Uppdatering om livet + dagens ridpass

Några bilder från dagens ridpass på Lady

 

Här var det dåligt med uppdatering.. Jaja, så kan det vara ibland.

 

I veckan har jag jobbat som vanligt. Det har blivit lite allt möjligt; städning, mockning, borsta hästar, rida ponnys, hjälpa ponnyeleverna (de har läger), leda hästar till- och från hagar, och myyycket mer. Och just det, idag har stallchefen och jag även åkt in till Skara Hästklinik med en lektionshäst vid namn Error. Vi var inne med honom för typ 1½ vecka sen, för då opererades han, och veterinärerna sydde även ihop hans underläpp som han hade slått sönder rejält på uppvaket. Idag när vi kollade honom hade han slitit upp hela underläppen igen, så vi åkte in och så fick veterinären kolla på honom. Så nu ska vi tillbaka om 2 veckor och sy ihop såret (det var för svampigt för att sys ihop nu), och sedan ska vi dit typ 2 veckor igen efter det, för att ta bort stygnen. Det blir mycket körandes till Skara med den hästen alltså

 

Iallfall, jag även självklart ridit Lady, och idag fick hon ett dressyrpass i nya ridhuset. Tina (Lady's ägare) har köpt ett novabett till Damen, och det gick hon faktiskt riktigt fint på - yaaay! Hon blev inte så lösgjord och sånt idag, utan jag red mest runt och checkade av lite grunder och hade bara handen som stöd ifall hon ville söka sig neråt. Hon blev rätt fin stundvis faktiskt, men jag krävde inte så mycket av henne eftersom jag vill att hon ska få vänja sig med bett först. Hon har ju gått på hackamore i typ ett år, så det är klart att det känns lite annorlunda för henne. Men nu ska vi träna med bett, så hon får allt vänja sig. Höhö!

 

Men hörrni, nu ska jag nog ta och stänga av datorn och läsa lite. Imorgon ska jag upp strax efter kl 5 för att hinna rida Arom innan jag börjar kl 8, och sedan ska jag även rida Lady när jag slutar vid 17. Det blir med andra ord en lååång dag imorgon.

E


Postat av: Tilda

Hejhej!

SKulle du kunna hjälpa mig? du klickar bara på länken och läser inlägget sen slänger in en kommentar om vad du tycker, tack på förhand!

http://tookiit.blogg.se/2011/july/vad-tycker-ni.html#comment



Kram



2011-07-09 @ 19:55:33
URL: http://tookiit.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback