jag inte kunnat göra på samma sätt innan. Bara med halsförlängaren, men det är ju inte samma sak. Idag red jag utan några hjälpmedel alls, och det gick superbra.

Själva hoppningen gick också bra. Hon var positiv och med på noterna redan från början, så jag höjde succesivt ganska snabbt. Jag slutade när vi hade hoppat 80cm några gånger, för den höjden är hon inte säker på. Det var faktiskt första gången på jättelänge som jag hoppade 80cm med henne, och innan har det bara blivit någon enstaka gång, sedan har hon ballat ur. Så jag är otroligt nöjd med lilla hönan idag, och stolt!

Därefter travade jag av henne en liten stund (det tog jag med på filmen), och då var hon också rätt fin. Inte riktigt lika mjuk som under framridningen dock, men ändå trevlig. Sedan släppte jag henne i ridhuset medan jag tog bort hindret, och då rullade hon sig som vanligt. Sötan!

Imorgon blir det nog dressyr, eller longering - jag har inte bestämt mig än.
E

Postat av: Maria

Ja en fika vore hur gott som helst. Har vart en hel del annat att stå i och det trista vädret har inte ökat mängden bilder. Att göra högen har vart enorm, sjukdom och skolarbete små tutteri och övrigt snurr har gjort att bloggen kommit i skymm undan. Lite små trött på den vill att den skall bli fin och underbar men nu känns den mer grå och trist. Vet inte om det är väderlek eller den otroligt långsamma datorn som gör att jag drar mig från att starta datorn men snarare det senare. Jag hoppas på lite mindre skolarbete och mera mera snö. Det skall allt inte gå så här långt mellan varven men jag får nog sätta mig ner och fundera på ett upplägg. Och en dag i veckan att uppdatera. Det vore iallafall en början på en mer framgångsrik blogg. Hoppas du har det väl i halkan och sliret ute på vägarna. Jag kan nämna att efter onsdag nästa vecka har jag lite luft under vingarna att kunna göra mer än att sitta på ändan att plugga, kanske en fika skulle passa då?

2011-12-07 @ 21:18:35
URL: http://mariafotograferar.blogspot.com/
Postat av: mar

Ja fy vad det är tråkigt när det bara försvinner, men kan ju hoppas att det blir mkt snö i thn i jul iaf!! =D Och väldigt mkt i stugan till nyår! =D

2011-12-08 @ 20:11:53
URL: http://mariaolausson.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback