Fredag är inte fredag idag




Idag har jag varit i stallet och hjälpt Tina att klippa Lady. I början gick det inte bra alls eftersom Lady höll på och fjolla sig så in i bänken, men efter ett tag fick vi ett tips att vi bara skulle fortsätta klippa, och då gav hon sig faktiskt. Hon stod riktigt stilla, och flippade bara lite då och då, hehe.

Jag tog lite före- och efterbilder, men de blev väl inte så jättebra. Men lite kan man se iallafall, så det duger.

Imorgon ska jag vara i stallet senast kl 7, för jag har stalljouren hela dagen. Jag känner inte alls för det dock, men vad ska man göra... Kl 10 ska jag rida lektion också, så det blir ytterligare träning utöver stalljobbet.

Förövrigt så ringde det en läkare till mig idag angående mitt låga Hb. Han sa att proverna såg hyfsade ut - bland annat så hade jag järnbrist. Så han har skickat en remiss till min vårdcentral, så jag ska dit och lämna ännu mer prover. Dock känns det lite onödigt, för det är väl bara att äta lite järntabletter, men tydligen inte. Men det är väl bra att kolla upp det antar jag.

Nu ska jag sova, eller inte, men nästan. Jag ska försöka vara vaken i minst två timmar till, och sedan blir det läggdags. Är helt slut.
E

Postat av: Elin - en hästblogg med en otrolig sköthäst

Svar. Har lagt upp filmen nu ;)

http://lizzylover.blogg.se/2011/november/tva-veckor-sent.html#comment :)

2011-11-11 @ 19:32:19
URL: http://lizzylover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback