Gårdagens ridpass och dagens agenda


Jag longerar Lady, 19 oktober 2011

Jag hade rätt mycket att göra igår, så jag hann inte blogga. Det var ju lite ovanligt, för i vanliga fall brukar jag ha all tid i världen.

Iallafall, vid nio var jag i stallet och longerade Lady. Egentligen hade jag tänkt att longera + rida, men direkt när jag kom till stallet fick jag förfrågan om jag ville hoppa in och jobba direkt när jag var klar med Lady, så jag longerade henne bara, och det gick väl ganska bra. Hon var pigg så in i norden, och började trava/galoppera utan att jag hade sagt till henne, och det är ju inte så bra. Dock gick hon jättefint stundtals, men mestadels blev det övertempo.

När jag var klar med Lady jobbade jag till kl 14, sedan stressade jag hem och gjorde mig iordning, och kl 15 åkte jag till Göteborg och gick på bio. Såg New Year's Eve, och den var riiiktigt bra. Mycket bättre än förväntat, så det var himla roligt.

Nu måste jag kila, för jag ska jobba ikväll (kl. 14-20), och innan det ska jag dressyrträna på Lady. Dock vet jag inte hur vi ska få ihop allt, för all personal tränar på rad, efter varandra, och vi ska hinna med massor innan jag börjar med ponnylektionerna. Stressigt!

Men vi hörs ikväll, om jag inte är helt slutkörd.
E

Postat av: Hartmut

Happy New Year.....



www.youtube.com/watch?v=oEIvlihb2Ms

2011-12-30 @ 19:54:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback