Dagens ridpass - hoppträning

Dagens övning

 

Godkväll!

Dagens hoppträning var lärorik, ansträngande och krävande - men rolig. Vi red igenom banan på bilden ovan några gånger (hoppas det går att förstå hur vi red), och jobbade då alltså på att vara snabb i tanken, ha kontroll och rida framåt. Det gick jättebra, och Tim jobbade på fint. Dock var han lite segare än vanligt, men det gick ändå.

 

Nu har jag bara en hoppträning kvar innan jag ska opereras. Tråkigt, men sant. Men förhoppningsvis blir jag inte borta så många gånger, så det är ju bra.

 

Imorgon ska jag försöka vara i stallet tidigt, för jag ska nämligen rida Lady. Jag är inte tvungen att gå upp så tidigt, men jag känner för att ha fixat stallet på morgonen, så har jag resten av dagen ledig sen. Skönt!
E


Postat av: Knorkan

Jag har precis kommit hem från en kvällspromenad :)

2011-02-09 @ 20:49:39
URL: http://knorkan.blogg.se/
Postat av: Emelie

Kunde inte kommentera inlägget nedan, min dator är lite störd. Men iallafall angående Ladys självförtroende. Rune ville inte heller hoppa 70 förut. Då gjorde jag en studs serie på 3 hinder, först typ 50 cm - 50 cm och avslutade sista studsen på 70 cm. Så jag lurade honom lite, då hoppade han över höjden och upptäckte att det inte var så farligt =) Kanske något som fungerar på Lady?



sv: När jag rider på rakspår vill jag kunna känna att jag har lika mycket häst i båda händerna, i volter och hörnor rider jag på yttertygeln =)

Nej vi kan inte ta med båda hästarna, vi har ett släp som max får dra 650 kg, och tillsammans blir båda hästarna ca 1000 kg :(

2011-02-09 @ 21:22:22
URL: http://semlur.blogg.se/
Postat av: M E R E I

- vad skönt :)

2011-02-09 @ 23:03:42
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback