Gårdagens äventyr


En random bild på Johan och Jesper

Igår hann jag inte blogga, eller jag prioriterade det inte, rättare sagt. Istället solade jag lite och tog det lugnt, och på kvällen blev det fest för Jesper och Johan (två barndomskompisar som firade att de har fyllt 20 år). Jag hade fått en VIP-inbjudan, eftersom jag var en av deras närmsta vänner, så jag + en del andra blev bjudna på svingod mat och grejer (potatisgratäng och fläskfilé + marrängsvisch). Efter käket blev en jävla fest alltså, och sjukt roligt hade vi. Kl 5 klampade jag in genom dörren imorse, så idag är man lite smått seg, hehe.

Just nu befinner jag mig åter igen hos mamma. Jag ligger i sängen och tittar på tv, och det ska jag göra heeela kvällen. Skönt som tusan, och i och med att jag har träningsvärk från gårdagens dansande, så blir det ingen träning idag. Det blir det tillräckligt av i veckan.

Nu ska jag iallafall fortsätta med att kolla på tv, och så ska jag svara på era kommentarer också. Jag har varit dålig på det det sista.
E

Postat av: Petra

sv det är okej

2011-03-27 @ 17:39:52
URL: http://petrasjogren.blogg.se/
Postat av: Sandra

sv: jag vet inte, jag tycker bara det gör ont när dom kör in i armen :P



tack så mycket :DD

Eh, Bones handlar om typ en antropolog och några forskare som löser mord och sånt genom att undersöka ben och sånt där. Sjukt bra serie! :D

2011-03-27 @ 18:49:41
URL: http://sandrafalkevik.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej, den där johan är han från samma stad som dej eller?

var äckligt lik ngn jag känner :P

2011-03-28 @ 17:57:44
Postat av: Emma

anonym: jopp, han kommer också härifrån.

jaså, där ser man. ;)

2011-03-28 @ 22:32:09
URL: http://emmasol.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback