Biopremiären av Abduction

 

I fredags åkte Emmsan, syster och jag till Göteborg för att gå på premiären av Abduction (syster och Emmsan tyckte den sög, medan jag tyckte den var okej). Dock hade vi väl inte världens flyt, för när vi precis hade hämtat ut biobiljetterna så insåg Emmsan att hon hade glömt att sätta sin parkeringbiljett i bilen, så vi fick kuta tillbaka till parkeringen och fixa det, vilket tog 15 minuter.

När vi hade kommit tillbaka till bion och skulle återköpa en biljett till Isabell (hon hade tänkt följa med först, men insåg sen att det skulle bli för stressigt), så trodde gubben bakom disken att jag menade att jag ville lösa ut biljetten (alltså få Abduction-biljetten), så då blev det lite virrigt där ett tag. Dock fick vi förklarat vad vi egentligen menade, och få fick vi återköpt biljetten.

I samma veva inser jag att jag inte hittar min biobiljett, så jag började leta som en galning efter den. Till slut går jag och köper en ny Abduction-biljett med Isabells biljett, för det var ju inte en chans att jag skulle hitta min. Så vi börjar gå mot salongen, men då hittar Emmsan min biobiljett liggandes på golvet, så då går jag tillbaka till kassan och löser in den nya Abduction-biljetten som jag precis köpte, och så fick Isabell tillbaka sin biobiljett.

Jag vet inte riktigt om ni hängde med på det där, men den var väldigt veligt där ett tag iallafall. Hur lyckas man liksom?! Men vi kom iallafall till salongen tillslut, och som sagt tyckte jag att filmen var okej. Storyn var rätt okej, men själva upplägget var väl inte jättesmidigt. Men ja, den dög liksom.

Nu ska jag fortsätta spela Wordfeud med syster.
E


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback