Dagens ridpass - dressyr, barbacka (film)

Söt hund och smutsig häst

 

Det blev ingen blodgivning idag, för operationen jag gjorde i februari räknas tydligen som ett större ingrepp (eftersom de höll på med ben och gjejer), så jag får vänta i 6 månader till innan jag kan ge blod.

 

Idag fick ju som sagt Tea följa med i stallet, och det tyckte nog hon var jättekul, för hon hade det hur skönt som helst. Hon låg i solen och solade typ hela tiden, och dessutom fjäskade hon till sig massa människor, som satt och klappade henne. Haha, gullehunden.

 

Lady var jättemysig idag, och på superbra humör. Det blev ett pass barbacka i ridhuset, och det gick jättebra. I början tyckte hon dock att det var lite obehagligt, men det försvann rätt fort. I början av passet jobbade jag mycket med bak- och framdelsvändningar samt att flytta ut rumpan i hörnen. I mitten försökte jag bara få henne mjuk och följsam, och i slutet blev det mycket öppna/sluta och skänkelvikningar. Hon gick jättefint, främst i slutet då hon blev väldigt eftergiven och avslappnad. Ett bra ridpass med andra ord.

 

Innan jag tog in henne i stallet igen så släppte jag henne i ridhuset, men idag kände hon inte för att springa omkring. Hon ville mest ha godis, så hon gjorde inte så mycket, haha.

 

Jag satte kameran på kanten som vanligt, så jag har klippt ihop ett litet klipp från ridpasset, och även från när jag släppte henne. Jag gillar hennes gnäggning där i slutet, så sött.

E

 


Postat av: clarabloggaR

sv: Neeeej den filmen var hur bra som helst! :D

Kom nyss hem från stan, hur har din torsdag varit??

2011-03-24 @ 16:42:32
URL: http://clarabloggar.blogg.se/
Postat av: Clara Diab

Riktigt fin header, vad tycker du om min? ;)

2011-03-24 @ 20:28:54
URL: http://hasttrend.devote.se
Postat av: Helene

Vilken söt liten hund !!

Ha en fin fredag.

Kram Helene.

2011-03-25 @ 08:59:28
URL: http://helenesdagbok.blogg.se/
Postat av: MADDES

God morgon! Hur mår du idag?

2011-03-25 @ 10:14:36
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Michelle

riktigt fin header:D <3

2011-03-25 @ 13:18:44
URL: http://ponnybrudarnaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback